Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr502146697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bucsicsa 2010.07.12. 15:42:43

Na ide írjatok, mert nekem már nem találja a dolgokat.

Akkor jól van Hami örülök:D

bucsicsa 2010.07.12. 15:46:30

ide lehet folytatni, mert nekem már nem találja a kommenteket:D

A FORUMON NEM LEHET SAJÁT VÉLEMÉNYED,
ez gáz, bármit be ír az ember, vagy ban vagy leosztás lesz a vége
Ha valakinek nem tetszik amit oda kitaláltak az rögtön kapja az ívet:D
Borzalom:D

SeniorHamlet 2010.07.12. 16:42:41

Az a gáz, ami itt!
Állandóan ugyan azt újra meg újra le kell írni, mert félredumál mindenki!
Még húsz se voltam és legszivesebben már akkor remete szerettem volna lenni az ilyenektől!
Miért nem halgattam akkor a szívemre...
:D

SeniorHamlet 2010.07.12. 16:55:55

Szerinted?

Manci! Most mond meg!
HááááT most irtam le hogy mi a baj!
És ez a GameMaster! Hogy tegyem a tűzre ezt a másik elmebajnokot is!

SeniorHamlet 2010.07.12. 16:58:34

Patyomfatyom!
Egy piti kis félredumálós, hátulról a kertekalól beosonós, ha nem tudok reagálni akkor meg jól témalezárós alak vagy!

SeniorHamlet 2010.07.12. 16:59:16

És még hogy miért nem járunk fel fórumra............

bucsicsa 2010.07.12. 17:13:43

en is hami:D Én is...

bucsicsa 2010.07.12. 17:14:22

Azt hiszem most fognak kirúgni a fórumról, azért amiket írtam, pedig szépen beszélek

bucsicsa 2010.07.12. 17:16:21

erre ezt írja a mód:
SMOD megjegyzés:

Megkérek mindenkit, hogy fejezzétek be a rágalmazásokat, team sértegetéseket és a vélt illetve valós "sérelmek" ilyen stílusú, nyilvános fórumon történő megvitatását!
Mindenkinek lehet véleménye, mindenki le is írhatja NORMÁLIS, EMBERI hangnemben!

Innentől a szabályszegésekért megy a figyelmeztetés!

De a Gm-et nem cseszi le , mert olyan módon beszél egy játékossal, ami nem illeti meg.

Harcilama 2010.07.12. 17:17:46

Hát sziasztok újra :)

Durva dolgokat tudtam meg magamról, nagyon megleptetek.

Eddig sima mezei csaló voltam, már hallottam olyat is, hogy titkos GM karim van, közben másodállásban HK-val seftelek :D

Ugyanmár kompresszor, csakmert lv80-on 120-at lősz rám, egyből szervkereskedő vagyok?

Szálljatok már magatokba.
Nincs TF napokig? Hetekig? JUJNE!!!

Akkor most velünk ki van tolva?
Valójában ha én nem nyertem volna semmit, nem is fájna ez annyira nektek...lefogadom,nem is tudjátok, valorian oldalon ki kapta. Vagy a többi fegyot ki kapta?

Gyerekes.
Tulmisztifikáljátok ezt a vackot.
Ez a fegyver SEMMIT nem ér. Nehéz összeszedni. Nehéz befinomítani. És pont. Ennyi.

Mindez 4 ilyen fegyver miatt.

És Ti felnőtt emberek vagytok.

SEMMI információt nem kaptam az eventről DaN-tól ezt biztosra vehetitek.

Vicc, amit hisztiztek :)

bucsicsa 2010.07.12. 17:20:27

5 fegyver és tudom kikapta valós oldalon:D
Puszi

Quickhand 2010.07.12. 17:23:24

de sokáig olvastam amott üdvözletes part II tényleg nehéz a végére találni ha behülyül. Szal itt reagálnék először is goldbuyer dologra. Én speciel azért vettem effektet váltsak és próbáljak 1-2 jobb ékszert csinálni. Úgy 20-30 arany után lett 1 ügyességgel több és vagy 100hp-val szal meg is untam úgy kb ezekre a dolgokra ment el pénzem és még védelmem is kevesebb lett mert 20as felsőm ráment effekt váltásra szal inkább örüljetek :D Nem azért vettem aranyat felvásároljam igaztalan előnnyel mások elöl alapanyagokat vagy plusszolt cuccokat vegyek és nem trillio goldot vásároltam mint az egyesek gondolják ez gondolom csak az esti szeánszok szokásos agyszüleménye. Persze ezt sem kellett volna vennem végülis ékszereim szinte ugyanazok maradtak ruhám megint posion szal így kb értelme sem volt. Bár ez az én bajom. Nem kevés embert bannoltak akkor nem tudom ki mennyi időt kapott gondolom vásárolt arannyal arányosan kapták büntetést. Ezt a hkért adok el cuccot is érdekes 1-2 hónapja épp keterben jártam mikor valaki pénzért árulta gatyát meg felsőt nem kevésért nem mondok nevet mert nekem nem szokásom sőt akkor sem ha esetleg nem bírom illetőt mert nem vagyok kicsinyes.

Következő téma legyen kiskarim gyorsan összejön a napi 4-5k mivel a kill listám 70-80%ban 36-50 szintesekkel van teli. Nem nem pecsétezőkkel. Minek lőjek 26ost 6 pontért mikor 1-el többet lövök 36osra és kapok 12-20-at érte? Annyira azért nem motivál bár egész jó tréning. Ha valaki úgy figyelgetett nyugisabb időben hesedben akkor láthatta táboron is csak átugráltam és a láthatóan pecsétet végzőket nem bántottam. Sokszor volt olyan is ugye nem sebzett ellen de csak lőtt csak lőtt, rálőttem egyet és hagytam hátha észhez tér látván sebzést de néha nem.. Meghal megy tovább. Én alapjáraton monknál harcolnék mindig jön a kedvenc kategóriám a 36-50es szintűek akikkel szeretek harcolni mert tényleges kihívás néha 1/5 találattal is ügyes játékkal megölni valakit vagy távozásra bírni mert nem bír veled vagy csak nagy nehezen. Sokszor vannak ott 60-70+-os karik de hiába kiszedem így is amit akarok az esetek 80%-ában. Erröl én tehetek ott áll 20 halál után is és várja megölhesse qh kiskariját? Nem hiszem ez az én problémám lenne. Nem mondom néha elszáll agyam ha nagy karik bekempelik monkot és benézek táborba de ez elenyésző és akkor lehet sőt biztos becsúszi kegy két sárga 26-30as. Ember vagyok és gyarlő aki elgyöngül néha :] De ez mentalitásban távol áll tőlem és inkább a hagyom küldizni őket ami érvényesül persze nem azokkal szemben akik mellett elmegyek és amint nagy kari bestunnol már üt is. 1x-2x én szólok rá nagyobb karikra akik épp hesedben vannak ugyan ne öljék már le miközben pecsétes csávónál áll a valorian. Én látok jópár karakter akire pozitív hatással van ez a napi tréning és egyre ügyesebben összetettebben próbálják elkerülni meghaljanak. Ha nagy karik nem kavarnak be tényleg csak az tud meghalni aki odajön rámpróbáln iaki eljiszi elhiszi aki nem az nem.

HK poti. Én sok valoriant látok hk potizni szintén. Az ősök valorianba voltak Bocica Hepa Thamy stb. Nem kell ezt is arra fogni mert a derioniak stb kérlek ne. Én is TF-en már vagy 2x használtam március április környékén akkor is azért mert kifogytam sima potibol sőt múltkor már raktáron sem volt és inkább kértem vagy gyártottam de használtam 900hp-s 75seces potit is mert tf-en nem preferálom, erröl ennyit csak nem szeretném láttátok eddigi pályafutásom alatt 2x hk potiztam tf-en és már én lennék a mumus aki mindig és mindenhol ... hesedben nyomtam el rengeteget amikor vagy tucatszor megölettem magam és voltak vagy 20an ellenem tehát úgy kb abszolút vesztes helyzetekben amikor kb semmit sem segít 5 vagy 10 seccel később halsz meg xD

Event. Megértem mire célzotok díjjal kapcsolatban. Vagyis mi a bajotok vele bár ennek fórumon is hangot adtam. De ezt az összeesküvés elmélet gyártást már komolyan kicsit túlzónak tartom itt minden attól függ melyik oldalt vagy lehet én is ott lennék belelátnék mindent de igazából én az ilyennel percekig foglalkozok mert belefáradok a hülyeségbe és hogy mindenki habó szájjal kántálja éppen aktuális tárgyilagosságot és pártatlanságot mellőző monológját. Én az ilyet soha nem szerettem. Amikor még GM voltam és csináltam sok leírást ugye meg aktív voltam próbáltam DaN-nak mondani hogy cipőmön effektváltást nem-e lehetne valahogy elvégre semmibe nem kerül és valahogy honorálná kicsit munkám elvégre csak átírja effektet és annyi. Erre a válasza határozott nem volt és az hogy amúgy sem lehetne mert folyamatosan kontrollálják ellenőrzik. Elvégre ki itt az aki egy idegennek adna hatalmat és nem ellenőrizné néha nem e zsebre dolgozik (plusszolás effekt váltás) esetleg korrupt és visszaél hatalmával? Ugye senki? Ki az aki erre esélyt lát egy ennyire profit orientált cégnél mint gf aki még egy 50hk-t se ad új beregizőknek vagy pár hk cuccot mint globalon? kicsit a dolgok mögé kell látni és nem a közösség összetartó hangulatot gerjeszteni. Biztos jó megvan a maga feelingje amikor együtt utálhatunk valamit. De amikor már ott járunk okés levél németeknek nézzenek át midnent akkor már azzal jöttök " úgyis megoldják valahogy ne derüljön ki cselekkel ármánnyal ne lehessen rájönni" ez már tényleg az elvakultság mikor azt megtudják nézni logbol ki ütötte sárkányőrt 10k sebzéssel szellemszentélyben pl.. Szóval visszakanyarodva lehet kcisit sok volt ez a nyeremény de ez már így veszett én nem gondolom bunda volt.
goa.niexim.net/IbeRIA-KINCSei/marMajdnemCelbaErtel.php
716 próbálkozás. De ne. Ne is. Tudom. DaN pörgetett bele 710-et -.- Talált? :]

ALehet kcisit hosszú lett eszembe jut valami még majd írok mostmár kihűsöltem magam :D

SeniorHamlet 2010.07.12. 17:28:44

@Harcilama:
Akkor most újra!
Pl. képzeld el ha 50-100x-os a nyertesek száma.
Ki a fasz menne kastélyharcra?
Még gebrában elveszett erőd is fontosabb lenne ha összehasonlítjuk őket pl.
Én amelett lobbizok hogy senki és ezalatt mindenkit értek, ne kaphasson ajándékba ilyeneket! mer a kisseb és más gyüjtögetős játékélményét rontja le!

És még1x neEM vaAGYOOK iríÍGY!
most utoljára mondom.

És sajna ha ezt meglehet itt csinálni akkor mindent!

bucsicsa 2010.07.12. 17:47:08

"Hogy lehet egy eventet nem eléggé meghirdetni?:D
Játékba IS ki volt irva, NEKTEK IS, nekünk is.

Ez a mondat pont olyan, mintha azt mondanám, Te meg nem voltál eléggé iskolázva.

2. fele:
Hihető, hogy te visszaadnád :D
Nem tudnád mit kezdj vele? Azért azt hittem ennél többet tudsz a játékról :S

Fölösleges volt megnyitni a topicot, NEM LEHET titeket meggyőzni, minket sem."

Beng: a nem tudnám mit kezdjek vele azt jelenti te agyon iskolázott, hogy:
1. örülnék neki, mert nekem soha nem lesz olyanom
2. De másnak meg kellet küzdenie, érte ezért, nem tarthatom meg.
A két gondolat közötti vacillálást értem:D

Igen is én vissza adtam volna, mert emlékszem mennyi munka van a többieknek benne, és ez nekem nem ér annyit...
ja hidd el én nem vagyok akkora suttyó mint te:D

@Quickhand: tényleg hosszú lett:D
Senki nem hallgat meg a Team közül, ezt te is tudod, fújják a magukét, hogy ezt nem lehet azt nem lehet...
Ennyi.

Harcilama 2010.07.12. 17:52:21

Én összeszedtem a fegyvert...bőven az event előtt.

NEM olyan nagy durranás szerintem.
Nem éri meg,sok cucc kell hozzá, de annyira azért nem nagy dolog.Én konkrétan összeszedtem a pénzt és megvettem ahogy volt.

Nem sajnálom SomeOne-tól sem, senkitől... akkor én most suttyó vagyok?

confeesor 2010.07.12. 18:03:03

@Quickhand: de QH.miért beszélsz itt bármiről?gm voltál és csaltál.szerinted jogod van itt megszólalni?ez mindent elmond rólad.egy senkiházi vagy,az is maradsz.hidd el,csak számodra fair az,hogy a nagykarid fegyverével lövöldözgetsz gyerekekre.téged egyáltalán nem zavar,hogy ezzel tönkreteszed mások játékát.egyébként egy hazug kis féreg is,vagy,mert amikor ott voltam,és bubikkal,meg heallel segítettem a kicsiket,hogy ne tudd lemészárolni őket,akkor rögtön hívtad snipe-ot meg black-et.te nagy menő.az hogy 30-50-eseket ölsz semmit nem számít ebben a játékban,nem fogsz érte fairplay díjat kapni.mondd már el miért kéne adnunk egy csaló gm szavára?

confeesor 2010.07.12. 18:03:46

@Harcilama: nem ezért vagy suttyó,de jól látod az vagy:))

Quickhand 2010.07.12. 18:30:46

szerintem sem éri meg kraft fegyó annyi minden kell hozzá és amit kapsz érte az egy nullás fegyver amibe bele kell ölnöd first of all sok aranyat valszeg ha szép opciót akarsz rá utána ha nincs szerencséd akkor nem kevés pénz ez persze növekszik attól függöen mekkora plusszos jelenlegi fegyvered. Nekem minimum 20as kellene és akkor még nem lennék jelenlegi sebzésemnél.. -.- na ezért nem is álltam neki gyűjtögetni. Ha meg csak 20asom lenne vagy 21es akkor is elgondolkoznék megéri-e az a esetlegesen rengeteg pénz az új külsőt amit én nem nagyon látok vagy azt a kis plusz sebzést. Ha 18asom lenne esetleg akkor gyártanék. Pénznyelő, aki meg hajlamos belemenni pénznyelőbe annak már 19-22ig van fegyója szal nagy különbséget véletlen sem fog hozni ez a fegyver véleményem szerint mint azt sokan gondolják. Én nem értem igazán ezt a kraft fegyót miért van játékban. Mégha minimum 2 vagy max 3 szinttel jobb lenne mint alap. A lovis event fegyókat nem tudom néztétek-e de 1es szinttöl használhatóak és 36(!!) alap kompetencia szintje van! Fél kraft spártai külsővel (pl Richie sarlója) egész jó alap lenne eventeknek én úgy gondolom mert mégsem kraft de 34esnél jobb.

Benga az meggazdagodott goldbuyereken szerintem napi 20-30 aranyat kiárult simán mivel 2 gépen futott goa neki és egyiken csak árult ezért tudta összeszedni 2 hét alatt összetevőket simán volt nem kevés aranya már alapban. Végülis mindig láttam alapanyagokat árulókat nem is keveset max zöld fénylő fű volt hiánycikk. volt hiány.

Quickhand 2010.07.12. 18:43:58

@confeesor: melyik védenced ment pecsétezni sőt hány százalékának volt ott pecsétje? Ja oké egynek sem vagy csak nem érdekelte meghal és harcolt ott úgy hogy folyamatosan meghalt? Kérdezem ismét ez az én bajom? Buta vagy és nem tudsz igazábol semmit tenni. A másik meg én nem hívok senkit kreebe is tegnap óta vagyok kiskarival. Én speciel totál jól el vagyok akkor is ha meghalok 1000x ellentétbe amit biztos gondoltok "de kibaszok vele megölöm". Hát nem :D Gondolom ez idegesít. Legalább kiskarim megbírod ölni legyen ennyi örömöd ebben a játékban :D

Csalás nem csalás. Igazából azért nem érzem csalásnak mert ezáltal nem juttattam magam előnyhöz sőt. Annyira akartam volna megoldhattam volna máshogy is, lement ban eladtam két 11es ruhám lett 20 aranyam visszaadtak régi kölcsönkért ékszert meg eladtam egy két cuccom még ott van 30 arany. Elmegyek farmolni múltat 2 órát 10-15 arany ha eladom farmolt cuccokat. Eladok palástot 7 arany. Ne állítsuk már be úgy mintha ez egy iylen húdekibaszott nagy csalás lenne egyszerűen kényelmesebb volt így pénzhez jutni anno nyertem vele max 1 hetet. Wow. mekkora kibaszott nagy csíter :D (Y)

confeesor 2010.07.12. 19:09:39

@Quickhand: nem is öltelek meg,csak akkor lőttem rád,ha megtámadtál.az meg biztos véletlen volt,hogy az említett két játékos kijött portálból,és egyből arra jött,ahol voltunk.ne hazudozz már.nem érzed csalásnak,hogy aranyat vettél?ez mindent elárul a jellemedről.még egyszer:egy senki vagy,és az is maradsz.jellemtelen féreg

KAnna 2010.07.12. 19:14:51

A fórumon is láttam a hozzászólásokból, hogy QH az egyetlen aki megértette Derioni oldalról miért emeltek sokan szót NEM AZ EVENT ELLEN hanem a NYEREMÉNY miatt! Kicsit furcsa hogy nemes ellenfelem kell éltessem és sok dologban igazat adjak neki, lásd lejjebb!

