Valo Világ

2010.05.02. 09:10

Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit kezdenek vele...

 Aki követte az eseményeket, és a korábbi bejegyzéseket/kommenteket az tudja, sem rövid, sem könnyű nem volt az út ami az egységhez, és az összefogáshoz vezetett.. de megérte.
Jelenleg 4 nagy Céh dolgozik összhangban, egymást segítve a Valo oldalon, ami komoly erőfölényt jelent a csatákban. Ez a térképen jól látszik is. :)

Ezúton is szeretném megköszönni az együttműködést a szövetségeseinknek, és nem csak a céh vezetőknek, hanem a sok-sok céhtagnak is, akik minden este partnerként harcolnak velünk a közös célért!
A szövetségünk tagjai (abc sorrendben):

  • HunTers
  • LordsOfAndaron
  • Nightmare
  • Valkyre

Ez a négy céh tömöríti a Valorian oldal erős karaktereinek kb a 80%-át, és ez "nem semmi" akárhogy is nézzük..
Ne feledjük azonban, hogy nem elég megszerezni a bizalmat, azt meg is kell tudni tartani! 
Néha ez utóbbi nehezebb, de bízom benne hogy bármilyen problémát megtudunk oldani a jövőben is, ha időben tudomást szerzünk róla. Ezért arra kérek minden érintettet: Ha bármilyen konfliktus, visszaélés, ellenséges/sértő megnyilvánulást tapasztal a másik féltől: AZONNAL SZÓLJON A CÉHE VEZETŐINEK, VAGY AZ ÉRINTETT CÉH VEZETŐINEK! Biztos lehet benne mindenki, hogy megoldjuk a dolgot közösen.

Derion.. sok pletyka, és szóbeszéd kering arról mik történnek odaát. Azt biztosan tudjuk, hogy alakult egy új céh amiben volt Kree tagok is vannak. Ebből nekem az jön le, hogy nem egység, hanem széthúzás felé vezetnek az események Derion-ban. Ez elsőre úgy tűnhet, hogy jó nekünk.. csak hogy ha nem lesz kivel harcolnunk, akkor unalmassá válhat a játék.. :) Persze ez nem valószínű hogy bekövetkezik, de az 1000% hogy jelen pillanatban olyanok az erőviszonyok amiben a Derion oldalnak nem sok esélye van a győzelemre, sem a TF-en, sem a későbbi Kastély harcokban.. 
Sok jó, és erős játékos van ott is, ezért én optimista vagyok, biztosan találnak valami megoldást. Csak az a kérdés mikor... mert ugye nálunk sem 2 nap volt mire összejöttek a dolgok. Én bízom a Kree feltámadásában, erős, kitartó ellenfél, akik még most "félholtan" is veszélyesek a területeinkre. Jó lenne valami infó az eseményekről az érintettektől is, csak hogy képben legyünk.

Nyugodtan kijelenthetjük: ezek most a "Boldog idők" a Valo világban.
Viszont azt is tudjuk: Derűre ború.. :D nahh de ezen a hídon majd akkor megyünk át amikor odaértünk... Addig élvezzük a helyzetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr191967942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigPi 2010.05.02. 10:47:52

Bár nem tudom, hogy a Kree háza táján mi folyik, de azt tudom amit az előző téma hozzászólásaiban írtam Kree-ről és a többi derioni céhről az mind beigazolódni látszik.
Egy biztos jó hogy van a Kree, de egy Kree2-re a többi céh nem vágyik. Másfajta összefogásban és fejlődésben gondolkozunk.

Estuckers 2010.05.02. 10:59:54

én örömmel hallom hog yijen jol alakulnak a dolgaitok .. és nagyon sajnálom hogy nem tudtam részt venni bennne! és még egy roszhír legalábbis számomra biztos hogy még egy darabig nem dukok játékba lépni
addig is a blogrol tájékozodom és türelemmel várok

az eredményeitekhez még 1x GRATULÁLOK
csak igy tovább VALORIAN

stew · http://valkyre.blog.hu/ 2010.05.02. 18:37:19

Első kommentem itt...
Örülök, hogy a Való oldalon félre tudtuk tenni az ellentéteket és tudunk estéről estére szövetségben harcolni egymásért és a közös sikerekért.

Üdv
Stew

SmallPriest 2010.05.02. 19:03:40

Gratulálok a 4 nagy céhnek és a való oldal eröfölénye végre megmutatkozok és ha a kree is feloszlik akkor a Lapiris szerveren a csata eldöl..
Talán még ha a Phoenix és a derionserege, na meg a Fightclub + a régi kree tagok egyesülnének akkor lenne esélye a derioni oldalnak a "Szövetség" ellen :)

Styx86 2010.05.02. 20:00:06

Köszi a "gratulációt". :)

Symbolin 2010.05.02. 23:33:02

Gratulálok Nektek "valorian szövetség"! Szerintem megtaláljuk a probléma megoldását és felvesszük a kesztyűt egyenrangúként ismét a TFen:). Az meg biztos, hogy a csata ennyivel nem dőlt el és a kastélyharcok idejére már itt is megerősödik több céh is. De dícséretet érdemel az az ellenfél, aki ilyen lenyűgöző teljesítményt ér el. Nagyon tetszik így is a játék, szóval csak így tovább, legyetek nagy és méltó ellenfelek. A kocka el van dobva. Újra és újra. Ha most ti is vagytok az erősebbek, az még nem jelenti azt, hogy vészesen elhúztatok volna. A veszély mindig fenn áll, hogy megtörjük a védelmeteket. Sietve fejlődünk mi is. Minden jót és élvezetes csatákat kívánok!

Báró JusticeSymbolin!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.03. 01:58:59

Köszönjük a gratuációkat minden tag nevében. Tudom hogy megerősödtök ti is, és lesznek még nagy csatáink. :)
Mint tudjuk: Teher alatt nő a pálma.
Hát hajrá!

Cimut 2010.05.03. 11:21:25

Grat a szövihez szép teljesítmény habár a kree-nek ez még nagyobb dicsőség hisz 4 céh kellet ahhoz hogy felvegyétek vele a kesztyűt. Azért kíváncsi lennék Valo oldalon milyen tartalék erők vannak mert ha megalakul a Derioni szövetség ami biztos bekövetkezik (mivel nálunk nincsenek személyes problémák a céhek között mint nálatok voltak anno) akkor mihez fogtok kezdeni a túloldalon mert most lehet hogy erősnek érzitek magatokat 4 céh 1 ellen de ha már 4 céh 4 ellen megy akkor mihez fogtok nyúlni? Tudom majd átmentek ha odaértetek de lehet nagyon közel van a híd.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.03. 11:40:18

@Cimut: Nem igazán arról van szó hogy 4 céh kellett, hanem nagyon szét voltak osztva a játékosok a céhekben. Derionban eleve adott volt hogy a Kree-ben van a nagy karakterek 80%-a (vagy több). Hiába volt bármelyik céhünk is "erős", egymaga nem képviselhetett akkora erőt a megosztottság miatt. Ezért volt olyan fontos az összefogás. Ez valahogy itt így alakult ki az elején.. Odaát meg egy céh volt gyakorlatilag nagyonsokáig. Más helyzet-más megoldás. Mi várjuk az új kihívást. :) Én úgylátom a Kree-nek nem nagyon van most "mihez nyúlni".. de lehet tévedek..

Sumirant Anathel 2010.05.03. 13:06:20

Gratulálok mindenkinek, és őszintén - magam és a céhem nevében is - kijelenthetem, hogy örülünk, hogy egy ilyen "történelmi" szövetség és ekkora siker részesei lehetünk. És továbbra is mindent meg fogunk tenni a szövetségért, és az eredményes warokért.

Úgy látom, hogy sikerült megfegyelmezni, összeszedni a "bandát", mind magát a szövetséget, mint a céhek tagságát (bár itt főleg a saját céhtagokról tudok nyilatkozni), és tényleg az látszik, hogy a sok hetes munka meghozta gyümölcsét.

LoNDoN 2010.05.03. 13:43:25

@AxxE:
Derionban eleve adott volt hogy a Kree-ben van a nagy karakterek 80%-a (vagy több)

Ez egy nagy tévedés, és most még inkább nem igaz, hogy a Conquerors is létrejött.

A 3.3 után kíváncsi leszek, hogyan fog zajlani a kastélyharc, ha délen nem változnak az erőviszonyok. xD

SmallPriest 2010.05.03. 16:34:06

kree, viszont a kastélyharcokra ha ien ütemben haladnak a valoriani céhek akkor talán elég erösek lesznek..
Föleg ahogy észrevettem a Stalkers ujjászületett a Redangels-be..
És ha ien ütemben haladunk mi is a CrewSideal akkor nemsokára már minket se lehet a szönyeg alá söpörni :D
tehát lehet hogy nemsokára az ugynevezett szövetség már nem 4 tagu hanem 6,8 vagy nemtom hánytagu lessz :)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.03. 17:31:24

@kree: Nem értek egyet azzal hogy ez nagy tévedés lenne, mi délen nem harcoltunk más céh ellen. Nem mondom feltűnt a DerionSerege, és a Frends is a Kree oldalán, de nem volt számottevő erő egyik sem (nem sértésnek szánom, de ez tény). Egyik sem jutott még a kapunkon sem be egyszer sem. Szal simán ott volt az a 80%.
Persze ez most változott, és tudom hogy az említett céhek is erősödnek, de külön-külön a Derion oldal már nem fog tudni labdába rúgni, ez most olyan kényszerpálya nektek. Nektek kell megoldani.

