Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.


 

Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba Dwireangel megállapította "A HunTers nyúlszívű"... Ennél összetettebb a problémánk, amit reméljük ez a húzás majd megold.

Első ok: A Valorian oldalon annyi és annyira széthúzó céh van jelenleg, aminek semmi értelme, mivel nem tudnak érvényesülni már most sem, és ez a jövőben csak tovább fog romlani. A nagy karakterek 6-8 (lehet h 15.. csak tippelni tudok) céhben vannak szétszórva, ami eddig nekünk sem és nekik sem okozott gondot, ugyanis északi területeken jól elvoltak. Semmi ellenállás, oda sétáltak a sárkányhoz, és azé volt a terület az összegyűlt Valorian céhek közül aki többet sebzett. Így mindig jutott 3-4 hely minden héten mindenkinek. Ezzel le is tudták a Háborút, esetleg még Ardirban bohóckodtak kicsit hátha esik egy kis EP, és mindenki Happy.. Mi meg birkózzunk délen a Kree, meg a DerionSerege ellen, azzal az 1-2 szövetségessel akit sikerült magunk mellé állítani. Én elhiszem hogy ez kényelmes, és szórakoztató, csakhogy mi harcoltunk helyettük, de már nem vagyunk elegek oda, és hiába kérünk segítséget..

Második ok: Hamarosan jön a kastélyháború. Mi oda menni akarunk, és kastélyt foglalni akarunk (szándékosan "akarunk"!), és fogunk is! Annak ellenére hogy senki sem segít Valorian oldalon.

Leírom annak aki nem tudná, kik, és miért mehetnek kastélyfoglalásra: Az a céh jogosult aki az adott területen (Észak, Dél) legtöbb területet birtokolta azon a héten. Vagyis 1-1 Valorian céh fog menni minden héten, 1-1 Derioni céh ellen. Egy a déli kastélyba, egy az északiba. Namármost ha mi északon nekiállunk foglalni, akkor egészen biztos hogy mi megyünk, mert bár sebesült a tigris, de tigris! Marad a többieknek a déli kastély, ahol a Kree-vel kell majd a heti harcot megvíniuk a kastélyért a "győztes" Valorian céhnek (mindig van egy kiállított ellenfél Valorian oldalról, még ha csak össz. 2 területet is foglalt egész héten) Hát nem akarok pesszimista lenni, de erősen vágóhíd szaga van a dolognak.. Mi meg majd megyünk északon az ellenünk kiállított Derion céh ellen. Ugyanis a kastélyharcban nem elég ott lenni, azt meg is kell nyerni, hogy legyen a céhnek "Guild Hause" (nem tudom mi lesz a magyar neve) ahol a speciális tárgyakat gyártani és beszerezni lehet.

Harmadik ok: Én remélem, és hiszem, hogy egy idő után (ha túl vannak a berágáson) a céhek vezetői, és tagjai belátják hogy összefogás nélkül reménytelen a jól szervezett, és összedolgozó Derioniak ellen eredményes csatát vívni. Igenis Valorianban is össze kell tartani, segíteni egymást! Nem azért tesszük ezt, hogy tovább gyengítsük a Valorian oldalt, hanem hogy ráébresszük a többi céhet arra hogy esélytelenek vagyunk, ha továbbra is ilyen széthúzó, egymás hátán előrejutó módon harcolunk.

 

Lehet majd minket köpködni, és utálni, hogy nem hagyunk területet északon, de nem látok más megoldást arra hogy megmozgassuk az állóvizet. Talán elindul egy folyamat (lehet kicsit lassan..) aminek a vége mindenkinek kedvező lesz... vagy nem. Majd kiderül.

 

Ird meg a véleményed, ne habozz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr121852082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakegylakos 2010.03.20. 11:10:03

Értem én, hogy mit akartok. (legalábbis azt hiszem :D)
A legjobb haladás nyilván akkor érhető el, ha sikerül rávenni a játékosokat, hogy versenyezzenek valakivel. Csak másban látjuk az ösztökélés lehetőségét. Ti magatokkal szeretnétek versenyeztetni a valoriani oldalt, hogy vagy belátják, hogy ti vagytok az erősebbek és belétek olvadnak (ami egy ilyen ellenszenvet kiváltó lépés után nem túl valószínű), vagy felszívják magukat, csúnya szóval élve mártírt csinálnak belőletek és összefognak, hogy csak azért is megmutassák nektek. Csak, hogy szerintem nem egymással kellene rivalizálni, hanem a derioni oldallal. Bizonyára nagy hajtó erőt fog jelenteni, hogy hű meg haa most akkor megmutatjuk a HunTersnek, hogy nincs szükségünk rájuk, de attól tartok, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy titeket akarnak majd legyőzni és nem a kree-t. Ami azért baj, mert ha titeket "legyőznek" (bebizonyítják, hogy nélkületek is megállják a helyüket délen), akkor utána nem az lesz a következő lépés, hogy most jöjjön a kree, hanem hogy ha nélkületek boldogulnak, akkor nyilván x céh nélkül, meg y nélkül is, és amint az eredeti ("utáljuk a HunTers-t") cél szétoszlik a szemük elől, akkor folytatják tovább az egymással való versengést és újra mindenki önállóan akar nagy lenni. Nem egymás ellen kellene összefognunk, nem a HunTers ellen kellene összehozni az összefogást, hanem a kree ellen.

Őszintén, nagyon remélem, hogy én tévedek és nektek lesz igazatok, mert nyilván az én érdekem is az, hogy végre újra élvezni lehessen a játékot, de sajnos az a tapasztalatom, hogy az illyes fajta aggályaim többnyire beigazolódnak.

csakegylakos 2010.03.20. 11:37:12

@Telod: Igen sajnos volt némi félreértés is, meg fogalmazási probléma is. Az alapvető különbséget én ezzel a mondatoddal tudnám talán legjobban megfogalmazni:
"Ugyanúgy jó nekünk ha rajtunk kívűl felállítotok még1 erős klánt és akkor ez a 2 klán össze tudna működni."
Vagyis akármi lesz, de ti maradtok, akik maradtok. Mi viszont készek vagyunk, hogy az összefogásért ne csak a beolvadó céhektől várjuk az addigi munkájuk feladását, hanem mi is áldozatot hozzunk, mi hajlandóak vagyunk ugyanúgy feláldozni az eddig munkánkat, amit a Csontdarálókba fektettünk, ahogy ezt a többi céhtől is kérjük és együtt újra kezdeni egy közös céhben.
Ti mindenképpen a legnagyobbak egyike akartok lenni és nem akartok engedni abból, hogy a HunTers név, a ti saját céhetek ott legyen a legnagyobbak között, míg mi inkább abban keresünk partnereket, akik hajlandóak az egyéni érdekeiket háttérbe helyezni és feláldozni a közös érdekért, mert nem azért akarnak egyesülni, hogy a legnagyobbak legyenek és nem az a céljuk az egyesüléssel, hogy az saját nevük fémjelezze a legnagyobbat, legerősebbet, hanem azért akarnak egyesülni, hogy elég erős csapatban lehessenek ahhoz, hogy képesek legyenek felvenni a versenyt a kreevel és végre tovább élvezhessék a játékot, újra lenne értelme warra menni, mert elég erőt képviselne a banda, hogy egy jó kis csetepaté legyen belőle, ne az, amit most megy. Természetesen mások nevében nem beszélhetek, de számomra ez lenne a lényege és én ezt szeretném az összefogással.

Persze azt is értem, hogy jelenleg ti vagytok a legerősebb céh valoriani oldalon és emiatt nem akarjátok feladni ezt, de be kéne látni, hogy már ti sem vagytok elég erősek.

Dirlewanger 2010.03.20. 11:51:16

Kedves Sakhar:
Ha a többi céh be akarja bizonyítani, hogy jobb mint a Hunters akkor a KREE-t kell legyőzniük!
Ami a legnagyobb hiba, hogy a Hunters nem egyenlő félként kíván tárgyalni senkivel! Ezt pedig egyetlen Valorian céh sem fogja elnézni vagy eltűrni. Ha esetlegesen sikerül megvalósítani egy nagy közös erős céhet amiről azért már rész tárgyalások folynak. Nem tartom valószínűnek, hogy azon céh majd a Huntersel kíván tárgyalni mert emlékezni fognak azokra a húzásokra amiket csináltok most.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.03.20. 12:14:37

Shakar: "de be kéne látni, hogy már ti sem vagytok elég erősek." A bejegyzésemből idézek: "de már nem vagyunk elegek oda, és hiába kérünk segítséget.." Mi ezt beláttuk. Azt viszont meg kell értenetek, hogy közel egy éve van a HunTers felirat a fejünk felett (az alapítókról beszélek mert a globalon is ez volt a céhünk), ezért nem tudunk (akarunk) erről lemondani.
Dirlewanger: Nem értem miről beszélsz, mit jelent neked az "egyenlő fél". Én tudom, mert nemegyszer csináltam, hogy egy be-/összeolvadás nehéz szülés, senki nem szeretne lemondani a felépített céhéről. Ezt el kell fogadni, mert időt, és energiát fektettek bele. Itt nem segít a tárgyalás, és nem is várjuk el ezt senkitől, főleg hogy mi (mint fent írtam), HunTers maradunk. Ezt tudomásul vesszük.
"Ha esetlegesen sikerül megvalósítani egy nagy közös erős céhet amiről azért már rész tárgyalások folynak" Ha ez igaz, akkor már előrább tartunk mint reméltem! :)
"emlékezni fognak azokra a húzásokra amiket csináltok most." Ezzel semmi újat nem mondtál, csak olvasd újra a bejegyzés bevezető részét, és címét, erre számítottunk, és vállaljuk. Az eredmény majd minket igazol, és lesz szövetség, mert SZÜKSÉGÜNK LESZ EGYMÁSRA. Bár ott tartanánk már..

Dirlewanger 2010.03.20. 12:20:12

Pont ti álltátok útját egy céh egyességnek AxxE! Ti voltatok azok akiktől egy ember nem volt elég a megbeszéléséhez hanem az egész céhetek kellett vagyis jelentős hányada! Minden más céhből elég volt 1 esetleg 2 ember.
Ezt tudja minden olyan céh akinek képviselői meg jelentek! Nagyon sajnálom, hogy csak akkor érkeztél amikor már a tárgyalás jóformán kudarcba fulladt. Te vagy a vezére a Huntersnek te dolgod megállítani és kordában tartani embereidet akiket még simán fejlődés közben nem tudsz szabályozni (értem ez alatt ne vedd el mástól a mobokat), nagyon kíváncsi lennék háborúban menyire tudod kezelni...

csakegylakos 2010.03.20. 13:14:18

@AxxE: "A bejegyzésemből idézek: "de már nem vagyunk elegek oda, és hiába kérünk segítséget..""
Nem kimondottan így, illetve nem csak így értettem a dolgot. Amíg emberekről van szó, addig az egyesülésnek csak és kizárólag két oka lehet: erőfölény és szimpátia. Szimpatizálni értelem szerűen mindenki a saját céhével szimpatizál, mindenkinek az a fontosabb, az a kedvesebb, nektek lehet már több hónapos vagy akár éves múltatok globál szerveren, az itteniek akkor is csak azt fogják látni belőle, hogy azt itt nem sikerült megvalósítani és nem vagytok sokkal előrébb, így ezt az ágat ki is húzhatjuk.
A másik az erőfölény, ez sokkal racionálisabb és sokkal egyértelműbben képes eldönteni a vitát, DE! azért ez sem olyan egyszerű. Egy példán mutatnám a dolgot, adott három társaság: A, B, C, A és B egyik oldal, C másik.
Ha az erőviszonyok valahogy így oszlanak meg:
C: 49%
A: 40%
B: 11%
Akkor nem képezheti vita tárgyát, hogy a B beolvadjon az A-ba, mert egyértelműen nagyságrendekkel erősebbek és többet értek el.
Ellenben ha valami ilyesmi a szitu:
C: 50%
A: 30%
B: 20%
Akkor már távolról sem lesz ilyen egyszerű a helyzet, mert akkor már B is joggal mondhatja, hogy miért kéne nekünk A-ba menni, jöjjenek ők ide, mert itt jó társaság meg stb.
Ez nagyon ki van sarkítva és természetesen még nagy jóindulattal sem fedi a valóságot, de valami ilyesmi a helyzet, hiába a globálos múlt, mert itt azzal nem sokra megyünk (a tapasztalatokat leszámítva), jelen pillanatban ennek ellenére alig egy lépéssel vagytok erősebbek a többi valoriani céhnél, mindenhol vannak nagy szintű és jól felszerelt tagok és túl kicsi erőkülönbségek vannak ahhoz, hogy bárki joggal várhassa el a másiktól, hogy de bizony ők jöjjenek hozzánk, senki nem annyival erősebb a másiknál, hogy ne kelljen meggondolnia, hogy esetleg nekik (is) kéne engedni a sajátjukból.
Ez most természetesen csak erre a dologra vonatkozik, a másik dologra, hogy nektek az is jó, ha mellettetek jön létre egy másik céh, arra már fentebb reagáltam.