Csak a tisztánlátás véget, ömlesztve leírom, mi az ami nem tetszik a játékban, illetve reagálok néhány apróságra!
- Nincs bajunk az eventel, a NYEREMÉNNYEL van a baj!
- Akik valorian oldaról felkapták a vizet javarészt azok az emberek akiknek már megvan vagy közel állnak ahhoz, hogy meglegyen a fegyver!
- Az Eventen ezek az emberek pontosan azért nem játszanak, hogy a "kicsiknek" is legyen nyeremény! Személy szerint csak poénból vettem részt bármely eventen, nem nyerési szándékkal!
- Akik hangot emeltek pont nem az a tinédzser réteg, aki irigyelné a nyereményt, hanem nem kevés valós pénzért szeretné megvenni a szórakozását!
- Ebben a játékban mindig volt olyan, hogy valamivel bosszantani, fricskát mutatni a másiknak, hol győzelemmel, hol vereséggel! Volt, hogy a kriptába Derioni nem farmolt Osirist, de volt hogy KedvesPap néhány kollégájával kiradírozott mindenkit onnan! Volt, hogy 4 derionitól védtem és öltem le egyedül a gombát, de volt hogy egymás mellett fejlődtünk titkoson...
- Aki elkezd vitatkozni, hogy ebben a játékban mennyire számít az ügyesség az azért teszi mert irigy arra aki több holdkövet tud venni, személy szerint 10%-ra saccolom az ügyesség szerepét egy játékos megítélésében! Én se vagyok ügyes csak szeretnék azzá válni, tudom, hogy 49 7x-es ellen 25 7x-esnek nincs esélye csak, hogy London is tudja, hogy volt a kastélyharc! Hozzáteszem ha 49-49 legmagasabb szintű harcos van aznap velünk se biztos, hogy megvédjük!
- Senki nem vitatja, hogy Derioni oldalon egy picivel ügyesebb játékosok vannak, de míg mi emelt fővel tudunk gratulálni egy vesztes csata után is a nyertesnek, addig a másik oldalról gúnyosan mutogatnak a kis taknyok és sértegetéseket írnak ki!
- A GM-ek munkájával sok baj nincs, csak azzal amilyen hangnemben válaszolnak!
- A GM ellenes Valoriani közhangulat pontosan annak köszönhető, hogy míg Valorian ellenfélként tekint Derionra addig "Ti" gyűlöltök minket és ezt mint GM-ek is érzékeltetitek, reakcióiból, jegyválaszokból illetve játékos karakterekkel elkövetett szabálytalanságokból!
- A szabályok! Folyamatosan próbáltok szabályozni, de talán lassan ráébredtek ez egy PVP játék itt nem a szabályok védenek meg hanem a nemzeted a céhed! Nem tudom más játékban ha leölnek hol sírsz....??? Max mind chat-en és reménykedsz, jön valaki segíteni! ha valaki számára zöldeket öl mert éppen olyan hangulata van akkor tegye meg, fogjanak össze a zöldek!
- A pecséteseket védeni miért ha megcsinálja a pecsétjét fejlődik és potenciális veszély forrássá válik. Nem az a lényeg, a másik oldalt gátolni mindenben??? NEM KELL SZABÁLY! A programozók írják bele a védelmet, amit meg is tettek... És ezt hangoztatom is annak ellenére, hogy nem vagyok vérengzős fajta, bár lehet ha éjjeljáró lennék engem is közutálat venne körül mert akkor orvul támadnék.... hm!
- A Csíterekről... nem is mondok semmit!
a minap épp 7x es titkoson bot hackelt láthatatlanul egy derioni, csak hullottak a mob-ok! Én tudom ki volt Ti tudjátok???
- a goldbuy-ról! Mindenki tudja kereskedtem, minden nap kinn volt a boltom, igen nem titok volt, hogy 975 aranyat is összeszedtem, napi 50 arany forgalommal, és valahol büszke vagyok rá, hogy a saját nemzetem sose húztam le irreális árakkal... sőt néhány embernek elég sokat segítettem (megjegyzem mindenki megadta a tartozását)! Effektív sose voltam rászorulva, hogy rendeljek! Mégis a derioni kereskedő karakterem kibannolták, hogy miért? Mert valaki a tartozását úgy fizette ki, hogy rárendelt a karakteremre... jegyet se írtam felesleges! Véleményme az egészről: ha impotensek, hogy kiszűrjék az aranyvásárlós reklámot (ami komolyabb és figyelemfelkeltőbb mint ahogy a fórumot reklámozzátok) akkor ne a játékosokat büntessétek! De a vásárlás ténye bebizonyíthatatlan ezért jogtalan bármilyen tíltás!
- Valahol elhangzott a slepp kifejezés!
úgy gondolom, hogy pont a fő GM az akit körbevesz egy ilyen társaság és vállvetve nevetnek ki embereket... IRC chat...stb.

bizonyára nekem vannak képzelgéseim, bajaim, de elhihetitek pont ugyanannyi ismerősöm van mindkét oldalon akik megerősítenek abban amit itt leírtam!

Szóval barátaim nekem megingott a játékba vetett hitem és sajnálom a rá áldozott utolsó fillért is! És úgy gondolom ez valahol az alkalmatlan játékmesterek miatt van!

confeesor 2010.07.12. 19:16:12

ha meg ennyire jó játékosnak tartod magad,miért nem 10-es fegyverrel,és páncéllal gyűjtöd az ep-t?ja,ahhoz már nincs bátorságod?

Quickhand 2010.07.12. 19:31:24

@KAnna: "egy senki vagy,és az is maradsz.jellemtelen féreg" a legtöbb gyűlölködő játékos mindig is valorianban volt ezt szerintem te is érzed de amíg egy két gyengébb derioni kimerül ebben a lowozásban addig mint láthatod a valorianok milyen indulatosak.

confessor megkérdezem tőled harmadszorra is hátha megérted és felfogod amit itt írok. Az az én bajom egy olyan játékos akinek pl pecsétje sincs ott már folyamatosan megöleti magát hesedben általam? Nem 1 nem 2 15-20 ilyen legalább van. Ha meg odajön mert harcolni akar meghalhat ennyit erröl. pont ezek miatt a karik miatt nem használok más cuccot mint ami van mert pl 40esek 50esek ellen csak így van esély kb hasonló sebzés miatt ami nálam 4x-5xös miss rattel párosul...

confeesor 2010.07.12. 19:35:43

egyszerűen nem értelek.hagyd már,ezt a "mit csináljak,ők támadtak",stb dumát.ne hazudozz már.nekem azonban nem az az legfőbb gondom veled,hogy mit csinálsz,hanem,hogy még itt okoskodsz,és játszod a Grál lovagot.súlyos önértékelési problémáid vannak,de ezt már régóta tudjuk.

KAnna 2010.07.12. 19:37:12

Pontosan a buta szabályok tehetnek arról, hogy rengeteg magas szintű karakter szaladgál mindkét oldalon akinek fogalma sincs arról melyik skill-je mire való példának okáért ahogy a fórumon a mai napig kardoskodnak az ember pap mellett!
Pedig kerek perec ott vannak a pontok leírva!

KAnna 2010.07.12. 19:39:19

@Quickhand: Sajnos van mindkét oldalon olyan akit nem tudok minősíteni! mint a kiragadott példa mutatja... ehh már megint egyetértek veled! megsúgom a LOW -on kívűl elhangzott más is ... máskor is!

KAnna 2010.07.12. 19:40:39

@confeesor: PVP játék azt öl és ahol akar! ennyi! Sajaát magadat járatod le!

confeesor 2010.07.12. 19:44:15

kanna.nekem nem az a gondom,hogy valaki a szabályok betartása mellett leöl egy velem közel azonos szintű kari.de gusztustalannak tartom azt a mészárlást,amit qhjr csinál.

Harcilama 2010.07.12. 19:59:48

Kanna en ezt már az elején elmondtam, hogy szerintem is picit durva...Amikor közölték mit nyertünk, mindenki pislogott...nem ez a baj.

A gond nem az, AMIT kommunikáltok, hanem AHOGY teszitek.
És itt nem Rólad van szó,de olvass vissza Axxe hozzászólására, mikor megtudta...

Mindenesetre végre egy hozzászóló, aki normális gondolatokat tud normális módon megfogalmazni...

Egyet is értek, de confessor meg a többi primitiv "csicskaderioni" tipusu hozzaszólásait nem tudom hova tenni...:(

Csalásról pedig szó sincs.
Igen, pont én kaptam 38as fegyot...katasztrófa...
Állítom, ha nem én kapom, és nem lv70+ karik, nincs ez az egész..de pont a köcsög benga...

KAnna 2010.07.12. 20:20:29

@Harcilama: van nimbuszod neked is ideát de el kell keserítselek ez most nem személyed ellen szól ahogy nem Profi sem Mountain sem Teclord ellen!
Azért ez a nagy felháborodás mert most telt be a pohár...

bucsicsa 2010.07.12. 20:23:21

@KAnna: Hát igen,ebbe mindent leírtál.

Harcilama 2010.07.12. 20:25:45

Pedig nekem ugy tunk, abbol, hogy en vagyok dan pajtasa, ezert nyertem en...
de mondhatnék még pár példát a hozzászólásokból.

Midnenesetre ha nem miattunk van, akkor nem értem a dolgot. Miért is zavarna akkor? Hiszen nem történt csalás, csak tul jok voltak a nyeremények...

Ha tényleg nem a személyes utálat vezérelne benneteket...és nem téged, félre ne érts, ugy altalanossagban mondom.

Szoto 2010.07.12. 20:31:43

Nem tudom, de nagyon véditek ezt a Dan nevezetű tagot, ugyhiszem ez mindenre magyarázat. Az irc cseten való megnyílvánulásotok is, és Dan re nem vet igazán jó fényt, hogy olyan eventet írt ki amit csak a hks játékosok tudtak nagy eséllyel megnyerni, továbbá a fórum is átláthatatlan. köszi, és jó öldöklést a derioni oldalnak, hiszen ti nagyon kemények vagytok és átmentek mindenkin. igaz?

Harcilama 2010.07.12. 20:36:53

@Szoto:
Ne haragudj, talán nagy kérés, de rámszánnál 10-15 percet, és részletesen kiszámolnád, hány HK szükséges 6db "találóskérdés" megfejtéséhez?

érdekel.

A lovas eventhez kellett, ja, de mennyi is? 1 napos lovat is vehettél...

Szoto 2010.07.12. 20:44:34

Igen akar egynapos lovat is, de akadnak olyanok is akik semmit nem költenek a gamere és azokat megfosztották e nagyszerű lehetőségtől. Vagyis a csalás tiszta és világos, a találós kérdésekről pedig annyit: Bocs hogy nem mindenki akkora kocka mint te és nem eléggé naprakész a játékban. Pl.: a futóversenyes event az korrekt vol, hiszen mndenki egyenértéküen futhatott. ennyi

Harcilama 2010.07.12. 20:49:38

Hat ez durva.

Ha nem költesz a játékra, menj a másik eventre.

Te nem veszel lovat, ezért ez csalás?
Elárulom, HK nélkül ebben a játékban nagyon sok lehetőség tabu.

Be kéne perelned a GF-et, mert nem tudsz pl sétalovagolni sem. Nem ad lovat, egyszeruen, mert nem vagy hajlando HK-t venni. Ez mekkora csalás?!

Sőt basszus, finomítani sem tudsz olyan jól, mint az, aki vesz kézműves könyvet meg mester levelet. Hát nem felháborító?!

Harcilama 2010.07.12. 20:52:23

És tudod mit? a TF is csalás, mert akinek rosszabb a gépe, az hatranybol indul.

AZ EGÉSZ ÉLETED EGY NAGY CSALÁS :(((

Szoto 2010.07.12. 21:06:56

Aha persze jaja. De az utolsó mondat inkább a derioniakra vall. thx

Szoto 2010.07.12. 21:09:01

Továbbá a Gm dolga az hogy MINDENKI számára élvezetessé tegye a játékot, nem csak azoknak akik költenek rá, ugyanis ha a nemköltő is élvezi, akkor lehet hogy mégis költ rá. De lehet én látom rosszul, továbbbá hk nélkül is lehet játszani erre vannak a dungis cuccok. köszi

Quickhand 2010.07.12. 21:39:07

@confeesor: ahogyan AxxE mondta régen " mert megtehetem" és akik erre lehetőséget adnak azok a személyek akik jönnek oda és harcolnak velem. Ismétlem ez ne az én problémám legyen 40esként megöleti magát 20x . Mégegyszer nem írom le. Becsúszik néha pár 26-30os szintű hát istenem ettöl nem dől össze a világ szerintem. A játék defektes nincs lehetőség folyamatos harcokra. Mostanában kevesebbet vagyok mert kissé monotonná vált gondolom egyszer meg is unom de addig ez ilyen lesz. A játék és a szabály lehetőséget ad rá és mint írtam a pecsétezőket általában nem áll szándékomban megölni persze odajöhettek megvédeni azokat akiknek semmi dolguk ott (36+) de ezzel csak terelitek a csatát máshová és az nem a monknál ill mellett zajlik le szal több a vétlen áldozat. Számomra úgy tűnik nem értettétek meg inkább káros mint hasznos a közrelépésetek. Én korrekt vagyok ha hagyják amit te habzó szájjal persze biztos elutasítasz de igazából nem érdekel milyen rémkép él benned és utálj csak utálj ha így neked jobban telik az estéd és szebben alszol a qh mekkora egy köcsög.

Lexi1004 2010.07.12. 21:52:35

Értem, hogy mit akart mondani Manci, Axxe, Kanna, de Benga, ne haragudj de nem értem, hogy Neked mi nem világos? Gratulálok a nyerteseknek. Én is voltam fent fórumon, végigolvastam a segítségeket, stb. Csak nekem pl felesleges volt belevágnom, mert nyaralni mentem. (Jah, és feljárok a GoA fórumára és elolvasok mindent.)
Ezzel az eventtel nem az a gond, hogy ki kapott és ki nem. Hanem a nyeremény! Tökéletesen megértem, hogy aki legyártott ilyen fegyót, annak miért rossz, vagy éppen akinek már csak pár hozzávalón múlik, az miért háborodott fel. Én azt mondom lehetett volna tisztázni a nyereményeket is.
Amúgy azt hittem, hogy napszemcsi ez a tárgy(ami ritkának számít).
És Benga, hogy a lelki világod rendben legyen, jelen pillanatban nem a személyeddel van a gond. (Én mondjuk nem is ismerlek, így nem tudom, hogy valóban milyen is lehetsz) Ezt az egész vitát, ne a személyed elleni támadásnak vedd.

A másik. A Screenshot event. Számomra fura volt az 5:3 derioni valoriani nyerési arány. Nem hiszem el, h pl nem lehetett volna az 5 derioni helyezettből kiválasztani a 3 legjobbat. Vagy a valorianosokhoz is még betenni +2 nyertest.

LoNDoN 2010.07.12. 22:31:00

@Lexi1004:

"A másik. A Screenshot event. Számomra fura volt az 5:3 derioni valoriani nyerési arány. Nem hiszem el, h pl nem lehetett volna az 5 derioni helyezettből kiválasztani a 3 legjobbat. Vagy a valorianosokhoz is még betenni +2 nyertest. "

Igaz mondtam, hogy már nem írok ide, de most megszegem, mert erre válaszolni szeretnék.
A screenshot event szavazása úgy zajlik, hogy a team tagok voksolnak 1-1 képre mindkét oldalon. Nos mivel majdnem mindenki 3-3 képet töltött fel, így volt olyan, hogy valakinek az egyik két tetszett valakinek a másik, de ugyanattól a játékostól. A végén össze letttek számolva a szavazatok, és a derioni oldalon voltak akik ugyanannyi szavazatot kaptak, ezért lett megosztott. Ez kijöhetett volna a másik oldalra is. Ez pusztán véletlen. Jah és nem csak a GM-ek szavaznak, hanem az egész team, beleértve a MODokat is.
De majd javaslatot teszek rá, hogy ne legyen egy helyezésen több ember, döntsük el valahogy, biztosan megvalósítható.

0rdog 2010.07.12. 22:49:45

Nahát nahát pár napig épp hogy nyaralok s mik történnek:S Nincs véleményem egyenlőre semmit nem tudok most pedig fáradt vagyok de ami itt meg hát lehet el kell gondolkodnom.Sok jóember között voltam párnapot különböző emberek között és nem volt se konfliktus se gond hmhm na mindegy lehet az egy másik bolygó volt:D

Lexi1004 2010.07.12. 22:53:45

@LoNDoN:
Kedves London! :)
Igen, tudom, hogy szavazással lettek eldöntve. Én is zsűriztem már párszor, van elképzelésem, hogy hogyan zajlik egy ilyen.

Azért jegyeztem meg, mert ki volt hangsúlyozva, hogy 3-3 nyertes lesz.
Tisztázásképpen: Semmi bajom nem volt az eventtel, sőt örültem is!! Valo oldalon a szerencsések között voltam, és nekem ráadásul az egyik csomimmal marha nagy pechem is volt, amit nagy örömömre Dan nagyon jól kezelt.
Szóval, én itt nem pocskondiázni akartam, csak elmondtam a véleményemet.

LordJoey 2010.07.13. 00:00:03

Hát emberek!
Végig olvastam ezt a remek hozzászólás dömpinget és azt látom, hogy felnőt emberek úgy veszekednek mint a kisgyerekek a homokozóban!
Tényleg az a legnagyobb problémátok, hogy kik kaptak 38-as fegyvert? (5 darabot!)
pár hónap és tele lesz ilyenekkel egész Derion és Valorian... Nektek az életben tényleg ez a legnagyobb gondotok? hazamenni a munkából, suliból, lepattanni a gép elé és kockulni, hogy legyen egy nyomorult virtuális tárgyatok aminek igazából semmi haszna, nem lesz ettől olcsóbb a benzin, a kenyér a tej bm... a sárgacsekket ugyanúgy be kell fizetni a politikusaink ugyanúgy átverik a népet és ti azon duzzogtok, hogy elveszett egy kastély ami nem is létezik, meg petició, meg bojkot bm...
A valorian oldal azt nem látja, hogy estéről estére a tf-en épphogy szerzett eddig területet Derion, pusztán játszó játékos létszám fölény miatt?
Az eddigi kommentekben töbnyire az volt az utolsó mondat lényege, hogy hajrá Derion huzatok bele, gyertek had harcoljon a Valorian egy jót.
Mikor megkaptátok a harcot és buktatok már nem olyan jó móka a játék? Ehez is hozzákéne szokni, különben az életben még szarabb lesz a bukta!
De hogy ennyire összetörjetek EGY vereség miatt? Én azt hittem hogy a HunTers komolyabb céh és biztos vannak benne igazi játékosok is, de miután elvesztettétek a kastélyt, 1 perccel utána már ment a találgatás, hogy mikor fogja magát valamelyik vezető személyiség elsírni, hogy mekkora csalás volt az egész. Én akkor azt mondtam, hogy biztos nem lesz ilyen, talpra álltok és egy kemény csatában találják magukat a védők a ezen a hétvégén... de bojkot? bm... ezen nem tudok napirendre térni bm... :-D tiszta röhej az egész... de ha ti nem jöttök talán még nekem is lesz 38-as fegyverem! :-D (ami nagy csoda lenne, lévén kidobaltam és eladtam az alapanyagok nagy részét)

Ha már bekapcsolom a gépem a szabadidőmben a játék legyen a lényeg!

LordJoey 2010.07.13. 00:18:55

Basszus! elnézést a duplázásért...
csak már későre jár... gondolom törölve lesz ez egyik... (remélem csak az egyik! :-D)
Tuderaosz-nak meg csak annyit, hogy mégegyszer köszönöm, hogy arréb ment és nem akartam én elzavarni, pláne nem azzal az indokkal, hogy tp növelőt használok, csak meg kérdeztem tőled, hogy tudunk-e osztozni azon a helyen nekem elég lett volna csak két területnyi a kémekből, mert egy lassú varázsló vagyok nincs hátasom összegyüjteni a mobokat. Ha akor annyit válaszoltál volna hogy bocs de nem én mentem volna, mindössze azért maradtam és érveltem, mert azzal indítotál, hogy unfer arahivatkozni, hogy tp növelöm van.. jogos erre nem is hivatkoznék egyszer sem, de egy csomó valoriannal megfértünk már, odébb álltam én is önként ha láttam rajta a tp növelöt. Csupán azért jegyeztem meg, hogy azt használok, mert hátha nem láttad... és azt hogy nem is látad, hogy én ott voltam előző nap az azért volt mert hagytalak érvényesülni. Remélem olvasod, vagy szól egy céh társad, hogy írtam, bár megbeszéltük, hogy írok ide... a játék egy nem nagy de hasznos hiba javítása az lenne ha lehetne az ellenséggel kommunikálni, mondjuk egy olyan opcióval mint a párbajra felkérés.. az másik fél vagy elfogadja vagy nem.. na nem zavarok a tovább!
Élvezetes játékot mindenkinek!

