Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy céh.. Sok jó barátból, és lelkes tagból épült olyanná amilyennek szerettük. Teltek múltak a hónapok, és szép lassan megváltoztak a dolgok. Kik és mit tettek jól avagy rosszul, ezen már igazán kár lenne merengeni, mint ahogy azon is ki miben volt hibás. A lényeg hogy valami végleg megromlott, és mindenki másban kereste ennek az okát, elfelejtve azt a tényt hogy MI tagok vagyunk a céh, és mindenki hibás olyankor ha elromlanak a dolgok.

Nem lett szép vége a történetnek, mert ahelyett hogy mindent megtettek volna azért, hogy rendbe tegyék amit lehet, sokan a könnyebbik utat választották, és elmentek oda ahol jól mennek a dolgok. Persze hibáztatni sem lehet őket ezért, volt aki a barátait követte, volt aki a haragosai után ment, ilyen ez. Aki maradt az tudta mit vállal, romokból és porból kell újjáépíteni a lerombolt céhünket. Nagy feladatot vállaltak magukra, de szerencsére a lelkesedésük, és a kitartásuk Nixon vezetésével átsegíti majd őket ezen is. Rengeteget számít a munkában a Blessed segítsége is, köszönet nekik érte ez úton is!

Mi is történik most a HunTers-ben.. Először is mindenki 100%-ban azon dolgozik, hogy segítse az új tagjainkat a fejlődésben, és a gyakorlásban, hogy harcedzett tagjainkká érjenek mikor eljön az idő a visszatérésre. Mert eljön, akármikor is legyen az, és azok akik most is büszkén hordják a fejük felett a céhünk nevét, még büszkébbek lehetnek arra amit tettek!

Nincs messze már az az idő amikor majd a Blessed-el együtt vonulunk TF-re, és KH-ra. Nem hiúságból, vagy rossz értelemben vett büszkeségből, de elhatározta a két céh, hogy mindaddig nem indul neki a feladatnak, amíg nem érzik magukat elég erősnek ahhoz, hogy segítség nélkül is foglalhassanak, és küzdhessenek a kastélyért.
Igen is büszkék lehetnek mindazok, akik ezt végig csinálták Nixon-al, és Bikanyak-al, mindkét céh példamutatóan fogott neki annak a feladatnak, ami elől oly sokan menekültek el, vagy neki sem kezdtek, mert kilátástalannak tűnt az elején hogy valaha is sikerül talpra állni.

Feltámad a HunTers! Ezt biztosan tudom, mert kihallatszik az elszántság azoknak a hangjából akikkel TS-en beszélgetek, mert jól látható a fejlődés üteme az új tagjainkon, mert visszatért az a hangulat amiért szerettünk itt lenni. Ahogy Nixon mondta: "Egyik szemem sír a másik meg nevet. Nevet, mert olyan a hangulat amilyen nagyon régen nem volt már. Sír, mert olyanok is elmentek akiknek itt lenne a helye."

Én (bár már alig játszom, de ts-re azért jövök ha tudok), KÖSZÖNÖM NEKTEK A KITARTÁST, ÉS HOGY ÉLETBEN TARTJÁTOK A CÉHET AMIT ALAPÍTOTTAM! Tényleg köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr902987585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AxxE · http://axxe.hu/ 2011.06.17. 13:22:26

“Nem számít a kritikus, aki rámutat, hogyan botlik meg az erős ember,
vagy hol dolgozhatott volna jobban a tettek végrehajtója.
A megbecsülés azt illeti, aki valóban a küzdőtéren van, akinek az arcát marja a por, az izzadság és a vér; aki vitézül küzd; aki hibázik és kudarcot vall újra és újra;
aki képes igazán lelkesedni, feláldozni önmagát és elkötelezi magát egy igaz ügy mellett;
aki jó esetben megismeri végül a magas teljesítményért járó győzelmet, és aki – rossz esetben –, ha elbukik, legalább úgy bukik el, hogy közben nagyszerűen harcol;
úgyhogy az ő helyüket sosem foglalhatják el azok a hideg és gyáva lelkek,
akik nem ismerik sem a győzelmet, sem a vereséget.”