Dirlewanger 2010.03.20. 13:41:54

Kedves AxxE!
Idézlek:
"Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba Dwireangel megállapította "A HunTers nyúlszívű"... Ennél összetettebb a problémánk, amit reméljük ez a húzás majd megold."
Nem tudom ki az a "Dwireangel" de amennyiben rám céloztál legalább a nevem írd helyesen ahogy én is meg tisztelek ennyivel...

Wizzurah 2010.03.20. 14:08:19

AxxE, te a blogban írod meg novelládat, én hsz-ben, ez miatt, nem csinálok blogot. Akit nem érdekel, úgysem olvassa el.

A kibeszélésről annyit, hogy mind ketten a hibákat hozzuk fel, amik miatt úgy gondoljuk, hogy nem tud a valorian együtt működni.
Én is ennyit tettem. De pl. a mi céhünk ebből tanult, hogy ne essünk ugyan abba a hibába, mint ti.

A blogot eddig is olvastam, csak hozzászólni nem tudtam valamiért. Tehát ezt a mozgolódást és párbeszédet, meg majd a jővőt azért elég erős kifejezés lenne betudni annak, hogy most a HUNters nagyszerű kezdeményezése lett volna.
Mi eddig is mindig felkerestünk minden céhet, akit lehetett.
A régi tagáthívások miatt elnézéseket kértünk, bár én a mai napig nem tudom, kik lettek felkeresve ezzel, hogy jöjjenek át, de aki jelezte, attól elnézést kértem. A Veteran-al úgy érzem, elég jó a kapcsolatunk.

Telod, ezt a 4-5 vagy nem tudom hány céhes szövetségkötést nem tudom kitől hallottad, ha tőlem, akkor csak félre értettük egymást. Én mondtam igen, hogy kellene még céh, de nem annyi, csak példákat soroltam, hogy kik közül lehetne.

Én továbbra is azt mondom, hogy lehet ez a célra vezető, amit ti kezdtetek el, nem tudom, mi más úton haladunk, ennyi.
Sok sikert mindkettőnknek, a derionnak kevesebbet.

Dirlewanger 2010.03.20. 15:08:36

@kree: Mi is utálunk titeket biztosíthatlak!

BEAMBOW: Stefi rühellek!

bucsicsa 2010.03.20. 16:11:52

Már megint csak a kakaskodás megy fiúk.

Ez most a mi döntésünk így teszünk fogadjátok el. Rossz döntés, jó döntés lényegtelen. Ez van. Nekünk is kell egy kis nyugi, meg pihenés. Mert a déli harcok nem is hasonlíthatók, az északi viszonyokhoz.

Észak: beállunk a sárkányhoz és az erősebb, céh győz.

Délen: be állsz védeni 3 irányból támadnak, egyszerre az összes területeden.

Én személy szerinte elfáradtam, mert 18:00-21:00 minden egyes nap taktikai megbeszélés, háború, mostanában inkább negativ tapasztalatok, és vita a nap végére.

Félre értés: nem azért lépnek ki emberek mert bunkózunk velük. Azért lépnek ki , mert nem bírták el viselni ezt az időszakot.

Személy szerint nem értem minek ennyi céh egyébként. Meg vannak azok a jelentősebb céhek aki mindig ott vannak a waron. A többi kis céhnek amúgy sem lenne esélye, persze nem mindenkit érdekelt a war.

Céh egyesítés? Én soha nem adnám fel a HunTers-t már a 4-story-n is ez volt a céhem, ez itt sem fog változni. Ha valaki akar csatlakozni hozzánk szívesen látom, de én nem fogok kilépni innen.

Nem utálom a Kreet. Egy nagyon erős ellenség. Sokat lehet tőlük tanulni. Fel kell nőnünk megint hozzájuk. Ők is felnőttek, és most már túl tettek rajtunk.

Nem kell a veszekedés. Érjétek utol a HunTerst és majd beszélünk.

További jó játékot

Üdv: Manci

Styx86 2010.03.20. 16:53:56

"Érjétek utol a HunTerst és majd beszélünk."

Kicsit durva, de a lényeg benne van. :) A fenenagy tárgyalás nem éppen abban a hangnemben indult, mint ahogy kellett volna. Nem így kellett volna hozzálni. Mégis milyen eredményre számítottatok?

Most északon leszünk több okból és pont. Ettől még a többicéh is tud és fog is foglalni északon.

Dirlewanger 2010.03.20. 18:15:13

Styx: te láttad hogy indult a tárgyalás?
Idézhetnél belőle nagyon érdekelne!
Ha esetleg nem tudsz szívesen elmondom hogyan is történt.

Styx86 2010.03.20. 20:53:46

Látod-látod. Én is benne voltam a partiban. Nem is figyelsz arra, hogy kivel beszélsz, akkor mitől tárgyalás ez.
Amikor Beambow elkezdett hisztizni és kilépett, kiléptem én is, mert volt jobb dolgom, mint a semmiről vitázni.

Mielőtt elkezdenél vitázni, hogy nem voltam ott, raidben voltam, nem ugyan abban a partiban. Két verzió van:

1.: Figyelmetlen vagy és azt sem veszed észre, hogy kihez beszélsz.
2.: Új infó számodra, hogy leher raidet csinálni, ezesetben még van mit tanulnod a játékról. :D

LoNDoN 2010.03.20. 21:40:50

@Dirlewanger:

Ezen ne csodálkozzatok. A játékstílusotok miatt lehet megutálni titeket. Egyetlen egy valoriani céh sem csinálja azt, amit ti. Lehet nem az egész veteran, ugyhogy módosítok, nem a veterant utáljuk, csak néhány embert a veteranból, a nyavajgókat. :))

ldamianl 2010.03.20. 22:23:57

@ldamianl:
Ha valakinek zavarja a lelkivilágát és személyiségének jogait az előző kommentem, akkor megkérem az illetékest(AxxE) hogy törölje vagy módosítja, az üzenet tartalmától nem határolódok el. Ez egyéni vélemény volt, nem egy céh vagy oldalé. Szavaim "súlyáva" tisztában vagyok.

Ui.: Anyukám jólvan köszönöm szépen, épp most gyógyult fel egy betegségből. Bye Bye!
For The Valorian!

Quickhand 2010.03.21. 10:37:09

AxxE én szívböl örülök derion oldalra regisztráltam de tényleg...és sajnálom valorian oldalt is azmiatt a pár ember miatt, akinek lételeme a flame. Nagy élmény lehet odaát a semmiröl órákat beszélni meg azt hallgatni ki mekkora szar szemét stb. Hála istennek nem tudom de nem is érdekel xD Jól tettétek északra mozdultatok. Ti voltatok az egyetlen ellenség nekük. 4en védtük tegnap is kaosi várunkat lol közben meg portolgattunk ide-oda ha kell valahol segítség bár ahogy nézem max friendsnek van szüksége rá de oda is elég max 1 vagy 2 ember plusszba. A támadások komolytalanok összeszedetlenek nem élvezet a harc szinte hent az egész. Én nem szeretem speciel az ilyet. Leölök mindenkit de lényegesen nem ugyanaz az érzés mint egy nagy csatában diadalt aratni. A többi céhnek meg rá kell jönni nem az van már a HunTers támad valahol és a védtelen vagy alig védett várakat be tudják foglalni. Ha azt nem értik meg ti joggal vártok el többet mint ők az az ő bajuk. Én láttam ez lesz a vége amikor Hunti/Csonti támadott egyesített erővel vívták lényegi harcot a Veteran meg háttérben foglalt. Nem tudom ez megbeszélt volt-e de számomra elég hülyén nézett ki a dolog. Mintha te dolgoznál más meg felvenné a fizetésed. lol Ezt annyira elbaxtátok már bocs vagyis pár ember aki kompetens abban együtt működjön való oldal a sok személyeskedés miatt már kb lehetetlen lesz vagy hosszú idő hogy összekapjátok magatok. Ezért nem is érdekelt engem soha céh vezetés. Itt is megnéztem melyik a már alap erős céh kb és oda beléptem. Játszom/írtom ellent ennyi nekem elég.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.03.21. 10:39:28

@ldamianl:
Mivel a témától jelentősen eltérve személyeskedtél, töröltem a hsz-at. Kérek mndenkit maradjon a témánál! "AxxEnaknehiggy" bejegyzését is töröltem.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.03.21. 10:45:48

@Quickhand: Látod most is egyetértünk, értelmes embereknél ez gyakori :)
Nehéz lesz valóban "összekapni" magunkat, de a kezdeményezések már megvannak, és úgyfest az északra mozdulás elindított néhány folyamatot ahogy reméltük.
Szerencsére annyira nem szar a helyzet mint ahogy felvázoltad, mert tényleg pár ember kavarja a vihart a biliben, de ez is el fog múlni, mikor az értelmesebb szórakozni akaró közösség kilöki magából őket.
Ígérem hamarosan kőkemény csatáink lesznek ismét QH! Uh ne lazítsatok, nem tart sokáig a kényelmes láblógatás a várfalról! :D
Jó gamét mindenkinek!

ldamianl 2010.03.21. 12:59:30

Üdv mindenkinek!
Mivel a hszemet törölték ezért megpróbálom a internetes konvencióknak(netikett) megfelelően átfogalmazni, kihagyva a személyeskedést,(flame:)) és hirtelen "felindulásból" alkotott véleményemet.
Tehát igen a kree. Erős, taktikus, és szervezett(egységes), képesek voltak arról a bizonyos "mélypontról) kilábalni, nemtudom milyen áron de sikerült, minden waron komoly tényező a lépésük. De hiszem azt hogy egy korrekt játékban optimalizálódni fog a helyzet, kiegyenlített oldalak harcáról lesz szó.
Remélem higy a nagyok, a vezetők megfelelő döntéseket fognak hozni amely pozítívan fogja befolyásolni a Valorian céhek helyzetét.---Véleményem szerint nincs rossz, vagy hibás út, csak egy másik lehetőség, amely ugyanúgy járható. Ahogy mondták az előttem szólók: " idő igazol mindent. " Én is ebben reménykedem.
További szép napot kívánok mindenkinek!
flamemaster

Dirlewanger 2010.03.21. 13:31:38

Styx! Ezeket nem tudtuk eddig ez tény de valaki reakcióját idézzem enyire low vagy még ezt sem tudod!
Nem segítség, hogy is csináljuk meg csak leszólás! Folyamatsoan tanulom a játékot mert nincs hatalmas múltam benne. De igyekszem elsajátítani a dolgokat. Azon meg beszéléshez továbra sem értem mért kelett a teljes céhetek! Nem döntést vártunk azon tagtól akivel beszélünk hanem meg halgassa felvetett szándékunkat! Mindenki ki bírta bele szólás nélkül csak tőletek nem! Túl sokan voltak bent tőletek és nem tudnak lakatot tenni szájukra.... Beambow szerintem jogosan felháborodott, hogy már az első pár szónál közbe szóltok és nem engeditek még csak ötletünk felvázolását sem! Minden más céh aki részt vett végig halgatott minket és nem szóltak közbe! Ha jól emlékszem utánna folytattál társalgást egyik céh társammal és ugyanarra jutottatok mint amit mi kívántunk felvázolni! Most így nehezebb lesz újra asztalhoz ülni! Márpedig a folyamathoz ti is keletek nem maradhattok ki belőle ezzel szerintem te is tisztában vagy! De remélhetőleg azzal is, hogy nem lehet halasztgatni ezt mire a kastélyt behozzák ki kell alakulni mindennek különben a hátrányunk olyanméreteket ölt, amely behozhatatlan lesz.....

AxxE: Továbra sem válaszoltál feltett kérdésemre! A folyamat elindult de ez már Északon elindult! Csak akkor nem tudtál rólla! Továbra sem értek egyet módszereddel és erről érdemes lenne hosszabban beszélni! Persze magán beszélgetést folytatni és ne itt a nyilvánosság elött!

Styx86 2010.03.21. 15:20:18

Én részemről ezt a témát ITT a blogon befejeztem. Játékon belűl beszélhetünk róla tőlem, de nem így.