Quickhand 2010.07.13. 00:52:35

Jó volt ez a mai kis csetepaté azt azért sajnálom egy papunk volt és mindössze két csoport jött össze a sok valorian ellen :(. no majd legközelebb :D én ezt szeretném ha sűrűbb lenne de nem csak akkor amikor elbírjátok lepni ardirt mint általában amikor átjöttök. >.> Ahogy mi képesek voltunk kiállni ellenetek jelentős hátrányban úgy ez viszafele is működhetne. Ami viszont szemet ütött az a hülyegyerek szoto kiírása boltjában "gyáva féreg" a vége felé. Én megölettem magam vagy 30x, harcoltam fullra buffolt ellenfelek ellen buff nélkül esélytelenül mégis megpróbálva hátha néha sikerül pár másodpercet stun nélkül meguszni és valamit kicsípni , nem 10 percig 1 órát legalább és akkor beír ilyet hát takarodjon már de komolyan :D vagy ő hogy szeretné? beállok mellé és malmozom amig megöl? Tudom az a baja végén Snipeal el el csaltunk valokat bojtol és szépen megöltük őket ő meg primer célpont mert "nagy mágusmanci" De mikor teszi ezt meg akármelyik valorian nagy kari? Soha. Szóval ne én legyek már a gyáva hanem az a rengeteg valo aki csak így mer ardirba jönni? ha már itt tartunk :p viszont mindig tanul az ember ezért is jók az ilyen harcok :D Szóval összességében tetszett csak az nem derioni létszám hunos volt és hamar lebírtatok minket verni :D

Amit fórumon és eventtel kapcsolatban elrontottatok az ténylegesen a hangnem és a bunda vádja valamint a kastélyharc folyamatos említése miatt az jött le szerintem sokakban az a baj nem 4 valorian és 1 derioni nyert fegyót vagyis javítok Ha már ez volt a díj akkor az miért derioni kézbe került főképp. Tudom tudom persze hogy nem ez a baj de ez az olvasata. A goa team sem tökéletes kommunikáció terén az biztos és néha hangnemben de nektek is lenne mit tanulni azért és nem azzal nyitni szinte hogy " basz*to kmeg az anyátok" :D főleg nem egy olyan nagy névnek akit többek között preferáltok kommunikációra a team tagokkal a goa ügyeinek megbeszélésre ha már valamilyen szinten hatással van(nak) a játék alakulására stb mint amit egy kommentben láttam. Hát hogyan is vegyék így komolyan ? na holnap cu bb

SeniorHamlet 2010.07.13. 01:34:51

@LordJoey:
Olvass még visszább!
Tisztább képet kapsz.

QuickHand:
Teljesen egyet értek veled.
Nekem is van 1 kis karim, na persze nem olyan opciókkal min Jr, de még így is kibaszott nagy élmény menekülni Ardirban és menteni a seggem a nagy kariktól, mikor a viselt dolgaimat 1x megunják! És igen gyakorlásnak is nagyon jó, na meg a játék eredeti beállítottsága is ezt követeli meg.
Pvp és kész!
Részemről én soha nem támadtam meg kisebb karikat mint lvl27, mert a kis karim annyi pont, szal nem provokálom őket ha meg becsúszik mégis ...oszt akkor mi van.
Ezt másképpen nem lehet, és nem is kell!
Nem is kel a sértődéseket így elaprózni; hogy a múltkor szerdán este itt és itt akkor az mi volt, ezzel meg azzal akkor miért ölt az ember, pl.
Hagyjuk. Buli az egész!
Mostanáig az is volt!
Fölösleges újra meg újra azt hangoztatni hogy irigykedünk!
Januártól tudja az egész HunTers hogy mi kell a 38ashoz, mindenkinek volt ideje összeszedni akár kényelmesen is.
Nekem sincs semmi szükségem egy újabb pénznyelőre.
De a 3.3-at vártuk nagyon és nem a 38asok miatt, Hanem a Kastélyharcok miatt.
Egy egész éjszaka voltam tilt-en e miatt ez látszik is a blogon, de köszönöm hogy legalább te érted.
Mert és most nem sértésnek szánom , mert mindannyian ego-k vagyunk valahol és ez egészséges is, asszem, de tény hogy nem Bengá-ról szól a story.
Mert ha Se, Dan, Se Patyomkin(GameMaster) attól is hova csücsüljek le.....nem érti akkor nagy a baj!

Üdv!

KAnna 2010.07.13. 02:08:31

@Quickhand: Bravó! ha nem lennél ellenfél a barátommá fogadnálak!!!! :D

@LordJoey: Ülj le 1-es! Nem érted a lényeget sajnos, kérlek olvasd végig a dömpinget mégegyszer!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 08:39:07

Köszi hogy megoldottátok a hsz olvasás problémát Manci, nem volt időm.

@Quickhand: Nagyon sok dolog van amiben teljesen egyet értünk, talán még a lavina indító fórumbejegyzésem minősítésében is. A 40000 pont megemlítése sem a személyed ellen irányult, hanem a túlszabályzás ellen, ami korlátozza a nagykarikat, hogy nemzetük kissebb tagjait védjék mivel elég csak leülni ha gáz van.. a 100% szürkeség egy Ep hunter karinál meg szinte garantált, tehát mehet a fraps, foto, bann.. Ismétlem, nem azt mondom hogy te ezt teszed, de a lehetőség bárki számára adott, mint azt BlackMilens, és GM barátja példája is bebizonyitotta. Hiába figyelmeztettem az ott lévőket hogy csapda, és bann lesz... Úgy is lett. Teljesen normális hogy egy lvl80 kari nekiáll ep vadász karival szórakozni, és rövidesen megjelennek majd valorian oldalon is hasonló opciókkal felszerelt karakterek 35-38 szinten megállva a fejlődésben, ezzel még érdekesebbé téve a bulit. Ez igy normális és elfogadot.. csak megint ezek a szabályok..

@Harcilama:

Nem a te személyed ellen megy ez a cirkusz, ne vedd magadra, confessor véleménye szélsőséges, és lehet moderálásra is szorulna, de itt lazábbak a mod szabályok. Hagyd figyelmen kívül, mint ahogy és is ezt teszem LordJoey zagyvaságával. Itt ez már csak utolsó cspp volt a pohárban, és most nem akarom megint leirni hoyg nem a fegyver sebzéséről, vagy a tulajdonosok személyéről van szó, hanem a játékosok, és játék harcuk, játékcéljaik, és igazi pénzük semmibevételéről. Ilyen értékű nyereményeket nem lehet osztogatni. Utoljára még egy személyes neked: Az amit az irc cseten műveltél velem, és az a stílus nem felnőtt emberre vall.. bár úgytudom az vagy. Kíváncsi lennék hogy ha 1 méterre állsz tőlem mernél-e "kiöregedett szkinhed"-nek, és már nem emlékszem miknek nevezni.. Pedig én egyszer sem adtam neked okot erre.. []

Bojkott:
Este gyülekező időben éppen azon tanakodtunk a céhben, és én is magamban, hogy mi legyen, mikor feljött a TS-ünkre egy Valkyre tag, hogy a céh (nem ő egymaga) úgy döntöttek nem mennek TF-re. Megkérdeztem a Loa vezetőjét, ők is így döntöttek-e? Mivel igen volt a válasz, így mi sem mentünk, a céh teljesen egyetértett a döntéssel nálunk is. Hát nem mentünk, ennyi. Hogy meddig lesz ez így nem tudom én sem. Mivel a játékosok közül rengetegen szorgalmazzák, meg lesz írva a nyílt levél a GF-nek, és kitesszük a petitiononline.com-ra is hogy aláírásokat gyűjtsünk. Bár én a fentiek, és Dan fórumban történő reagálásai alapján szélmalomharcnak látom. Mégsem tehetjük meg hogy ezt a békát is lenyeljük, igenis sokak álláspontja az, hogy változások kellenek a játékban, ami a GM-eket, és a vezetőséget is érinti. Nem térek ki a részletekre, de a levélben minden benne lesz.

Lehet hogy azt gondolja néhány szűklátókörű ember, hogy én vagyok a mozgatója az eseményeknek, de nekik üzenem: Nem én győztem meg a sok-sok embert arrol hogy nem menjen tf-re, ne vegyen holdkövet, és bojkottáljon, hanem ők és amiket tesznek, és tettek a múltban. Nincs nekem akkora hatalmam és befolyásom, nem állok a tömegek elé szónokolni, és győzködni őket. A természetes igazságérzet az ami megszólal mindenkiben.

Lehet itt fikázni, meg csökkenteni a dolgok súlyát "nem negy cucc a fegyver", "te is megnyerhetted volna", stb. A lényeg akkor is az marad, hogy százak játékélményét rombolta le a dolog, és ők igazi pénzért szertnének tisztességes környezetben játszani. Sok ezer Euro-ról van szó amit ezek a játékosok erre szántak, ez az ami nem játék. Ismétlem: utolsó csepp volt ez a pohárban, hosszú a lista amiket kapok, hogy legyen benne a levélben. Meglátjuk mi lesz.

múrikutya 2010.07.13. 11:07:56

Sziasztok,
Régóta olvasom a blogot, a cikkeket, hozzászólásokat. Sok hasznos ötlet, ismertető, tanács van itt, amiből én is sokat tanultam. Ezúton is köszönet az alkotóknak, akik leírták a tapasztalataikat. Olvasom azért is a bejegyzéseket, kommenteket, mert szerintem valamilyen szinten reprezentálják a valorián oldal játékosainak az összvéleményét. Más forrásból erre nem lenne lehetőségem, és érdekel a dolog. Harmadrészt pedig úgy látom, hogy a blog - természetesen bizonyos korlátok között és nem kizárólagosan - a két oldal "közös fórumának" szerepét is betölti. És ez jó. Nem érzek magamban messianisztikus hajlamot, hogy kifejtsem az "elveimet" vagy "elméleteimet" a játékról, csak néhány gondolatot biggyesztenék ide:

1. Úgy látom, hogy való oldalon nagyon sok a régi, újabb és friss sérelem, lenyelt béka, stb, ami már hosszú ideje mérgezi a dolgokat, és felőrli a játékkedvetek. Azt nem tudom, hogy ez mennyire igaz, hisz nem tudhatok mindent, de nem is az én tisztem igazságot tenni. Ami a lényeg, hogy szerintem csak egy csepp kellett a pohárba, és ha nem ez a szerencsétlen nyeremény-ügy lett volna a szikra (némi képzavar), hát akkor más. De ez lett. Amit mondani akarok, hogy nem személyes dolgokról van szó, hanem az Utolsó Cseppről - ahogy én látom. Mindegy mi lett volna, elindítottam volna a lavinát.

2. Nagyon nehéz dolog összeegyeztetni tömérdek ember játékigényét, stílusát, lehetőségeit (ügyesség, pénz, játékidő, stb.), mentalitását. Axxe szokta mondogatni, hogy nem panaszkodni kell, hanem megoldani a dolgokat. Az igazság mellett kardoskodni nemes ügy, de sokszor csak öncélú, és nem vezet megegyezéshez, a felek kibéküléséhez. Márpedig a megoldás valami ilyesmi lehet. Ehhez pedig valamit azért el kell fogadni a másikból. Ez nem jelenti önmagunk feladását, csak a kiegyezést.

3. Sokszor látom azt, hogy többé-kevésbé ugyanazt gondoljátok a dolgokról, de a sérelmek fátyla vagy az önvédelmi reflex miatt elbeszéltek egymás mellett - és nem hazudozásból, vagy tévedésből vagy igazságtalankodásból. Kár ezért:(

üdv

0rdog 2010.07.13. 11:11:44

Sziasztok!
Sajnos képbe kerültem de bár ne tettem volna:(EZ MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETEM!!!Szédület mennyire visszatükrözi ez a játék s mi benne folyik az ország mentalitását ami a politikai életet jellemzi!Hatalom vándorlás hivatalosan hogy lopjunk meg másokat erő fityogtatás s a kapcsolatrendszer maradéktalan kihasználása oly módon hogy hivatalosan támadhatatlan legyen még ha a vak is látja a hal a fejétől büdös!Példa rá :-(Egy vállalkozó nagyberuházást nyerhet pályázaton aminek meg van a fóruma ahol meghirdetik mindeki számára hisz nyílvános.Természetesen az más kérdés hogy 1.nem tudod megtalálni mert ugy el van rejtve pont az ami a másiknak kell vagy apróbetüvel van szedve vagy egyszerüen csak pont záróra előtt sikerül feltenni különböző műszaki problémák miatt de természetesen a felelős megkapja a méltó jutalmát érte!!!Ne ez fog téged a legjobban vígasztalni hogy lemaradtál a pályázatról amivel esetlegesen kereshettél volna egy kis pénzt!Elárulom ne bánkódj mert esélyed nem volt nyerni tudni mert ezt már rég lefocizták hogy ki nyeri ki mennyit kap a tortából csak egy embert sajnálj aki a balhét elviszi érte akire rákeni:)Szóval elkanyarodtam de talán aki olvassa rájönn mit szerettem volna az eventel kapcsolatban megvilágítani!Benga játékostársunk említette nekem egyik üzenetében az érdek kapcsolatot igazából akkor nem tudtam hova rakni most teljesen megvilágosodtam s értem mire gondolt!Nem ítélem el érte s nem irigyelem a nyereményt sem élt a LEHETŐSÉGGEL mindegy milyen módon senki vagyok hogy a történést minősítsem!Pár gondolat több száz ember törte magát áldozta az idejét arra hogy a játék lényegét ameddig lehet fenntartsa igen emberi gyarló érzések vezették benne őket hogy ne tudj gyártani ne tudd fejleszteni egészséges rivalizálási okokból.Lehet bagatel dolog de működtette a játékot motivált embereket s összefogásra stratégiák kidolgozására kényszerítette őket!A valós oldalon nyílván a gátolás kidolgozása a derioni oldalon ennek legyőzése gondolom én.Jó volt élveztem.Ebben a játékban kevés olyan elérhetetlen dolog van amit pénzért nem kaphatsz meg mint a kastély és a gyártott fegyver!Sajnálom hogy pár és inkább most nem minősítek embereket JELENTÉKTELENÉ tették őket.Az energiát mit bele kell fektetni hogy a tiéd lehessen!A játék értelmét már így is elveszik a sok hülye szabállyal!.... szabály ?minek?ez egy öldöklő játék minek szabály?ott öljön mindenki ahol akar ennyi talán a kis zöld karakter is nem a cheten ülne és pöcöröt verni járna fel hanem elkezdene fejlődni hogy nagy lehessen hogy ne tudják megölni!!!!!Ki szeretnék egy dologra mi roppant mód zavar ez pedig a gold vásárlás!!!!Tisztelt üzemeltető a mind chetben hirdetik tehát az energiát arra kéne ráfektetni hogy ne legyen,a rendszert ne törjék fel ,ne jussanak be chíterek ha már feltétel volt hogy ezt a fantasztikus hacker programot le kellett tölteni hogy ezek a hibák megszűnjenek.Tehát így látván hogy mi sikerül és mi nem egyszerűen szeretném kifejteni értékelésem!Itt kérek elnézést mindenkitől az alpári szavakért de nem tehetek róla szívből jön egy gusztustalan üzemeltető felé!:-Anyádat banold azért amit holmi feltételezésekre támasztasz hogy én vásároltam NE feltételezz bazd szájba hanem bizonyísd!Indoklom hogy miért:-mert akkor én most az feltételezem erről a szájba baszott eventről hogy csaltál s csaltatok egy személyben eldöntötted hogy olyan díjt adsz a nagy büdös semmiért amiért másnak gürizni kell nem keveset!NA-NA most mit is csináljunk veled??A feltételezésem helyes!!!Szóval téged is banolni kellene de nem kicsit hanem véglegesen!Leírok neked még valamit hogy megértsd!Elolvastam a szerződést mikor regisztráltam az oldalra.Elolvastam még egyszer mikor történt az arany miatti banolás mizéria.KÉrlek világosíts már fel arról hogy te ki a faszom vagy hogy akár egy pontjától vagy akár csak egy szavától is eltérj?Rávilágítok mire gondolok!!!Pénzért vett vizuális javak megszerzéséért azonnali végleges kitiltás jár!!!!!!!!Mi az hogy te mérlegelsz?60nap 15 nap 8 nap 7 nap!!!!Szerződés szegésért neked mi jár?Honnan veszed a bátorságot hogy le tilts olyan embereket akik pénzt adnak az oldalba nem keveset amiből kapod a fizetésedet a te feltételezésed alapján!!!Nem ragozom mert egyszerűen olyan sok hibát követtek el ezen az oldalon és csúsztatást hogy felrobbanok bár mennyire piti kis szarnak tartalak a szervereddel együtt úgy gondolom ezt rendbe kell tenni ezért kitaláltam rá a megoldást ami egy értelmes embert jellemez és hivatalosan megállapít mindent aminek a döntését el kell majd fogadnia mindenkinek és nem a te fellengőz olykor használt szavaiddal éljek nagylelkűségedtől függ majd.Elveszem a kenyered nem fogsz istent játszani az ÖRDÖGNEK s megkeseríteni sok jó ember sok jó játékos életét megfordítom a helyzetet én veszem el mindened tanítás céljából hogy egy életre megértsd a szerződés az szerződés egy senki vagy hogy formáld egy senki vagy hogy más pénzével szabadidejével szórakozz és azt is megígérem neked mire a végére érünk nem lesz időd az istent játszani egyszerű okból mert a kártérítés miatt megélhetési gondod adódhat!Ezúton kérném mindazokat akik levelezést folytattak bár milyen szintű üzemeltetővel ezen az oldalon és ezt tárolta keressen meg hisz nem csak a saját sérelmeim miatt szeretnék kiállni hanem úgy gondolom mindenkiért oldaltól hovatartozástól függetlenül.A költségeit természetesen vállalom majd a németektől euroban ugyis visszakapom előre is elnézéseteket kérem ha esetleg több hónapos vagy esetleg éves pereskedésnek az lesz a vége hogy törlik az oldalt és odavész a belefektetett energiátok de vallom inkább egy tiszta játékra pazaroljátok ahol tudja kinek hol a helye s mit tehet meg!Addig is pedig kitartás jó egészség!

miazmamegint 2010.07.13. 12:06:47

Hmmm, cenzúra? Azt a mindenit. Komoly blog, kb. ugyan annyit ér, mint amit itt szidtok :D

miazmamegint 2010.07.13. 12:09:40

Jah nem annál kevesebbet, mert itt törlik mások hozzászólását, ott legalább meghagyják, csak figyelmeztetés jár érte.

SeniorHamlet 2010.07.13. 12:39:31

Na erről beszélek!
Adva van 1 homokozó.
Ott ül a szélén a „nagyra becsült” team, aki eldönthetné végre már, hogy játszani akar, vagy a szülői felügyeletet választja. A kettő együtt nem megy.
Gondolok én itt olyanokra, hogy ne szarjanak bele a kutyák.
Azt meg végképp nem várnám el főleg azért mert ez egy fizetős homokozó, hogy megmondja a kölyöknek hogy hova üljön le, azt igen, hogy az a büdös kölök szépen játszon és a másiktól ne vegye el a lapátját pl. Főleg arra nem számítanék hogy odajön és széthugyozza a váramat. Amikor meg sír a kölyök, akkor még röhög, és nem érti hogy mi a baja!
A kölyök zsigerből tudja hogy valami nem stimmel, csak az óvóbácsi nem érti, hiszen rendszeresen oda vizel.
Tudjátok lehet fikázni a Valo oldalt, történtek itt is kisebb, nagyobb csatározások meg mi egyéb,
úgy mint a túl oldalon. Ebben az összefogásban vitathatatlanul jók voltunk, vagyunk.
Örömmel látom hogy megint megmozdul.
A játék jó, a játék szórakoztat, mégis egyet hátrébb lép.
Sokszor le kell rombolnunk és újra felépítenünk azt ami csak akkor lesz olyan, amilyennek megálmodtuk.
És ha ez összejön akkor eldörzsölök még egy könnycseppet is a szemem sarkában, :D mert ezt csak olyan emberek tudják megcsinálni akik tisztán látnak az út végéig és áldozathozatalra készek.
Mert ezen a blogon:
nem hintik a port
kimondják a frankót
itt nem zárunk le témát ha az kellemetlen
itt nincsenek Dan-ok, Angyalok,Patyomkinok.
Itt a valo van csak a szerintetek vélt igazságával, amivel egyedül maradt!