@SmallPriest: Ezt örömmel hallom, természetesen a HunTers, és a többi céh is szívesen lát új szövetségeseket magunk között. Ha ez hamarosan bekövetkezik, akkor lesz csak igazán nagy a baj odaát.. :D

logor 2010.05.03. 17:56:52

AxxE remélem megbocsátod, de ez a kis esszé, a tegnap esti csatáról olyan jól sikerült, hogy muszáj megosztanom veletek:)

valkyre.blog.hu/2010/05/03/kemeink_jelentik_1

A redangelst, nem ismerem még, de a CrewSide valóban egyre több helyen tűnik fel, és nagyon derekasan állja a sarat fent északon, a sok derioni közt.
Magam is szívesen látnám a szövetségen belül:)

Alysia 2010.05.03. 20:02:02

üdv!
Boci jo lett az iromány :D
jo végre egyutt latni a Valo oldalt... csak igy tovabb lanyok/fiuk!:D

más; es sry h ideoffolok:D
bocs HunTers,de összejöttek a dolgok, a hetvegen nem tudtam gamelni, es elorelathatolag 1-2 hétig nem tudok majd, elöre is bocs, es hajrá nélkulem:D (bár sok vizet nem zavartam 52esen:D) de amikor tehetem TFre felnézek, de elegge el vagyok havazva :)
Hajrá Valo! Hajrá HunTers!
szeva

LoNDoN 2010.05.03. 21:22:42

@SmallPriest:
ööö félreértettél :D Azt nem tudom délen ki fog harcolni a kastélyért, ha a mostani helyzet állandósul. Nem ismerema játék ezen részét.

@AxxE
Az lehet, hogy csak ellenünk harcoltatok, de én tudom mennyien fordultak el a játéktól, mikor a 20:30-as TF bevezetésre került. Illetve azt is tudom kb. hány 70+os karakter bohóckodott északon (már jó részük régen abbahagyta szerintem a játékot is), mikor győzködtük őket, hogy jöjjenek délre és támogassuk egymást, nagyobb eredménye lenne. Sokan az érettségi miatt estek ki, reméljük ez csak időleges.
Valószinüleg ez nálatok is így van, nem csak minket sújt. Derion nem érett még meg az egységre, talán az is eljön valamikor.

stew · http://valkyre.blog.hu/ 2010.05.03. 21:25:35

Grat a Való oldalnak a mai teljesítményhez! Ma igazi "Nemzetként" működtünk, egymásért és egymás mellett harcoltunk vált válnak vetve!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.03. 22:27:56

@Bocica - Valkyre: Jó kis mese lett az írásod, nekem is nagyon tetszik :)

Ma valóban nagyszerű volt az együttműködés. Komoly volt a támadás ereje is, (meg a lagg is.. pff), alig bírtuk visszaverni őket. Köszi mindenkinek a segitséget!
Sokan mondták ma a céhben, hogy rég nem láttak ekkora csatát.
Éledezik már a tigris úgy látom. :)

Styx86 2010.05.03. 23:51:40

Végre éled úgyfest. :) Akkora csaták lesznek, csak a szerver bírja ki valahogy.

Az együttműködés? Mint a nagy könyvben. :) Akárhányan, akárhogy, 6 területet megvédett Valorian. Ezt nem lehet kimagyarázni.

Styx86 2010.05.03. 23:57:36

Nincs kedvem szrkesztgetni, úgyhogy duplapost. :)

Mindeig ez a 4 vs 1 duma. Mi anno nem hisztiztünk, hogy a Kree a DerionSeregével és a Friends-el (vagy a FightClubbal) együtt jött.

Ma 4 vs 4-et láttam... Mindenesetre drukkolok nektek, hogy jó csatákat vívhassunk. :) A maihoz meg gratulálok, ebben már volt kraft. :)

krisz81 2010.05.04. 01:23:37

Nos nem mondhatok mást gratulálok. Jól csináltátok. Talán ma nem sikerült várat szereznünk de végre többen is belátták a Derioni céhek közül hogy csak együtt van esélyünk valorian ellen.
Remélem hamarosan még komolyabb csatákat vívhatunk akár északon akár délen.

Symbolin 2010.05.04. 02:38:48

Üdv Valorian oldal! Még csiszolnunk kell a derioni szövetségen, na de azért egyről a kettőre nekünk sem jöhet össze, de azért szerintem szép volt így első nekiveselkedésre. :) Igazán erősek vagytok. Nagyon örülök, hogy folyamatosan méltó ellenfelek vagytok. Nah de ha kiszűrjük a kémeiteket és végre kiforr nálunk is a szövetségi együttműködés, akkor lehet megint a fejeteket vakarni. ;) Aztán már várhatjuk együtt komoly csaták utáni pihenés közben a kastélyharcokat. :) Habár én még csak 42es vagyok jelenleg, de rohamosan fejlődök, hogy "rettegjétek" majd a nevem. XD És elhihetitek, hogy a céh nevében, melynek tagja vagyok (Phoenix), annyit mondhatok, hogy nagy hangsúlyt fektetünk ellenetek a mindenben. :) Grat mégegyszer a szövetséghez és persze a legutóbbi hatalmas ostromunk visszaveréséhez. Igazán szép volt. És tetszik a blogotok, magam is blogolok. :)

logor 2010.05.04. 07:51:19

Az biztos, hogy ez volt az utóbbi idők legkeményebb csatája!

Én sajnos csak ts-en hallgattam végig,
de nagyon jó volt elsőre, az biztos!

Igazán büszke vagyok a valorián oldalra,
hogy ennek ellenére minden várat sikerült megtartani!!!

Az írás Imothep tehetségét dicséri,
nem én írtam sajnos:)))

Az ő nevében is köszönöm:)

Emoticon 2010.05.04. 10:01:44

Remélem elégedett az egész valorian oldal, most megkaptátok az, amire régóta vágytok. 100vs100... :D

Én is egyet kérek: csak a szerver bírja! :)

BigPi 2010.05.04. 10:46:23

@kree:

Ez érdekes, nálunk épp ellenkezőleg alakult. Amióta az új időpont van sokkal többen ráérnek. Minden bizonnyal mindegyik céhnek van egy egyedi korosztályos képe.
A Valkyrnál olvastam, hogy ott túlnyomó részt 20 év felettiek vannak.
Nálunk elég vegyes ez a kép, de mi is ügyelünk arra, hogy túl fiatalok ne nagyon kerüljenek be.

Az esti csatáról nekem más a véleményem. Egy biztos, érdekes hogy az az erőd annyira teli volt. Miközben a többiben alig volt védő. Legalább is amiket én végig látogattam csata közben.

LoNDoN 2010.05.04. 11:49:17

A tegnap esti nagy csata valóban jó volt! Sajnos a mi részünkről nem volt benne taktika, de kezdetnek jó ez is, kicsit tovább kell fejleszteni, fiatal még a szövetség. :D

Szerverlag szerencsére most nem volt, ezen én is meglepődtem. Persze a "100ezres" tömeg nem gyengén igénybe veszi a hardvert, és a játék kódja sincs túloptimalizálva. Átlagos 2-magos procival (2,6Ghz) és középkategóriás videokártyával (4670) is Falusiban 10fps alá került nálam a framerate, ami elég elszomorító, de ez van.