A másik:
Az új patchel ugyebár jön a kastélyfoglalás, ezzel együtt a zsoldásság. Bármelyik céh fog bejutni a kastélyfoglalásra velük lehet tartani zsoldosként. Mi is szivesen fogjuk látni azokat, aki csatlakozni akarnak, aki meg sértődötsségből kihagyja a hét legnagyobb csatáját, az hülye.

Előbb-utóbb lesz olyan, hogy nem a Hunters fog bejutni a kastélyfoglalásra. Ilyenkor biztos lesznek tagok tőlünk, akik mennének segíteni kastélyt foglalni. Ezt nem elfogadni megint csak nagyon gyerekes dolog lenne. Majd ha egymás hátát védjük egy csatában a viszonyunk is jobb lesz. Ha addig így állunk, akkor ez van. Bennem nincs harag.

Písz!

én vok koki 2010.03.21. 17:50:24

üdv mindenkinek!

nekem nagyon tetszik ez a kastélyos dolog és remélem hogy lesz olyan izé házunk :) lesznek jó cuccaink (amin nem tudom mit értett AxxE hogy ékszer,fegyver, páncél vagy akármi) de nagyon örülök neki. és nem érdekel hogy milyen áron lesz meg vagy hogy utálnak-e minket. "A cél szentesiti az ezközt"

annak is örülnék hogyha meglenne a nyagy szövetség mert lenne eséjünk a Kree ellen. így esélyünk sincs.

xSleipnirx 2010.03.22. 13:24:04

Sziasztok!

Sokan, sokmindent leírtatok már erről a témáról. Mindenki elmondta az elképzeléseit, ötleteit... víziókat a jövőről, a lehetőségekről. Mindenki az egységről, összefogásról, annak hiányáról beszél. Valamiről azonban senki sem beszél: az annyira áhított egységért mit vagyunk hajlandóak feláldozni? Az igazán nagy emberek sajátsága, hogy képesek áldozatot hozni, lemondani dolgokról, ha az élet úgy hozza. Ha az egység legfőbb akadálya az emberi hiúság és önzés, akkor nincs miről beszélnünk... Akkor vége, ennyi volt. A "nagyok" pedig -ha valóban az egységet akarják- tesznek egy gesztust és megmutatják a kétkedőknek, hogy nem rajtuk múlik az összefogás. Vajon tényleg annyira számít egy céhnév, mindenáron ragaszkodni kell hozzá??? Még akkoris, ha ez az út a totális vereséghez vezet?Én speciel nem szeretek a vesztes csapatban játszani! És ti?

DreamHunter 2010.03.22. 22:58:47

Üdv!
Valamilyen szinten igaza van AxxE-nak ,de vannak hibák is szerintem.Én nem tudok olyan jól fogalmazni mint az elöttem szólok viszont a véleményem leírom.Szerintem 2 lehetséges megoldás van arra ,hogy a Valorian oldal erős legyen.
1.Lényegében marad ahogy van és szerintem tp szempontjából ez a legjobb megoldás.A valorian oldal 2 (szerintem) legértelmesebb céhvezére Wizzurah és AxxE ők tudják és szivesen is teszik a dolgukat, csak nem igen értik meg egymást. Szóval az alap már adva van, 2 10es szintű céh ahova csak összekéne szedni azokat akik mindenre képesek a Valorian oldalért.A többi céh-be meg mehetnének kisebb lv. játékosok.Így az se veszik kárba.
2.Ha nem birtok megegyezni ,hogy ki csatlakozzon a másikhoz fogjon össze a 4-5 céh vezére és csináljon egy Valorian Unio alapú céht ahova cska a legerősebbek mennek.Ez annyiból rossz ,hogy a kisebbek nehezebben érvényesülnek (viszont van húzóerő)
,de a második ötlet szerintem rossz ahogy van mivel sok - TP ami most kell a valoriannak mivel szintbe levagyunk maradva nagyon.
BONUS: Szerintem nem feltétlen ott van a gond ,hogy nem akarnak 1-2 céhbe tömörülni hisz mindenki úgy játszik ahogy akar(pl Criminal ő is elvan magába általába a csatába 70+oson),hanem az hogy az által hogy van mondjuk LoA,Csontdaralok,Hunters,Nightmare és mindenhol vannak erősek ,de egyik céh se elég erős hogy megmerjen indulni a kree ellen.Viszont ,ha már nem 1 céh "zászló" alatt legalább megbeszélten a céhvezérek egymás közt ,hogy most mindenki irány dél és ,hogy ki hova támad.
Én a magam részéről továbbra is maradok a háttérbe ,mert szerintem nem a céhnév a fontos ,hanem az hogy Valorian legyen a nyerő viszont ahoz együtt kell támadni mégha nem is 1 céhbe.Viszont lényegesen nagyobb értelme van ,ha 1-2 céhnek van fejenként 2terület mint 4 céhnek fejenként 1.
Hajrá Csontdaralok,Hunters oldjátok meg ,hogy Valorianban is legalább olyan együtt müködés legyen 2 erős céh közt mint Derionba és akkor a kree ismét a mélybe lesz :)

Quickhand 2010.03.22. 23:03:17

Ha már így hallom Kaosban hogy el verték ezek a kree-t akkor kíváncsi leszek holnap mit kezdenek ha tényleg ott lesz és nem 5 emberrel harcolunk 40 ellen :D Én ahogy látom ma is csak vesztettek egy várat. :]

Wizzurah 2010.03.23. 00:25:25

QH. Nem tudom kitől hallottad, de elég tévesek az információid.
Mi nem állítottuk, hogy legyőztük a kree-t, mi annak örültünk, hogy megtudtuk védeni a területet. Sokan támadtak, az ellenfelek közt a szerver legerősebb játékosai is ott voltak, és nehezen is, de sikerült. Inkább csak erős koncentrációt igényelt, mint hogy nehéz lett volna mondjuk, így helyesebb. Az 5 főnél kicsit többen voltatok ott :) De a matekot meghagyom neked.
Csak hogy tisztázzuk a szitut azért, mielőtt nagyképűen fenyegetőzöl. A nézeted sem érdekel mondjuk jobban, mi viszont tisztában vagyunk vele, hogy nem tudjuk megvédeni a területet hosszabb távon, sőt, már azt se hittük, hogy ma sikerül.
Holnap én dolgozok, így nem leszek, de már megbeszéltük, hogy 100%, hogy bukjuk a területet, nem is nagyon zavar minket.
De hogy a mai napot ti is és nem csak a Csontik, hanem más valorian céh is sikeresnek vélte és nagyon élvezte, az a lényeg.
A többi nem nagyon érdekel és mi még csak kiváncsiak sem vagyunk a holnapi kezdésre :)
Mellesleg ez a hsz pont nem illik ide, javaslom saját blog elindítását eme nagyot mondások megírására.

Wizzurah 2010.03.23. 00:26:37

De örülök, hogy a te életedet ezek a dolgok ennyire megszínesítik félre ne érts :) Mindenki másban leli örömét. Jobb ha itt öldökölsz, mintha az utcán tennéd.

SeniorHamlet 2010.03.23. 06:15:43

Hello!

Valorian!
Elterülve a glórián.

Lentiekben csak a való...

Emeld fel fejed, forulj arcal
itt a viszály nem való!
Elhangzanak nagy szavak
a többiek meg alszanak!
Haló! Haló! Haló!

19.30. az est kincse?
Kezedben ott a kilincse!
Jár a szátok, köti az ebet,
mindenkiről tépi a sebet.
Tedd a dolgod, mi boldogító!
Bánja az ég...
de a Valo legyen hódító!

Hol folynak a harcok,
oda jöjjenek jó arcok.
Kik jól érzik maguk-e mederbe,
azok maradjanak Keterbe!

Tudja meg ezt
minden csaj és ipse!
Capise?
Mert ma a GoA mezején,
ez a
Való, való, való!

confeesor 2010.03.23. 08:02:53

Sziasztok.számomra vicces ez az egész.nem értem a vitát,de főleg azt nem egyesek miért akarnak erényként beállítani olyasmit,ami nem az.a Hunters rájött,hogy nem bír a kree-vel,és elmenekül előle.ennyi.se nem erős,se nem bátor ez tény.QH meg menő,de ismerjük be ezt a játékot az nyeri meg,aki többet költ rá.itt játéktudás,ész és szorgalom nem számítanak sokat.egyébként meg lehet,olyat utáltok,aki két házzal arrébb lakik.vicces

LoNDoN 2010.03.23. 08:29:43

Azért jó ez a blog, mert itt főként azok írnak, vannak jelen, akik már -hogy is mondjam- a játékban valamit elértek. Tök mindegy, hogy most éppen melyik oldal az erősebb, kinek van éppen több területe, ez úgyis mindig változik. Ez nem képezheti "sárdobálás" alapját. Épp ez benne a jó, mert mindig lesz kihívás, hogy legyőzd az ellentábort, így nem válik olyan hamar unalmassá a játék.
Legalább mi ne szidjuk egymást, ne tegyük ezt a játékot olyanná, mint amilyen a magyar metin2 is lett. Ez azt hiszem 100%-ban tőlünk, a top céhekbe tartozó játékosoktól függ.

confeesor: Szerintem abban tévedsz, hogy az nyer aki a legtöbbet költ rá. Egy biztos, aki nem költ rá, az valóban esélytelen, de a játéktudás, és a szorgalom nagyon sokat dob a siker felé.

Quickhand 2010.03.23. 10:44:32

Wizzurah ez annak szólt aki így látta megverte kree-t és pont ugyanezeknek az embereknek szól az üzenet másik fele is ami nem nagyképű fenyegetés bár ezt te is tudod csak jó így felnagyítani a dolgot és magadra húzni a hsz-t. Részemröl úgy gondoltam ez evidens. Legközelebb hozzáírom ezt is azoknak akik nem értelmeznek. Erröl a részröl ennyit :] Azzal meg tisztában vagyok mi rontottuk el az elején kicsit elbíztuk magunkat az előző pár nap miatt és egyessével portolgattunk az elején szinte, mire összeszerveztük egy támadást már mindenki meghalt párx szal vesztettünk sok erőt. Akiket gyalultunk le sorba azok meg jöttek portállal seggünkbe ugye szal nem volt egyszerű :D Az afterparty is kb ugyanitt úszott el oda is összevissza érkeztünk meglepetés volt nagy való létszám. De majd ma kicsit jobban oda kell figyelünk erre :D A számokról meg annyit lehet 6an is voltunk az megeshet :]
Az ezt követő hszedet már abszolút nem értem mi színesíti az életem? és ezt honnan? hogy? o.O

Thamy 2010.03.23. 11:14:54

@confeesor:
Meglehetősen egyszerű személyiségre és látásmódra vall az ha valaki azt gondolja, hogy a Hunters gyávaságból vonult vissza. Hónapokon keresztül harcoltunk a Kree-vel, több-kevesebb sikerrel. Akkor is gyávák voltunk?? Igen...beláttuk, hogy a Kree oly mértékben megerősödött, hogy egyedül már nem bírunk vele, de ez inkább realizmus nem pedig gyávaság. Tervünk van arra, hogy miként erősödjünk meg és akkor visszatérünk.
Tehát az javaslom Confessor, hogy először szerezz nevet, mielőtt ide jönnél és sértéseket vágdosnál hozzánk.

Wizzurah 2010.03.23. 12:19:19

QH. Akkor tisztáztuk. Hidd el elég értelmes vagyok és eléggé félre érthető volt az első ilyen irányú hsz-ed, amiben "ezek" jelzővel igenis magunkra vettem, mivel a mi területünk volt.
Arról kár vitatkozni, hogy hány kree-s volt ott és mennyi nem. Volt ott ellenfél dögivel és nagyon jó kis csaták voltak.
Azzal meg nagyonis tisztában vagyunk, ha normálisan támad a kree, nem tudjuk megvédeni, mint írtam, én a hétfő esti védést sem gondoltam volna. Ezúton is köszönünk minden segíteni jött védő játékost, a jelenlegi viszonyokhoz képest szerintem sikerült jól teljesítenünk, sajnálom hogy ma nem lehetek ott.
Ezen kár is vitatkozni. Lehet valaki örömében írta, hogy na most megmutattuk meg kree így meg úgy, ez legalább annyira felnagyítása a dolgoknak.
Ezen kár marakodni. A hsz-ed ezért is van úgy értelmezve, ahogy és a megfelelő mértékben volt reagálva rá.
Hidd el távol áll tőlünk, hogy sértegessünk valakit, még téged sem.