Részemről maradok a nylon zacskómnál....
Eljátszom azzal is....

Ja, és látjátok...
Az ördög sem alszik...:D

Üdv

Szoto 2010.07.13. 12:53:05

@Quickhand: Kinek nem inge nem veszi magara, és igen azért mert elszaladtatok, jómagam nem szoktam elfutni világgá ha kevesen is vagyunk és nem én sem félek halni, mert hiszen csak a karakterem hl meg, aki fel tud támadni. Quick ha zavar bannoltass, de szerintem ti többször szaladtatok le mint én szoktam fordított helyzetben. Akkor nem lett volna ez ha visszamentek yesode ba, mert emberhátrányban ilyet azert szoktam, viszont nem szaladgálok. Ja és annyiszor halatam én is.

Szoto 2010.07.13. 13:06:07

@0rdog: Csak tudod ennek is az lesz a vége, hogy feri barátunkat idézzem "akiek nem tetszik elmehet" és ha itt elkezdenek elmenni az már kicsit gáz, viszont én meg fogom érteni.

miazmamegint 2010.07.13. 13:06:53

Itt nem zárjátok le a témát az igaz, de maradtok is a homokozótokban, ahogy fogalmaztál. Aztán magad alá pisálhatsz, ha élvezed, mert kb. egymás között beszélgettek a rátok jellemző stílusban, ami nem tetszik azt kitörlitek, így kell ezt csinálni. Pedig egy jó hideg sör ebben a nyári melegben... hmmmm
Nem, nem, ti megmutatjátok a világnak miből lesz a cserebogár... xD

Harcilama 2010.07.13. 13:56:06

Axxe!!

SOHA nem irtam,hogy kiöregedett skinhead vagy...

ezt ArmadylArcher irta neked...(lool)...

Én nem a külsőd alapjan itélkeztem, fórumbeli hangvételed alapjan irtam, amit irtam...

Ezt szerettem volna tisztazni, mert ő az a derioni, akit nem túrök én sem, ebből indult el a kilépésem kree-ből...

Szoto 2010.07.13. 14:37:10

@miazmamegint: jaja mi sem vagyunk mások mint a gmek fórumon igaz?
ha nem tetszikk valakinek a véleménye töröljö, hiszen a mi portánk megtehetjük, ha pedig nem tetszik el lehet menni innen. Szevasz

Szoto 2010.07.13. 14:40:13

a neved alapjan jó művelt lehetsz te is "miazmamegint" miért nem vállalod a neved?
Nem tartana semmibe, vagy csak tartasz attól hogy diszkriminálunk? Nem kell tartanod ez nem az a hely. Vállald csak.

SeniorHamlet 2010.07.13. 14:55:50

@miazmamegint:
semmisincssemmisincs!
Mert tényleg nincs abban semmi amit közölni akarsz!
Valószínü azért töröltek ki mert jár a szád és nem mondasz a témában semmit!
Csak sértegetsz!
Szóval ha legközelebb sértegetsz bárkit is itt, de tevőlegesen a témával kapcsolatban, talán csoda, vagy valami folytán a hsz-d se lesz törölve!
De ez igy csak ballaszt!

Tsá!

Harcilama 2010.07.13. 15:41:24

Sziasztok!

Axxe, elkészült az angol fordítás!

Dear Gameforge!

We are really sorry for disturbing you, but shit's happening on your hungarian Gates of Andaron server!

We ("valorians") are greatly upset, because some of the players from the opposite side got some cool weapons. All they had to do, is to participate on an event called "Treasures of Iberia", give answers for some difficult questions, and now they ruined my game. I mean my clan's game...oh oh sorry, the valorian players' game!

(the event itself was NOT announced, only few times, the price was NOT announced either, only was told, that its VERY valuable... we didnt think, that they mean it!!!)

Now we show our middle finger to the world! We won't participate territory wars, neither sacred wars, until YOU help.

Although, its just a decision which makes it a bit easier, cuz we feel like losing again and again, but now we have the reason.

And until you won't help us, and won't give us any weapons, or take their weapons back, damn you, we won't pay any money for you!

Thanks in advance.

Oh, almost forgot, the Server's staff is corrupt, they don't resurrect anyone, always keep telling us to read forum and the rules... WHY??? WHY?!?!?

Thank you very much.

AxxE (lv80 archer (more and more every days o.O), leader of clan HuNters)

lala69 2010.07.13. 16:17:14

A Nyílt levélhez!
Teljes mértékben egyetértek vele!
Ami még az előzményeihez hozzáfűzhető
az az,hogy a rengeteg "torzsalkodás"-nak
(bár ez csak a fórumozokat érinti de engem határozottan zavar!)a kiváltó oka
többek közt a levél által említettek az okai!
Tiszta,átlátható szabályok és felügyelet
mellet negyed annyi óvodai stílusú veszekedés sem lenne!
(Bár a sötétség mindig velünk van!:D)

lala69 2010.07.13. 16:19:37

Ezt jól megfogalmaztam!Bocs!:)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 16:27:57

@Harcilama: Németül kellene láma..
Félelmetes lehet az a világ ahol ez humornak számít, még ha csak a fejedben is létezik az a hely. Javaslom maradj ott, mert neked való. A hangvételekről meg tényleg ne beszélj, azok után amit az irc cseten műveltél. Meg itt is most.. Én leírtam érthetően: Nem én és nem a HunTers találta ki a "sztrájkot". Természetesen támogatjuk, mert nem lehet játszani így normálisan.
@miazmamegint: Azért töröltem ki mert egy sor volt, és nem volt értelme sem. hacsak a sértegetés nem értelem.. Többit hagyom, mert magadat égeted, az meg nekünk nem fáj.

Quickhand 2010.07.13. 16:50:10

@Szoto: "akinek nem inge.." megállapításod azért nem állja meg a helyét mert egyedül haltam ott párszor épp és kb 20 valorian körülöttem és nem több személynek hanem egynek címezted ("gyáva féreg vagy"). Távol áll tőlem bármilyen formában is bannoltassak valakit bármiért pedig már kurvaanyáztak is bolton keresztül anno. Max a hackereket. nincs bennem düh vagy harag ezmiatt a kiírásod miatt max értetlenség majd a konzekvenciák levonása. Én tegnap játszottam azt a játékot párszor megölettem magam jópárszor és megadtam azt a lehetőséget a tömegnek megöljék QH-t miközben " 4-5 ja nem 6 vazz nem tudom megszámolni mert lapozni kellene stunokat " és ez örömmel töltse el őket :D Viszont játszottam azt a játékot is egyedül vagy Snipeal mint leírtam próbáltuk úgy alakítani dolgokat egyenlő számban legyen ellenfél ha már ők papi buff+def potik + szinte tiszta arc mi meg fekete és néha egy buff lejár amit be tudunk izzítani. Ez nem gyávaság szerintem mégha annak is gondolod csupán az egyenlőtlen erőviszonyok kiegyenlítésének megpróbálása volt akkor ott néha sikerrel néha nem. Nem elvárás senkivel szemben én úgy gondolom meg kell várnia hogy 2-3 mágus vagy harcos néha láthatatlanság potival rongyá stunolja aztán pár 80as belője. A hátrafelé mozgásunk legfőbb indoka mindig ez amin jót nevettek mint AxxE írta anno. Én nem preferálom azt kissebb karik vagy nem távolsági sebző karik folyamatosan feláldozzák magukat azért hogy legyen 5el több killem. Én személy szerint mindig azt vallom zöldek hátra és ha helyzet úgy hozza próbáljanak valamit akciózni de kerüljék halált mert az ő életük is érték és nem hiszem felemelő úgy játszani harcok idején fekete-fehér a monitorod 90%-ban. Biztos van rá példa ott élednek köztetek stb de ezek egyéni döntések és nem taktika részét képezik és nem a gyakori jelzőt használnám ennek előfordulásának leírására. Amit a valorianok csinálnak az nem harc hanem a játék lehetőségeinek kihasználása. Ak iott van talán érti mire célzok. Régebben volt pár megmozdulás pl csopibubi vagy, hogy tápolják papok 1-2 frontvonalon harcolo karit de ez nyilván túl megeröltető volt és egyszerűbb úgy elintézni egy harcot pár ember betol láthatatlanság poti ránkjön vagy 2-3 stun aztán duplaennyi aoe és meghal mindenki 5 sec alatt. Én nem látok motivációt ilyen játékban ez lehet hiba lehet nem abszolút egyéni meglátás. Jobban szerete ma nyílt harcot ami lépésröl lépésre halad mint a sakk aminek a vége a sakk matt attól függően hogyan dolgoznak együtt karakterek mennyire ügyesen használják ki lehetőségeiket. Persze erre lehet felhozni az általam felhozott és kritizált módszert is de mint írtam az ilyen harc engem nem motivál és szerintem azokat a derioniakat sem akik tegnap ott voltak velem együtt. legalábbis remélem :] na elolvasom nyílt levelet is ide jöttem először :D

WhiteAngel 2010.07.13. 16:53:06

ÜDV Valorian!! es üdv Hunters!
derioni lennék tsipsy a Phoenix klan vezére!
a klán tagok mondták hogy kész röhej ami itt folyik! Egyszerúen nem hiszem el hogy mig külsö szemmel simán látják ti ezt belülröl sem érzitek nem hogy nem látjátok! basszus sirtok egy rohadt 11 es sarloért mikor 100.000 reket kurtok a játékba! nevettek mikor egy egy TF en alig van derioni terület mert hogy ti mien királyok vagytok, mondok nektek valamit kiröhögtök mert némeik tf-en meg jelentek 1000 ren es lerohanjatok a derioni területeket mi nem sirunk mindig azon vagyunk és leszünk hogy mi képpen váltosztassunk ezen! eddig mi volt? derioniak fullanak mint a férgek nektek ez tetszett kegyetlenül! most viszont fordult a kocka és ez igy már nem is ojan menö mi? át jött Wizzurah barátotok mint egy jelképes isten féleség valoran bol derionba! hmm nah majd ö ,ö lessz az aki megváltosztatja azt a hejzetet amit ti valorok ki alakitottatok magatokba ! hogy mi is az? hmm nincs derionba össze tartás és mindenki csak a sját érdekeit nezi! be kockult itt is derionba alapitott egy klant, minden céh leg javát hivta volna magához közepes klanokat olvasztott volna ! a Phoenix nek felajánlotta ugyan ugy az olvadást kiröhögtük és el küldtük melegedni erre beszolt hogy a Phoenix nem lessz sehol kastély harcon oszlik es akkor majd meg tudjuk...! nah kérdem én hol van WizzurahD klánja? a béka segge alatt feloszlott ! és a Phoenix? ott vigyorohg a nevünk a hesedi kastélyon...!
a másik sirtok 5 db pvp- fegyo miadt ojanok vagytok bm mint 10-20 on éves pina barbik akiknek az a legnagyobb gondjuk hogy letört a körmük ! száljatok magatok ba ezzel saját magatokat égetitek kész röhej mint mondtam

K.Anna: te se nagyon jázd meg a mártirt légyszives... tisztán emlékszem ardirban aa vándorok tábora egyik kapujában tf letelte kor te ki irtad nekem azt hogy idézem " honnan szedted azt a séta pálcát? " nekem 14 es volt neked asszem 17 es láva efektes... beszoltál verted a nyálad holott kurvára nem ismersz... bele ölsz rohadt nagy mennyiségü pénzt ebbe a kurva játékba és seholsem vagy! ölöd a kicsiket azzal a barom ibafa-val? hmm ez rolad von le igen csak low véleményt!
emberek szedjétek össze magatokat! ott vagytok minimum 10x es kaszt fölényben és 3 kastély derioni oldalon vigyorog! ezen csak el gondolkoznék a nagy hunters hejében!! mikor is alakultatok? ugy tudom mikor elkezdödött ez a szerver! mi 4 4.5 honapja es esélyetek sem volt vasárnap ez nagyon csunya televagytok 80 as kasztal nállunk 75 ös a leg nagyobb es még is! lol gyerekek 100% ban gyözedelmeskedtünk ! nah szoval száljatok magatokba!!
bocsi ha vulgáris voltam de már nagyon mérgel az hogy derion a szar a low a gyenge stb...Sziasztok tali TF-en

Petra24 2010.07.13. 17:16:08

@WhiteAngel: Mi nem szoktunk sírni amikor elveszítünk egy területet, egyáltalán nem. Nem szoktunk szidni titeket, derioniakat, hogyha most több területünk van, és fölénybe vagyunk. Ne nevettess, hiszen tudod, hogy volt és van idő amikor valorian- derion volt jobb erőben.
Nemtudom elképzelni azt, hogy amikor nektek volt egy csomó területetek, akkor ne örültetek volna, vagy bármi más.
Szerintem nyugodtan elhiheted (és meg is mondhatod a többieknek), hogy mi kiállunk az igazunkért, teszünk is érte.
Meglehet ezt beszélni kulturáltabban is, nem kell mindjárt nekünk förmedni, hogy mit képzelünk.
Mi EGY ország vagyunk, összetartunk amennyire csak lehet, és TI is EZT tennétek a helyünkben.
Nekem ennyi a véleményem, és lebírtam írni a ti szidásotok nélkül is.

Inso 2010.07.13. 17:16:36

@WhiteAngel:
juj embert ezt inkább ne eröltesd, nagyon gáz:D

Inso 2010.07.13. 17:22:18

@WhiteAngel:
nagy az arcod barátom, szted valóban a Phoenix nyerte meg a kastélyharcot, vagy inkább a derioni oldal? nem u.a. a kettő ;)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 17:27:44

@WhiteAngel: Nos eltekintve attól hogy lenézően, néhol sértően, és főként helyesírási hibákkal tűzdeve írtál nekünk, köszönjük építő jellegű hozzászólásodat! A hesedi Phonix győzelem egyértelműen derioni közös győzelem volt, amihez én, és meg néhány céhtársam ott a helyszínen is gratulált shopban (céhtársaid megkérdezheted), de ezt magatoknak betudni, és azzal itt hencegni enyhén szólva is megmosolyogtató. :)
Kérlek továbbiakban maradj a tárgynál!

Szalmakalapos 2010.07.13. 17:37:19

Lol, szerintem kiveséztük már ezt.:P

Én a levélre leszek kíváncsi, és remélem lesz eredménye.

Ja, és WhiteAngel, mert miattad kell már megint megszólalnom:

A Phoenix sehol sincs, nem a Ti érdemetek, hanem a Derion érdeme!!

Egyben gratulálok a derion-nak, hogy meg lett az első északi kastélyuk!

Lehet így is csinálni, Derion...:P

bucsicsa 2010.07.13. 17:44:31

AxxE: a levél lényegre törő lett.

@WhiteAngel: Te komolyan azt hiszed, hogy a kastélyharci "győzelmetek" miatt készült ez a levél??? Tanuld meg értelmezni a mondatokat.

A GM-ek munkájával van a gond, és a folyamatos sérelmekkel. Azzal, hogy nem lehet oda menni a GM-hez a problémáddal, mert rögtön lehurrognak, és elküldenek a picsába. Hogy a cseten kiröhögnek, és idiótát csinálnak az emberből.
Nem csinálják megfelelően a munkájukat, azért, mert a játékos karaktereik, utálják a valorián oldalt, és minden Valóst seggfejnek tartanak...
Így egy Valós ügyben soha nem fognak normálisan eljárni. Csak átjönnek és hülyítik a kicsiket a cseten...

@miazmamegint: Mond meg a neved és akkor majd beszélünk.
Érdekes, hogy itt mindenkiről lehet tudni, hogy kicsoda, és felváltja a véleményét:D
@múrikutya: Igen utolsó csepp, mert nem lehet velük normálisan beszélni:
1. nem értik meg mit akar az ember
2. kitérnek a válaszok alol
3. jönnek azok a játékos karakterek akiknek köze sincs a dolgokhoz, és bele kontárkodnak
4.azt aki engem sértegetett, pl a fórumon, soha nem szólították fel...De AxxE bármit ír a fórumra, akkor rögtön tiltják.
Nincs szólás szabadság, mert aki nem mellettük áll, annak a véleményére egyáltalán nem kíváncsiak, én nem akarok beállni a GM seggnyaló táborba, majd ha normálisan beszélnek velem csak akkor...

Ez a vezetőség így semmi!!!

Üdv:
MAnci

WhiteAngel 2010.07.13. 17:45:40

Hmm!! olvasatok utánna amit irtam mert megint arrol van szo szerintetek hogy " hencegtem " nevetséges!!
mint irtam wizzurah azzal jött át derion ba hogy majd ö rendet tesz hisz nincs ÖSSZE TARTÁS KLÁNOK KÖZT!! és ott az eredménye ! tényleg nincs? ugy voltam vele nem kell céhek nevét belevonni de ugy látszik mégis! klán nevet nem irok 3 klán + a Phoenix jelent meg de miröl is szol a zsoldos rendszer!! szerintem arrol hogy a kijelölt klán ameik KF-re indul segitséget hivhat ez meg volt!! gondolom ti is megtettétek ugyan ezt !!! akkor? miröl is beszélünk? megint az hogy össze csapodott derion és elverte szegény Hunters-t! hja és Axxe csak annyit kivételesen irtam a témárol is :P:P

KAnna 2010.07.13. 17:48:59

@WhiteAngel: kedves Csipi!
gratulálok, hogy annak a céhnek a vezére vagy aki minket legyőzött hétvégén! De gondolom nem magadnak kéne a sikert kisajátítani hanem Derionnak, és rengeteg köszönöm-öt elmondani azoknak a zsoldosoknak akik megnyerték neked a kastélyt, vagy nem te jelőlted ki a zsoldosokat a csatára esetleg ott sem voltál?! Nem emlékszem 75 alatti karakterre sem nagyon, vagy volt egyáltalán a céhedből ott valaki? De nem bocsátkozom találgatásba mennyi igazi Phoenix-es volt az érdem a tietek és Derioni ezt senki nem vitatja el!

A Wizzurah-val való viszonyod tisztázd vele de azért köszönjük, hogy megosztod velünk!

Mivel a "sirásunk" lényegének megértésétől messzebb vagy mint a fejed a seggedtől, ezért ha kérhetlek olvasd el a nyílt levelet a hozzászólásokat és csak utána minősíts bármit!

Én úgy gondolom megadom mindenkinek a kellő tiszteletet talán Bengát hívom egyedül Disznónak de csak 4 szem között és szimpla "barátságból"!

A személyes megjegyzésedre reagálva:
Lehet a hétvégi kastélyharcon való győzelem ünneplésének köde még nem szállt el az emlékeidről, de sosem írtam ilyet, a tiszta emlékeidhez cáfolásképp sosem volt láva effekt a botomon, pálcát sose hordtam! Elnézést kell kérjek de főleg ibafa-tól de nem nagyon tudom ki az a karakter főleg melyik céhben, ha egy map-on harcoltunk az bizonyára a véletlen műve!
Ha esetleg kialakult rólam az a vélemény, hogy "low", bizonyára az bánt titeket most lehet meg is sértődtök azon ha a TF címén előre beálltok a sárkányőr helyére és én meg egy AOE-val elpusztítom a céhetek felét pusztán azért ha esetleg valaki megpróbálná védeni akkor legyen esélye bemenni a területére, de mindegy miért!

