Nem lehetetlen feladat Holdkő (HK) nélkül fejleszteni!

Annyi hátránya van a dolognak hogy maximum +10-11 es cuccokat tudsz előállítani, és van 10-15% esély arra hogy elveszited a felszerelésed.

A fentiből következik hogy: Gyártott cuccot ne kockáztass így! Amennyiben mégis megteszed lécci ne suttogj egész nap EP-ért, mert a közös pontok nem azért vannak, hogy igy pazaroljuk. Sokan vagyunk, és másnak is kell.
(Itt jegyezném meg zárójelben, hogy nyugodtan szóljatok ha pont kell a ruhátokhoz, mert mindenki érdeke hogy neked is erős gyártott cuccod legyen, a pontokért meg együtt küzdünk meg a WAR-on. Figyelem én hogy ki menyit kér.) Térjünk akkor a tárgyra.

Amennyiben igy húzod a ruháidat fegyvereidet, előtte semmiképpen ne finomítsd őket! Kár lenne olyat eltörni. A finomításra utólag is van lehetőség, és azzal már semmit nem kokáztatsz, finomítással soha nem veszítheted el a cuccod. (Kivévé PoKoL- esetét, aki szimplán a kocka mellé húzta, és ezzel kidobta. Igen, beirta az IP-jét is..)
Szükséges dolgok:

  • 1-3 ig fejlesztő tekercs:  Beszerzhető a mostani valentin eventen (asszem 5db-ot ad), vagy titkos iraton a Gomba Őr megölésével. Vehetsz is más játékostól, mert a gombától szerzett tekercs el/átadható. A valentinos nem adható el/át, de a cucc amit fejlesztesz az igen, szóval csinálj 3-4 kiskarit, és küld át neki az eventhez a cuccokat, csináld meg azokkal is az eventet, küld át neki a fejlesztendő holmit és majd azzal fejleszted. Így 20-25 darab tekercset is beszerezhetsz, ami jópár cucc +10-11 re huzásához elég!
  • Visszavetés tekercs: Szintén beszerezhető a valentinos eventen, eljárás ua. mint fent. Gyárthatsz is magadnak a gyártó specialistánál. Hozzávalókat ott megnézheted. A hozzávalókat a "Meghivó a 2. csatába", "Arahor bástya üznete (Gyenge)" "Arahor bástya üznete (Erős)" papirokkal hozzáférhető helyen lehet beszerezni. Meg veheted a piacon is, 200-250e/db körül van az árfolyama Valorian oldalon.

Fejlesztés menete:
Először húzd a cuccot +2 re sima 10ezüstös tekerccsel, ha kockáztatni akarsz, vagy mersz mehetsz +4 ig is, annyi hogy akkor a +3-ról +4re 30% hogy eltöröd. Ha több cuccod van tartalékban uppolni, akkor nyugodtan kockáztass, ezzel is 1-3 tekercset spórolsz. Ha tutira mész megállsz +2 nél, és onnan 1-3 tekivel tolod tovább. Következő JÓ szám a +4, ha +2 ről a tekercs +5 re emeli a szintjét, mindenképpen huzd vissza +4-re! Akkor ujra 1-3 teki. Köv. jó szám a +6, és a +8, ha nem ezeken áll épp a cuccod, akkor mindig huzd vissza jó számra! 
 

Tehát a jó számok: +2, +4, +6, +8  +8-ról az 1-3 tekercs szerencsés esetben +11re viszi egyből, ha nem akkor a +10-el is ki kell egyezni. Ha meg peches módon +9 re emeli csak (33% mindössze erre az esély), akkor vissza kell vinni +8ra és újra próbálkozni.


Ezzel a módszerrel 80-85% esélyed van egy +10-11es felszerelésre, anélkül hogy HK-et használtál volna. Én már milliószor csináltam ezt, sőt a legértékesebb holmijaimat is mindig így huzom +10-11 ig, annyi hogy be van nyomva a túlélés főzete, nehogy elvesszen a cucc, de nagyon ritkán kell új főzetet benyomnom törés miatt.

Remélem hasznos a leírásom, és sok jó cucchoz jutsz majd igy hozzá! Ha kérdésed van itt tedd fel, hogy a válaszból más is tanulhasson!

 

Ez a sikerességi százalék táblázat a global 4story oldaláról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: AxxE

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr721784339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Estuckers 2010.06.15. 02:36:44

anyi lenne a kerdesem hogy a tuleles ital megvedi a cuccot vegig vagy tenyleg csak +11-ig? mert eddig akar hany embert kérdeztem anyi félét mondtak

raadasul a tuleles fözet leirasban is az van h csak 11-ig hasznal

Estuckers 2010.06.15. 02:39:14

JAJJ most veszem csak észre hogy itt van ékezet x) :)

megszoktam h nincs ! ! bocsi :)

bucsicsa 2010.06.15. 11:17:10

a túlélés fözet azért van hogy ha törik a cuccod akkor ne veszítsd el. na most abban nem vagyok biztos, hogy egy 18-as cucc is 11 törik vissza de egy 16-os tuti. De remélem válszol neked valaki aki okosabb ebben nálam.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.20. 10:12:08

@Estuckers: Egyszerüen csak anyit jelent hogy +11 -nél lejjebb nem megy semmikeppen. Ha 11-ről ront nem megy lejjebb, de mindenképpen megvéd az elvesztéstől akárhanyas szinten is. Remélem ezt kérdezted.. :)

Mykenight 2010.06.22. 16:06:11

A tuleles fozet megvedi a targyadat hogy betorjon es elveszen de ha sikertelen a fejlesztes a fegyver vagy ruha szintje 1-3-ig visszaeshet, vagy ha szerencses vagy betorik es marad ugyanazon a szinten.
Roviden tomoren ennyi a tuleles fozet.

Estuckers 2010.06.30. 03:39:04

KÖSZÖNÖM mindenkinek a "felvilágositást"

igen AxxE ezt kérdeztem :)

terminouus 2010.11.20. 19:44:29

sziasztok! remélem itt ilyet is lehet irni ha nem akkor nagyon bocsáat senkit sem akarok zavarni!Tehát szeretnék belépni a céhbe lvl27es warior vagyok! vasárnap este vagy délután leszek neven terminouus! levelet habeléphetek pls köszi!
süti beállítások módosítása