49-es Múlt.

 

Túszok a Coulserina kastélyban:

Menj a Coulserina kastélyba és szabadítsd ki az elrabolt őröket. Ezután keresd meg Koden-t , aki a kastélyban van , és mondj el neki mindent.

A mobok közepesen erősek.

Térképen lilával jelölve

 

Irány a Traitor erdő:

Szabadíts ki 10 bátor zsoldost a Traitor erdőben. És keresd meg Bagu-t, a vezért, aki az erdő téli részén rejtőzött el.

A mobok közepesen erősek.

Térképpen kékkel jelölve

(a tornyokban is vannak fent, akiket keresünk.)

 

Forró csapda:

Használd az öt tűzoltó varázslatot a Traitor erdőben, és fékezd meg a tüzet. Menj vissza Bagu-hoz, aki közvetlenül a varázslat mögött van.

A tűz, ami ég az folyamatos 295 sebzést okoz.

A térképen pirossal jelölve.

 

Bagu árnyéka:

Keresd meg Jamuk-ot a Tre Bellarium csatatéren. Bagu láncát kell viselned, hogy megtaláld Jamukot.

Kifelé menet jobbra fordulsz, és máris látod a kérdő jelet.

 

A Scud ördög megölése:

Öld meg Pretorius.t az őrt a Tra Bellarium csatatér bejáratánál, és próbálj meg bejutni. Keresd meg a Scud ördögöt, testőreit és öld meg őket is, Majd ezután öld meg az ördögöt, és menj vissza Jamuk-hoz, aki a Tra Bellarium csatatér bejáratánál várakozik.

Vigyázz, mert az ördögöt, 6-7 őrző veszi körül és egyszerre rád jönnek, ha nagyon nem tudod megölni őket, akkor a törött szökőkút tetejére fel lehet állni, és oda beszorulnak.


 

 

Vége a múltnak, menj és add le.

 

Írta: Manci

 

Szerző: AxxE

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr762059998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ButtersStotch 2010.10.25. 16:43:59

Sziasztok! A Bagu árnyéka cimü résznél volt egy kis gondom : Láttam a kérdőjelet,de nem tudtam kimennia Traitor erdöböl mert az ut el volt torlaszolva fával :S Ilyenkor mit tehetek? kezdjem elöröl?

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.10.26. 09:02:44

@ButtersStotch: Igen ez egy ismert és gyakorta megjelenő hiba ebben a küldiben, annak a fatörzsnek el kellene tünnie addigra..
Az teheted, hogy a fatörzs baloldali végénél felmésza dombra, és kicsit ferdén próbálsz belemenni a törzsbe, közben ugrálsz, úgy átmegy a textúrán ha ügyes vagy. Ha nem sikerül kezdheted elölről, de nem garantált hogy a következő alkalommal nem lesz ott. Szóval próbálkozz kitartóan. :)

ButtersStotch 2010.11.08. 19:11:29

Köszi szépen, bejött a modszer :)
süti beállítások módosítása