A céhedről Valorian oldalon eddig is elismerően beszéltünk ahogy tagjaitokról is, főleg ahogy ellentmondást nem tűrően vonultatok délre és próbáltatok az erősebbek ellen is helytállni! Kár, hogy mint vezér bizonyosságot adtál róla, hogy a retorikai képzettséget szegényes, de örülünk, hogy bemutatkoztál és fel is írlak mint a szerveren komolyan befolyásos karakter, de azért megismerném az alvezéreid hátha ők pótolják azokat a vezetői hiányosságaid amik a sikeres és elismert céh működéséhez kellenek!
A Phoenix cégnek sok további jó csatát és játékot kívánok és gratulálok személy szerint is a több mint 4 hónapos fennállásához!

Szalmakalapos 2010.07.13. 17:55:10

Ja, ha már feljöttem, és írtam is, de minek...
És ha jól tudom, hogy ez a topik a "mi a véleményed folytatása" címet viseli, ahol tudjuk, hogy az első résznek voltak paraméterei, pl.: bármiről:))

És ott megemlítettem VB-t, és a Spanyol győzelmet, na-na-na, UGYE IGAZAM LETT!!!

A SPANYOLOK NYERTEK!!:DDD

És csak egy személyt sajnálok, Ördögöt(Argentina, pedig majdnem, majd 4 év múlva)!:P

Részvétem, remélem jól telt a buli!:)

Quickhand 2010.07.13. 18:07:37

@WhiteAngel: felesleges az ilyen jellegű komment egy az a tisztánlátóbb derioniak nem gondolják Hunti az elvesztett kastély miatt sírna a másik ott a Phoneix és a kreeböl pár ember volt asszem két csoport tőbbiek tyco kastélyban. Ez nem egyedi főleg nem valorian oldalon és nincs ebben semmi para hisz a zsoldos rendszer pont ezt segíti de azzal már van baj igen ha az ilyen jellegű győzelmet sajátnak állítasz be, nem engem vagy céhemet zavarja ez hanem inkább a Phoneixet égeted vele már bocs. Kicsit higgadj le és gondold át újra egy vezetőnek így kell-e megnyilvánulni függetlenül attól milyen érzések keringenek benne ha már nem csak saját magát hanem egy egész céhet képvisel státuszával. Ezt nem bántó jelleggel hanem jótanácsként írom.

A nyílt levélhez:
Sok helyen vérzik maga a levél.
First of all amit nem tudsz bizonyítani arra max annyit kérhetsz utólagosan azt jobban ellenőrizzék.
2. "Értelmetlen, és hetente változó GM-ek által hozott szabályok" FAILED egyik állítás sem helytálló és mivel mellőzi tárgyilagosságot a megállapítás már levon levél értékéböl.
3. sőt kifejezetten un. Bannolásra játszás GM-el együttműködve is előfordul. FAILED vádolsz ismét olyan dologgal team tagot amit nem tudsz bizonyítani maradjunk annál szerintetek hülyeség ami van szabály és nem szeretnétek ebben kontrolt kit hol miért.
4. Iberia kincsei event. FAILED Arra hivatkozni hiba fórumon volt meghírdetve mivel amióta játék a játék az eventek kihírdetése ott van továbbá adminisztrátori üzenetben is láttam sokszor linkelve fórumot és hogy infók hírek közelgő eventek stb Egy " misztikus hatalmas nyeremény" miatt nem borul ki a bili. Az nem tudom jó vagy rossz a valorianok így összefogtak és próbáltak monopol helyzetet kialakítani és ezzel megfosztani az összefogni nem akaró vagy nem tudó derioniakat és ezzel szabotálni játékmenetet valamint azt kraft fegyverhez jussanak derioniak akik pénzt ölnének a fejlesztésébe ami így nem folyik be gameforgehoz. Szóval ez sem túl hízelgő maradj annál sokalljátok a nyereményt.
A kastélyharcokról még annyit az már múltkor kiderült céhek nem motiváltak kraft fegyó ügyben mert max 2 vagy 3 ember akar ott is ilyen fegyvert szóval a nagy karikat dobáljuk egy helyre dolog ezért nem is valósult meg és volt az akkor harcol mindenki ott ahol vára van.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 18:15:09

@WhiteAngel: "Hmm!! olvasatok utánna amit irtam mert megint arrol van szo szerintetek hogy " hencegtem " nevetséges!!" Nos utána olvastam:
"emberek szedjétek össze magatokat! ott vagytok minimum 10x es kaszt fölényben és 3 kastély derioni oldalon vigyorog! ezen csak el gondolkoznék a nagy hunters hejében!! mikor is alakultatok? ugy tudom mikor elkezdödött ez a szerver! mi 4 4.5 honapja es esélyetek sem volt vasárnap ez nagyon csunya televagytok 80 as kasztal nállunk 75 ös a leg nagyobb es még is! lol gyerekek 100% ban gyözedelmeskedtünk ! nah szoval száljatok magatokba!!"
Nos ebböl nem ez tünik ki..

Mint ahogy arra is felhivnám a tisztelt hozzászólók figyelmét hogy a Hesedi foglalás a "38as fegyver botrány" után történt. Most ezzel bizonyított lett ugye hogy tud derion kastélyt foglalni, és fegyvert gyártani event nelkül is. Megjegyzem ez többször elhangzott itt is derion oldalrol. Ha be kell menni minden nagykarinak a Phonixhez hogy ezt igazoljuk, hát bemegyünk alapon...

A nagy csatában 19 db 70+ kari harcolt 40db 70+ os ellen, de gondolom akik ott voltak látták a zöld játékosok sokaságát, akik felett diadalmaskodtak. Pedig a phonix-ben idézem "derioni lennék tsipsy a Phoenix klan vezére!" szavait:
" nállunk 75 ös a leg nagyobb es még is!" Összefogtatok, ez szép, még ha cél kevéssé nemes is volt.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 18:24:39

@Quickhand:

ha mar részletek:
Értelmetlen stb szabályok, lehet volt olyan is h 2 hét telt el a módosítások között, de mindenképpen értelmetlen szabályozás volt a korábbiak mindegyike is, és a változtatások is az általunkn kért irányba mutatnak: Ne legyen.
Bannra játszás: attól még tény, és GM.-ek által is elismert "hiba" volt a bann az adott esetért. DaN írta ezt.

Event: A körülmények felettéb gyanúsak, és a kiírás is teljesen hibás ugyanis nem közölték mik a várható nyeremények. Figyelembe véve azok értékét, és a nyertesek személyét, szint, és nemzet szerinti megoszlásukat ez több mint érdekes.

UI: Benga, alias harciláma sztem soha nem indult egy eventen sem ezen kívül, de ez szigorúan magánvélemény.

2010.07.13. 18:46:32

Szerintem ne úgy írd meg, hogy a valorian oldal felháborodott. Nyugodtan írd hogy, hogy mind a két oldal mi is, nem csak egy ember írná alá derion oldalon sem, sőt! Nagyon sokan írnánk alá. Az egész játékos közösség felháborodott nem csak ti.

bucsicsa 2010.07.13. 18:57:26

@WizzurahDD: Örülök, hogy egyetértünk.
@Harcilama: Most erre mit mondjunk, azt hogy 2-vel könnyű??

Fekete_Angyal 2010.07.13. 19:03:07

Csak annyit fűznek hozza, hogy a derioni oldal többsége csak a z event díjak kiosztása után értesült magáról az eventről, hogy létezik, szóval itt is hiányos volt a reklám!

Másrészt azt is megjegyezhetnetek, hogy milyen jogon tiltanak azért, ha aranyat töltesz pénzért, holott az is a játék egy lehetősége, hogy nem csak a HK-t lehet tölteni!

H3aDarcHer 2010.07.13. 19:03:18

Gratulálok benga de ...

Hogy lehet az hogy valorianban már 2 hete?van kraft fegyver és még csak 18-ig is alig ment el , Derionban meg 2 nap alatt megvan a +22?

Ez is elég érdekes .Szerintem.

Petra24 2010.07.13. 19:03:25

@Harcilama: Ha +24 lesz, akkor mutogasd itt.. :)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 19:04:28

@WizzurahDD: Sokat segitene ha pontos neveket irnal, termeszetesen belefoglaljuk a derioni egyetértő játékosok neveit is az aláírók listájába.
És köszönük!

@Harcilama: Grat szép fegyver, csak ciki.

Harcilama 2010.07.13. 19:06:17

ciki?

Ja, amugy pont nem az eventes ment fel :P

Hanem a nehezen összerakott...

Hogy hogy lehet? tegnap hajnal ota nyomkodom kisebb megszakitasokkal.

bucsicsa 2010.07.13. 19:10:28

@Harcilama: grat Benga de ezzel is azt bizonyítod, hogy gyerekes vagy:D
Bibibii nekem ekkora a pöcsöm, neked nem :DD
egy kisfiú vagy:D

SeniorHamlet 2010.07.13. 19:10:38

@WhiteAngel:

2 nap alatt éveket öregedtem!
Menj már innen te is a picsába, arra a mellébeszélős fórumra ahova való vagy!
Közben frissíts néha és jöjj rá, még ha nagyon lassan is, hogy hány betűből áll a magyar ABC!
Hogy jön ide Wizurah!
Azokat sajnálom akiket irányítasz!
Még 1 ilyen alul kalibrált embert.....
Te mond csak ki a fenét tudsz te irányítani?
És hol voltál eddig!
Megfogadtam hogy disznókkal nem hemperegek,
de hát gyarló az ember és a kísértés is nagy!
Húzás az iskolapadba vissza!
De mán”!!!!
Kibanoltatom magam innen is ha kell!
A LÉNYEG!
A LÉNYEGRŐL BESZÉLJETEK!

Harcilama 2010.07.13. 19:14:21

@bucsicsa:

Én csak belinkeltem.

Gondoltam majd Axxe átrakja az
Extra & Extrém rovatba :D

A reakciód téged minősít, nem engtem. Gyerekes? Ugyan...

Hiszen ti előre tudtátok,hogy 22-es lesz Benga botja, nem? Én olvastam vmi hasonlót...:)

WhiteAngel 2010.07.13. 19:24:26

Sziasztok ismét!
idézzétek fel mit is irtam nektek !
az a baj hogy nem láttok a mondani valóm mélyére
hencegés? nevetséges!:P
ujra felidézném: vizzurah azt irta hogy azért jött át hogy rendet tegyen derionban!! MERT ÁLITOLAG NINCS A KLÁNOK KÖZT EGYETÉRTÉS, SZÖVETSÉG ÉS MINDENKINEK A SAJÁT ÉRDEKEI A LEG FONTOSABBAK!
erre szeredtem volna utalni hogy 4 klán ebben a "Phoenix" képes volt egyhangúan egy csapatként harcolni reméltem nem kell szövetséget irni ti is észrevettétek de ti megint csak azon lovagoltok hogy hencegés!

szalmakalapos!! Barátom attol hogy a mi klánunkban nincs lvl 80 as kaszt nincs 20 as vért fegyok stb mégis elismert klán vagyunk derionban sok a szövetség és ezen tárgyak, kaszt lvl-ek hillyán mi ugyan ugy segitünk minden egyes céh-nek derionban ha sikerül foglalni ha nem ! szoval akkor miért nincs a Phoenix sehol? ha nem lennénk sehol nem foglalkozna velünk a kutya se...mint tudjuk derionban a Kree céh a leg régebbi és legerösebb klán és ha kell segitünk egymásnak nem nézzük végig ahogy halomra lövik a másikat... lásd barátom a KF-en...
QuickHand-et is szapuljátok holott semmi jogotok hozzá mikor láttad öt bárkit is ócsárolni? hja igen.. Axxe szerintem kitértem a témára is amit ezekszerint nem vettél figyelembe!!!
a szemszögünkböl: volt egy event ugye...
amivel pvp fegyokat nyertek egyes kasztok.... remélem erre akarjátok fogni az egészet hogy bunda volt csalás és hogy ezért vesztettetek kastélyt ! ha igen éljetek álom világba és ez legyen az életetek!

bucsicsa 2010.07.13. 19:27:09

@Harcilama: Akkor miért nem oda linkelted? Nem kell a mellé duma:D

SeniorHamlet 2010.07.13. 19:39:29

És még van pofájuk érdemben nyilatkozni egy olyan Eventről,
amin és idézek „két valorian volt”!
Írtam be, de már kibannoltak.
Aztán meg idejön egy Phoenix-es rinpócse
oszt megmondja a frankót....
Tűzön égetném az összes ilyen intellektuelt....
Elgurult a gyógyszerem...

SeniorHamlet 2010.07.13. 19:41:24

@WhiteAngel:
Mert olyan a mélység és a sötétség!
Javaslom hogy ne írj ilyen mélységekben!

LoNDoN 2010.07.13. 19:41:33

Jó a petíció, de pár dolog kimaradt belőle. Például, hogy derionban gyanúsan sok a +22-es fegyver, amit sok valoriani játékos szóvátesz, nem bizonyított, de GYANÚS, hogy nincs-e valami sumákolás a háttérben. Ezt is nagyon sok valoriani állítja, én magam is több helyről hallottam, és alátámasztom, hogy zúgolódnak emiatt.
Másik, hogy beleírtad, hogy a valoriani oldalon alig volt reklámozva az "Ibéria Kincsei" című event, viszont az kifelejtetted, hogy Derionban feltehetően folyamatosan erre voltak ráállítva a spambotok, így kényszerítve hátrányba az ellen oldalt. Írd nyugodtan bele, megfér a sok megalapozatlan egyéb tényként beállított dolog mellé. Nem fognak ezzel foglalkozni a németek, amit nagyon sajnálok, mert egy hivatalos választ én is szívesen látnék ezzel kapcsolatban a játék hivatalos fórumán majd.

bucsicsa 2010.07.13. 19:45:09

@LoNDoN: Ez már tényleg az utolsó beírásod?:D

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 19:47:53

@LoNDoN: Nyilvanvaló és gyerekes feltevésekkel nem foglakoztunk, és részletek kiemelése, és cáfolása sem segít a dolgokon.
A tényeket nézd, és lehet te is elgondolkozol. Mindenesetre olyan event volt ahol nem ismertették a nyereményeket, nem reklámozták mint a többit az info sávban és a díjazottak listája is lendít az "elméleten".
A lényege a kért változtatások az írásnak, ami mindkét oldal, és a munkájukat végezni kíváno GM-eken is segitene.

SeniorHamlet 2010.07.13. 19:49:48

Lol!
Jó ötlet AxxE!
Ird bele!
Ja,ne! Még se!
Hisz ez gúnyolódik....
:)))
Ne gyerekeskedj LoNDoN.

KAnna 2010.07.13. 19:49:59

@WhiteAngel: Nem tudom milyen magas lehetsz de már a Zsiráfot megszégyenítve mesze a fejed a seggedtől!
Itt nincs mellébeszélés pontosan le van írva mi a bajunk, nem tudjuk jobban lekommunikálni, hogy te is megértsd!
QH-t nem kell védened úgy gondolom akiknek valamennyit is ad a szavára (bizonyára mert itt van olvass és segítő szándékkal kritizál valamint építő jelleggel ír) az nem fogja alpári stílusban kisgyerek módjára szidni!

@Harcilama: Gratulálok a fegyverhez... ha lesz változás akkor rendelek HK-t aztán megcsinálom a sajátom is aztán azzal lőlek seggbe!

@SeniorHamlet: Letelt a bann-od írhatsz megint! De próbálj meg 5 szónál kevesebbet egy mondatba préselni meg hasonlatokkal ne gyere mert vannak akik nem értik ha azt mondod, a mostohagyerek váraira ráhugyozik a szülő! A homokozólapátok kiosztásáról is van véleményem de azt megtartom magamnak!

Lekarmollak 2010.07.13. 19:51:58

Amikor elkezdtem játszani, akkor is sokkal erősebb fegyverzettel és páncéllal rendelkeztek a derioni oldalon. Tisztán emlékszem rá, hogy egy csapat a Kreeből, végig vert mindenkit, itt fent is van egy bejegyzés, hogy most már védenek is, most mi lesz??? De senki nem hisztizett, mint most.
Nem megyünk Tf-re, nem veszünk HK-t, bannolásra játszanak, stb. Megöltétek a játékot.
Sokan, velem az élen ez volt az utolsó játék napom. Köszi.

WhiteAngel 2010.07.13. 19:53:09

SeniorHamlet: te barom arcu anyuci kedvence!
Hidd el sokkal nagyobb az öszhang a Phoenix ben mint egész valorianban...
hmm ember egy ojan klánt akik sz...tak . hu...ztak azért hogy itt lehessünk!
2 olyan alvezér van akik kelnek halnak es bármit megtesznek a klánért!!
egyiköjüket biztos ismeritek Ilyen haveromat! 23 as kasztok alapitottuk a klánt akik bent vanak 90% a kezdetek ota harcol a Phoenix ben szoval te majom arcu hol lennél erre képes? ezen gondolkozz el és mégegyszer mondom Axxe azt a rész kihagytad idézeted böl hogy " ÁLITOLAG DERIONBAN NINCS ÖSSZHANG ÉS ÖSSZE TARTÁS! MÉGIS VAN!!!" ezt kivántam hangoztatni ! de mondhattam volna pár más derioni klánt akikkel testvériesen osztozunk mindenen együtt nevetünk és együtt sirunk ha a hejzet meg követeli! nah nem fárasztom magam mert nem éri meg!!!!

bucsicsa 2010.07.13. 20:00:50

@WhiteAngel: na msot vegyéle vissza az arcodból.
Tudod, olvass mielöt megszólalsz.
AxxE, Zsu, Hami, Styx, és Én mind a globolról jöttünk át és jó ideje ismerjük egymást
Ördög AxxE és Hami régi barátok...
A többiek kapcsolatát már nem is említem mert úgy sem értenéd.
Nem hiszem hogy a te céhedben olyan össze tartás és rokoni kapcsolat rendszer van mint nálunk...
van 2 olyan alvezéred??
Nálunk is képzeld, sőt nem csak alvezérek.
Ma lett a HunTers 6 hónapos a ti céhetek mennyi idős is??
Úgy hogy vedd észre magad végre...

SeniorHamlet 2010.07.13. 20:10:56

Huh@WhiteAngel:

Huh!
Na ez nem mély, viszont nekem magas, bele is könnyezik a szemem ha rád nézek!
Menj haza és ne járasd le a céh-edet a legnagyobb jóindulattal mondom, a Phoenix teljes tisztelete mellett!
Viszont örülök mert bár, enyhe nyomásra de alkalmazod a dupla Elipszilonosjét is.
Sebaj teher alatt nő a pálma!
Benned van.
Az a lényeg!

KAnna:
Asszem igazad van!:)
Igyekszem....

KAnna 2010.07.13. 20:14:17

jaj gyerekek.... Karmit el is vesztettük... ez a legszomorúbb!
és ki tudja még kiket fogunk!

bucsicsa 2010.07.13. 20:25:52

@KAnna: És arról mi tehetünk? Ők is így látják a dolgokat.

H3aDarcHer 2010.07.13. 20:28:35

@KAnna: Ezt most komolyan gondoltad vagy poént csinalsz belöle?
És egyébként nem csak őt vesztettük el .

Lexi1004 2010.07.13. 20:38:31

@WhiteAngel:
Amikor dührohamot kapsz, akkor mit érzel? Kötöd az ebet a karóhoz...
(Az ojan, az nem ojan, hanem olyan, ha már mindenbe belekötünk... )
Vannak haverjaid? Neeemááááá, képzeld nekem is vannak. Illetve bocs, nekem nem haverjaim vannak, hanem barátaim.