Thamy. Az szerintem is erős, hogy gyávaságból, ahogy az is erős túlzás, hogy harcoltatok a kree-vel. Az elején lehet egyedül voltatok, de utána aligha, mert akkor már jóval előbb vissza kellett volna mennetek kis területre, ha legalábbis ezzel az indokkal magyarázod :)
Engem továbbra sem zavar és érdekel az az út, amerre mentek, a ti döntésetek, majd kiderül mennyire válik be. Mindenesetre a STALKERS barátságát is sikerült elrontanotok, persze az ő nevükben nem beszélhetek. Én csak a valoriani oldal érdekét nézve remélem, hogy a ti felfogásotok is hoz valamilyen pozitív eredményt valamikor. Pusztán eme egyetlen ok miatt remélem, amúgy a véleményem tudja már a többség erről a felfogásról.
Szép napot.

Thamy 2010.03.23. 13:58:43

@Wizzurah:

Wizzurah valami gond van a mondat értelmezési képességeddel? - ezt most nem rosszindulatból kérdezem, csak kíváncsiságból.
" Hónapokon keresztül harcoltunk a Kree-vel, több-kevesebb sikerrel. "

Ebben a mondatban hol szerepel az, hogy EGYEDÜL harcoltunk volna? Szándékosan nem írtam ilyet, mert tudom, hogy nem így volt. De többekkel együtt a Hunters is folyamatosan harcolt a Kree-vel, több-kevesebb sikerrel, mint írtam. Én Confeesor irományára reagáltam, amikor azt írtam, hogy harcoltunk, majd belátva azt, hogy a Kree erősebb egy másik taktikát választva visszavonultunk. Tehát semmiképpen sem gyávaságból, inkább realitásból.

Dirlewanger 2010.03.23. 15:10:44

@Quickhand: Ne mond hogy vesztettünk egy várat átadtuk ez a pontosabb meg fogalmazás átadtuk, hogy a Csontdarálókét megvédjük! Ezzel mutatva példát, hogy nem az egyéni céh érdekeket tartjuk szem előtt!

confeesor 2010.03.23. 15:19:43

thamy.ne légy nevetséges.előbb szerezzek nevet?te hol élsz a holdon?és még te beszélsz egyszerű gondolkodásról?ha valaki a könnyebb ellenfeleket választja,azt lehet megfontolt döntésnek hazudni,de attól még marad az ami.a tények kimondása meg ne sértsen meg,nem ez volt vele a célom,csak nem szeretem a mellébeszélést.ha annyira erősek volnátok,mint állítjátok,akkor a legerősebb derioni céhhel mérnétek össze magatok.de nem ezt teszitek.máskor meg ne személyeskedj,én sem teszem.

SeniorHamlet 2010.03.23. 15:20:31

Confeesor!

Egyszerüen fogalmazok.:
A HunTers senem gyáva, se nem gyenge.
Soha nem is volt az és most sincs ez így. A döntése mit meghozott, messze túlmutat azon ameddig elátsz. A Kree nagyot lépett lvl-be. Ez elkerülhetetlen volt. De bármi is történjen a Valo oldalon érdemben, ha körülnézel ott HunTers-t látsz.

Marka_89 2010.03.23. 15:33:50

Hamlet!

egy kicsit jobban nézz szét,ne csak a saját fejed fölé tekints.

confeesor 2010.03.23. 15:59:55

Thamy!Csak neked bizonyítok ma este.ok?egyedül támadom a kree-t,nem varázsolok,csak a pálcámmal csapkodok,mint egy őrült.így foglalom el az összes déli területet.ez így jó,vagy csináljak még egy hidat is?elég öreg vagyok,de megpróbálom.

confeesor 2010.03.23. 17:20:19

hamulett.én látok mindent.a kastélyra hajtotok,és elfutottatok a kree elől bátran.ok.de ne érts félre.ez a ti döntésetek,jogotok van hozzá.csak nem kell a tökös duma.miért kell még ezt ragozni?

Marka_89 2010.03.23. 17:25:47

Hamlet!

Én erre a mondatodra gondoltam: "De bármi is történjen a Valo oldalon érdemben, ha körülnézel ott HunTers-t látsz. "
Nem akarok én senkit sem megbántani ez csak egy játék, mindenki barát. Hajrá Valorian! (mind1 milyen "színekben")

SeniorHamlet 2010.03.23. 18:20:51

Marka!

Biztosan tudod hogy a kastély birtoklása, a Ceh-es bolt az lófütty! Mert amit ott kapsz 1(fajta), azaz 1 db nyaklánc és a készített 34-38as fegyókhoz az 1ik komponens, azt az első alkalommal össze lehet vásárolni!
Nem ez az ok!
Kétség kívül az időzítés rossz.
De tedd fel a kérdést:
Nem tudná a HunTers azt csinálni az Északi területeken késöbb, (Ha a kastélyháborúban nem bír el a Kree-vel)azt a mit most csinál?
Válaszolok.
De.
Bármikor ezt +tudtuk volna lépni,
akár 2-3 hét múlva is, hiszen ahogy a helyzet most áll északon csak pár nap leforgása kellett hozzá.

És igen, kibaszott soknak érzi magát lvl-ben minden HunTers-es oda.
Mindenki vágyik már egy igazi csihi-puhira a Kree ellen.
Szóval nagyon unjuk magunkat.
Remélem hogy 1-2hét és vége mindennek, és hidd el nem fog leszakadni az ég ha majd, ne adj isten kikapunk kastélyháborúban a Kree-töl.
Kaptunk már ki, és nyertünk is.
Mindkettőt megszoktuk.
Üdv!

SweeTChucK 2010.03.23. 21:12:24

Tökös-nem tökös...
Gyáva-Bátor...
Ezeknek a szavaknak semmi, az ég világon semmi jelentősége az internetes játékokban. Mitől lenne valaki gyáva ha elfut egy nála magasabb szintű játékostól?
Vagy miért bátor ha valaki megtámad egy nála magasabb szintű játékost? Vagy van olyan köztetek aki sírva alszik el csak mert elbukott egy területet? (kocka :D)
Ha meg ti igenis értelmét lelitek ezekben a szavakban az interneten akkor ne sírjatok! Ha bátor, tökös vagy menj a kree ellen. Ha gyáva akkor meg eleve nincs miről beszélni. Mindkét esetben fölösleges a duma.
Nem értem mit kell ezen problémázni, meg volt a döntés és ennyi, kész, vége.
Azt kell felfognotok, hogy ez csak egy játék, erről szól! :)
Ahogy Hamlet is megmondta nem fog leszakadni az ég ha kikapunk.
Nem vérre megy.
Szóval lazuljatok kicsit.
PatsEE

Marka_89 2010.03.23. 21:42:07

@SweeTChucK: köszi a hozzászólásod,semmi értelme nem volt,és arra se sikerült rájönnöm hogy ki lehetsz.

Marka_89 2010.03.23. 21:53:51

Szerencsére a GoA lexikon segített abban hogy felfedd kiléted elöttem.Ha most köcsög lennék akkor Thamy-t idézném....
de nem teszem.Mi ma is és tegnap is jó harcoltunk,nem óhajtok tovább ide írogatni,a játékban megtaláltok ott ha ráérek bárkivel beszélek,mint pl ArcherAssassin-nal is jól elbeszélgettem a multkor a céhes dolgokról.Olvasni fogom a kommenteket, ha nem lesz egetrengető dolog akkor viszont nem irok.

confeesor 2010.03.23. 21:56:54

Sweet!ha elolvasod az első hozzászólásom pont erre utaltam.nem értem ezt a vitát,mert nincs tétje.csak vannak mindkét oldalon ,akik nagyobb dicsőségnek fogják fel ezt a JÁTÉKOT(!) mint amilyen valójában.én csak nevetek rajtuk,és igen cinkelem is őket,mert szerintem némelyeknél ez már szánalmas.lehet,holnap mindenki engem fog utálni,ha kimondom,de senki háta mögött nem fognak összesúgni a Fény utcai piacon:látod !az ott Quickhand a győző!nem fognak a tábortüzeknél nótákat énekelni tetteiről,és nem jut el a Wallhalába sem.szóval azt tanácsolom mindenkinek,kevesebb indulattal több örömet fog okozni a játék.

xSleipnirx 2010.03.24. 07:23:46

@confeesor: Conf! Ott a pont, ennyi :)

Quickhand 2010.03.24. 13:13:51

@confeesor: a játék az volt amikor bunkert építettünk az erdőben kiskoromba. Itt szembenálló felek vannak ez ugye adja itt verseny folyik. Ha már verseny akkor szereti az ember magából kihozni a legjobbat és pont a kihívás a lényeg és a csapatmunka. Ha ez szánalmas ám legyen akkor az vagyok. Az ilyen gondolat inkább szánalmasabb lol:
"...nem fognak összesúgni a Fény utcai piacon:látod !az ott Quickhand a győző!nem fognak a tábortüzeknél nótákat énekelni tetteiről,és nem jut el a Wallhalába sem...." érdekes valaki úgy látja ez motiváció bárki számára is biztos van valami logikus alapja bár inkább tűnik egy odadobott "frappáns" mondtanak értelem nélkül.

AxxE azért örülök afterpartyra visszatértetek mostanában. Unalmas volt a két nap ott nélkületek. :D

Arel 2010.03.24. 14:46:19

Quickhand!

Azt tudjuk,hogy ez neked több mint játék.
Láttuk a nagyon"okos"topicod a forumon..

Quickhand 2010.03.24. 15:27:20

Az "okos" fórumot valaki vagy érti vagy nem xD Ott Havoc erősen pwned lett. örültem is mircen iylet írt mert így volt mire hivatkozni :D No megyek a fényutcai piacra hallom már tapossák egymást emberek lássanak :DD mekkora szöveg lesz ez este ts-en lol

ldamianl 2010.03.24. 17:16:16

QuickHand:
Tudom a hétköznapok fáradalmai, a stressz, a frusztrácóid változtattak olyan játékostípussá amelyet láthatunk belőled, nap mint nap...a kommenteiddel is ezt igazolod, sajna...és igen én sajnálom, de hidd el én is örülök hogy derionra regisztráltál. Tudom a kis virtális világodban te szeretsz lenni az origo, a központ, amikor egy céh sikerei egy személyhez vannak kötve, kedvedben járnak, de szerinted ahogy figyeled a játék innovációját(fejlődését)meddig lesz még így? Tudod te is szerintem a választ, féléven belül(vagy hamarabb) egyre több 76-80lv-es lesz, igen és képzeld lehet hogy még holdkővet is fognak venni, és akkor már te csak egy egyszeri erős játékos leszel, a többivel egyetemben. Igen megértem neked ez imponáló, amikor egy céh sikere pár "elit" gamerhez vannak kötve, és elfedve a csapatmunka lényegét. Lehet hogy tévedek persze, de vannak hibáim, mert mindenkinek vannak, és neked is, nehéz beismerni tudom a mai világban de vannak, ilyenkor az a kérdés hogy feltudsz e valamit "venni a földről" és "javítani" magunkon.

AxxE: AxxE minden egyes tett amelyet véghez visztek az hatással van Valorian oldalra ez tény, csak tudod sokszor megkérdőjelezhető hogy ezt az "összefogásért, az egységért" csináljátok.

2 nappal ezelőtt védtük favágókat. Előszőr a Csontdaráló egymagában.
1. Roham: DerionSerege--visszavertük őket.
2.Roham: DerionSerege+Friend.Itt már odajött a többi valorian céh segíteni(persze egy kivételével), mert a sikerért tényleg kell az összefogás és az egység. Visszavertük őket.
3.Roham DerionSerege+Friend+Kree(egyrésze)
Mégtöbb valorani player jött és bevédtük, eszméletlen epikus volt az egész, fantasztikus csapatmunka, élményeket és tapasztalatokat tudtunk szerezni, és jött két chates üzenet amikor ÉN is megkérdőjeleztem a Hunters magasztos és szent "céljait". Nightmare, LoA, Veteran, Phanatic, Paradoxon, Csontdaraló pár tagja beírta hogy gratz valoriannak az epikus ütközetért...stb.
Megpróbálom idézni, igaz végig figyeltem a chatet:
Telod: "Megvertük a kree-t ardirban, de ti nem vertetek meg senkit hisz nem volt ott a teljes kree."
AxxE: "Ugye most ti se hiszitek el hogy megvertétek a kree-t?"
Tudjuk hogy nem volt ott az egész banda, de ha legalább üzentek valamit nekünk az ne ez legyen már bakter, vagy inkább semmit. Volt egy kis sikerünk igen, mert ez még csak a kezdet mert mindenhez idő kell te is tudod, és Styx volt aki pozítív hangvételű üzenet írt le hogy akkor gyerünk ardirba és egy smiley a végén. Miért akartok mindenáron utálatot generálni?
AxxE azt mondtad hogy nektek az is jó, hogyha ellenetek harcol a többi valo. céh. Mártírkodni akartok?
Mindig mondod hogy sok pletykát amit rátok ragasztottak már nem bírjátok lemosni. MÉG LEHET! Tisztellek téged és a többieket, még nincs update, még van lehetőség javítani a reputáción!...persze ha valójában akartok, és Telodnak és Nektek nem fontossabb az önös érdek, a saját céh érdeke mint valo.-é. Mert már nem csak egy ember kérdőjelezi meg ezt. Nektek is fontos és hosszútávú cél a lojalitás és a közösségorientált céh kiépítése, nem pedig anyagi vagy inkább hasznot remélő érdekek miatt csatlakoznak be.(Tudom erre mit fogsz/fogtok írni én meg arra csak annyit: Egy másik lehetőséget választottam, amely nekem szimpatikus még most is.