Kémekről meg annyit, hogy valódi háborúkban is voltak, és dőlt már el ezen sok csata sorsa. Ki kell őket szűrni, vagy okosan kell az információkat kezelni ;)

Andaxin 2010.05.04. 12:28:27

@AxxE: Hogy a kree mellett a két kicsi mint a DS és a Friends. Na igen tényleg kicsik vagyunk (még). Bár a Friends eleve hátránnyal indult. Volt vala ugyanis a szépreményű LoWarDa céh, aminek a vezetője szőrén szálán felszívódott. Az utolsó 10 makacsul várta a vezető visszatértét, de mivel ez elmaradt, új Céhet alapított, ez lett a Friends. Azóta sokasodunk és fejlődünk. A sokasodás az gyorsabban megy :)
A tegnap esti "nagy" csatáról meg igenis elmondhatjuk, hogy eredményes volt Derioni szemszögből is. Ugyanis a TF előtt 25 percel már akkora laggot sikerült a szerveren okozni, amire eddig csak a TF alatt volt példa. :) Igen Megcsináltuk :D
Az meg hogy feltűnően sok védő, méghozzá lv60 feletti védő volt a várban? Hát istenem, beugrottak. Bár legalább eljátszhattátok volna, hogy nem tudtok a tervezett látogatásunkról.

bucsicsa 2010.05.04. 12:29:10

@Alysia: Sajnálom Ali hogy nem tudsz jönni, de köszi hogy szóltál:) 52 is tud.
Tegnap pl.: 4 "kis" karakter vert el 1 "nagyot" :D úgy hogy siess vissza:D

Igen a tegnapi csata nagyon meglepő volt jó értelemben:) Tetszett, így tovább:D

Lagg, az volt viszont nem omlott össze a szerver, az is valami:D

Üdv:

Manci

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.04. 14:06:28

@Andaxin: Tudom felesleges leirnom, mert ugysem hisztitek el, de NEM TUDTUK HOGY HOVA TÁMADTOK.
Viszont maga a tény hogy olyan jól szervezetten oda értünk időben hogy csak kémkedéssel tudjátok magyarázni, az minket dícsér. :)
Akkor tudtuk meg hogy jön a támadás mikor a kapuőrök radarján feltűnt a "millió" piros pötty. A helyi védők aoe-ja, vagy a ti tétovázásotok a kapuban (ezt nem tudom mert akkor még nem voltam ott) tette lehetővé hogy mind mi, mind a szövetségesek odaérjenek a területre. Utána már nem volt gond, bár nekünk volt lagg ott akkor, de nem akkora hgy ne tudtunk volna védeni. Nagyszerű csata volt, és őszintén szólva meg is lepődtünk a támadók sokaságán, meg kicsit be is szartunk, de annyira azért nem :).
Várunk ma is titeket "szeretettel". :D

SeniorHamlet 2010.05.04. 15:22:11

Korlátozott nettel, és jókora laggal csak a portál és környékén tudtam a napokban szerepelni a War-on, de a tegnap este feledtette ezt a negatív körülményt! Nem lehet elismerés nélkül elmenni mindkét fél erőfeszitése, és lelkesedése mellet, amit a kitűzött célja érdekében képes megtenni! Szívszorító volt a látvány!
Ennyi jó arc, és mind 1et akar, álljon bármelyik oldalt is!
Így hát, ürítem Valorian ünneppel telt poharát, Andaron alakuló, és már létező szövetség(é,ei)re!

Egészségetekre!
:)

BigPi 2010.05.06. 08:19:15

Mielőtt bárki is felvetnél már megint a csalás lehetőségét előre le kell szögeznem nem történt az. Ha valaki a térképre néz azt láthatja, hogy megint sikerült egy csapat nélkülinek bevenni egy erődöt. Emberünk egy ravasz taktikának köszönheti sikerét.
Az új szövetségi összefogásunknak köszönhetően az esetet gyorsan kiértékeltük, majd a megoldást is megtaláltuk. Remélhetőleg most már nem ismétlődik meg az eset.

krisz81 2010.05.06. 12:53:40

szerintem ezt inkább ne feszegessük nem itt van a helye.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.06. 13:02:59

@BigPi: Ha észrevetted mi nem foglalkoztunk eddig sem a csalással, vagy csalókkal. 1-1 ember hülyesége miatt, nem hibáztatunk céheket, vagy országot. Hülyék, csalók mindig is voltak. Nem kell ezzel törődni, majd megoldják azok akiknek az a feladatuk. :)

Takeda 2010.05.06. 13:43:43

végre megszületett az összefogás - ez hinyzott eddig - csak így tovább

SeniorHamlet 2010.05.07. 21:40:43

Akármi is történt Derion oldalon az el múlt napokban, remélem mihamarabb megoldódnak a gondjaik! Ami az alakuló céhet illeti. Ezért fejlődtünk idáig? És itt nem csak a személyre szabott karakterekről beszélek, hanem a Céhünk, szövetségeinkről, rögös, indulatokkal teli útjáról is, amit együtt éltünk és néha, szenvedtünk meg, hogy méltó ellenfélre találjunk a Derioni oldalban!
Ez mostanra elvesztette a realitását.
Jó lenne többet tudni hogy mi zajlik odaát!
Legyen az bármi, szívből kívánom a (Kree?)-nek hogy a kastély balhéig megoldják! Sok munka van 1 ekkora céhel
(és AxxE erről bővebben tudna mesélni)
ahhoz hogy csak úgy eltünjön! Egyszerűen ők túl jók ehhez! Remélem csak átalakul és újra látjuk az összes karit együtt, egységben! Hosszútávon ez a mi érdekünk is azt hiszem, mert csak igy tartható fent a tartós érdeklődés a játék iránt!

Hajrá (Kree?) Hajrá Derion!

De mindörökké HunTers!

:)

Symbolin 2010.05.08. 02:15:47

Üdv mindenkinek! Én derioni vagyok, mint azt gondolom tudjátok az előző komikból. :) Azért én így azt látom, hogy sok új céh tűnik fel mostanság nálunk. Az igazán nagy egység, még lehet, hogy várat magára, de addig is emésszétek, hogy áttörték a déli fronti védelmetek. Úgy tűnik, hogy nem kell sokat várnotok arra, hogy ismét nagy csatákat vívjunk. A nagyobb céheknek mostanában lett apróbb gondjuk a változások miatt, azonban mi Phoenix is törekedünk arra, hogy ott legyünk a szeren. Nem kell tartani a nagyobb céhek eltűnésétől, habár a kree dolgait nálunk is homály fedi, nem hinném, hogy eltűnne, akárcsak névileg is. Újra ott lesz a toppon. :) Sok sikert mindenkinek! Persze jó játékot is! ;)

BigPi 2010.05.08. 08:57:12

A kree mi az, ki az?
Egy ősi szellem ami az emlékezés fátyla mögül néha-néha előbukkan. A falusiakat riogatja, de amint meglát egy nagy hatalmú papot, azonnal vissza húzódik rejtekébe. Cselekedeteit mindenki ismeri, de tetteinek mozgatórugóját senki meg nem fejtheti.

Symbolin a déli betörés törvényszerű volt.Nem úgy a HunTers sikere Ardirban.Ha DS ugyan azzal a felfogással viszonyult volna többiekhez ahogy ezt tette az elmúlt 1-2 hétben. Akkor a Valok sikere nem lehetett volna ekkora.
Ellenben,így nem hogy a segítségükre sietünk volna, hanem lelkesen szurkoltunk a HunTersnek.
Bár úgy is fel lehet fogni, hogy a tegnap előtti kérésük kicsit késve, de teljesült, csak nem egy, hanem kettő erődjük eset el.

H3aDarcHer 2010.05.08. 12:22:44

Bigpi és symbolin :A déli "áttörésről" annyit hogy a nightmare kivonult onnan és azt az erődőt 4 másik céh játékosa "védte" mindenféle szervezés nélkül.Tehát nem áttörtétek feladták :)
De ez csak jó legalább lesz mit foglalni :D

Paloma_ 2010.05.08. 14:00:42

@H3aDarcHer: Persze, hogy jó! :)

Annyit szeretnék azért hozzáfűzni, hogy a mi csapatunknak erre nagyon nagy szüksége volt már. A tegnap este visszaadta a játékkedvünket, és számunkra ez volt a legfontosabb az egészben. ;)

Calaisa 2010.05.08. 14:09:32

Sziasztok!
Eddig nem irt a Nightmare sehova.. egyik blogra sem.. nem veletlen..soxor kiállhattunk volna a cehunk mellett, de gondoltuk akik ismernek tudjak mit miert teszunk, es hogy is volt igazan..
De ugy latszik a tegnapi nap csak szamunkra evidens hogy mi miert volt :D
Szal akkor kezdenem.. Bocsi ha ohosszu lesz :P

"..áttörték a déli fronti védelmetek." Mit tortetek át? :D Pár embert? ez azert egy kicsit tulzas szerintem :D
es pontosan!! igy legalabb van mit visszafoglalni!!!

"Az igazán nagy egység, még lehet, hogy várat magára,..."
Én elhiszem hogy ez idobe tellik, de elvarjatok hogy addig mi Bingozzunk delen? Fel mentunk eszakra, mivel delen nem igazan talalkoztunk valami nagy ellenallassal, Nagy tamado erovel..
Az hogy 3db 76os karakter beportal, lehenteljuk oket, nagy dicsoseg, de kicsit unalmas.. Minket inkabb a war erdekelne mivel a terulet megtartasa igazabol a patch-nél lesz fontos..
Ezert is mentunk át delre anno es hoztuk ossze ezt a szovetseget, amit a kree nem igazan tudott uberelni.. Szamunkra elég szomoru hogy ahelyett hogy kuzdenenek fogjak es feladjak.. Teljesen nem tudom mi megy odaat de innen ugy tunik hogy csak kaosz az egesz. Mind szep es jo hogy ott van a cehnev a terulet felett, akar egy hetig is, ha nem kell kuzdeni erte, akkor ugy mi ertelme?
Ne feledjetek: A haboruhoz mind a 2 oldal kell..
jah.. és csak hogy mindenki tisztaban legyen vele: NEM bontottuk a szovetseget délen!!!! Es NEM is akarjuk!!! Barmikor szukseg van rank, megyunk es segitunk barhol es barmikor!!
de ehhez eloszor is ellenseg kell..