Szerintem is menj pihenni, kicsit túlcsordultál, vagy memóriacímzési hibád van. Keress fel egy programozót, nagyon rád férne egy alapos tisztítás...

Harcilama 2010.07.13. 20:39:29

Szerintem nem poént csinalt belőle, hanem komolyan irta..remelem :)

LoNDoN 2010.07.13. 20:49:45

@bucsicsa:

Nem. Ez volt az utolsó. (remélem) :D Addig jó, amíg SeniorHamlet és Ördög ír, mert velük nem tudok vitázni :)

2010.07.13. 20:52:44

SeniorHamlet ha azt te írtad és nekem és ilyen kemény legény vagy, Pécsen lakom, lejöhetsz megbeszélhetjük.
De ha gondolod utazok én is ha türhető távolságban vagy és megsúgom ki iskolapados és ki irányít mit.
Ha nem te írtad csak beszúrás, akkor nem szóltam, elég hülyén jelzi.

WhiteAngel, kedves Phoenix vezír.
Mutatsz róla screenshotot?
Szerinted azért jöttem át, hogy szenvedjek meg hogy összefogjak mindenkit? Mi vagyok én szamaritánus?
A legkevésbé sem érdekel a többi céh, csak a saját társaim és akikkel jóba vagyunk elhiszed?
Egyetértés nincs, saját érdekek a fontosak ez tény, sőt... ezzel mi a a gond? Csak kicsit sok céh van sok sok külön érdekkel.
Én nekem sikerült felépíteni egy elég jó céhet ,szerinted hol a tökömbe érdekel a többi? Kivéve akik segítenek persze, ők ránk is számíthatnak.

Hogy ti összefogtatok.... Na azért maradjunk a Földön oke? Ha HUNterS komolyan gondolja, te a nagy összefogásoddal sem leszel az életben kastélytulajdonos... Ne veszítsük már el az eszünket...
Ahogy mi védekeztünk most vasárnap, nah... olyat te az életedben nem fogsz itt átélni...
És még egyszer kiemelném. Nem érdekel a többi derioni céh, már megtanultam, hogy nem kell foglalkozni senki mással csak a saját társaiddal.
Így te rizsázhatsz itt tovább ahogy akarsz, remélem a fene nagy összefogásotokat szétcseszik most hétvégén a valos céhek mert legalább kastély idejére hagyjatok fel a sztrájkkal és az ilyen kis krumplikat verjétek le..

Mi vevők voltunk mindenféle összefogásra, nem egyszer át lettünk verve, hát magasról teszünk a többi derioni céhre, azt hiszem kb. 3 céh kivételével akiknek a nevét nem írom le.

Amúgy meg ki ismer el titeket? Saját magatokat? jah igen... meg a másik két bohóc klánnal akivel összefogtatok? Ezzel lehet dicsekedni ügyes vagy tényleg.
Nem vagytok sehol azt nem mondom, de mi nem foglalkozunk veletek. Csak akkor ezt játékba is fejtsd ki ne itt, nem kell kétszinüsködni, pláne nem mást fikázni, mikor nem is erről van most szó.

Buta kis krumpli vagy te WhiteAngel nem is érdemes veled foglalkozni :D

AxxE mi közzé tettük a céhcseten, aki akarja alá írja a petíciót, mást nem tudunk tenni, én már megtettem.
Jah és én összeszedem erőből ha sikerül... Nincs szükségem eventre, sem arra hogy segítsen más céh kivéve akikkel amúgy is jóba vagyunk pláne nem Phoenix. Inkább örülj annak hogy szereztetek kastélyt, mert normál körülmények között az életbe nem lesz több ilyen. krumplikám

Lexi1004 2010.07.13. 20:59:51

@WizzurahDD:

Kedves Wizu, szerintem Hami nem téged szidott, hanem Whiteangel említett meg egy hsz-ben:

"nah kérdem én hol van WizzurahD klánja? a béka segge alatt feloszlott ! és a Phoenix? "

Ha tévedek, akkor majd Hami javít.

2010.07.13. 21:00:49

Ha azzal segítünk akármelyik valoriani céhnek, hogy Phoenix elől foglalunk, ezáltal nem növekszik a kastelyharcra a státuszpontjuk és hátrányból indulnak, csak szóljatok, ezer örömmel segitünk :)

2010.07.13. 21:01:28

Ja ok, akkor nem szóltam Hami ne haragudj, csak mas hsz-ét olyan hülyén szúrja be, akkor sry.
Akkor angel, neked tépem ki a szived :DDDDD te kis krumpli :D
Hamlet peace.

bucsicsa 2010.07.13. 21:03:54

@WizzurahDD: Rég nem értettünk egyet Wizz, kár hogy ekkora nagy szívás miatt van megint azonos véleményünk.

Szalmakalapos 2010.07.13. 21:14:04

LOL!

Lekarmollakot ismertem, még mielőtt a Valkyr-höz csapódott volna, persze nem dumáltunk annyit, sőt keveset beszéltünk, de az alatt jó kis cimbik lettünk....

Nagyon sajnálom, ezek után én is nagyon gondolkodok, hogy folytassam-e.

Nem tudom...

Lekarmollak..., Guild Wars 2..., már alig várom, remélem ott összefutunk!!

HA A LEVÉL NEM HOZ VÁLTOZÁST, DRASZTIKUS VÁLTOZÁST..., AKKOR LELÉPEK.

Ui: Nélkülem biztos meg lesztek, mert nem voltam az a hű de nagy egyéniség.

DE a levél következményét megvárom!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.13. 21:16:27

@H3aDarcHer: Egész biztosan komolyan gondolta, és engem is mellbevágott.. Pukii, most Lekarmollak, és még ki tudja kik mennek el ezután?
Az a legszomorúbb ebben, hogy sem az üzemeltetők, sem az itteni vezetők nem látják tragikusnak az eseményeket. Remélem a HK stop, és a keletkező hiány a kasszában csak feltűnik valakinek... ha már régi, és eddig jól fizető barátaink nem is számítanak nekik.. :(

SeniorHamlet 2010.07.13. 21:36:50

@WizzurahDD:

A Phoenix-es rinpócsénak lett cimezve!

Tisztelet érte, hogy levetközzük a régi dolgokat, és a végén itt áll pörén mindenki összefogva a bajban!
Ez viszont neked szól!
Még1x köszönöm a magam nevében!

Üdv!

SeniorHamlet 2010.07.13. 21:52:36

@Szalmakalapos:

Tévedsz!
Számon vagy tartva!
Csak én annyira preferálom a focit.

:DDD

SeniorHamlet 2010.07.13. 21:54:21

A "nem" az lemaradt a preferálom elől:)

SeniorHamlet 2010.07.13. 21:59:47

A kiregelt valorianokat meg most legszivesebben leverném az egész szanaszéjjelmagasztolt GmTimen és a sleppjén!
:(((

Harcilama 2010.07.13. 22:01:26

ööö

Tudtommal Lekarmollak az idióta kis bojkottotok miatt hagyja abba, nem a 4 vagy 5 fegyver miatt :D

Kár lenne ezt is a saját javadra forditani...

SeniorHamlet 2010.07.13. 22:04:46

@Harcilama:

Azt hittem értelmesebb vagy!
Ezzel az erővel mondhatnánk azt is hogy miattad ment el.
Ilyet?
...de ilyet senki nem mondott!
Az itteni hangulatról meg körülbelül
0-át tudsz!

KAnna 2010.07.13. 22:13:20

A lényegen nem változtat elment...

négysztory 2010.07.13. 22:42:53

AxxE azt írod hogy értelmét vesztette a kastélyharc
Kérdem én, mi lett volna ha nincs ez az event és a derioniak elvernek benneteket északon ahogy ez meg is történt most hesedbe.
Akkor másnap vége is valo oldalon a játékkedvnek?
mert ugye értelme már nincs a kastélyharcnak

2010.07.13. 22:55:18

Négysztory...
Ha komolyan gondolják, nem vette volna el derion hesedet... Fogjuk már fel...
Ha nagyon nekikészülünk, akkor sikerülhetett volna, de ez nem annak volt köszönhető...
Én nem a valorokat védem, sokat fikáztak engem is, nem is tudják az igazi okokat miért jöttünk át vagy mi volt, ott szóltak le ahol tudtak...
De legyünk már a Földön...
Nem veszed észre, hogy ez most nem arról szól hogy ki tudna leverni kit? -.-

Lemorzsolódás szerintem mindig lesz. Mindig abba fogják hagyni "nagy" nevek. Ez a balhé biztos rásegített, de sajnos ezek amúgy is bekövetkeznek. De ez miatt nem kell befordulni, ha azért még megéri, játszani kell, ha nem akkor meg ugyanúgy ott hagyni a fenébe.
Guild Wars 2 nekem ugyan nem tetszik de én is nagyon várok pár mmo-t, főleg a TERA-t, blade & soul-t, stb.

Én sem élvezem annyira már a GoA-t mint a kezdetkor, de remélem még folytatom azért egy jó ideig, mert hiába találnék most is jobb játékokat, akkor is tetszik valamiért.

bucsicsa szerintem több dologban is egyetértenénk, csak eddig az ellentétek voltak felszínen.
Ebben az adott szituációban szerintem nem is kérdés, mi lenne a helyes.

A mi tagjaink szeretnének TF-re járni, ezért mi mentünk tegnap is meg ma is, a petíciót viszont szerintem többen alá fogják írni, valamint ha lesz még egyéb tervetek is, ami... nem magunktól vonunk meg játékot, mint most pl. nálatok a TF, akkor érdekelne minket is.

De a szarházi Team miatt nem fogjuk magunkat kínozni, szerintem ti se tegyétek.

Quickhand 2010.07.13. 23:10:31

@WizzurahDD:
nem vagy sokkal jobb mint WhiteAngel így a hosszú kommented alapján, ő kicsit egyszerűbben adta elő de te még rosszabb vagy mint kiderült ezzel a "foglalunk Phoneix elöl ha akarjátok" ritka gerinctelen mondatoddal. Nem hiszem ki kell fejtenem miért. Az általánosítás társadalmunk és így az emberek nagy hibája.

négysztory 2010.07.13. 23:24:39

Wizzurah te miről beszélsz?

Rálehet fogni hogy valorian nem vette komolyan ,de akkor minek voltak ott védeni?
Azt irod ha nagyon nekikészülünk akkor sikerülhetett volna.
Elárulom neked mert nem vagy képbe rákészültünk elég rendesen 1 heti szervezés előzte meg a hesedi akciot az hogy te kimaradtál belőle az a te bajod.
Mindenki tudja derionba vannak a jobb játékosok ezt a havi becsület lista is tükrözi szóval mi most komolyan gondoltuk hesed támadását és meg is szereztük.
Most hogy a valok mire fogják a vereséget azzal én nem foglalkozok.

RaVal 2010.07.13. 23:27:00

Wizz, úgy látszik elfelejtetted, hogy a gebrai foglaláskor ebből a két "bohóc" céhből is volt jó pár játékos akiknek köszönhetitek... Mindegy én eddig is tudtam hányadán állsz velünk és mit gondolsz rólunk, most már legalább mindenki számára nyitott.
Ez meg valóban a gerinctelenség alja, hogy a Phoenix elöl foglaltok, ha kell...

A petíció valóban kevés lesz szerintem a bizonyítékok nélkül, hiába írjátok le és írjátok alá sokan.

Magukról az event fegyókról annyit, hogy a chates bénázásom után csoda, hogy csak 11 ember fejtette meg. Én ugyan az esti részén már nem voltam ott, nem nyertem fegyvert, de 4 derioni fegyver miatt én a helyetekben biztos nem adtam volna fel. Inkább még inkább ráálltam volna a kastély témára, hisz a többi játékos ezek után még inkább akarta a fegyvert, így úgymond még inkább kitolhattatok volna a derioni oldallal.

De remélem lehiggadnak a kedélyek a ti oldalatokon is és újra jöttök majd TF-re, bár szerencsére így se unalmas a TF északon hála a Wampire és Nighmare céheknek :) De ahogy ilyennincs mar írta tegnap, én is elnézegetem 2 hónapig a kastélyt belülről.

Quickhand 2010.07.13. 23:29:19

Becsület lista az good for nothing kivetel a 75+os de inkabb 80-as kari nevek esetleg. Ahogy most hallotta tipsy abba is hagyta jatekot ami üdvözletes vagyis mégsem én speciel csak céhvezérség átadását preferáltam volna de ez az ő dolga. na jóéjt

2010.07.13. 23:37:05

RaVal...
Tudod nem neveztem meg senkit, ergo akinek nem inge ne vegye magára, te magadra vetted, mindig is aljasnak tűntél, szíved joga azt hinni amit akarsz , szerencsére kicsit sem érdekel.

A gerinctelenség alja lenne, ha rendesen követnéd az eseményeket.
Ez a kijelentés részemről válasz a Phoenix sunyi gerinctelenségére.
De te ezt úgy meséled meg magadnak ahogy akarod, látom ilyenkor azért ide esz téged is a penész.
Valamint nekem az elég válasz, hogy tőletek is többen érdeklődnek a TGF iránt... Szépen lassan már nem fogják megenni ezt a süketelést, amiben engem, minket lehordtok. Nem lehet a végtelenségig átverni a tagokat.

QH a becsület nem szint és név kérdése. Nekem elegem van abból, hogy mindenki kiforgatja a másik szavát és egy sunyi kis dög. Ennyi az egész. Ha tsipy tényleg abbahagyta, akkor ennél nagyobb öröm hírt nem is írhattál volna számomra, mert ő pont egy ilyen aljas kétszínű alak és az ilyenek eltűnésének csak örülni tudok.

Sumirant Anathel 2010.07.14. 00:02:43

Sziasztok!

Én a korábbi ban-dologhoz szólnék hozzá, és lennék kíváncsi a véleményetekre:

Mint tudjátok és is úgy jártam, mint ahogy korábban egyikőtök írta a goldbuyeres dologgal kapcsolatban, hogy állítólagos aranyvásárlás miatt bannoltak.

Az előzménye az, hogy korábban én HK-val fejlesztettem egy karinak, aki aranyat ígért cserébe. Ami később (egy ismeretlen harmadik személytől - karitól) meg is érkezett. Majd mikor bannoltak, akkor derült ki hogy "illegális" helyről származott.

Viszont ezzel kapcsolatban én igenis nyitottam több jegyet is a supporton, mert a Felhasználási Feltételekben és a Fórumon is CSAK a "vásárlás" volt tiltott cselekmény, a kölcsönkapás vagy "adósságrendezés" nem. Viszont a ban azért is volt aggályos - már csak (magyar) jogi szempontból - mivel a GM-eknek a világon semmi köze sincs a banki átutalásokhoz (banktitok), így 100%osan igazolni, bizonyítani sem tudják a Vételt vagy bármi mást. Innentől meg a GM csak annyit tudott válaszolni, hogy "közismerten goldbuyer karitól jött az arany". ÉS? Mi bizonyítja a vásárlás tényét? Semmi.

És mivel minden jogrendszer a (hatósági)bizonyításon alapul, mellé téve még olyan szép szavakat, mint az "ártatlanság vélelme", a ban abszolúte nem volt jogszerű. Ezzel kapcsolatban meg is kerestem egy ismerős rendőrt, aki mondta, hogy ha feljelentést kívánok tenni, akkor nyugodt szívvel felveszi azt, mert ez eddig amit elmondtam, a GM-ek és a GF részéről simán megvalósít egy BTK 300/C§ (2) bekezdésbe ütköző számítógépes csalás vétséget (az elkövetés módja: indokolatlanul hozzáférhetetlenné tesz), az meg hogy a kari minden pénzét törölték (szintén bizonyítottság, stb. nélkül), az még mellé egy sikkasztás vétség is.

Kérdem én, ezek után milyen jogi vagy bármi ismerete van a játék működtetőinek (pl. GM), főleg, hogy egy ilyen feljelentés (főleg ha minden bannolt megtenné) nem volna igazán jó reklám a GF-nek.

És ami még mindenen felüli volt: én megírtam ezeket a GM-nek, a jogi aggályaimat, stb., erre még kaptam +2 nap ban-t a team tagjának sértegetéséért, pedig semmi sértő sem volt benne, semmi trágár szó vagy jelzó, csak közöltem vele, hogy nagyon úgy látszik hogy nem ért a jogrendszerhez, csak azt szajkózza, amit "odafönt" mondanak neki. És azt sem biztos hogy helyesen, csak monoton módon.

Szóval lehet hogy nemrég a nagynagy Vezérek összevonták a szemöldöküket, és kitalálták, hogy nagy-ban-láz lesz, és kitiltottak sok karit, DE igazából lehet(ne) ezt jól és ügyesen, vagy inkább jog és szakszerűen csinálni, nehogy "szó érje a ház elejét" és még akár per is legyen a ballépésekből. Mert az ilyen játékokban a médiával ellentétben a negatív reklám nem jó reklám, és ha a sok fizetős kari kivonul, akkor nem lesz miből fizetni a kedves teamet.

De ezek az ügyes-okos húzások a korábban általatok írottakkal egybehangzóan bizonyítják, vagy legalábbis sejtetik, hogy "itt van a kutya elásva" és nincs minden rendben "odaát"- nem a Valo és nem a Deri oldalon, hanem a "fátylon túl".

Ha lesz ban érte ha nem, én így látom............. Hát ti?

U.i.: QH, amúgy azért kerestem CursedDevilt a kiskarimmal, anno Keterben, hogy erről eszmét cseréljek, de sajna "Ő" nem volt vevő a dologra....

BigPi 2010.07.14. 00:10:15

WizzurahDD!!

Te szívsz valamit? Mintha nem is ugyanaz az ember lennél akivel elfoglaltuk a Gebrai kastélyt. Akkor a ts-en keresztül megismert szimpatikus ember. Itt egy vérbunkó stílusban írogat.

A nyílt levél nem minden sorával értek egyet, ezért én nem fogom aláírni.

az event díjazása túlzó volt, mint hogy az is aggályos, hogy nem jelentették be olyan helyen, ahol minden játékos értesülhetett róla. A Gm-ek hangnemet nem kritizálom, mert én magam nem talákoztam ilyennel.

Santaangel 2010.07.14. 06:33:00

Tisztelt urak s hölgyek.

HK nélkül rossz gépröl is lehet fejlödni --- ezzel igy van szerintem a regisztrált játkosok 60 % akinek nem telik rá.
Ti akik havi szintet sok sok pénzt öltök bele minden kis dolgon csak politikáztok.

2 évet játszottam a metinben.A team ott is hasonló volt.Voltak peticiók,GF fele is.
AZt érték el vele hogy vizsgálni kezdték a magyar servert s kb 50 Top játékost bannoltak ki - vélt s valós indokokkal.

( megjegyzem akkor nekem 76os szintü karakterem volt ott :)

El kellene kicsit gondolkodni : Ez 1 játék . Senki nem pótolhatatlan csak max nehezen.A bojkottal max azt éritek el hogy nem játszotok, s ez saját magatokkal való kiszúr.Játszom vagy nem döntse se el mindenki.

nem vagyok régi játékos - sőt melletettek szinte kezdő de : 2 dolog.
1. a játék élményt megöli a politikázás.
2. Engem sokszor sokan megöltek valorok ...
és akkor mi van .....
Ez is a játék része...
Fel kellene ébrednetek kissé s rájönni JÁTÉK!!!

H3aDarcHer 2010.07.14. 08:19:06

@Santaangel: Az azért hozzátartozik az igazsághoz hogy metinben a lv 90-et elért játékosok harmadát okkal vagy anélkül de bannolták.Én is metineztem de az más volt.Ott a Gm-ek csak német szerveren játszhattak tehát nem voltak ilyen szintű visszaélések.
Ajánlom ezt bevezetni itt is.