- Theodore Roosevelt -

Styx86 2011.06.18. 03:52:20

Remélem sikerül összehoznotok. Látom már a blogot sem olvassák annyian, mint anno. Ebben is mennyi meló van... :(

Ha jobban belegondolok, nem a Hunti szárnyalása volt, jó hanem felépíteni, úgyhogy ha optimistán nézzük, újra a legjobb résznél vagytok. Mint régen, a kasztok kiképzése stb... azt, de szerettem. :)

Sok sikert!

hdr_ 2011.06.19. 10:32:10

Hajrá srácok! Valóban jó lenne, ha újra éledne "az ősi ellenfél" :) mi is drukkolunk nektek, innen a másik oldalról... :)

AxxE · http://axxe.hu/ 2011.06.19. 10:52:51

Köszönjük a biztatást mindkettőtöknek! :)

bucsicsa 2011.06.19. 11:17:23

Én is azt a részt szerettem igazán.
Imádtam írni a blog bejegyzéseket, mert ha csak pár embernek de nekik nagy segítséget jelentett.

Ami a legjobban hiányzik az a Hunti talán második szakasza amikor még csak északi területekre jártunk igazán és a legmagasabb szint talán a 60-as volt, akkor volt az igazi élet és akkoriban volt a legnagyobb összetartás.
Hajrá remélem össze álltok megint. Tudod AxxE szívemben örökre megmarad a Hunti:)

Ma3sTrO 2011.06.21. 23:00:45

AxxE sok sikert a CÉH felépítéséhez!
Jó CÉH, Kitartó, és erős CÉH vagytok. Hajrá!

xXInverXx 2011.06.22. 12:33:39

Sziasztok! Én is régen fűztem hozzá gondolatot, az itt olvasottakhoz, habár tény, hogy régebben jobban pörögtek az infók itt is. Azért örülök, hogy a HunTers, roppant nagy múlttal rendelkező céh nem esik ki. Mi, a Hardcore abszolút megértjük a problémátokat, habár már én is keveset vagyok online, tudom, hogy nekünk is időszakosan vetődnek fel problémák, de ha kevés is azon tagok száma, akik kitartanak, mennek el lyanok, akikről soha nem gondoltuk volna, azért egy remek céh továbbra is kitart. Ez örömmel tölt el és ezzel az örömmel az arcomon írom most azt nektek, hogy hajrá a HunTersnek! :) Minden jót!

dondody 2011.07.20. 08:38:32

Szia AxxE!

AxxE remélem sikerülni fog. A ti céhetek túl nagy múlttal rendelkezik, hogy csak úgy eltűnjetek a süllyesztőben.

Kitettem a HunTers céh blogjának a linkjét a mi céhünk blogjára. Átmásoltuk tőletek és folyamatosan bővítjük a Fekete Listát. Ha megkérlek, akkor kiteszel egy hivatkozást ide az oldalatokra, ahonnan el lehet jutni a mi blogunkra?

blog címe:

www.scooterceh.blogspot.com

előre is köszi.

AxxE · http://axxe.hu/ 2011.07.20. 09:45:58

@dondody: Szia!
Kitettem. :)
Szívesen!

dondody 2011.07.20. 12:21:39

@AxxE: Valoriani céh vagyunk ám:) nem derioni...

AxxE · http://axxe.hu/ 2011.07.20. 13:11:09

@dondody: Huhh de cicki.. :D
Látszik, hogy nem járok fel.
Ne haragudj! Javítom!

ldamianl 2011.07.23. 15:20:38

Huh....rég nem olvastam a blogot, talán fel sem tudom fogni mik történtek, vagy mik nem, de így visszaolvasva egykét blogbejegyzést nagyjából át lehet látni. :'( Szomorú mert tényleg jó céh volt...bár szerintem sok mindenben változott az egész...játék dinamikája mechanizmusa...Arelről, Denethorról tudtok valamit? :(
Globalon amúgy nagyon nem lehet érezni hogy feszültség lenne a magyarok között.
Ott is van egy Hunters...ha jól emlékszem az a tietek addig míg átnem jöttettek..báár ott már több külföldi van mint magyar annyi szent :D
további szép játékok, a főnixi újjászületéshez meg tényleg sok sikert kívánok tényleg mégha nemis pozitív képként vonultam be a tudatotokban, de remélem hogy sikerülni fog nektek.