Kedves Derion Serege, es Derion!!
Gratulalok a tegnaphoz!! Ez csata :D Lehet lehenteltetek minket, de jobban elveztuk mint azt gondolnatok.. Vegre egy kis adrenalin :D
Csak igy tovabb! Gratulalok a Derion Seregehez!!

Tovabbi jo gamet!

Hajra Valorian :P

BigPi 2010.05.08. 17:19:50

@Calaisa: Igaz, hogy azt írtam törvényszerű volt a betörés, de azt nem hogy miért.
Mindenki tudta, hogy ha nem megyünk le, akkor egyszer ti jöttök fel, és akkor a meg gyengült védelmen könnyebben át lehet törni.
Amire nem számoltunk, hogy a DS elmúlt 1-2 hétben mutatott együtt működő viselkedését feladva, arra kényszerítse a többi céhet, hogy azok erőd védés címén távol tartsák magukat Ardirtól.
Reményeink szerint a Ds-ben újra a józan ész fog uralkodni.
Aki érintett az úgy is tudja mi az a viselkedés amivel megharagított minket.

Fekete_Angyal 2010.05.08. 21:26:11

Sziasztok!
Nem tudom, mire a sírás, hogy unatkoztok, ha nem tudtok Fairplayen játszani! A DS pedig inkább délre való, mert ott menő lennének azzal a stílussal, ahogy más céhekkel bánnak, és a hátukon érik el a nagyszerű dicsőségeket! Én a részemről kiszálltam a TF-ről, és nem tudom ha a többiek is így fognak tenni, kivel fognak majd csatázni a Valoriánok, ha nem lesz ellenség, mert annak semmi értelmét nem látom, hogy halomra ölnek a semmiért!
Szóval, jó játékot Valorián, és készíthetitek a bingószelvényeket!

krisz81 2010.05.08. 21:36:56

Ehhez csatlakozom részemről elkártyázhattok a váraitokban mert egymagában a DS-nek sem lesz keresnivalója se északon se délen

Styx86 2010.05.08. 21:44:08

Érdekes, hogy amikor ez a helyzet fordítva volt, mi nem hisztiztünk. Nem csak a HunTersről beszélek, hanem Valoriánról...

krisz81 2010.05.08. 22:31:55

Mindegy lenyugodtam igazság szerint igazad van Styx viszont amíg Derion nem mozdul addig tökfölösleges TF-ben gondolkodni akármelyik céhnek. Talán ha itt is belátják majd hogy nem külön külön kéne napi egy várnál sorban állni a patrónusnál és a szerencsére bízni a foglalást, hanem együttes erővel felvenni a harcot Valorian ellen akkor majd újra lesz ott keresnivalónk. Magasra tettétek a mércét de ez nem baj én remélem hogy hamarosan megjön mindenkinek az esze és hatalmas csatában foglalhatjuk vissza a déli várakat.Sajnos hogy mikor jön el ennek az ideje nem tudom de mi sem szeretnénk esténként unatkozni ahogy gondolom ti sem szeretnétek 20:30-tól 21:00-ig malmozni. Sajnos egyenlőre ez van de azért nem tűnünk el a süllyesztőben ezt megígérem.

Sziasztok!

nik1995 2010.05.08. 22:35:29

Igazavan derionnak nem is érsemes harcolni???Dehogynem.Feladni sose szabad valorian is volt olyan helyzetbe hogy esélye se volt területet szerezni.Legutób mikor a hunter és a kree csserbenhagytak országait egy kis klán se adta fel.Igaz most más a helyzet,de nem nehezebb.Az erőnléti viszonyok mindig fordulnak.Valorian és csak azért erős mert szövetségbe áltak,derioniak meg csak egymást marják.

Nem nekem kellene biztatni a derioniakat mivel valoriani vagyok de mit lehet tenni ha ők maguk nem csinálnak a saját éredekükben semmit.

Emoticon 2010.05.08. 22:37:45

Styx a kree anno tudtommal sose rohant oda egy másik céhhez, hogy egyértelmű erőfölénybe kerülve védje meg valaki másnak a területét, és a Conquerors se tette mostanában ugyanezt. Sőt, a kree sokszor 3-4 valorian támadó ellen EGYEDÜL védekezett. Szerintem - szövetség ide vagy oda - ha a valorian oldal TF alatt játszani akar, akkor meg kell tudnia tanulni mérlegelni is a céheknek. Mellesleg a HunTers tegnapi északi húzása sem volt "játszani akarásnak" nevezhető. Ha játszani akartok, és nem unatkozni a váraitokban, akkor igenis mérlegelni kell tudni az erőfölényeket, még akkor is, ha szövetségben vagytok az értintett céhhel. De ha ti így akarotk játsznai, akkor mi elfejlődgetünk, szervezünk magunknak játékokat aztán ti meg csücsülhettek a területeken. :)

LordJoey 2010.05.09. 00:37:48

Nos egy valamit elfelejt mind a két fél.. hogy jóval több Valorian játékos játszik... ezt nem tudom számokkal alátámasztani, sőt ez csak egy tapasztalat, hisz nem lehetek mindenhol ott de amikor egy védés, vagy foglalás után gyorsan sietünk a másik helyszinre, mindenhol Valorian létszámfölényt látok... Most tudom, jönnek majd a lehurrogós kommentek, de ez nem csak nekem tünt fel... nem tudom a Valorian oldal hogy látja ezt...
Ma az elveszett erődnél egész jól tartottuk magunkat egy darabig, de csak jöttek és jöttek az újabb, frissebb ellenfeleink és gondolom azt a luxust nem engedheti meg, hogy egy területre összpontosítson a Valorian oldal.
Biztos van valami statisztika, hogy hány játékosból, mennyi játszik az egyik oldalon és mennyi a másikon...
Én is Derioni vagyok, sőt egy céhben Emoticonnal, de nem nagyon értem, hogy mit akart ezzel mondani... majd kikérdezem! :)))

Petra24 2010.05.09. 09:16:30

@LordJoey: Szerintem mindkét fél tisztában van vele, hogy valosokból sokkal több van. Ugyanakkor pont nem tehetünk arról, hogy derioni oldalon kevesebben vagytok. Mi kihasználjuk a lehetőséget, hogy összekovácsoljuk valorian oldalt. HunTerses vagyok, büszke is vagyok rá, és örülök hogy így alakult minden. Viszont keseredetten nézem hogy mostanában kicsit a derioni oldal meggyengült. Én, és szerintem a többiek is bízunk abban, hogy ezt nem hagyjátok csak úgy. Remélem minnél hamarabb talpra álltok, és megmutatjátok amit régebben is, hogy ti is képesek vagytok arra, mint mi.:))
Hajrá HunTers ^_^

LoNDoN 2010.05.09. 09:33:47

@Styx86:
"Érdekes, hogy amikor ez a helyzet fordítva volt, mi nem hisztiztünk. Nem csak a HunTersről beszélek, hanem Valoriánról..."

öööö nono xD olvasgasd vissza a blogot, mert könnyen felejtesz. :)) Ne várjatok már 1 hét után megoldást Deriontól, mikor nektek hetekig, sőt lehet még tovább tartott.

Más: Talán tényleg többen vannak a valorianok, de ha Derion valóban akarná, a déli területek felét magáénak tudhatná, szerintem simán. Nincs meg az igazi összefogás. Arról beszélek, hogy nem kéne fosni, attól, hogy az északi területed elveszik, hanem menni délre lvl 65 felett, mert így a kisebb céhek is levegőhöz juthatnának északon, és vívnák a saját csatájukat, délen pedig lehetne egymást szorongatni, mert én úgy látom, hogy lvl65 felett nagyjából kiegyenlített a két ország.

Mondjuk erről is meg van a véleményem: Ha holnap kezdek egy karaktert Valorianban 1,5 hónap alatt felviszem 76-ra az garantált, sőt adok neki +18-as cuccokat is, ez csak a pénztárcámtól függ. Akkor most hova tartozom? Derionba vagy Valorianba? :D
Kik vannak többen? Kik azon akik online vannak többen? Most valorianoknak áll a szekér rúdja, persze, hogy jobb morállal jönnek csatázni, és úgy tűnik többen vannak. Én nem hiszek abban, hogy 1,5 hónappal ezelőtt meg derionban volt több regisztrált játékos. :)

LordJoey 2010.05.09. 10:10:02

Nem panaszként írtam a létszámfölényt, hanem csak egy tényt közöltem!
Megelőzendő azt, hogy elkezdenek személyeskedni a céhek arról, hogy ki mennyire önző. Lehet, hogy annak tünik egy-két céh, de ha nincs ember akkor nincs kit hova küldeni segíteni...
Nagyon sokan pedig élik a rendes életüket. Lehet, hogy közel azonos létszámban vannak a játékosok mindkét oldalon, de talán most a Derioni oldalon többen gondolják azt, hogy egy buli, egy mozi, egy vacsora vagy egy randi többet ér a tf-nél...

bucsicsa 2010.05.09. 20:10:25

Tisztázzuk!