Egyébként nagyon sokan hagyták abba játékot amiről nem tudunk.
Ha felsorolnám mennyi valkyres nem játszik már csodálkoznátok.

Egy játékot csak addig játsz amíg élvezed.Ezt élvezitek?Őszintén?

bucsicsa 2010.07.14. 09:03:43

@négysztory: Latom még mindig nem érted. Nem a kastély elvestésével van a gond, soha nem volt gond azzal, hogy van -e terület vagy nincs. De neked hiába is magyaráz mindenki, mert soha nem fogod fel fogni...

@Sumirant Anathel: Igen ezen is látszik a GM-ek önkény uralma, azt csinálnak amit csak akarnak következmények nélkül.

Santaangel 2010.07.14. 09:20:04

Gmeket lehet szidni - lehet ugymond fikazni de semmi nem fog változni.... Mint irtam : Senki nem pótolhatatlan csak max nehezen.

Bocsánat de meg kérdezem : Hol a Valo-r Vilag ? Utalva Axxe cikére.

Lehet kreálni dolgokat .... lehet sárt dobálni... de lehet felállni nem hátra nézve azt mondani nem érdekel mi volt... Én játszom tovább mert szórakoztat,Ha meg nem akkor abba kell hagyni az egészet....

Én februárban jöttem a GOA ra s maradtam itt.Rossz géppel rossz netel HK nélkül de vagyok.Ti az ugy mont Valor Toppok SZuper cuccban HK tömgeleggel miért is hagyjátok akkor abba,de öszintén? Nenm kellene GM re s miegyebre fogni ..... Menjetek el mint én tettem 2 honapra felváltva "pihenni" s észre vesztitek van másik világ is.

Santaangel 2010.07.14. 09:26:21

@H3aDarcHer:
Nem tudom mikor metineztél de sajnos rossz az infod nagyon.

A GF engedi a GMek játékos karaktereinek a játékot.... ha tetszik ha nem a GF dönt s nem a játékosok.

AZ itteni GMek a Metines GMekhez képes anygalok de komolyan.Ott sokkal erősebb s komolyabb a hatalom.

Tehát a peticióval max azt lehet elérni hoyg 1 komolyabb GA lessz ....
Meg nézve a team listát érdekes nevet láttam : Norand. Nah Ő Régi GFes s sokhelyen GM volt.
Tehát zárszónak feléd : Az itteni GMek a többi GFes játék GMjeihez képes " ANGYALOK"

Inso 2010.07.14. 09:30:47

@Santaangel:
mert sokan úgy gondoljuk, ha vmiért pénzt adunk, akkor szeretnénk úgy játszani, hogy nem hátrányból indulunk. ha minden mellett szó nélkül elmegyünk, azt fogják hinni bármit megtehetnek.

Santaangel 2010.07.14. 09:42:45

S@Inso: Sajnos ez amire 3 év MMO után azt mondom --- Gyermeki álom - Javaslom olvasd el a GF felhasználói szerződét de az eredetit.Meglepödsz.......

Nem véletlen hogy nem veszem HK-t.
Metines korszakomban hasonló voltam mint ti s okultam.

H3aDarcHer 2010.07.14. 10:12:39

@Santaangel: Figyelj amikor en jatszottam akkor ugy tudtuk (mert nem voltam vele egyedül) hogy a gm-ek csak masik orszagban jatszhatnak.Nem is volt gondom velük.Bár tudtam hogy néha feljönnek és ha olyan kedvük van mondvacsinált indokokkal bannolnak egy-két embert de ez addig nem zavart amíg nem én vagy valamelyik haverom volt az .

Szoto 2010.07.14. 10:16:10

@Quickhand: Bizonyára voltál már te is feldúlt, de nem magyarázkodok volt ami volt, azért kösz hogy vagy olyan korrekt és nem bannoltatsz.

Santaangel 2010.07.14. 10:18:53

Nekem sajnos közel 30 baratomat tették ki GF utasításra..... mert már 80 akar hanyasok voltak. Akkor lett eleg ha jatszottal Ismerted a Jinno csapatát nah roluk beszelek .. egyutt kezdtunk s fejeztuk.Itt is hasonlo lessz ha iyg folytatjátok.

múrikutya 2010.07.14. 10:20:39

Ahogy én látom, a legtöbb sérelem és métely abból származik, hogy ki hogyan, hol, milyen trükkel él vissza a szabályokkal, hogy tekeri-csavarja, ferdíti, vagy éppen játsza ki azokat. Ebből fakad a fórumos vita, a marakodás, reklamáció, ellenreklamáció, stb. Most nagyon nagyon magam ellen beszélek, de látom, hogy ez milyen súlyos gond nektek, szóval azt mondom, hogy nem lenne egyszerűbb, ha tényleg nem lennének szabályok? S akkor megszűnne a támadási felület is. Nem lenne fraps, bannoltatás, nem kellene a fórumon sérelmezni a dolgokat, ésatöbbi.. Vagyis, nem lenne jobb és egyszerűbb, ha azt akarnátok, hogy töröljék el a szabályokat? Ha már nyílt levelet szerkesztetek, sok-sok aláírással, nem lenne kézenfekvőbb, hogy csupán erről szóljon? Ez egy gondolat csak, úgy kezeljétek. S ha megszűnnének a szabályok, megszűnnének vele a konfrontációs pontok is. A nyeremény dolog pedig önálló probléma, szerintem nem kapcsolódik szervesen ehhez. De ha megoldódna az első, talán könnyebben elfogadnátok a másodikat. Ez csak ötlet.

múrikutya 2010.07.14. 10:24:33

(folyt.) Mert amit beleirtatok, azt nem igazan lehet alátámasztani, és azt, ami ingatag lábakon áll, nem veszik komolyan.

H3aDarcHer 2010.07.14. 10:29:39

@Santaangel: Ezzel arra célzol hogy te is jinnos voltal ?vagy hogy jinno a köcsög?ha jol tudom jinno a kekek voltak , en is ott jatszottam .Es igen erröl beszeltem :((

Az ékezetert bocs már kiakaszt a goa

2010.07.14. 10:52:09

BigPi.
Mert alapból az vagyok, csak amikor nyomós indok nélkül ilyeneket írkálnak rólunk, akkor bizony ilyen leszek, hozzá teszem teljesen jogosan.
De ha hozzá írsz, akkor olvasd el az előzményeket is.
Jah RaVal még annyit, hogy felkerestem a FightClub-ot, legalábbis aki illetékes és én nem vagyok vele rosszba és jeleztem felé a Phoenix-el kialakult helyzetünkről... Szóval ennyit a korrektségről, részünkről megvan. Azért nem leszek én is sumák, hogy te ne így vélekedj rólam.
Mellesleg a magas lóról is szálljatok le, mert aztán úgy adjátok így elő, hogy titeket meg hogy így meg úgy lenézünk akárkit.
Mert ez nem igaz, kifele nem kommunikálunk, pont ezért, hogy ne legyen vita, ami van mégis, az kitaláció, valamint azért, mert bizonyos 3-4 céh kivételével a többi nem érdekel, ergo nincs is véleményünk róla. Néhány tagról van, de magáról a céhekről nincs. Így jó lenne ezeket a meséket befejezni. Mert mi a játékkal foglalkozunk és nem veletek!

QH nem egy ember véleménye az, tehát nem egy ember alapján általánosítok.
Ettől függetlenül a céhvezér egy céhet képvisel, ha sajnálod, a tagjait sajnáld.

A foglalás nem gerinctelen, válasz lépés az nagyon kedves felfogásukhoz, amit itt közzé tettek és amire semmi szükség nem volt, sőt, az a felfogás abszolút jogtalan is lett volna, hát adunk rá okot, hogy úgy gondolják.

BigPi, ez így igaz, mint írom akinek nem inge nem veszi magára... Mellesleg azt hiszem megköszönjük mindig, valamint felajánljuk, hogy aki jön segíteni és szeretné, az bármikor bemehet a kastélyba venni csinálni amit akar.
Tehát azért ne adjuk ezt most úgy elő, hogy ez annyira egyoldalú segítség, ez közös segítség és érdek, vagy ha semmi haverság, akkor szimplán üzlet.
Nem várjuk el, hogy a két szép szemünkért segítsenek, sőt mivel itt ilyen formában írnak rólunk, valószínüleg nem is azért tették...
Tehát azért ezt nem kell fel hozni mindig, adok kapok megy...

A levélen biztos, hogy lehetne csiszolni, az alap mondanivalója viszont bőven igaz és igazságos.

Lekarmollak 2010.07.14. 11:20:02

Wizzurah
Érdekes egy olyan ember írásait olvasni az összefogásról, aki önmagában képtelen erre. Fogalmad sincs, hogy mi az a csapat munka, hogy kell céhekkel együtt dolgozni. A saját céheddel, céheiddel se ment, tudom, tapasztaltam. Azzal a dumával, hagytad el a valo oldalt, hogy képtelen az összefogásra :D. Nem az csak veled nem volt hajlandó senki beszélni, mert képtelen voltál a megbeszéltek alapján cselekedni. Elmentél, és vitted a követőidet, jól tetted, mert így gyerek játékvolt számomra, hogy össze fogjam a 4 nagy céhet. Mivel a derioni oldalon is vannak barátaim ismerőseim, ugyan azt a szarkeverést csinálod, mint itt.

miazmamegint 2010.07.14. 11:32:24

@bucsicsa:

Az, hogy én ki vagyok tök mindegy. Azt se tudom te ki vagy. Itt mindenki névtelen, és csak a magáét fújja. Még a petíciót is úgy kell aláírni, hogy nem teszi kötelezővé a szerzője, hogy játékbeli karakterhez, accounthoz regisztrált email cím tartozzon. Akkor milyen nevesítésről beszélsz?
Aláírjam a petíciótokat? Vagy 10x megteszem, de előtte a lexikonból válogatok innen is onnan is, csak hogy igazságos legyen. Legalább ti legyetek következetesek, azért nyafogtok, hogy a team milyen korrupt, mondvacsinált indokokkal bannol... hahaha. Ez a petíció micsoda? az én szememben ugyanaz. Hiteltelen wcpapír (puha papírra nyomtatva)

2010.07.14. 11:55:09

Lekarmollak. Kicsi kis krumpli vagy te ahhoz, hogy érdekeljenek a hülyeségeid.

Petinek volt alkalma megismernie, szar alak vagy, elhisszük, én nem ismerlek, nem is akarlak.

A te barátaid még jó hogy a te pártodat fogják, az enyémek képzeld az én pártomat.
Viszont ide nem írnak, mert nincs rá szükség, nincs mit megmagyaráznunk, ellenben ti elég serényen körmöltök rólam...

Mi csak jót nevetünk hátra dőlve, Ne hagyd abba karmi, fogd össze a valókat, tényleg óriási siker, látszik :)

Ejj te buta kis krumpli dildo (érted :D)

2010.07.14. 11:57:42

Lekarmollak, buta kis krumpli vagy te ahhoz, hogy vitába szálljak a hülyeségeiddel.

Aki élőbe megismert, szar alaknak tart, elhiszem, én nem ismerlek nem is akarlak.
Nagyszerű az összefogás, tapasztaljuk... Dolgozz még rajta azt javaslom.

A kis barátaidat puszilom, mi hátradőlve élvezzük a komédiát. Tőlünk csak én írkálok ide, eredetileg a petíció és az event miatti összefogás miatt, egyéb magyarázkodásra nincs szükségünk. Ti bezzeg folyamat károgtok, tudod... Az körmöl meg magyarázkodik ennyit, akinek szüksége van rá :)

Ejnye te buta kis krumpli dildo :)

2010.07.14. 11:58:28

Dupla ill már trio postert sorry, az első nem jelent meg csak most miután beírtam az újat, igaz a kettő közt volt egy áramkimaradás :S
bocsesz adminusz

toronyőra 2010.07.14. 12:06:36

Tisztelt Játékosok!
Ad1.
tsipsyről nehány szó:
A kommentjei minősíthetetlen hangneme igen súlyos gondot okozott számunkra is, leginkább az, hogy céhvezérként írta, ami nem fedi a valóságot. Neki semmi köze sem volt a KH-hoz, a közelében sem járt a harcmezőknek, a szerevezésben sem vette ki a részét. Ennek ellenére mint a PH alapító tagja és egykori vezetője sem engedhető meg ekkora arccal beszélni, a Valorian oldal játékosait sértegetni, márpedig a megnyilvánulásai sértőek, gyerekesek voltak, és számunkra is vállalhatatlanok. Kérem a társaság tagjait, hogy a hozzászólásit ekként tekintsék, hogy az kizárólag az ő „véleményét”, hozzáállását tükrözik. Elnézést nem kérhetek egy felnőtt ember szavai helyett. Tehát ismétlem, a fent nevezettnek többé semmilyen formában nincs köze a PH céhhez, a hozzászólása kizárólag őt tükrözi.

Ad.
WizzurahDD
Kedves W. a bohóc céh egyik úgynevezett vezetője lennék. Minden esetben legelőször is köszönettel tartozom. Köszönet azért, hogy nyilvánosságra kerül az igazi arcod, amit nem tisztem minősíteni. Egy igen aprócska tényről el tetszettél felejtkezni, mégpedig arról, hogy annó a gebrai kastély elfoglalásához, e bohóc céhektől kértél segítséget, persze azt sem úgy, hogy a vezetőkkel egyeztess, hanem csak bele a levegőbe: kastélyharc, gyertek, gyertek. Semmi kifogásom ez ellen, a mind chat erre lehetőséget biztosit.
„Ez a kijelentés részemről válasz a Phoenix sunyi gerinctelenségére”
Miféle gerinctelenség? – Amikor átjöttél (ki tudja milyen okból), az első dolgod a kérkedés, a gőgös nagyképűség stigmait hordozta magán, tudom, ott voltam, amikor azt ecsetelted festői magabiztossággal, hogy Neked, karriered volt a Valorian oldalon. Remek, szólok, hogy ez egy virtuális játék. Amit akkor ott tettél, mondtál: olvadjatok, mert megjött a nagy W. (nem nem Winettou). Valamint emlegettél valamiféle hatalmas műveltséget. Tisztelt W. te annyira vagy művelt, mint a friss tavaszi veteményes. Persze az amely ápolatlan, s mindenféle vadhajtás nő ki belőle. Sebaj. Igen, valami apróság megütötte a fülem minap, Te nagy Vezér, hogy lehet az, hogy a céhed tagjai nem értesülnek arról, hogy mit is kap a céh vezetője egy sikeres foglalás, valamint egy sikeres védés után? Azok a hangok, amiket te mondtál, hogy a bohóc céhekből mennének hozzátok emberek… nos örömmel tudatom, hogy a verebek azt is csiripelik, tőletek is készülnek távozni (ne a lvl 50esekre gondolj). Utólag köszönöm azt is, hogy megástad a sírod a Derioni oldalon is, valamint belefeküdtél a koporsóba, szépen ráhajtottad a fedelet. Mi leszünk olyan kedvesek és eltemetünk. Hogy egy klasszikussal zárjam soraim: „Viszek virágot a sírodra”

Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: ilyennincs

miazmamegint 2010.07.14. 12:12:21

@AxxE:

Persze, hogy sértegettem, elnézést érte, de elolvastam egy csomó hozzászólást és azt hittem itt az alapszabály :S
Bocsánat, jól tetted, hogy törölted, de a spanokét azt hagyd benne nyugodtan, így válik olyanná ez a blog is, mint az összes többi internetes fórum, éljen a szólásszabadság, és a saját vélemény xD

2010.07.14. 12:33:30

Azt hiszem ezentúl mindenről csinálok videót meg screenshotot...

toronyőra, kikérem magamnak, hogy én magamat dicsőítettem.

A kastélyharcra az utolsó időben toboroztunk a Mind cseten is.
Legtöbbször úgy kérdezzük, van e kedvetek jönni, a segítség jól jönne igen, kinek nem, ahogy gondoljátok szóljatok, és elmondom, hogy mit adunk cserébe.
Ez mindenhol így megy, aki letagadja, az hazudik, de mondom, mindenről csinálok akkor screenshotot és akkor a végét veszem ezeknek.

A céh fúziókról volt csak szó régen, ahol több céh fel lett keresve, mert mindenki egyet értett, de érdemben senki sem tárgyalt a másikkal. Én igen, megbeszéltük, akinek tetszett megcsináltuk, később mégsem jött össze, most a Vattacukikkal összejött és nagyon jól érezzük magunkat.
Sosem volt szükségem és nem is lesz fényezésre, mert... Kedves toronyőra, ezzel nem magamnak ill. nem csak magamnak teszek jót.
Nekem nincs szükségem rá, hogy másnak bizonygassam hogy lenne jó, ami persze az én meglátásom.

Annak kifejezetten örülök, hogy temetsz, jól teszed :) Addig jó, amíg ez van, remélem akkor nem írogattok többet rólam és síri csend lesz.
Ha nem vennétek észre én most kezdtem el írni ide a petíció miatt és megint nekem estek páran, ergo én eddig is elvoltam magamban, úgy hogy nem voltam a közép pontban, ti tesztek oda. Nem örülök nem is zavar, azt hisztek amit akartok.

Mivel alvezer vagy, ezért te is egy céhet képviselsz és mivel tsipsy-től elhatárolódsz, ezért az előletek való foglalásra tett ajánlatunkat vissza vonom.
A többi problémád az egyéni szociális, az meg már nem céh szintü, tehát nekem sem kell céh szintű válaszlépést tennem.
Ilyen egyszerű az egész, korrektség.
Köszönöm hogy tisztáztad, ennyi.

Ja most látom a végén hogy ilyennincs.
Nos jól emlékszem rád. A tárgyalás a fúzióról annó ott kezdődött hogy folyamat azzal piszkáltatok, hogy miért jöttem át... Akkor is írtam hogy elmondom akit érdekel de akkor nem azért voltunk ott. Megjegyzem szinte senki sem suttogott utána rám, hogy na akkor írjam meg miért jöttem át... Tehát ennyit erről.
Pont te írtad folyamat, hogy mit tettem eddig, bizonyítsak, tegyek le valamit az asztalra stb. Host most meg te vádolsz meg azzal, hogy én menőztem, hát... Ez enyhe ellentmondás.
Valószinüleg nem fognak hinni nekem sajnos ez van, mondom... ezentúl screenshot készül mindenről és akkor vége a kétszinüségnek, nem csinálok belőle problémát.

Először azt is hittem rólad, hogy valami kis gyerek vagy, később mondták hogy nem, hát... azóta nem dumálunk, jelzem bizonyítottam úgy érzem, kb 10 nap alatt behoztalak téged anno pl. szintben, most, hogy másfél hónapig nem fejlődtem így is 1 szinten vagyunk -.-
Céh szinten annyit bizonyítottam, hogy az AntiszocialisVattacukrok a derioni oldalon a második legerősebb céh, ezt vitatni lehet, de ez így van és ne haragudj, de a Phoenix-nél sokkal erősebb, persze ez nem rátok nézve rossz, hanem nagyon szépen felépítettünk egy céhet, amire vagy irigyek vagytok vagy nem tudom, de a fikázásokra nincs okotok.
Nálatok is biztos vannak jó tagok, kevesen vagytok, nem tudom, de ez bizony így van.