Nemtudom kezd leülni a viszály valo.ban aminek örülük, és nem fog tovább tágulni ez az egész. Az idő mindent eldönt igen az is igaz...de akkor legalább ti is csak várjatok és ne mélyítsétek a kommunikációs "válságot".
További szép napot!
Viszlát!
flamemaster

Ui.: Lehet hogy kicsit össze vissza volt az egész, ezért elnézést, azt írtam ami eszembe jutott és fontosan éreztem leírni, ha lesz akkor még leírom, persze ha lesz rá lehetőségem és nem tiltanak el. Bye-Bye

ldamianl 2010.03.24. 17:18:40

*A segítő céhek listájáról kihagytam az egyik legfontossabb szövetségesünket a STALKERS-t, elnézést kérek, csak most értem haza fáradtan és figyelmetlen volta. Sorry!
bb!

SweeTChucK 2010.03.24. 17:19:54

@Marka_89:
Marka az én nevem nem SweetCuck és nem íjász vagyok és nem is 45-s szintű a valorian királyságban, ahogy ezt megtudhattad a Lexikonból.
Nem vagyok ismert a játékban amit nem is szégyellek mert miért is kéne?!
Mondjuk annyi eszed nem volt hogy meg nézd a profilomat itt bal oldalt a kommentem mellett, ahol az igazi nevem és életkorom látható...
Lehet nem volt értelme a kommentnek de véleménye lehet az embernek (és ez a blog azért van), de ha te olyan unintelligens vagy hogy egyből be kell szólni az embernek akkor kívánom hogy a Goa-ból álljon az életed...

SweeTChucK 2010.03.24. 17:21:02

jahh nem 45 lvl hanem 44...

ldamianl 2010.03.24. 17:34:25

A Demokrácia a játékban is műkődik, ezt én is most tapasztalom meg, csak mindenkinek fel kell adni valamit, adni/tennie kell valamit a közösségért, és akkor elérhető cél lesz.
És én pont ezek miatt játszom a játékkal, amikor ott áll mellettem a többi céh, egymást támogatva harcolunk az ellenség ellen, vállvetve és hősiesen, nem felejtem el azt se amikor a radaron már látom hogy özönlik az ellenség, és mellettem áll egy 40lvl céhtársam, és ő is küzd, várja a csatát, ezek azok az élmények, benyomások, impulzusok amelyekre hosszú idő múlva is emlékezni fogok, a közösséggel sikereket elérni sokkal felemelőbb nekem, mint amikor egy ember nagyzol és imádja saját magát. Amikor a papok céhtől független buffolnak, healelnek mindenkit, igen én ezt akarom látni, amikor egy éjjeljáró bestunnol és odajön egy Veteranos és nigtmares harcos segíteni, igen...nekem ezek fontosak, és remélem nem csak nekem. bb!

ldamianl 2010.03.24. 17:40:23

Sweet: Thamy kezdte el az egész "szerezz nevet magadnak hülyeséget"--most akkor végleg nem értelek. :-(
Nevet?? Kreatívan létrehozott nicknév alatt szerezz magadnak hírnevet...khm..no comment szerintem...még a játékban kevés ember van(vagy nincs is) akinek "NEVE" lenne, Thamyt meg végleg nem értem, kicsit eltért a tárgytól, és értelmetlen volt az egész. Sokkal jobban örülök ha egy céh szerez magának "nevet" és nem egy ember, persze valaki biztos nem így gondolja, történelem folyamán hallhatunk "híres" embereket(diktátorok, komisszárok, hadnagyok, politikusok), neveket, itt még nem, és szerintem egy ideig nem is lesz ilyen...bb!

SweeTChucK 2010.03.24. 19:04:06

@ldamianl:
Nem azért írtam... csak Marka_89 kezdte el na persze utalással Thamy-ra hogy én senki vagyok :).
Ezért írtam azt hogy én nem is akarom hogy valaki legyek a a játékban, csak szórakozásra vágyom. Ennyi.

Quickhand 2010.03.24. 19:05:13

@ldamianl: megrémítesz honnan ismersz ennyire? Ott voltál te is a fényutcai piacon? o.O xDD de nem követsz remélem így is már sapkát hordom ne jöjjenek autogrammért oda mindig az emberek xD

SweeTChucK 2010.03.24. 19:06:52

És egyébként teljes mértékben igazat adok neked...

Arel 2010.03.24. 20:27:27

latom nem vagod QH mirol beszelek.konkretan az altalad nyitott es a moderator altal gyorsan lezartrol van szo.
ding vagy ilyesmi fantaziadus cimmel nyitottad.

SweeTChucK 2010.03.24. 20:44:00

@Marka_89:
Bocsi ezt még azért kihagytam:
"Semmi értelme nem volt". Miért miket írogatnak/tok a kommentekben? Pl: a
-Hunters gyáva, elfut
-Hagyjuk a tökös dumát stb.
Szal eléggé ideillő a kommentem, bár nem is várhatom el hogy felfogd...
PEacE

Quickhand 2010.03.24. 21:46:10

Arel és akkor kérlek szépen rakd össze nekem, hogy mi is volt a baj ezzel a topikkal amit a SPAM(hívhatjuk szemét) kategóriába raktam be illetve ebböl hogy jön le az ez nekem "több mint játék"? :D Komolyan mondom olyan dolgokat fantáziáltok. Nálam aktív játékidő már jóideje csak abban merül ki olyan 7krül megérkezem és 9töl afkzok kb. Játék meg alt-tabolva fut háttérben ha gépnél is vagyok. Néha benézek kicsit hosszabb időre és annyi :D Ebböl jön ki a hírnév hajhász meg a központi szerepben tündökölni szerető ebben a virtuális világban élő emberke. rofl rofl hehe. Elértem 76-ot gyorsan már csak lógatom lábam és pl mint itt is válaszolgatok egy mosoly után az embereknek akik itt folyamatosan egymást szapulják meg ölik.:p

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.03.24. 22:03:29

Kezd nagyon off lenni a hsz-ok többsége srácok. Legyetek szívesek a témánál maradni, bár már lerágott csont szaga van a dolognak lassan :)
Idam: Abból amit írtál a harcokról délen két dolog amit kiemelnék:
1: Olyan összefogás a céhek között, amire nem volt még példa.
2: A tény felismerése hogy MINDEN valo céh összefogása kell EGY vár megvédéséhez délen.
Ha mi nem vonulunk ki délről, ez nem történt volna meg, vagy csak nagyon sokára Valorianban.
Ne gondoljátok, hogy nekünk nem az a vágyunk, hogy sikeres csatákat vívjon VALORIAN (nem csak a HunTers) délen is. Nem sok idő kell, hogy jöjjön akövetkező felismerés: Különálló céhekben nehezebb és eredménytelenebb ezt véghezvinni. Örülök, hogy megismerik egymást a különböző céhek tagjai, és egymásnak vetve a hátukat küzdenek a közös célért. ezzel is közelebb jutunk (Valorianok) a megoldáshoz miszerint egyesülnie kell a céheknek, nem önösen sajátmagukért "foglalgatni" északon..
Azt hiszem erre minden érintett ráébred hamarosan. :)

UI: QH bármennyire is nem szeretne központban lenni, mégis elértétek (nem ő, mert nem tett semmit ezért), hogy a HunTers blogjában lassan többször van a neve, mint az enyém... :DD
STOP OFF PLS!

Wizzurah 2010.03.24. 23:20:41

AxxE. Valóban off az egész, szerintem nyugodt szívvel moderálhatnál. Én többek között már ezért nem is írkálok, ezt a lolozást meg stb. gyerekes sárdobálást inkább meghagyom másnak, mert itt aki leírja a véleményét, azt más sértésnek veszi... Éppen ezért inkább sz*rok rá.

Azonban egy valamire felhívnám a figyelmedet és ezt a többi céh is leírhatja itt, mert lehet én tudom rosszul, de. Az igaz, hogy a déli területhez több céh összefogása szükséges, bár van erő mellette támadó csapatot is kialakítani. Azt viszont elég nagy téveszmének tartom a részedről, ha azt hiszed, hogy mindez azért van és azért történt meg, mert ti kivonultatok délről... Nem tudom erre mi lenne a jó szó, az hogy beképzelt, meg minden valamilyen eseményt saját magamra visszavonatkoztatni... Nem hiszem hogy beképzeltek lennétek, bár nagyon sokan ezt gondolják.
De azt tisztázzuk, hogy ennek semmi köze a HUNters-hez :)
Tudod mikor lenne köze?
Ha ti is mozdulnátok délre és amíg pl. mi védekeztünk, ti elfoglaltatok volna 2-3 területet. Ennek lenne köze a HUNters-hez, de semmi másnak nincs.
Tudod minek köszönhető ez? Annak a bizonyos másik útnak. Tetszik tudni mi az? A józan paraszti ésszel, normális hangvétellel megkeresett emberek összmunkájának eredménye.
Nem sorolnám fel a céh neveket, akikkel összefogtunk, de mind annak a következménye, hogy az eddig is vita mentes kapcsolatot felelevenítettük.
Ennek semmi köze a HUNters-hez, nem tudom milyen álomvilágban éltek. Ha minden áron külsős dologban kell keresni a titok nyitját, csakis a derioni oldal megerősödése jöhet szóban.

A HUNters egyszerűgen kirekesztette magát ebből az egészből és a lehető legrosszabkor lépte meg ezt a taktikát, persze saját szemszögéből, bár gondolom ti nagyon élvezhetitek.

De azért, jobb ha tisztázzuk. Ennek az egésznek, semmi köze sincs hozzátok :)
Vagy mondjuk azt, hogy 1 %, mert lehet 1-2 30-as szintű azért néz át...

Wizzurah 2010.03.24. 23:26:14

Ja bocs a dupla postért, de... nehogy sértésnek vedd. Ez a véleményem és egyszerűen nem értem, mi alapján gondolod, hogy ez most azért van, mert ti elmentetek délről?

Mi vezérelt ahhoz, hogy most tényleg nektek már nem jó dél... Csak nem látok rá épeszű érvet érted... Ez amúgy is megvalósult volna a derion erősödése miatt, csak türelmesen ki kellett volna várni, a legrosszabbkor mentetek át kicsire. A kastélyra fogni elég hihetetlen dolog... Már csak azért is, mert annyira hangoztatjátok ezt a zsoldosságot, akkor nem mind1, ki mennyit foglal hol?

Meg hogy ezek után ill. ettől függetlenül miért ne vennénk majd fel zsoldosnak egymást, aki ezt teszi milyen gyerekes, tehát már előre próbálják egyesek úgy beállítani, hogy mekkora szemét lesz az... Jelzem, én akkor ha oda jutna a Csontik, nagyon gyerekes és szemét vagyok, mert semmilyen igényt nem fogunk igénybe venni. Azért mert gyerekes vagyok, de szerintem sokkal inkább azért, mert korrekt ember vagyok.
Én azokat szeretném magam mellett tudni, akik a normális kommunikáció erejével érik el ezt és jelenleg az a több valoriani céh, akikkel délen vagyunk.
Ha így is vesztünk, akkor vesztünk, ez játék és akkor is elmondhatjuk, hogy mindent megtettünk, egyszerűen jobb az ellenfél ennyi. De mindezt úgy, hogy senkit sem kényszerítek akarata ellenére semmire.

Pont hogy a ti felfogásotokat tartom annak, hogy ez már nem játék, amit csináltok... és ezt most úgy beállítani, hogy nektek köszönhető ami elkezdődött... hát pf...

