TeamSpeak használat

2010.02.27. 12:22

Mindenki használjon Team Speak3-at TF alatt! 
Ha nincs mikrofonod, vagy nem akarsz/tudsz beszélni akkor is hallod az eseményeket.
A program rendkívül kis erőforrás igényű, nem fogja meg a gépedet.
Ha nem akarod hangfalról hallgatni, akkor szerezz be egy fejhallgatót (990Ft-ért már van), így nem zavarod a családot sem.

Nagyságrendekkel jobb helyzetbe kerülsz azzal hogy élőben azonnal hallod mi történik a harcok során. Gyakran nincs idő csetben tájékoztatni a társakat az eseményekről. Ezért aki fent van TS-en "hasznosabb" harcos, mint aki nincs.

TS3 windows-ra: Letöltés(a lap alján majd el kell fogadnod a felhasználás feltételeit!)

Kapcsolódáshoz szükséges beállítások a játékban a céh ablak --> Hirdetmény részében olvashatóak!

Szerző: AxxE

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr51794494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lexi1004 2010.04.09. 14:45:25

Noh, Ötleteket nagyon nagyon szívesen várok.
Jól működik a Ts-em, a mikrofonom is szépen dalol alatta, DE
Játék közben nem érzékeli a billentyűt (egyiket sem), amit beállítottam. Nem szeretném az automatikus hangérzékelést,vagy a folyamatos adást. Szóval mindenképpen a nyomd-és-beszélj. Volt már Í-n, Ű-n, most T-n van. Ha az asztalon vagyok, vagy leteszem a játékot tálcára, vagy netezek, vagy éppen ablakmódban játszom és kikattintok a játékból, akkor működik.
De a játék alatt, ha beszakítom a klaviatúrát, mert annyira nyomom azt a k. gombot, akkor sem hallom magam vissza a másik gép hangszóróin.

Szóval a mikrofon jó, a Ts-ben nem hiszem hogy állítanom kellene valamit, mert hugom(Xp) gépén sincs semmi állítva, vagy James-sén(win7), és az övükén megy.
Akinek van ötlete, az írja, köszönöm előre is.
Jah és be van dugva a hangszóró is, a mikrofon is.

Arel 2010.04.11. 07:30:21

állítsd olyan gombra amit biztosan nem használsz a játékban sem csetre sem másra.
nekem az insert gomb van beállítva .

Lexi1004 2010.04.11. 16:30:35

@Arel:
De ezeket nem használom semmire sem. Volt Ctrl-en is.
És most így utólag megtudtam, nem csak nekem van ez a gondom...:/

Styx86 2010.04.12. 13:16:06

Lexi! Maystronak is ez volt a baja, tőle kéne megkérdezned, mert meg tudta oldani.(Azért írom le itt, mert úgyis elfelejtek szólni a játékon belül.)

logor 2010.04.26. 11:15:01

Szia Lexi!

Ez a hibajelenség Windows7 alatt szokott jelentkezni, és a megoldása az, hogy a TeamSpeak-et rendszergazdai jogokkal kell futtani.

Ezt úgy lehet elérni, hogy a asztalon lévő TS ikonra jobbklikkelsz, ott 'tulajdonságok', azon belül 'kompatibilitás', és alul bepipálod a 'futtatás rendszergazdaként' opciót.

Lexi1004 2010.04.26. 22:26:22

@Bocica - Valkyre:
Kedves Bocica!
Köszönöm a segítséget. Bevallom erre nem is gondoltam, hogy így indítsam.
Viszont érdekességként, említettem, hogy a Párom is win7-t alatt játszik és futtatja a ts-t és neki nem kell így elindítania, neki normálisan működik.

Most csak hangosan gondolkozom egy kicsit: rendben van, hogy ilyen jogosultsággal elindítom és működik végre goa alatt, de akkor ilyen jogosultság "nélküli" indításkor, vajon miért működött más alkalmazás alatt?
Mi lehet a párom win7 és az én win7 között?
No mindegy, probléma megoldódott, még egyszer köszi:)

logor 2010.04.27. 13:31:35

Szia Lexi!

Örülök, hogy megoldódott!

Nem nagyon értek a windowsok lelkivilágához, és informatikus sem vagyok, úgyhogy ha hülyeséget beszélek, majd valaki kijavítja:)

A Win7ben a jogosultságok szigorúbban vannak kiosztva, és jobban el vannak szeparálva egymástól a programok, mint mondjuk az XP-ben.

Emiatt, ha a GoA elindul, és "rátelepszik" az adatbeviteli eszközre, akkor nem enged normál jogosultságokkal rendelkező programot hozzáférni ahhoz.
Más programok, amik alatt ment a TS nem tiltották az ilyen hozzáférést, gondolom.

Hogy más Win7nél mért működik jól, azt nem tudom:) Lehet, hogy más verziót használ a párod, vagy nála a GoA más jogosultságokkal indul, más az alapértelmezett biztonsági szint, stb...

Őszintén szólva foglalmam sincs:)

és nincs mit:)

Bocica
süti beállítások módosítása