Ha kicsit jobban megnézitek amit Calaisa irt, az nem HunTers-s hozzá szólás volt.

Az hogy Északra megyünk ahhoz senkinek sincs köze. Miért ugráltok rögtön a mi arcunkon tegyétek rendbe "otthon" a dolgokat.

Most Valorián Vs Derion 2-1. erő
viszonyok szempontjából. Van ez így.

(csak hogy értsd eleinte Való oldal volt az erős, aztán Derion, most megint Való)

Styx86 2010.05.09. 22:59:48

@LoNDoN: Nem erről beszéltem, de mindegy. :)
Amcsin is így volt egyszer az egyik oldal volt sokkal erőseb máskor a másik. Nagyon ritka volt, amikor nagyjából egyensúly volt.

Fekete_Angyal 2010.05.10. 21:31:42

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek az a pihent ötlete, hogy 8kor bent kell lenni az elfoglalandó területen. Akkor milyen élmény marad a TERÜLETFOGLALÁSBÓL, ha már előtte bent vagytok! EZ ÍGY NEM JÁTÉK ÉS NINCS MEG A JÁTÉKÉLMÉNY! Van íratlan játékkultúra, amit ismerni kéne. Amúgy gratulálok, hogy ilyen ügyesek vagytok, de pár hónap múlva nem lesz ellenség, mert nem lesz senkinek játékélménye és keres játszhatóbb játékot! Tudom, hogy erre az a reakció, hogy háborúban mindent szabad, de az jelenleg 20.30kor kezdődik. nem előtte már egy fél órával!
Ha harcolni akarsz menj igazi háborúba és akkor lehet taktikázni! (én tudom milyen a frontvonal, próbáljátok ki ti is!)

Beleager 2010.05.10. 22:28:25

Gratulálok Valorián ti aztán nagy taktikai harcosok vagytok.Ezt nevezem én Terűlefoglalásnak!!!!!Szerintetek ez az mai az volt?Ha valami kell küzdj meg érte rendesen, ahogy azt valóban elképzelték a játék készítők!!De nem így előre becsücsülünk oda és aki bejön megöljük nagy dicsőség!A Nightmare és a LordsOfAndaron meg össze teheti a két kezét h bent van ebbe a szövetsébe esélyük nem lenne délen területet foglani,de jó elbújni a nagyok háta mögé és várni a területet.Csak azt nem tudom ha jönnek a kastélyok mi lesz mert ügye mindenki szeretne majd egyet azt hogyan osztjátok el? 4 felé vágtok egy kastélyt vagy mi?nah mindegy ti tudjátok.A területfoglaláson meg legyünk sportszerűek és úgy játszunk ahogy kell ennyit erről köszi.

Fekete_Angyal 2010.05.10. 22:43:33

Még valami. A TF utáni afterparty nem nonstop van, hanem a központban és a teleportnál és a levezető úton 21.00tól 21.30ig!!! Nézzétek már meg a szabályzatot, vagy tanuljatok meg olvasni, vagy használjatok órát!
A szabályokat nem azért hozták létre, hogy ne vegyük figyelembe, hanem mint a magyarok többsége, hülye és köp a szabályokra. szóval, azt kell, hogy feltételezzem, hogy akik nem tudják a szabályokat, esetleg analfabéták, vagy nagyon nagy gond van az értelmi szintjükkel!
Szóval örülök, a Valoriánok szövetségének is, de nem tudom a Kastélyba hogy fog a 4 céh beférni, vagy akkor hetente fogjátok váltani a céheket? További jó sakkozást, bár az nektek nehezen menne, mert az az elme sportja, és az nem megy mindenkinek! Ott nincs szövetség és 1v1be megy nem 4v1 ellen! :-)

LordJoey 2010.05.10. 23:13:34

Na de emberek! ezzel a sírással csak magunkat járatjuk le! Ha ők oda mennek 20:00-kor, mi menjünk oda 19:45-kor.. lehet ,hogy egy idő után majd délután 4-kor elkezdődik a tf...:)))
Az afterparty-t illetően, meg hogy-hogy nincs ott szinte senki a Derioni oldaltól? persze hogy szabálytalanul játszanak, ha nincs is ellenfelük aki fegyelmezné őket.. ennyi.. kiváncsi vagyok mikor jönnek markutba (ha lehet neki) és harcolnak ott... :)) az van hogy többen játszanak azon az oldalon és ezért vannak erőfölényben. És mindig a győztesek írják a szabályokat! Derionban szerintem nem hogy céhek közt nincs egység, de még céhen belül sincs sehol!! (akinek nem inge, ne vegye magára!)

Fekete_Angyal 2010.05.11. 05:50:13

Ez nem sírás, aki nem tartja be a szabályokat, az csal! Versenyen, ha nem tartod be a szabályokat, a versenyzőt kizárják!!! A valoriánok, meg tanuljanak meg végre tisztességesen játszani. Ha nem tudják figyelembe venni, hogy ez online játék, ahol más emberek is játszanak, akkor keressenek olyat, ahol csak a gép ellen kell játszania! Ha mégis itt akar játszani, vegye figyelembe a szabályokat és hogy más is játszani szeretne és nem csak nézelődni!

LoNDoN 2010.05.11. 07:32:36

Ez pedig sírás, és teljesen felesleges. LordJoey-nak van igaza, midig az erősebb diktál, a gyengébb pedig alkalmazkodik. Ha felidegesít egy terület elvesztése, vagy sikertelen meghódítása, akkor ki kell lépni a programból, és relaxálni, az segít. :D
A tegnapi háborúban pedig jó kis csata volt pl. Kis Faluban, aki tt volt tudja. A papírformát persze nem igazán lehet átírni, de nem biztos, hogy arra kellene törekedni, ami nem megy. Örüljetek, hogy kevesebben vagyunk, így lehet igazán fejlődni taktikai szempontból. Rákényszerülsz, hogy jobban odafigyelj a társaidra, és saját magadra,ügyesebben harcolj, kommunikálj, mert minél kevesebbszer halsz, annál nagyobb az esély a győzelemre. Talán ebből a kastélyharcokban is profitálni lehet majd. Én a nagy tömeg 80%-át nagyon rossz játékosnak tartom olyan értelemben, hogy vannak emberek, akik a választott kasztjuk előnyeit sem tudják érvényesíteni, nem hogy huzamosabb ideig még életben is maradjanak a harctéren 70+-os szintjük ellenére! Attól, hogy nem szerzünk egyetlen egy területet sem, még rengeteg kill-t tudok bevinni ügyes játékkal, és ez a lényeg, erre kell törekedni, mert ha egyszer a létszám kiegyenlítődik, vagy megfordul, akkor felköthetik a gatyót a folyton haldoklók.
Az afterpartynak nevezett EP lincsről meg csak annyit, hogy oda én pl. azért nem megyek, mert a gépemen nagyon szaggat Ardir-ban a nagy tömeg miatt, és ez számomra így nem játék. Akkor mennék, ha nem csak a portálhoz kötődne az AP, de ezen én nem tudok változtatni, ez így alakult ki, szerintem így is marad. Akinek ez jó, annak jó szórakozást hozzá. :)) Én akkor sem élveztem, amikor derioni fölény volt. Ebből a szempontból tök mindegy, mivel EP-t ott én nem igazán tudok szerezni a sok zöld és sárga alacsony szintű miatt, azok megölésében meg semmi kihívás nincs, főleg, hogy előbb utóbb úgyis lestunol valamelyik.
A Hunters nagyon erős céh -itt nem a létszámra gondolok- akiket ők támogatnak, azok eredményesek tudnak lenni. Derioni oldalnak is fel kell állítania egy hozzá mérhető erős céhet és egy szövetséget.

A kastély birtoklásáról pedig csak annyit, hogy 150 fő vehet részt maximum 1-1 oldalon, ami nem kevés. Mivel a céhbelépés/kilépés nincs korlátozva semmilyen módon, teljesen mindegy melyik céh szerzi meg a kastélyt, annak előnyeit bárki kiélvezheti azon az oldalon, pusztán megbeszélés kérdése minden.

LoNDoN 2010.05.11. 07:35:35

AxxE, az egyik hszemet töröld már ki, mert az elsőt nem küldte el, újraírtam, és utána meg láttam, hogy ott van az első is. Ki érti ezt.... :D

H3aDarcHer 2010.05.11. 07:40:56

Diundisu,fekete_angyal és lordloey:
Két kastély van amit egy napon lehet majd foglalni.(észak és dél wáó honnan találtam ki)De feltalálták már a Zsoldosságot is (50 ember ha minden igaz).Mivel az összes 38-as gyártott cucchoz előszőr az egyik északi kastélyból kell majd valami, ezért készülhettek arra hogy ott se lesz helyetek :D megint.Egyébként máshol már működött(ha jól tudom) talán itt is fog az hogy ha 1 céhnek területe van északon és van 1 másik céh játékosa akiknek nincs de megvannak a tárgyak a fegyverhez, akkor belép a kastélyos céhbe megveszi ami kell megköszöni és kilép.(ha rosszul tudom javíts ki AxxE)

A tfről meg annyit lehet hogy van aki 20:00kor ott van de a 20:15 a jellemző.