Érdekelne a részletesebb beszámolód is, új blogbejegyzés akármi, nem feltétlen a sok vitatkozó lereagálása.
És moderáljatok! Senki se kiváncsi már az utóbbi hsz-ekre...

SeniorHamlet 2010.03.25. 11:21:41

Idamian!

A fentebb leírt hsz-edre hozzá tennék valami(ahol a Derion 1-2-3. hullámban támadását leírtad)

Ez volt a HunTers célja!
Megtapasztaltad hogy más céh-ek összefognak, mert ez idaig nem volt jellemzö.Ott voltak, együtt voltak, és ami fontos, képesek voltak ra!
Nem pedig ott pogóznak északon az őrsárkánynál amit eddig csináltak, míg mi arcal a sárban feküdtünk délen a Derion ellen!
Örülök! Végre valami változás! Nem hiába égetjük magunkat északon!
Üdv!

Quickhand 2010.03.25. 11:28:43

@xSleipnirx:
Kedves xSleipnirx

Nem érzem kicsinyesnek ide irogatok. :D Volt egy oda vissza válaszolgatós része Wizzurah-val amire én már nem válaszoltam meghagyva az utolsó szó jogát. Confeesor volt az aki provokált ha jól látom és a többiek utána. Kutya nem szólt hozzájuk :] Nézd meg azt a sok vízionált fikciót amelyek racionális gondolkodást nem tükröznek csak amolyan "most jól beszólok" szaga van az egésznek. Lehet dobálózni üres szavakkal engem nem hatnak meg. Én az olyan emberekre figyelek akik érvelnek is és közlik a megállapításaikat mire alapozzák. Gondolom ez egy minimális elvárás de lehet nekem nagyok az igényeim :] Nem vagyok se nagyképű se önelégült egyszerűen az ilyen embereket így kezelem. Ez ilyen oda vissza dolog. Nem kell nekem gerjeszteni a hangulatot ölitek ti egymást eléggé vagy csak én látom így? Ugye nem? Azért közölnek itt olyan dolgokat néha amelyekre pl HunTersnek nincs rálátása illetve erröl az oldalrol azért látjuk HunTers kivonulása mennyire változtatta meg erőviszonyokat délen.

Quickhand 2010.03.25. 12:08:49

Más téma. Az már örvendetes 4-5 céh már ott van délen ez már kétszer meglepetést okozott nekünk. Már beláttuk rengeteg az az ember ott egy várban ezért nem támadjuk max kaput nyitunk és alkalom úgy hozza befoglaljuk. Beállunk védekezni és jobban odafigyelünk ha jeleznek itt ott támadás van esetleg. Szóval kialakul ez a 5-1 lehet néha 4-2 helyzet nem kizárt mindig vannak rossz döntések illetve figyelmetlenségek. Viszont amit figyelmen kívül hagytok az az hogy a Hunters mozgatta ezeket az embereket most délre. Effektíve nem éri meg senkinek ott védeni kivételt képez akinek vára van ugye. Kinek lesz haszna ebböl? max a 2-3 nagyobb céhnek. Hunters visszajön kialakul egy 3-3 derion-valorian egyensúly lehet. Amilyen szépen alakulnak dolgok nem csodálkoznék nem segítenének nektek és hagynának bukni titeket, hogy másnap ők befoglalják területet. És ott lesztek ahol a part szakad. Lesz egy szövetségetek amely nem tud megállni kree ellen amely akkor már csak 3 várat fog védeni teszem azt. Most azért 4-et védünk + besegítünk +támadunk néha. Tehát 4-5 céh kontra HunTers = egyenlő erőviszonyok. Kissebb céhek meg visszamennek északra szerintem az tuti. Tehát akkor most hol járunk?

xSleipnirx 2010.03.25. 12:17:39

@Quickhand:

Kedves Quickhand!

Mindenekelőtt örülök annak, hogy korrekt hangnemben reagáltál! Viszont úgy érzem picit elbeszélünk egymás mellett. Véleményem szerint a korábbi hozzászólásaid hangneme, stílusa nem volt indokolt, hiszen azért mégiscsak a mi "területünkre", az ellenség "területére" jöttél és feleslegesen korbácsoltad a kedélyeket. Valahol érthetőek a mi oldalunk elragadtatott reakciói az írásaidra. Tudod, mint a bikaviadalon a vörös posztó :). Persze ezen is lehet vitatkozni... Te úgy érezted, hogy hozzá kell szólnod a témához, gondolom azért, mert megtalálva érezted magad... Nekem például eszembe nem jutna a ti blogotokra írogatni (ha lenne... hozzáteszem fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán), pláne nem embereket kikezdeni, esetleg megsérteni őket. Nem hiszem, hogy neked szükséged van erre, te ennél lényegesen okosabb ember vagy (legalábbis szerintem)!

"Aquila non captat muscas"

Üdv!

Thamy 2010.03.25. 12:19:48

Sziasztok.

Egy kicsit elgondolkoztam :) Axxe új listáján a 34-es és 38-as fegyók gyártásáról. Valóban elkeserító egy kissé. De most nem is igazán a fegyverkészítésről szeretnék írni, hanem inkább az oda vezető útról. Tehát ha jól értem akkor a 34-es fegyver készítésére az északi kastélyharc győztese jogosult, míg a 38-as fegyverek készítésére a déli győztes. De hogy a dolog tovább bonyolódjon a 38-as fegyóhoz szükséges egy 34-es is. Tehát ha a Derion oldalon valaki 34-es vagy 38-as fegyót akar készíteni ( márpedig gondolom sokan akarnak ) északon kell megnyerniük a kastélyharcot. Így adott, hogy szeretett Derion testvérink előbb-utóbb fellátogatnak egy kis városnézésre és kempingezésre északra. Na már most tudjuk azt, hogy egy egyesített Kree támadást egyetlen Valorian céh sem tud egyedül kivédeni, így nagyobb szükség lesz az összefogásra mint máskor, már ha nem akarjuk, hogy a derionok az újdonsült 34-es és később 38-as fegyóik erejét a mi karaktereinken próbálják ki. Ha a Valorian oldal birtokolja az északi kastélyt ( és most mindegy, hogy melyik céh ) akkor legalább biztosak lehetünk abban, hogy egyetlen Derionnak sincs 34-es és 38-as fegyója, miközben mi gyárthatunk legalább 34-est, már ha a többi iszonyúan sok hozzávaló megvan. Na..még egy adalék ahhoz, hogy összefogjunk, önzetlenül :).

Ui:
Az új fegyverek készítése már csak azért is sürgető lehet egyesek számára, mert jópáran elérték a max szintet és a páncélok fejlesztése is olyan szintekhez közeliít (18-20) amit már nagyon nehezen lehet túllépni és így csak az új fegyók maradnak... Hisz azonos szinten! a 18-20-ra húzott bolti fegyverek már nem okoznak olyan jelentős sebzést a 18-20-ra húzott páncélokkal szemben.

Wizzurah 2010.03.25. 12:43:41

QuickHand. Ha jól tudom, a valoriani oldalt többen kezdik el játszani, nem is elenyésző különbséggel. Nagyjából hasonló a véleményem, az egyenlő erőviszonyokban nem értek egyet.
Nekem az a véleményem, hogy a jelenlegi erőviszony egyenlő kb. Persze attól függ melyik napokat nézzük, valami oknál fogva a péntek-szombat mindig derioni fölényt mutat. De a többi napot nézve szerintem HUNters-el együtt a valoriani oldal fölényben lenne.
Hiába vagytok ti a legjobb céh, átlagszintbe jóval nagyobbak, a sok lúd disznót győz elvén szerintem valamivel fölénybe lenne. Hogy az összjátéknak köszönhetően így is csak az a 4-2, 3-3 terület elosztás alakulna ki, amit mondasz, az megint más kérdés, azzal egyet értek.

SeniorHamlat, az én hsz-emet nem olvastad el, vagy nem reagáltál rá, pedig érdekelne. Én továbbra is tartom magam ahhoz, mert látom nem csak AxxE van azon a véleményen, hogy ez amúgy is megvalósult volna, semmi köze ahhoz, hogy ti északon randalíroztok. Értsétek már meg... De gondolkoztam ezen, nem 100%-ig, mint ahogy írtam tegnap. Tehát nem nehéz beismerni azt, ha nincs igazam. Ehhez persze tőlük kéne egy képviselő őszinte véleménye, de konkrétan a Nightmare megjelenése lehet, hogy a HUNters északi dolgainak köszönhető.
Mi, A Csontik, miután rendet raktunk házon belül, ott voltunk eddig is. A STALKERS is. A Veteran is átszokott, de már előtte, mikor ti átmentetek északra. Mivel őket amúgy is felkerestük más jelleggel és láttuk hogy jövögetnek, egyszerűen megbeszéltük, hogy együtt jobb.
A LoA-ból átjöttek hozzánk páran, köztük egy nagyszerű ember és játékos, akit a LoA-ban nagyon kedveltek, így ők is átjöttek segíteni. Nagyon élvezték a TF-et, ezért már ők is oda járnak. Tehát ha 5 céh jár délre, abból akkor 1 a HUNters felfogásának és útjának az eredménye, a többi az értelmes beszédé.

De te ennek örülsz, hogy ez elvileg nektek köszönhető. Tudod mi lenne nektek köszönhető? Ha el se mentetek volna, hanem ti is normális hangnembe próbálkoztok, akkor először is nem utálnak meg titeket oly sokan, másodszor már rég a QH által leírt 3-3-as területelosztás lehetne.
Én belátom, hogy átlagosan köszönhetünk a ti felfogásotok miatt 1 céhet délen, de nektek is bekell, hogy ez az út többet ártott, mint használt. Jobban megtervezve, kivitelezve lehet eredményesebb lett volna, más sosem tudjuk meg. De úgy látszik ti maradtok abban a hiszemben, hogy ez továbbra is mind nektek köszönhető, lelketek rajta :)

xSleipnirx 2010.03.25. 12:50:48

@Wizzurah:

Szia Wizz!

Te nem dolgozol? Ha ennyire ráérsz, akkor ess neki az ékszereimnek :D. Még csak 2 hete várok rájuk :D. Előre is köszi!

Üdv!

Thamy 2010.03.25. 13:02:28

Na újra én.. ( pedig dolgozom, csak van egy kis üresjáratom ).

Átolvasva Axxe írását, rá kellett jönnöm, bizony hiba csúszott a fejtegetésemben. Sajnos nem lehet azt megakadályozni, hogy a heti egy alkalmi kastélyharcban induljon egy Derioni céh is. Mégpedig az amelyik északon a legtöbbet foglalt az adott héten. Ehhez Axxe írása szerint elég akár heti 2 területet is elfoglalni a Derion céhnek, de elég lesz akár egy is. Találjuk ki közösen, hogy az első alkalommal melyik céh lesz a verseny résztvevője északon? Tízet teszek egy ellen, hogy a Kree. És a kastélyharc bizony 1-1 elleni lesz, más céh nem szólhat bele a dologba. Itt jön be viszont a másik együttműködésre alkalmas dolog, mégpedig a zsoldosság. Bizony össze kell fogni, és minden céh legerősebb karaktereinek el kell menni zsoldosnak ( akár pénz nélkül is ) az adott Valorian céhhez, aki épp a kastélyharcban vesz részt, mert ha nem győzünk jönnek a 34-es és 38-as fegyók.

LoNDoN 2010.03.25. 14:58:13

@Wizzurah:

"Ha jól tudom, a valoriani oldalt többen kezdik el játszani, nem is elenyésző különbséggel."

Ezt szerintem a játék GA-ja se tudná megmondani, de szerintem még csak úgy kapásból a Coma sem. A regisztrációkat lehet számszerűsíteni, de hogy melyik oldalon hányan játszanak is vele ténylegesen hát....

lvl38-as fegyókról meg csak annyit, hogy a kastélytárgyakat még szerintem hagyjuk... Ki az aki kifarmolta már a 7 egyforma dungifegyót az 59-es múltból? :D

Mire itt valakinek lesz 38-as fegyvere a szerveren igen sok idő fog eltelni, vagy pedig az egész céh egy embernek gyűjt. Tömeges 38-as fegyóáradatot valahogy nem tudok elképzelni.