Ui.: Jah és valaki megtudná adni Wizzurah eléhetőségét? elvileg egy éve féléve ő is Aika Globalozik a Sparta szerveren, de még egy Warlord eventen nem láttam, meg egy magyar clanban sincs benne, de még a híbrídekben sem. ^^.
Nah mindegy sziasztok :)

Wizzurah. 2011.07.26. 22:13:12

Szia, nagy szerencse, hogy pont most néztem ide több hónap után egyik unalmas pillanatomban :) ha már páran vissza akartak hívni goa-ra, ami sajnos elképzelhetetlen, de a többieknek jó játékot meg sok sikert mindenhez. Ahm damian, egyszerű: wizzurah@gmail.com
Aika accountomat is eladtam már, meguntam azt is, hogy mit hogy mivel játszok, azt majd max mail-ben ha olvasod ezt.

Inqvisitor 2011.08.02. 17:11:57

Sziasztok:) Nem tudom ismertek e? Játékos nevem Inqvisitor 90 es megidéző! DerionSerege céh vezére:)! A Blog jó azért jó mert van benne élet mostanság kicsit kevesebb mint régebben:) De sok hasznos info van rajta! Egyébként az egész goa nagy része még mindig ezen a blogon lóg jelzi az én hozzászólásom is, szóval igen is élesszétek fel a lapot írjatok témákat hírekről mik a goa-ban történtek:)
Kicsit zavar egy dolog itt, ha megjegyezhetem... A hunterst látom tf eken mostanság és hát elég erősek vagytok még így is... Megszüntetitek vagy mi? Mert az zavar, hogy miért temetitek a céhet?
Elmnetek az emberek lement 20-30 90-es vagy mi? DerionSeregét az idősebbek ismerik, már a kezdetek óta törjük a borsot minden valor orra alá, volt mikor erősebbek voltunk volt mikor gyengébbek, 3-adjára épűl fel a DS ismét csak megállíthatatlan lendülettel, voltak nagy bajok elment tőlünk is nem egyszer hanem 3 szór 20-30 90-es, de....... és akkor mi van?
Manapság is láthattok minket a szövettségünkkel ami virágzik, minden más szövi elég nyögvenyelősen műkszik ahogy látom, a mienk mégis megy ha azt látjátok hogy assault narnia vagy a DS húz várat mind mi vagyunk... Elsődleges célunkat a héten teljesítettük mindhárm céhnek ujj logó, kövi cél valószínűsítem kastélyok lesznek! Sajnálom azokat akik elmentek, de egy korszak lezárult minden alkalommal és ujj korszak nyillik meg! Tanulunk előző hibáinkból, és még így is hogy 3-dik gebasz történik velünk egyre erősebbek leszünk.. Én csak ezt látom egy normális hosszú távú céhfejlődés e nélkül szerintem nincs is.. Sok céhet látok, jellenleg deribe a DC-t kicsit akik kapnak egy pofont és megfekszenek! Szerintem nem szégyen az ha elbuksz a baj az ha nem tudsz felkelni! Mondom csak jó szándékból írom ezeket a sorokat, hogy oké elment a régi idő és a sok ember, de mi lesz azokkal akik ott maradtak akik most kezdik és most élik át ugyan azzal az élvezettel azokat a jó időszakokat... A Hunters sztem most is benne van nálam a top legjobb 5 céhbe, őőőő sokan a fél karukat oda adnák hogy olyan céhük legyen mint most a hunters! Nekem ez a véleményem... :D Nah majd akkor tf en ütközünk hali!

AxxE · http://axxe.hu/ 2011.08.14. 12:29:10

@Inqvisitor: Köszönjük a biztatást, és a kritikát is!
Eszünk ágában sincs feladni a HunTers-t, és temetni! Pontosan azon dolgozunk, hogy vissza hozzuk a régi jó hangulatú összetartó céhet ami volt.
Bátran kijelenthetem, hogy jó úton járunk, és bár nem vagyunk annyian mint korábban, akik velünk vannak szívesen vannak itt.
süti beállítások módosítása