H3aDarcHer 2010.05.11. 07:47:15

Nekem meg nem mutatta a hsz-edet london .
lol :D na mind1 a lényeget leírtad te is .

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.11. 08:54:53

LoNDoN: Kitöröltem az egyiket. Teljesen egyetértek veled, és a ki/be lépéssel valóban bárki hozzáférhet a kastélyban a gyártott cucchoz, persze akit bevesz a céh. (H3aDarcHer) :)
A bent várnak a támadók probléma... Azt mondom srácok hogy ez egy olyan helyzet amit meg kell oldanotok, ha a mi területünkön táborozna a derion sereg tf előtt mi megoldanánk. Semmiképpen nem úgy hogy szabálytalannak minősítenénk, és tisztességtelennek az ellenfelet. A játék lehetővé teszi, szabályok nem tiltják, pont. Ha nem találjátok a megoldást akkor gyertek valamelyik területünkre tf előtt, és majd megmutatjuk. :)

Mykenight 2010.05.11. 09:30:24

E@Fekete_Angyal:
Egy olyan helyre alltunk be ahova teljesen felbuffolva betudtok portalni meglepve minket.... Ehelyett megjelent 2-3 ember:/
A kastely foglalasrol meg annyit bar mar a forumon is jeleztem de itt is megteszem...
Nem 2 hanem 4 kastely lesz!
Nem nagy matek gondolom cehben vagy de anelkul is meglehet nezni! Megnyitod a ceh ablakot es tadaaaa Hesed, Ardir, Gebra, Tycon kastely:ooooo
Valamint meg egy logikus erv ami emelett szol. Menj fel a global 4story oldalra es vess egy pillantast a 34 es fegyverek hozzavaloihoz...
Chesed god's of treasure, ardir stb....
4 pecsetet kell majd legyartani annyi hogy eszakon tudod a 34-es fegyvereket delen a 38as fegyvereket...
Eszakon a ket kastely kozotti kulonbseg az hogy az eggyikben ijasz harcos cuccokat tudsz legyartani a masikban varazslo pap ezt pontosan most nem tudom melyik melyik de utana lehet nezni:)
Az meg hogy 4 vs 1 es hogy most mi vagyunk a szemetek mert osszealltunk...
Es amikor betodulunk egy kree-s teruletre ami csordultig van friendsessel?:O
Vagy az teljesen mas tortenet?
Sry Axxe ha elvetettem a sujkot de tenyleg idegesito ha az egyik oldalon sikerul vmi egybol irigykedik a masik es nem azon kuzd hogy hogy verjek vissza hanem neki all sirni:/

logor 2010.05.11. 09:35:10

Sziasztok!

Nem akarok beleszólni, de 4 kastély vár majd gazdára!

Hesedben, Ardirban, Gebrában és Tyconban is egy.

Ezekért mind-mind külön céhek mehetnek, akik 50 zsoldost vehetnek fel.

Ezt már más is leírta korábban, de látom nem árt átismételni:
Akivel nem bírsz el TF előtt a területeden, és nem tudod kiverni,
az ellen TF alatt sem tudod megvédeni a területed, mert látványos erőfölényben van.
Ha beülnek a területedre, hát verd ki onnan őket. Ha nem tudod, akkor jobb ha keresel magadnak más elfoglalhatót,
mert azt úgyis elviszik.

logor 2010.05.11. 09:37:18

Hehehe...bocs Myke, ezt a kommentet egyszerre írtuk:)))

Styx86 2010.05.11. 09:39:15

@Fekete_Angyal: Valamit félreértesz. Az after nem 21:30-ig tart. 21:30-ig lehet ölni mindenhol, de az, hogy utána nem harcolhatsz a "piros zónában" az nem azt jelenti, hogy 21:30-kor mindenki hazamegy.

A kastélyharc rejtélyét pedig LoNDoN megfejtette. (Szerintem nem kellett túl sokáig gondolkodnia.)

Emoticon. 1. Mi sem rohantunk oda senkihez. 2. "Sőt, a kree sokszor 3-4 valorian támadó ellen EGYEDÜL védekezett." Ugyan ez a feladat. Többször meg nem írom le, hogy anno ti hányan jöttetek 1 céhre, mert fölösleges.

(Ha valamire nem válaszolok és nekem szól az azért van, mert néha csak a kommentek egy részét látom.)

Fekete_Angyal 2010.05.11. 10:31:10

Styx86, a piros zónában nem lehet ölni, csak 21.00-21.30ig! nem azt kértem, hogy mindenki menjen haza, csak hogy tartsátok be a szabályokat! Ha ismernéd a sokkot, tudnád, hogy ott sem lehet a királlyal rögtön 2-3at lépni, csak úgy! "Való világ" ott is vannak szabályok, és ha egy szabályt nem tartasz be, akkor az életedbe is kerülhet!

Beleager 2010.05.11. 10:45:52

azért szerintem ennyire ne szálljatok el már magatoktól, h azt hiszitek mind a 4 vár a tietek lesz azét lesz ebbe bele szólás a derioni oldalnak is.

Fekete_Angyal 2010.05.11. 10:56:13

Ha valakinek nehéz lenne a felfogása, csak annyit szeretnék, hogy tartsátok be a játékszabályokat és ne vegyétek el mások játékélményét! Tiszteletben tartok mindenkit, de vannak határok!!!
A területfoglalás az én értelmezésem alapján azt jelenti, hogy mikor írja az Adminisztrátok, hogy a Területfoglalás elkezdődött, addig senki ne tartózkodjon az ellenséges várakban nagy látszámban, mert az én szómeghatározásomban az megszállás és nem területfoglalás, de ha gyenge a felfogó képességetek, nagyon sajnálatos, de ez lenne a játék értelme, vagy ti rosszul értelmezitek az életeteket.

Cimut 2010.05.11. 11:03:47

Szánalom ami itt folyik, ahelyett hogy megoldást találnátok a problémára mindenféle szabályokra hivatkoztok. A háború mindig a stratégián alapul, ha nem jó a stratégia keresni kell másikat, minden taktikának van ellenszere. A Valo oldalon most felállt egy egységes erő és taktika, de van rá ellen szer csak még sokan nem ismerték fel, majd ha sikerül felismerni és újra a derioni oldal lesz fölényben, akkor meg majd azt mondjátok, hogy erre mért nem jöttünk rá hamarább. Ezért nem sírni kell cselekedni. Aki meg nem képes elfogadni a jelen helyzetet, és csak sírdogál az inkább játsszon otthon a woodoo babáival.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.11. 11:07:40

@Fekete_Angyal: Kérlek gondold át mit írsz! Tartózkodj a sértegetéstől, és ne keverd a játékot a valós élettel. Annak semmi értelme, mint a sértegetésnek sem: "de ha gyenge a felfogó képességetek, nagyon sajnálatos, de ez lenne a játék értelme, vagy ti rosszul értelmezitek az életeteket."

Ismét elmondom, de mások is leírták már, köztük derioni általam is tisztelt játékosok: Ez nem tilos, vagy szabálytalan, ez egy helyzet amit meg kell oldanotok, mint ahogy a túlerő elleni harc is az. Mi is voltunk ebben a helyzetben, és megoldottuk. Ha nem megy gyertek be valamelyik területünkre tf előtt, és megmutatjuk hogyan kell megoldani!
Diundisu: Nagyon bízunk benne hogy lesz beleszólásotok, mert mi is szeretnénk harcolni. Viszont ahoz nem ártana siránkozás helyett a megoldáson törni a fejeteket odaát, ezt nem rád értem, de ugylátom ez általános jelenség Derionban..

Kapjátok össze magatokat sztem és harcoljatok!

Fekete_Angyal 2010.05.11. 11:15:18

AxxE, nem szokásom mások sértegetése, de sok problémát oldottam már meg az életben, és nem adtak segítséget! Amilyen taktikát ti használtok, az a gyengeség fegyvere és nem a küzdeni akarásé! Tisztességesen csak tisztességes ellenféllel lehet játszani, de ti nem vagytok azok!

Beleager 2010.05.11. 11:27:13

Én látom h mi folyik derionba és szeretnék is valamit elérni de nem nagyon lehet.Mindenki megy a saját feje után sorba alakulnak az új céhek ami tök fölösleges és nem tudsz ellene mit tenni mert a sok kis okos tojás azzal dicsekszik huu de jó nekem van egy céhem nekik az a fontos.És én látom h mi van "h minek menjünk oda úgyis felesleges csak szétvernek minket" de ha nem teszünk ellen semmit ez is marad a helyzet.Derioni oldal nagyon meg van pihenve mindenki csak van mint a befőtt.Ott van Fightclub,Friends,Derion serege,Kree,Conguerors szerintem ha ezek ott lennének délen és támadnának is akkor már nem lenne olyan nagy erő fölény szóval sőt derion képes lenne a harca DE mégse így van csak tudnám h miért?Én örülök annak h nektek ez sikerült de attól még játszhatunk fair play módon szerintem.