SweeTChucK 2010.03.25. 15:31:01

Sztem ezt a topicot zároljuk és térjünk át a 34, 38-as fegyókra. :)
Ne marjuk/marjátok tovább egymást. Szerintem ebben a 96 kommentben mindenki leírta amit leakart, kiadta magából amit kellett, de most már PEACE! :)

Quickhand 2010.03.25. 16:14:22

@xSleipnirx:
én nem kezdtem ki embereket, azt nehezményeztem legyávázzák pont azt a céhet aki vívta a tényleges harcot előtte délen folyamatosan. Pont ezmiatt éreztem kompetensnek magam ez ügyben mivel én ott voltam ugye és tudom mit jelentett akkor HunTers jelenléte. Én próbáltam ingame dolgokkal foglalkozni mivel életben amúgy sem ismerek senkit. Páran meg átterelték már ilyen dolgokra a szót kinek mit jelent a játék, ki milyen ember lehet szerinte stb. Az ilyen ember azt kapja ami jár. Amit írtam erőviszonyokról azon nem megsértődni kell hanem elfogadni. Főleg ha nincs is túlzás abban és még be is látják tényleg nem képvisel jelentős erőt a mostani déli valorian sereg.
Wizzu az tény sok lúd disznót győz az erőfölény egész valorian oldal tekintetében egyértelműen ott van HA az összes támad. No de ilyenkor ott kell hagyni várakat mint tettétek anno és fel kell adni őket a támadásért. Én még mindig azon a véleményen vagyok 2-2 céh esetleg megél délen de több nem nagyon.
Más. 38-as fegyót én nem hiszem csinálni fogok esetleg majd valamikor beinvesztálok egy +21/+22-esbe sima boltiba ha nagyon szükségét érzem és annyi. Az a baj kraft fegyóval amíg sima fegyvernél meg tudom azt tenni 3-4-el elmegyek 17ig és próbálgatom uppolni őket addig karftnál ugye 1 van csak.. Bár aki megteheti biztos bele fog ölni 5-10-20-30ezret azért 60-100-al többet sebezzen pl. :] Talán majd egy kardot csinálok az legalább mutatós. ^^
kieg:
jelenlegi komp. szint 42 ugye kraft fegyónál ami +3as boltinak felel meg ha ez így marad akkor lehet gondolkozok fegyón de ha 38 (kb +1.5 szint simához képest) lesz akkor áll eddig véleményem :D

csakegylakos 2010.03.25. 19:02:26

Újra én:), reagálnék több kommentre is. Először, amit Thamy írt még följebb, hogy majd össze kell fogni önzetlenül stb. Önzetlenül?
Rajtatok kívül minden céh ha nem is rábólintott, de legalább úgymond napirendi témaként kezeli, hogy feladjanak mindent, amit addig tettek a jelenlegi céhükért, feladják a céhüket, feladják a területeket (opcionálisan értelem szerűen) a közös érdekért. Egyetlen egy céh, amelyik nem hajlandó ilyen téren áldozatot hozni a HunTers.
Ezt eddig arra alapoztátok, hogy mert ti már elértetek valamit, meg ti már ott vagytok azon a szinten, ahova nekünk fel kéne nőni és ha összefogunk, majd akkor talán megközelítünk titeket erőben és akkor majd méltók leszünk rá, hogy szóba álljatok velünk és legyen szövi (ezt a később, majd legyen szövi, meg gyerekes, aki később majd nem akar szövetkezni veletek dolgot egyébként feltűnően sűrűn emlegetitek, nekem kicsit olyan érzésem van, hogy néhányan talán kezdik úgy érezni, ahogy én anno mint aggályt felvázoltam, miszerint csöppet alábecsültétek a többi céhet és most próbáljátok menteni, amit még lehet). És ez a része már QH-nak is szólna, aki szerint a jelenleg délen tartózkodó csapatok nem jelentenek különösebb erőt és veszélyt. Ehhez képest én azt látom, hogy míg utolsó alkalommal a HunTerst simán kivertétek délről, addig mi múlt héten foglaltunk két területet, amiből hétfőn sikeresen megvédtünk egyet, kedden foglaltunk másik kettőt és igazság szerint, akár beismeritek, akár nem favágókat is megvédtük, igaz hogy centiket araszolgattatok fölfelé, de 45-50 körül még azért elég messze voltatok a patronustól és ha eléritek akkor is tudjuk még tartani akár percekig is a bubikkal és a healekkel. Egyedül az orbitális méretű laggnak köszönhetitek, hogy elveszett a terület, ugyanis annak köszönhetően nem tudunk AoE-zni és gondtalanul felsétálhattatok a patronushoz, ott pedig a szerver a mi bubijainkból és gyógyításainkból semmit nem hajtott végre csak a ti támadásaitok, így tulajdonképpen a játékról letiltva néztük végig, ahogy bő 10 perc alatt szép lassacskán a partonusra durran egy-egy sebzés és elfogy az élete, ezt én nem nevezném győzelemnek. Tegnap ami területet bevédtünk, azt meg is tartottuk, most lehet olyan kifogással jönni, de nem volt ott mindenki meg stb...tőlünk is mindig vannak hiányzó tagok és ha még több kree-s ment volna támadni, akkor védeni nem maradt volna elég és lehet, hogy elveszitek, de buktok másik kettőt.
Pedig még csak most kezdtük az együttműködést, még nagyon nem vagyunk összhangban.
Ezek után egyelőre legalábbis nekem úgy tűnik, hogy az kezd beigazolódni, amit én vázoltam még anno és nem azok az erőviszonyok, amikre hivatkozva a HunTers elvárja mindenkitől, hogy áldozzon fel mindent a közös célért és közben vegye tudomásul, hogy ők azért nem veszik ki a részüket ebből, mert ők már elérték azt a szintet, amihez nekünk fel kéne nőni.

Arel 2010.03.25. 20:49:36

a szövetség dolog egyebként működhet sok céh között is mint ahogy nagyon sok játékban működött amivel játszottam.
ugye a legtobb mmorpgben van valami hetente foglalható cucc amit egy céh,klán egymagában nem tud bevenni.a dolog úgy működik jobb helyeken,hogy heti váltásban mindíg másé a kastély/maradjunk a goa-nál/.ha valaki másnak kell cucc a kastélyból akkor átlép addig az azt éppen birtokló céhbe megveszi a motyót,megköszöni és megy vissza a saját cspatához.ez a fajta rendszer nagyon sok játékban működött és még mindíg müködik/L2,Ragnarok,MU stb stb/.a másik meg az,hogy most épp a Huntersben van a legtöbb magas szintű játékos és ők a legerősebb céh jelenleg csak egy dolog és múló állapot,majd lesz más is max. szintü ez csak idő kérdése.

SeniorHamlet 2010.03.25. 20:51:48

Elég ebből!
Senki nem vár el tőletek semmit!
A Hőn emlegetett szövetségetek érdekes nem volt sehol míg a többi Céh elbohóckodott északon!
Evidenciáról vitatkoztok!
Elértük amit akartunk, és 1 céh-nek sem kellett ehhez meszünnie, meg beolvadnia!
Téveszmék! Amiről nyávogtok!
Mert olvasni is farasztó!
Utáljatok engem inkább!
Csak hadjatok abba!
Pls!
Üdv!
Előre is köszi!
:)

Arel 2010.03.25. 20:53:01

QH!
abból látszik,hogy visszatarthatatlan késztetést éreztél arra,hogy világgá kürtöld te mekkora istenkirálynagyonfrankó csávó vagy mert te lettél az első 76os.
amihez egyébként gratulálok 1 percig nem vitattam,hogy valamilyen szinten vágod a játékot...:P

Quickhand 2010.03.25. 22:09:31

@Arel:
ebböl az istenkirálynagyonfrankó továbbra sem értelmezhető számomra. 76-os szint kimerült nálam egy ding-ben mind cseten és a fórumtopikban, így legalább látom épp hófordulót tartok :D

lol wtf rofl epikus war volt ma délen. Ennyi valoriant eddig csak ardirban láttam egy helyen :D Kommunikáción javítanunk kell mire le lett jelentve rengeteg valo ott van és visszahívtak már le is ölték védőt >.> Vadászokban már azért észbe kapott csapat. Viszont ekkora háborút nem bír el szerver.. 40es karikon "miss miss" -.- Holnap izgalmas lesz behúzni két várat és védeni többit meglátjuk mi sül ki belőle. :D

Wizzurah 2010.03.25. 23:14:33

Kiváncsi voltam, írsz e a mai TF-ről :)
Valóban jó volt, remélem meglepett, hogy támadtunk.
Vadászoknál nagyon jó kis csata volt, kommunikációs gond nálunk is volt. Nagyon sokan nem értek oda ill. nem voltak ott.
Egyéb dologban is volt, amit nem írnék le, mert az a jővőben is alkalmazni kívánt taktika. A tervünk konkrétan a megmaradt 2 tycon terület elvétele is volt, nem jött össze, de így is elégedettek vagyunk, első ilyen megbeszélt összefogás eredménye.

Konkrétan az általad említett 3-3-as területelosztás a célom, célunk, ha nem is most egyből, de rövid távon belül.
Szerintem kivitelezhető lesz.

Quickhand 2010.03.26. 01:20:23

na ja ez a jövő zenéje még. Gondoltam összes Tyco-t akarjátok mert nem volt védeni való váratok . Na de az nem olyan könnyű ha védjük is :p Minket csak a lagg aggaszt tré hogy 5sec ellőni egy aoe-t is -.- Annyian vagytok már mint a nyüh ennek ellenére szerintem rabolunk holnap 2-t remélem :]
Amit viszont szomorúan konstatáltam már Hepa is hk potizik. Remélem itt ez nem lesz divat később mert ő a harmadik már ,uk szervert eléggé elbaxta ez a dolog anno mikor rákaptak emberek. Nem is költök szerintem most egy ideig mert ha ez így elterjed nem hiszem hosszú távon játszom aktívan ezt a játékot. Semmi értelme olyan embereket lőni aki 3 másodpercenként fullra tölti hp-ját. Megöli teljesen pont a lelkét a játéknak.

Quickhand 2010.03.26. 01:22:33

ja az lemaradt kivitelezhető lehetséges a 3-3 amennyiben ez a 2-3 plussz céh ott fog üldögélni váraitokban a semmiért ezt most nem rosszindulatból mondom. :]

csakegylakos 2010.03.26. 01:39:24

A hk-s potit éppen ti kezdtétek (ha jól emléxem pont te), és ha minden igaz, akkor még ma is használták nálatok, szal nem tudom most miért veszed ennyire zokon, hogy a másik oldal is használja (van pár dolog, amit nektek lehet és másnak nem, ez speciel nem olyan, így már egyből nem is tetszik annyira, mint ahogy a lagg is csak most zavar, kedden egyikőtök sem szólt favágókban, hogy álljunk le gyerekek, mert ez így nevetséges, inkább egy széles mosollyal konstatáltátok, hogy a valorianiak egyetlen AoE-t, bubit vagy healt sem tudnak használni, csak a ti lövéseitek puffognak és köszöntétek szépen, le is lövöldöztétek a patronust ezt kihasználva).
A déli randalírozásaink lényegét pedig úgy látom továbbra sem érted igazán:), nem gond, még közülünk is nehezen hajlandóak páran megérteni. Szerencsére mi találtunk olyan embereket a céhekben, akik elég érettek ahhoz, hogy túl lépjenek ilyeneken, hogy én váram, te várad...

xSleipnirx 2010.03.26. 05:31:32

Szerintem zárjuk rövidre a témát. Tegnap jó csatákat vívtunk több-kevesebb sikerrel, eredménnyel. Van még mit tanulnunk a csapatjátékról, de a tegnapi produkció egy hosszabb távú és előre mutató együttműködés első lépcsőfoka. Pillanatnyilag úgy értékelhetjük, hogy sikeresen debütált a Valorian unio (mielőtt valaki még félreértené, nincs ilyen nevű hivatalos fedőszervezet). Legalábbis a közelmúltban mutatott teljesítményünkhöz képest mindenképp sikerként értékelendő.
Pár szóban reagálnék QH kommentjére is: hidd el, minket is legalább akkora mértékben befolyásol és zavar a lag, mint titeket. Elég nehéz megemészteni, amikor egy lvl 43 karival szemben miss a stun, a fagyi, meg gyakorlatilag minden típusű támadási forma, ugyanakkor ő meg simán rámrakja a stunt meg sebez is :D. Szerintem a szerver sem tud különbséget tenni, hogy akkor a mai napon a Valoknak lesz lagos a játék, holnap meg a derioniaknak. Ez mindenkit egyenlő mértékben súlyt. Az viszont egyértelmű tény, hogy ilyen monumentális TF-et nem bír el a szerver. Legalábbis jelentős élvezeti értékcsökkenés nélkül. Egyébként gratulálok mindkét félnek, izgalmas percek voltak. És Quick. Nem élvezhetőbb így a játék? Ha van némi ellenfél is? (persze brutális lagok nélkül :D )

Üdv!

LoNDoN 2010.03.26. 08:15:04

@Sakhar:

"...így már egyből nem is tetszik annyira, mint ahogy a lagg is csak most zavar, kedden egyikőtök sem szólt favágókban, hogy álljunk le gyerekek, mert ez így nevetséges, inkább egy széles mosollyal konstatáltátok, hogy a valorianiak egyetlen AoE-t, bubit vagy healt sem tudnak használni, csak a ti lövéseitek puffognak és köszöntétek szépen, le is lövöldöztétek a patronust ezt kihasználva)."

Sakhar, olyat ne mondj, amit nem tapasztalsz, csak a saját oldaladról. Ha bent lettél volna a lag idején a kree TS szobában, akkor tudhatnád mit okozott ez nálunk. Egy teljes csapat indult el akkor ugyanoda foglalni, és senki nem érkezett meg. Én kb. 19:45-20:05-ig a betöltés képernyőjét bámultam miután a központba akartam portálni.
Állítom, hogy az a lag a játékosok 90%-ának tönkretette a játékát, a maradék 10% meg kihasználta, saját érdekei szerint. Ennyi. Az ilyeneket már tényleg nem kel túlmisztifikálni, mert sok köze nincs a játékhoz.

Pl. én javasolnám, hogy az afterparty-t is esetleg tegyük át Ardirból más helyszínre (Délre), mert ott nálunk a játékosok nagy része számára játszhatatlan, van hogy 1-2 fps re is leesik a frame (nálam). Valószínüleg azért, mert még a legkisebb szintű játékosok is megtalálják Ardirt, és túl sok a polygon, meg az adatforgalom nem tudom.

Quickhand 2010.03.26. 11:01:59

@Sakhar:
mivel vettem effektváltoztatós pakkokat azokban volt anno jap nem is kevés ezt a mennyiséget 2 nap alatt el is spamoltam nagy részét ardirban az afterpartyn a kergessük Quicket 20-an elnevezésű ardir túrán xD És ha jól megnézed az írásom azt látod az a játék egészére vonatkozik. Én értem a déli randalírozás okát a nem publikus valami olyasmi lehet összefog pár céh aztán mikor kialakul ez a 2-3 váras dolog és nem jut mindenkinek vár kissebbek hátha beolvadnak nagyokba. Amire én utaltam Hunters visszajön ott lesz szabadon észak ahol megint csatározhatnak szóval ez nem annyira evidens.

xSleipnirx:
egyértelműen jobb így a játék pont a harc a lényeg. Most van egy meglepetés ugye. Remélem már több nem lesz max ha még Hunti is visszatér később. Rendezzük soraink és próbálunk válaszolni illően. :D Én csak azon morgok ha kis dolgok miatt bukunk egy várat mint tegnap Dzsungel. Én az ilyen amúgy elkerülhető dolgokat nem szeretem gondolom ezzel más is így van. Ha elbukunk mert gyengék vagyunk az nem zavar ha kihozzuk magunkból a legjobbat. Afterpartyt meg ja rakjuk át kaos/tyco bár inkább kaos akkor már :]

Wizzurah 2010.03.26. 11:03:46

Azon kár vitatkozni, hogy kik használnak hk-s potit. Mind a két fél használ, abban egyet értünk, hogy erőteljesen ráhat a játékra és negatívan.
Én sose vettem olyat, gondoltam rá, hogy kipróbálom, de elköltöttem másra inkább (hajátalakításra), mert úgy éreztem, akkor én is csak tönkre teszem a játékot.

Olyan nincs, hogy a lagg csak az egyik oldalt érinti. Ha szerver lagg van, az érinti derionit és valorianit is. A lényeg, hogy rettentő zavaró és pont azt a napi fél óra szórakozási lehetőséget rontja el... Vagy sűrgősen új szervert vagy szervereket kéne nyitni, mert nagyon sok játékos van, vagy a szervert kicsit tuningolni, mert azért olyan sok játékos összességében nem volt, hogy egy ilyent ne illene elbírnia a játéknak, mert ennél már csak többen lesznek hamarosan, jóval többen...

Nekem is csak ez a 2 dolog zavar be, ami miatt elgondolkodok, hogy érdemes e egyáltalán játszani, mert nem mindig szórakozás ez már... Mert anno én speciel azért kezdtem el ezzel játszani, mert ismertem a játékot, de főleg azért, mert magyar. Előtte ennél sokkal szebb és jobb játékokkal játszottam, valamint az is negatívan ért, hogy pénzen veheted azt, hogy jó legyél kb... Ha nem lenne olyan jó a társaság, amilyen, valószínűleg már nem is játszanék.

nik1995 2010.03.27. 01:55:58

Hát úgy látom mindenki dicséri ez új tervét a huntersnek,lehet hogy beválik és tényleg egységesebben fel tudunk lépni a kree és a derioniak ellen,de elég valószínű hogy még jobban szétesik ez a minimális együttartás!Most még azt hozzáteszem,hogy jó ötlet más klánokból az erősebb játékosokat öszehívni és így egy jobb erősebb valorian céhet létrehozni,de ugyanakkor biztosan maradni fog jó pár erős játékos a kisseb céhekbe és bizonyára minden céhnél másmilyen mértékben okoz ellenszenvet és abba is biztos vagyok lesznek olyan céhek akik a hunters ellen fordulnak ahelyett hogy a kree és a derion sereg ellen küzdene de a mostani waron csak két céh indul ellenük és csak boxzsáknak voltunk jók neki de helytáltunk amenyire tudtunk.Én ezzel nem azt mondom hogy ez egy rosz terv sőt!!!Jó hogy tesznek valamit az valorian egyesítéséért.de a hunters nem tud anyi embert magábaolvasztani hogy sikeresen felépjennek a derioniak ellen!És ép ezért szerintem 2 megonldás van vagy teljesen egységesiteni valoriant egy céhbe amit szinte teljességel lehetetlen, vagy erős szövetséget alkotni mind1 es céhvel,most lehet azt mindeni megpobáltátok,de közel sem anyi hévvel amenyivel kellene legfökképen a céhek közti komunikáció hánya zavar!

Ez azért ugy gondoltam mindenkép leirom !! kivánics vagyok az ellenérvekre és szerintem a céhek töbnyire nyitottak mindenféle közös akci fel :)

Wizzurah 2010.03.27. 12:04:11

Ezt a hsz-t már nagyon fáradtan írhattad :)
Ha nem csak kicsit olvasol vissza, láthatod, hogy pont hogy nem tetszik senkinek ez a hunters féle taktika, legalábbis ami miatt csinálják, amilyen indokkal beharangozták, mert amúgy azt csinálnak amit akarnak... és elég minimálisan eredményes :)
Ami olyat olvastál, ami ennek ellenkezője, az hunterses játékos hsz-e.
Nem mind1, hogy csak ők gondolják így, vagy más is. :)
Viszont ez kezd lerágott csont lenni tényleg, jöhetne valami új blogbejegyzés, már rég nem volt semmi új, ennyire nem történik semmi? :P

Landro AOG 2010.03.31. 10:26:20

Az, hogy eredménytelen hát nem is tudom napokig 3 de olykor 4 terület is a miénk volt...

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.04.03. 15:05:04

Itt néhány kommentet töröltem, mert nem ide való, és hazug sértegetésekkel nem kell rontani itt a levegőt.
Toby: Kitiltottalak, regelhetsz megint újra ha sértegetni akarsz. Wizzu: téged is.
Alapítsatok egy klubbot sztem amiben engem fikázhattok, de nem itt lesz a helye a blogunkon.

Styx86 2010.04.03. 15:19:10

Igen Toby, a bújócskát te találtad ki, senki nem játszott olyat a 4 Story előtt. Te mutattad meg nekünk az utat, köszönjük.

Többibe bele sem megyek, de egy hangyányit szinezed a dolgot...

WAMPIRE 2010.04.16. 16:04:14

Én egy átlagos, kezdő lvl 40 körüli játékos vagyok, és ebből az egészből, hogy a nagyobbak északra mentek, csak annyit veszek észre, hogy TF-en már szinte mindig legalább 30-15 perccel a háború előbb ott dekkolnak 76-os karik (nem feltétlen csak ebből az 1 bizonyos céhből) az összes elfoglalható területen, így a kisebb céheknek egyáltalán semmi esélyük sincs.... Ez eddig nem is lenne baj, persze, az erősebbet nem tudja legyőzni a kisebb, a természet törvénye... és gondolom a nagy szintű, hatalmasat sebző tápos karakterekkel sokat kellett kínlódni, hogy eljusson vele az ember max. szintre, ezért meg is értem, hogy ki szeretnék használni erőbeli fölényüket, és kicsit pihenni, szórakozni.... DE ami mostanában megy nem háború... legalábbis szerintem egyáltalán nincs benne semmi szórakoztató, hogy csak állni kell, és várni, hogy megjelenjen a sárkány, amit aztán 1-2 másodperc alatt széttép a területért versengő tömeg... Ha így folytatódnak a dolgok északon, nemhiszem, hogy valaha is élvezhető lesz a területfoglalás, mivel nem kell semmit se küzdeni, és pont ettől tök uncsi az egész... Legalább várnátok meg, ameddig bemennek a védők a területükre, és becsukódnak a terület kapui!

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nyerünk-e területet a céhhel, max. kaphatunk érte 1 levelet, amit be lehet váltani 1 kis aprópénzre, meg italra, gyerekes dolog ha ilyesmiért veszekednek a 70+ játékosok, nem gondoltátok még végig?

És eredmény pontot se kaptok, ha északon írtotok, kivéve ha nem botlotok néhány izmosabb derioniba, akik egyenlő szinten vannak veletek.

Jó, elhiszem, hogy elkél a segítség délen, de attól még, hogy ellehetetlenítitek a TF-et északon, a kicsi céhek nem fognak délre menni, sőt, annál inkább északon maradnak, mert látják, hogy jól be vannak ott védve, és nem kell tenniük semmit se, csak beállni egy nagyobb játékos mellé, és belelőni/beleütni azokba akiket csapkod, és ha épp akkor találja el, mikor 2-3 élete maradt, akkor kapnak a semmiért rengeteg EP-t. Én esetemben pl. így szedtem össze 150-EP-t, hogy éppen belelőttem pár 76-osba, akinek már csak 1-3 élete volt, és véletlen eltaláltam őket xD.

Nekem van 1 más ötletem, amivel szerintem eredményesebben délre lehetne terelni Valorian népét... De ehhez a derioniak segítsége is kéne...
Annyi lenne az egész, hogy legalább 1 hétre minden erősebb Valoriani céh délre vonul, és mondjuk addig átmegy hentelni a Kree északra... meglátnátok, hogy futna mindenki délre :D
(És persze ezt jobb lenne minél hamarabb véghezvinni, mielőtt berakják a patchet, ameddig még nem fontos, hogy kinek hány területe volt hetente...)

WAMPIRE 2010.04.16. 18:37:53

Még hozzátenném, hogyha tegyük fel, azok után sem menne el a nép északról, miután ott már csak hatalmas szintű Derioniak pusztítanának, és megpróbálná a lehetetlent, akkor legalább megtanulná mindenki, hogy ti milyen hatalmas erőkkel veszitek fel a harcot nap mint nap, és talán megértenék, hogy miért mentetek el délről, illetve lehet, hogy a kis agyukban talán megfogalmazódna valamiféle gondolat, és megértenék, hogy komoly összetartás kell, mert kemény ellenfelekkel állunk szemben....

H3aDarcHer 2010.04.16. 19:36:23

@WAMPIRE: Ez még csak rosszab lesz miután bejön az új patch.Mivel a fegyverekhez szükséges az északi kastélyokban csinált cucc is ezért előbb-utóbb az összes céh feljön északra hosszab-rövidebb időre.

adz 2010.07.16. 19:24:50

nos hát én csak azért irok mert nem vagyok képes felfogni miért kell megutálni egymást csak azért mert egy játékot ugy csináltak hogy legyen 2 birodalom...szoval aki háborus hosnek képzeli magát az le is szállhat szépen a foldre mert:1.ez csak egy játék
2.hogyha találsz netán 1
jofej valort vagy deriont azt miért olod meg???
Ennek az egésznek így semmi értelme sincs. Ti se legyetek azokra buszkek akik csak azert olik a másikat mert attol ok ´´hosok´´lesznek...én a magam részérol ritkán járok ardirba és akkor sem azért hogy bizonyítsak valamitˇ-már csak azért sem mert ez csak egy játék szal nincs is mit bizonyítani-.
szoval PEAST
süti beállítások módosítása