BigPi 2010.05.11. 11:42:14

@Fekete_Angyal: Ne feled ugyan ezt a taktikát szoktuk mi Derioniak is alkalmazni.
De ha jól értem ti is ott vagytok már 20.órakor. Különben honnan tudnátok, hogy ott van az ellenség. Abban, pedig igazuk van a többieknek, hogy ha így elveszik tőletek a várat, akkor úgy is elvennék. Legfeljebb ha ügyesek vagytok, akkor kevesebbszer halok így.
A védésért a pontot, így is úgy is megkapjátok.

A tf utáni harc az más kérdés. Ott valami olyasmit kellene alkalmazni mint amit Axxe is javasolt a fórumon.
Egy biztos, hogy akik este érnének rá pecsétezni azoknak nagyon rossz a jelenlegi helyzet.

Fekete_Angyal 2010.05.11. 11:45:38

Bigpi, a saját várunkba had menjünk már be amikor akarunk TF előtt! A saját várainkat nem elfoglalni, hanem védeni akarjuk!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.11. 11:51:08

@Fekete_Angyal: Úgylátom maradtál a sértegetés, siránkozás kombónál... Utolsó figyelmeztetés! Ne sértegess másokat!
"Tisztességesen csak tisztességes ellenféllel lehet játszani, de ti nem vagytok azok!" Ez kimeríti nálam ezt a fogalomkört.

BigPi: Azt a játékot feladtam, nem kivitelezhető egyenlőre. Marad a fejetlen stunn háború, meg a zöldséges kert.. :)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.11. 11:56:29

@Diundisu:
Egyet értek veled, majdnem ugyanannyi magas karakter van Derion-ban, mint nálunk. Sok JÓ játékos is van köztük, akik 2-3 ellenfél ellen is simán ki állhatnak. Egy baj van velük csak, hogy nem egy irányba eveznek, és még csak nem is egy hajóban...
Ha egyesült erővel támadnának igencsak nagy bajban lennénk. :) Előbb-utóbb ez be is következik, más út nincs. Mi várjuk! :D

Fekete_Angyal 2010.05.11. 12:02:02

Átmegyek akkor a Valorián oldalra, hogy azonosulni tudjak a valo stílussal, és ahogy mondani szokták, megfőzlek a saját főztötökben! :-)
Remélem ezt is sértőnek találod, bár ha én sérteni akarok valakit, az eddigi írásaim harmatcseppek ahhoz képest amit tudnék írni, de nem teszem meg. Az idő mindenképpen nekem dolgozik, és türelmes leszek, hogy a megfelelő revansban részesüljetek!

Beleager 2010.05.11. 12:24:03

Axxe én is várom a csodát de csak rájönnek majd, remélem minél előbb és mehet megint az aprítás:D

Styx86 2010.05.11. 13:42:24

@Fekete_Angyal: Veled sem vitázok inkább. Hát ki vagyok én, hogy a TF-en a kedvem szerint álljak akárhol és bármilyen taktikát alkalmazzak. Ha jól értem háborúban neki kell rontani a kapunak, oszt' majd lesz valami.
Nem tetszik, akkor védeni kell a kaput és nem lesz ott a patrónus. Akkor majd álldogálhatunk.

SeniorHamlet 2010.05.11. 19:07:41

@Fekete_Angyal: Úgy gondolod hogy egy céh estetében a területre való egységes beportolás, amit kb. 8-10mp-es láthatatlanság követ, hátrány. Akkor nálad az Egyég szó valszeg más értelemmel bír. Minnél kevesebb a taktika, annál kevesebb, építő gondolatot szül. Nem szándékunk lebutítani az esti harcokat a kapuknál, amit egy egybefüggő aoe-eső jellemez és itt meg is érkeztünk a lényeghez: ha van taktika, elmosódnak a külömbségek. Itt a lvl szint, a hk, és az ellenség létszámfölényéről beszélek! Ebben egyet kell hogy érts velem. Létszámfölény: Egységről beszéltek a Valo oldalon, de mekkora egységről van itt végül is szó?! Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom hogy Ts-en minden nagyobb céh képviselve van és egészében az egész Valorian nemzet ott jelenik meg ahol kell, és annyian, amekkora erőre szükség van. Azért előfordulnak bakik!:) Ebben keresendő a magyarázata annak tévedésnek is hogy ti nem vagytok elegen és itt gondolok az 5 nagy Derioni céh-re. Megmondom én hogy ti mennyien vagytok: sokan! Sajnálnám ha nem lenne igazam, mert akkor el kellene fogadni azt a magyarázatot, hogy nem mi vagyunk a hibásak, (ami tipikus és nagyon emberi) mert nem regelnek annyian a Derion oldalra!
Hát hallod!
Mind1 mennyien regelnek és hova! A lényeg az hogy ezek közül mennyien éreznek kedvet a játék folytatásához, érdemben! Erről viszont közvetve a már ott lévő gamerek is tehetnek!
Felháborodottságodat is értem. Volt idő amikor nem azt kaptam amit vártam, és ez nem állt arányban azzal az energiával, idővel, pénzel, amit befektettem.

Derion! Jobbulást kívánok!
Mert ez a "Valo"!
Ja!
És több tiszteletet egymás iránt!

Fekete_Angyal 2010.05.12. 11:04:02

Én megadom a tiszteletet, annak akinek jár! Viszont nem látom és ismerem azt az 5 nagy céhet a Derioni oldalon, akiket emlegetel, mert 1 van köztük, aki képes a Deriont elárulni és más céheken áttaposni, hogy nagyobb hírnévre tegyen szert, amíg ezt a problémát nem ismerik fel és nem tesznek ellene semmit, addig szépen elleszek a fejlődgetéssel, mert a TFnek nem látom értelmét! A beteleportálással sincs gondom, de nem fél- negyedórával a Területfoglalás megkezdése előtt! lehet hogy a taktika része, de nem sportszerű! Sajna legtöbb helyen fejben van a probléma, és amíg nem változik, kiszálltam az aktív játékból!

Cimut 2010.05.13. 21:39:14

Reméljük a Valorián oldal meg van elégedve a Derioni oldal hozzáállásával.
Mi azon vagyunk, hogy ne legyen senki számára unalmas a játék és jól szórakozzunk. Úgy néz ki hogy lassan meg találjuk az áhított áttörést amire annyira vártatok. Mi nem adjuk fel soha még ha úgy néz is ki max átalakítunk egy két dolgot.

krisz81 2010.05.13. 22:25:08

Sajnos én nem tudok ilyen pozitívan gondolkodni valójában a Derioni szövetségek sehol nem tartanak mert mindenkinek boríték kell terület kell és az hogy ne verjék feketére az arcát. Amíg ez van addig itt nem fog változni a helyzet a kisebb céhek sorban állnak északon addig amíg a nagy valorian céhek be nem vonulnak oda is aztán északon sem marad terület és a derioni céhek elgondolkodhatnak hogy hol rontották el. A másik dolog ez a macska egér játék ami végképp elveszi a kedvemet a TF-től hogy tulajdonképpen a Valorian céhek dobálják egymás közt a várakat. Igenis védjétek a területeket mert én nem fogom ezt a macska egér játékot játszani csak azért mert a valorian szövetség unatkozik Délen. Ha valakit esetleg megsértettem attól elnézést kérek amit leírtam az a saját nézőpontom. Köszönöm!

Symbolin 2010.05.14. 00:53:27

Huhhh! X) A TF taktikákról vitatkozóknak csak annyit, hogy: "Ne állj le vitázni *******kal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.". XD Én a Phoenixben vagyok tag. Nekünk is voltak sokszor a területünkön, pedig LEGKÉSŐBB 20:00kor, aki TFre jött, ott van védeni, ha az a terv. Ha nem sikerül kiírtani onnan őket, akkor na BUMM!, megyünk foglalható területre. :) Mostanság mi is feltűnögetünk (jól kimagyar fejeztem magam). Megtesszük, ami tőlünk telik, de odafigyelünk arra is, hogy azért céhEP legyen, ha csak minimális is, mert az kell a kastély harcokhoz. Mostanában kevesen vagyunk TFen a céhből, de megyünk, ahol egy kis esély is villan. És nem sírunk, hogy nah most ezek a "derioni céhek ütötték le a sárkányt előlünk és mekkora szemetek" vagy a "a szemét valorianok sokkal többen voltak és már előttünk bent voltak a területen". Én például azt szoktam hallani vesztes védés vagy csata után, hogy "Srácok! Grat mindenkinek, hogy az erőfölény ellenére is helytáltatok, amennyire csak tudtatok..." És szerintem mindenkinek így kellene állnia a témához, mert így marad fent egy céh, még a "sötét" (félreértések elkerülése érdekében, mint mondjuk a középkor) valorian uralom alatt is. Összetartás, jó kedvvel zárni a vereséges TFeket is. És egy jó hírről éppen e sorok írása közben értesültem, hogy néhány jó játékosunk most tért vissza a céhünkbe, nem kevés idő után. ;) Holnap lehet, hogy délre összpontosítjuk újult erőinket. :) Gratula az okos, taktikás, korrekt játékosoknak, legyenek azok akár egyik, akár másik oldalon is. Mi értelmes JÁTÉKOSOK meg ne is figyeljünk a butuska kötekedőkkel, mert azok rontják el a játékélményt. Minden jót mindenkinek! És még tényleg csak annyit, hogy elnézést, hogy én is itt akartam tisztázni anno a csalásos foglalásokat, pedig ha így is történt egy-két esetben, akkor sem ez a helye a vádaskodásoknak és még ti sem fogtok tudni ellene sokat tenni, ahogy mi sem. Majd megoldja az, akinek ez a dolga. ;)

Symbolin 2010.05.14. 01:05:34

Most olvastam egy nagyon jó topicot a goa fórum, általános részében. Ajánlom mindenkinek, remek kedvcsináló, mert ha belegondoltok, ugye ti sem veszitek komolyan. XDDDDD. Derioni áruló part 1 a címe. Kérek legalább ide visszajelzéseket minden oldalról, mert erre aztán sokkal kíváncsibb vagyok, mint arra, hogy ki mennyivel van előbb a területen. X)

Cimut 2010.05.14. 05:46:07

Ez az egész áruló dolog nevetséges már csak azért is mert nem hinném hogy egy 60+ feletti játékos az érintett céh előtt csinál ilyet direkt és komolyan. Valószínűbb hogy csak viccnek szánta csak rosszul sült el. Az meg egyértelmű hogy nem ezért támadták meg előbb a conq. hanem taktikailag nagyobb esély volt a Valo oldalnak ott foglalni. Szerintem nem kell összeesküvés elméleteket gyártani mert ha van is valami az nagy titokban fű alatt megy nem pedig nyilvánosan.

LoNDoN 2010.05.14. 07:27:19

Én most ide csak annyit írnék:
Akik tegnap Tyconteroga elbukása után átjöttek segíteni Gebrába, azoknak nagy köszönet érte. Csak ez az út vezet el a derioni összefogáshoz, más út nem létezik.

bucsicsa 2010.05.14. 19:20:09

Ja kezd érdekessé válni a játék XD

Nem tudom, hogy csináltátok a Gebrai dolgot de szép volt.

Én erröl az áruló dologról semmit nem tudok, végere valaki azt is elmesélhetné, hogy a kree miért vált szét, mert érdekelne. És miért nem vagytok még céhben pl te is London (úgy emlékszem még nem vagy céhben, ha igen akkor bocsi :D)

LoNDoN 2010.05.14. 22:08:47

@bucsicsa:
Igen kiléptem, nem vagyok/voltam más céhben azóta, de szerintem láthatja mindenki, hogy elkötelezett "kree és szövetségesei" zsoldos vagyok, oda megyek harcolni, ahova ők mondják, hogy menjek. Nem is fogok más céhbe lépni soha, csak ha azok az emberek építik fel, akik nekem fontosak, ők meg a kree-ben vannak, sajnos nem mindenki már.. :(
A kérdéseidre nem válaszolhatok, mert belső dolgok, a másik meg, hogy csak az én látásmódomat tükrözné úgyis. Annyit mondhatok, hogy nekem valami rosszul esett akkor, amikor úgy döntöttem jobb lesz "külső kree"-snek lenni. xD
Azóta kívülről nézve sok minden változott, és nagyon jó irányba. Mivel nem vagyok tag nem tudom ki(k)nek köszönhető pl. a DS-el való szövetség, de remekül csináljá(k) a dolgot :))

Jah és a ma esti segítségért ismét köszönet jár azoknak a relatív "kicsi" céhek tagjainak, akik átjöttek délre harcolni!

Styx86 2010.05.15. 11:13:43

Mondjuk a kree szétválására van egy nagyon logikus elképzelésünk, de mi is megtartjuk magunknak. :)
Mindenesetre örülök, hogy derioni oldalon is megalakult a szövetség. Végre kezd TF szaga lenni a dolognak. :)

bucsicsa 2010.05.15. 19:08:37

@LoNDoN: Köszönöm a válaszodat.

Örülök hogy van akivel lehet normálisan, sár dobálás nélül beszélgetni.

Üdv

Manci

Walthor 2010.05.16. 16:48:56

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide írok, de ezt remélem gyorsabban elolvassátok!
Ne haragudjatok, hogy nem vagyok csak most jutottam internet közelébe. Sajna kikapcsolták otthon az internetünket és nem tudom mikor lesz lehetöségem megint net közelében lennem, igyekszünk megoldani a problémát mihamarabb és részt venni a céh életében!
Remélem nem tesztek ki addig a céhből!:D

Addig is sikeres fejlődést és jó harcokat!

Üdv Walthor!

Styx86 2010.05.16. 18:56:12

@Walthor: Rohadjon meg az internet szolgáltatód. :)

Dehogy teszünk ki. :D

ART 2010.06.15. 01:36:46

Sziasztok! Hát szemezgetem ezen a remek blogon, és gratulálok hozzá! Szerintem remek! Talán Derion-nak is csinálunk egyet!:)Igen Derioni vagyok! A DerionSeregéböl! Sok itt a kérdés Valorian oldalról! Hát egy gyors, helyzetjelentés. DerionSeregével kapcsolatosan, sok volt ott a probléma, és nem a szintekkel volt a baj! Inkább a vezetéssel, illetve annak hiányával! Mostanában nem igazán vehettek észre bennünket a térképen, sajnos belső problémáink miatt....Sok nagyobb karakterünk elhagyta a céhet de van még sok 70+ is. :)És a problémák megoldódni látszanak, már csak erőt kell nyernünk! Iszonyú fejlődés vette kezdetét, és egy nagyon durva és aktív csapat képe kezd kibontakozni! A kastélyok, birtokbavétele után, nagy változások vannak nálunk. Röviden és tömören, a kis klánok elenyésznek lassan, a közepes klánok erősödnek, kezdenek igen segítőkészek lenni! Egymás segítségére sietnek, bármiben partnerek!Már csak össze kell fogni őket.....De valóban igazatok van, Derionban egy nagy céh van, és az a Kree! Mi lesz a Kree-vel? Nem, nem ott volt a Derioni oldal erejének 80%-a, egyáltalán nem....Viszont már ott van a 90%-a! Majdhogynem! A nem stabil közepes klánok nagyobb karakterei odamentek és feltöltötték a céhet, egy iszonyú monstrum lett.... Egy szörnyeteg jött létre, nekünk jó értelembe...:) Ha eddig erős volt a Kree, most 200%-kal erősebb lett!Mi mindig ott leszünk a Kree oldalán, mikor bajba voltak, volt hogy csak mi...vezérüket ismerem és, hát mi adtunk nekik lökést egy bizonyos időszakban, az ominózus szétválás idején! És lám mi lett belőle!:D Ne legyetek kíváncsiak, persze hogy én se mondok erről semmit.... De egyedül nem megy, ez már tény Derion számára, és hogy mikor születik meg a gyermek, már csak idő kérdése..Remélem mi hamarabb!Rövid távon, nagy harcok várnak rátok, a Kree ellen, ami azért érdekes mert, 4-en még csak csak visszaszorítjátok őket, de egy kastélyba én nem lennék a Kree-vel ha ellenségem lenne. Hosszútávon, pedig remélhetőleg egy Derioni szövetség, is létre fog jönni! Azért remélhetőleg, mert ha nem, akkor ennyi volt a játék..Mindent uraltok majd, és ennyi..Ezt eddig is láttuk, hogy kell egy szövetség, de mindig az érdekek és stb...A Derioni céhek, kezdik látni, hogy már nem lehet elszemezgetni itt ott nyugiban, ennek már vége. Szóval ne aggódjatok annyira, rövid és hosszútávon is izgalmas lesz a játék!:)Én dolgolzni fogok rajta nagy erőkkel :)!

bucsicsa 2010.06.15. 11:10:33

Szia

Hát akkor mégkeményebb csaták elé nézünk. :D

KönigxD 2010.08.17. 13:53:12

Üdv!!!
Ma már tévedes , hogy derionnak az eseélyei elszáltak igenis meg vannak a cehek pl.a DS a kree a FightClub Pack es a vatta cukrok is!!! de csak akkor lenne derionnak esélye ha a cehek nem egymassal civakodnanak.A DS kezd felalni es gyengebb cehekkel szövetkezik de sajnos a sok ceh nem fog össze
1 szer sikerült elerni hogy a cehek eggyüt harcoljanak de kree "nagy fönöke" ilyennincs szart mindenkire.Csak maganak akarja a dicsöseget. Ez igy nem fog menni!!!En hiszem, hogy hamarosan köthetünk egy szövetseget es derionnak is lehet eselye valoriannal szemben!!!

konig:@

Santaangel 2010.08.17. 15:17:36

@KönigxD: Fogalom zavar könig ... de nagyon nagy a Krre ugymond fönöke nem ilyennincs hanem agyament s ő bölcs vezér.
süti beállítások módosítása