Valamint érdekes, hogy mindig érdeklődnek azokból a céhekből TGF iránt akik itt fikáznak... Akkor most mi van? Ha meg átveszem majd őket, akkor meg mégjobban fikázás lesz, mert hogy képzelem, holott maguktól jönnek, jobb lenne előbb a saját háza táján seperni mindenkinek.

bucsicsa 2010.07.14. 12:49:11

@miazmamegint: Én Manci vagyok, de ezt minden idejáró tudja, és ha figyelnél arra amit írok, akkor látnád az aláírásomat is. Tudod, én készítettem a blogon a küldetések rovatot. Nem hiszem hogy mindenki névtelen, hisz a többségünk mind felmeri vállalni a nevét, és így a véleményét.
A sértegetésre ne vár más választ te sem, mi az hogy feljössz ide és mindenkit lehordasz?
Egy értelmes hsz-ed sem volt eddig:D
Én már írtam mond meg ki vagy és beszélhetünk.
Addig is
Üdv
MANCI

Lekarmollak 2010.07.14. 13:08:43

@WizzurahDD:
Tudod ez is téged minősít, Sleip jó arc, ilyet biztos nem mondott, különben nem látogatott volna meg másodszor is.
A sértegetésed nem veszem fel, mert okosabb vagyok, hogy ugorjak rá, pláne hogy egészen addig amíg nemet mondtam neked a váltáshoz, semmi bajod nem volt velem.

miazmamegint 2010.07.14. 13:24:10

@bucsicsa:

Ki az a Manci? Soha nem hallottam róla :S bocs az én hibám, ilyen ez a virtuális lét.
Miért értelmetlenek az én hozzászólásaim? És ha így is van, egy szabad blogon nincs helye nekik? Hátha valaki tudja értelmezni... bár itt is úgy van ahogy máshol. Vannak főértelmezők, és ők mondják meg mi értelmes és mi a szemét, amit törölni kell. Nyilvánvaló.
Mindenkit lehordtam? :D Ezt hol olvastad? Én olvasok, és a véleményemet írtam le, de tudtam, hogy nem fog egyezni a tiétekkel. Itt mindenki szid mindenkit, és AxxE ennek örül, hisz volt olyan periódus, mikor pangás volt a blogján, a "mi a véleményed 1. része" ennek kínjából született. Most dobtatok a tűzre megint egy keveset, és lángol. Majd leég, mint olyan sok minden ebben a világban.

Lexi1004 2010.07.14. 13:32:33

@miazmamegint: És még mindig nem tudjuk ki vagy:)
Kár, hogy nem ismered Mancit, pedig megéri!! :)

2010.07.14. 13:42:38

Karmi... nekem egészen eddig semmi bajom nem volt veled, amíg nem kezdtél el ilyeneket fikázni, amikor tudod jól, hogy a fele sem igaz...
Nem kell lelkizni, en sem vagyok kiváncsi a sértegetésekre. De igen, nagyon okos vagy, örülök neki.
Ha tudom főleg Peti hivogatott át, igen örültünk volna, persze most hogy kiderült a kétszinüséged, örülök ugyanúgy, csak más értelemben.

Hogy ki mit mondott rólad, arról meg azt hiszel amit akarsz, nekem nem kell bizonygatnom semmit.

2010.07.14. 13:43:49

miazmamegint akkor te elég zöldfülü lehetsz a játékban, ha nem ismered azokat, akik az elsők között kezdték el a játékot, mellesleg ilyen szintű tájékozatlanságod ellenére nagyon okosnak próbálsz tünni.
Jelzem szerintem pihenj, a küldetésed fail.

UzumakiN 2010.07.14. 13:53:01

A nyílt levélre.
Ha eléred amit akarsz és elveszik a fegyvereket, akkor visszakapják a karakterek a HK-t? Vagy ha tényleg eléred és erre a Derion oldal nem csinalja ezeket? Megunnád a játékot nem?

2010.07.14. 13:56:28

Szerintem a meglevő fegyókat már nem veszik el, ne is vegyék, mert tényleg HK meg minden... Több ilyen ne legyen.
5 fegyót még ki lehet bírni, szerintem a fő irány az legyen hogy több ilyen ne legyen.
Az esélytelen hogy elvegyék...
Valamint nem mindenki tud olyan jól angolul, ugye beírod az adataidat, "leokezod" es utána még meg kell erősíteni az alá írást, azt jó lenne valahogy leírni sugó szerűen hogy hogy kell. Nekem ment, de... mások pláne a fiatalabbaknak lehet bonyolult.

Na meg kár hogy nem lehet látni hányan írták alá meg mi van, vagy csak én nem találom?

miazmamegint 2010.07.14. 13:57:47

@WizzurahDD:

Miért kell ismernem bárkit ahhoz, hogy önálló véleményem legyen az itt és a játékban folyó dolgokról? Ha zöldfülű vagyok is, akkor már kussoljak? Nem is tudtam, hogy ez a ti játékotok "veteránok", de most már tudom. A küldetésem pedig valóban fail, nem is lehet másképpen, bárki ezt mondja, ha végigolvassa a blogot.

WizzurahDD (törölt) 2010.07.14. 14:04:05

miazmamegint ezt senki se mondta hogy nem lehet önálló véleményed.
Lehet, tiszteletben is van tartva, de miért nem lehet normális stílusban megírni és nem mindig oda piszkálgatni?
Akkor szerintem egy rossz szót nem kapnál.

Harcilama 2010.07.14. 14:09:30

@miazmamegint:

segítek... talán a Manci nevet kevesen ismerik, de ha azt mondjuk, MagusManci, talán beugrik, mekkora név :D

miazmamegint 2010.07.14. 14:27:02

@Lexi1004:

Neked talán majd egyszer elmondom, végigolvasva a blogot, és szigorúan a hozzászólások tartalmából ítélkezve azon kevesek közé tartozol, akiknél a nick mögött látok valakit. Amúgyis tök mindegy ki vagyok már mondtam, itt egyetlen embert sem érdekel, hogy a másik ki. Egészen másfajta érdekek vannak.

miazmamegint 2010.07.14. 14:36:41

@Harcilama:

A MagusManci sem mond semmit... viszont a BengaAllat, az más, már első elolvasásra is beugrott a jelentése. Szeretem, ha valaki kifejező nicket választ magának. Kedvellek BengaAllat!

AlyahWindmore 2010.07.14. 14:50:24

Sziasztok

Néha én is fel szoktam nézni ide......
Itt vissza olvasni....hát ez nem volt semmi..

Te jó ég!!!!
Minek kelet ebe bele keverni a minket Phoenixeket....ja tőlünk is megszólaltak...Általában PM-ben intézem az ügyeket de most ez így indokolt.

Három vezetője van a Phoenixnek Tsipsy, Ilyennincs és jó magam, ismerem mindegyik céh tagot egytől egyig és !egyikük se gerinctelen!....némelyikük rendkívül vehemens de ez kifelé irányuló ezért ne általánosítsunk és őket is hagyjuk innentől kezdve békén.

A továbbiakban elvárom a normális hangnemet a Phoenixel kapcsolatban mint ahogy ők is normális hangnemben fognak írni ez után a hozzászólásom után.(remélem/ajánlom)
Vendégek vagyunk itt nem rendbontók és az ellenségeskedés se kell.

Ki kezdte.....ki folyatta...vissza olvastam láttam, ilyenekre nem vagyok kíváncsi remélem vissza áll a normális hangnem mindkét oldalról.

Wizzurah!
'foglalunk Phoneix elöl ha akarjátok'
Ezen a kijelentéseden nagyon gondolkozz el. És ne packázz velem.
Ha jössz is foglalni elölünk pillanatok alatt letöröm a fene nagy önbizalmad.
A normális hangnemet én mindig meg adtam neked és a céhed tagjainak is.
Ha bajod van a Phoenixel nekem jelezd ahogy én is tetem mikor a te céhed egyik tagjával volt bajom. Ha már derioni lettél mondtam: Isten hozott! de akkor legyél is az. Ellentmondást ebben nem tűrök, a vitának ez a része lezárva!

ennyit a főbb vita kérdésekről.

Jöjjön a vélemény....

Petíció, Eventek, GM-ek, 38-as fegyók.
KASTÉLY HARC.

Petíciózhattok de azt viszont tényleg úgy kéne hogy legyen hozzá játékos karakter név és a hozzá tartozó email cím hogy ellenőrizhető legyen mikor aláírod mert különben eleve bukott ügy az egész.

Megértem a néző pontotokat de ha ez a petíció valamilyen csoda folytán sikeres az elég sok következménnyel járhat ami lehet hogy többet árt mint használ.

Tehát én nem írom alá ,mert nem is mindenben értek egyet veletek, bizonyos dolgok lehetnének másképp az tény de itt nem csak a legutóbbi eventröl van szó.

Szerintem annyi lesz a vége hogy itt is bevezetik azt az eventet amelyikben nem tudom menyit kell egy 30 napon belül on-line lenni és 200 dollárt költeni hogy kapj egy fegyvert és akkor nem 5 vagy 10 darab.

Plusz az eventeket próbáljuk meg mindig támogatni mert azok nélkül néha elég unalmas tud lenni ez a játék. És szerintem is a GM-ek tényleg másképp kezelnék a problémáitokat ha nem ilyen hangnemben írnátok nekik. És gondoljatok bele hogy ezek által az evntek által jut pluszos cucchoz sok olyan játékos akiknek szinte soha nincs és talán nem is lesz hold köve az eventek pedig csak a GM-eken múlnak.

A vasárnapi kastély harcra nagyon készültünk valóban nagy erőket vonultatunk fel de kemény izgalmas élvezetes csata volt(és ez nem csak az én véleményem)
Tehát jelenlét kötelező!:P ez ügyben szintén nem tűrök ellentmondást:P
Független atoll hogy ki nyer és ki veszít.

Sziasztok

AlyahWindmore 2010.07.14. 15:18:10

Bocs dupla:
Munkábol irok kiseb megszakitásokal de látom közbe Ilyen is hozá szólt, Igen a vezetés számot tevö részét én és iylen csináljuk a PH-ban, utóbi idöben föleg Ilyen.

És ami kimaradt:
Tiltakozatok HK vásárlásal ha akartok de ne azzal hogy nem jösztök TF-re és kastély harcra hisz az a legjob része enek a játéknak.

H3aDarcHer 2010.07.14. 15:54:40

@AlyahWindmore: A peticiohoz karakternév , a hozzá tartozó e-mail cím, (remélem mindenki ezt adta meg mert igy vissza lehett elenőrizni, legalábbis szerintem)és az kell még hogy melyik oldalon játszol.

WizzurahDD (törölt) 2010.07.14. 16:27:02

AlyahWindmore.

Áruld el nekem, miért van mindig az, hogy valaki a vezetőségből fikázza a másikat, erre mint egy megmentő érkezik egy másik alvezér ,vagy vezér vagy akárki és akkor őt kell keresni ha van valami a másikat ne is vegyük figyelembe.
Ő is vezér, ő írt először olyanokat, gondolom olvastad, akkor igenis figyelembe vesszük és igenis ugyanolyan megnyilvánulásokat és szankciókat helyezünk kilátásba.

Egy játék, nem tudom hogy tudsz törni mit, nem hiszem, hogy ártani tudnál nekem egy játékban. A foglalunk dolgot vissza vontuk, miután egy másik alvezéretek (de sokan lettetek hirtelen) is tisztázta ill. semmissé tette a harmadik vagy ki tudja hányadik vezéretek kijelentéseit.

Én is megadtam a normális hangnemet, egészen addig, amíg az alvezéretek-vezéretek el nem kezdte. Ezt be kell látnod ő kezdte, azt hiszem jogos válasz lépéseket helyeztünk kilátásba.

Azt tehát vissza vontuk, tsipsy látom már nem Phoenix tag, ettől függetlenül elvárjuk a bocsánat kérést. Nemrégiben ti kerestetek fel Lisy-vel kapcsolatban, akkor én tettem ugyan ezt, azt hiszem... hozzáteszem sajnos, most újabb probléma van, ezúttal fordított helyzetből.

Nem történt jóvá tehetetlen gond, viszont azt javaslom akkor jobban válogassátok meg, ki kap vezéri,alvezéri pozíciót.

Érdekes, nálunk sosincs ilyen jellegű gond és nem is jön elő egy rejtett vezér, alvezér, hogy kimagyarázza a sértegetéseket és vádakat...

Ha van miről tárgyalni, a játékban megvitathatjuk, nem ez a hely a megfelelő rá.

bucsicsa 2010.07.14. 16:30:20

@miazmamegint: Azt hogy fel jár a blogunkra és nem ismered a szereplőit a te szegénységed, akkor minek jársz ide?
Annyit tudsz, hogy AxxE készítette a blogot, de azt már nem hogy a blogot nem csak ő írja:D
Menj innen nem kötelező ezt olvasgatni, látom csak idegeskedsz miatt:D
Menj igyál valamit amit szeretsz ülj ki egy tópartra és soha többé ne lássunk:D
Ja nem kell ismerned a nevem persze, ha neked Benga a példaképed, engem nem izgat, csináljatok egy saját blogot aminek az a címe:
Mennyire utálom az embereket:DDD
És ott majd ketten beszélgethetek:D
Szép lesz:D
A nick az úgy működik, hogy beírod amit akarsz, s mivel az indara regelsz, ezért ott több millió nick név van már, az hogy melyiket tudod végül beírni nem csak rajtad áll.
Talán nálam a nick nevem nektek elsőre nem sokat mond de ez a nevem így hívnak:D a többit kitalálhatod:D
Egyáltalán nem érdekel, ha most elkezdesz írogatni rólam mindenféle dolgot, mert tudom, hogy ebben a játékban(és az életben) mindig korrekt, segítő kész és a céhtársaimhoz lojális, ezt ők is elmondhatják.

Benga: már megint kezded, ezt a dolgot, már rég kiégett az a történet, mondjuk én akkor is mondtam, hogy csak nekem dicsőség, hogy egy 80-as kari retteg egy 34-től:D

@AlyahWindmore: Írtad hogy ne kezdjük el kikezdte a dolgot.
De a ti céheteket nem igazán emlegettük az előtt, mielőtt kedves céh társad fel nem jött és előadta a nagy beszédet.

bucsicsa 2010.07.14. 16:30:57

Lexi én is téged:D
Puszi:D

AlyahWindmore 2010.07.14. 17:06:30

@bucsicsa:
A Minek kelet a Phoenixeket bele keverni kérdés nem is nektek szólt.
Mint mondtam vissza olvastam és láttam az előzményeket tudom ki kezdte a lényeg nem szeretnék ilyesféle ellenségeskedést.

Csingacsguk 2010.07.14. 17:13:37

LoL Igazán szánalmas amit itt folytattok ezen a blogon ennél még az óvodás gyerekek is komolyabbak.Na meg némelyik ember hozzászólása és hozzá állasa.Esküszöm ez egy vicc oldal.:D Nagyon jókat szórakozok.A petícióról meg csak annyit ne küldjétek el ne járassátok le magatokat.A GF-nél könnyesre fogják magukat röhögni.Nem tudjátok széllel szemben nem ajánlatos pisálni.Béke

Harcilama 2010.07.14. 18:05:35

@Csingacsguk: osztom a véleményt, pont ezért vagyok kivácsi a "hivatalos" válaszra... szerintem 3 betű lesz, max 4.

tipp #1: LOL
tipp #2: OMFG

SeniorHamlet 2010.07.14. 19:17:44

A levél célt ér el vagy sem az nem minősít minket.
Vitathatjátok annak jogosságát, de ezt is kiveséztük.
Mindenesetre másfél nap és 69 a sértettek, vagy szinpatizánsok listája.
És ez nem azonos a HunTers tagi létszémával, mert még céhen belül sem kötelező aláírni!
Most 69-en áll és ez volumennel több mint amennyien az ominózus eventen részt vettek a két birodalomból összesen!
Szoszo!
Majd kiderül a végén, addig meg találgatni sem érdemes.

Üdv!

miazmamegint 2010.07.14. 19:37:21

@bucsicsa:

Szórakoztat a blog, azért olvasom. Ha téged idegesítenek a hozzászólásaim, töröld őket, vagy ne olvasd, vagy bármi. Azt csinálsz velük, amit akarsz :)
Hogy írogathatnék rólad akármit, mikor mondtam, hogy nem tudom ki vagy? Az a baj, hogy itt írogatnak emberek másokról, dolgokról, mikor fogalmuk sincs róla, hisz egy nicknek írogatnak, vagy egy játékbeli figurának, akit hozzá társítottak. Olyanról alkotnak véleményt, amiben soha nem voltak benne, petíciót fogalmaznak meg olyasvalami felé, aminek működési alapelveiről fingjuk sincs.
Tisztelet a kevés kivételnek, akik az életben is ismerik egymást.
Benga nem példaképem, annyira tudom ki ő, mint amennyire tudom te ki vagy, azaz sehogy. Ha nem vetted észre a hozzá fűzött kommentemben az iróniát akkor sry, legközelebb érthetőbb leszek.

mynameisbond 2010.07.14. 20:41:50

Még friss.
Innentől szerintem nincs miről beszélni.
Bocsi a képminőségért, a lényeg azért látszik.

kepfeltoltes.hu/view/100714/no_comment_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bojkott, HK stop, egyebek....

négysztory 2010.07.14. 21:23:59

hehe ez jó
de hát mindenki tudja Axxe nem normaális

Lexi1004 2010.07.14. 21:52:32

@mynameisbond:
Neveddel ellentétben nem vagy jó titkos ügynök... Ugye, arról szó sem lehet, hogy mondjuk maradék HK-t használják fel?Azért ha megnézed itt nem sms-es rendelős karakterekről van szó...
HK stop ha jól emlékszem azt jelenti, nem rendelnek holdkövet, nem azt h nem használhatják el, ami megmaradt.

Innentől nincs miről beszélni, ha már jó nagy a szar akkor valakinek bele is kell kevernie... ;)

@négysztory:
Úristen, AxxE felhuzta a fegyóját +16-ra, tényleg nem normális...

Összesítve:
Bond, gratulálok a paint tudásodhoz.
Négysztory legalább volt egy jó napod. :p
Peace

mynameisbond 2010.07.14. 22:05:33

@Lexi1004: Előre is bocsánatot kértem a paint-tudásomért. :) De egy ilyen petíció után ilyeneket látni, kicsit abszurd. :) Ennyi volt csak a cél, egy szóval nem mondtam, hogy HK elvonási tünetei vannak, és 1 vagy 2 nappal a petíció megírása után, remegő kézzel ütötte be a rendelési oldalon az adatait.

Lexi1004 2010.07.14. 22:15:19

@mynameisbond:
Gondolom, akkor az ellenzékhez tartozol, bár nem tudom az indokot, hogy miért, ha igen. De azt tudom, hogy általában ha két erő összecsap, akkor minden kis lópikulába belekötnek, csak hogy aláássanak egymásnak. Megértheted az én reakciómat is.
Tudod, általában a nagy emberek is képesek csinálni apró hibákat.
Itt maradék HK-ról volt szó, meg a kovács jószívűségéről.
Majd tisztázzák magukat, ha akarják. Amikor hirtelen magasra repül a labda, akkor mindig valaki le akarja csapni. (Jelen esetben Te voltál aki ezt megtette.) És ezután élvezkednek rajta, mint négysztory. És ezt utálom. (félreértések elkerülése végett, az utolsó mondatot)

WhiteAngel 2010.07.14. 22:16:34

Üdv Hunters!
szeretnék a Derioni klánok után töletek is elnézést kérni!
elég hülye voltam bevallom! ritka rossz nap után rajtatok vezettem le a dühömet ezt nem itt és nem így kelett volna megoldanom!! remélem meg tudtok bocsájtani! a "klánomat" szerettem volna védeni és ez igy jött ki! nincs veletek bajom csak felhuztak munka helyen és itt töltöttem ki még egyszer szeretnék elnézést kérni töletek!
Reménykedem benne hogy ez esetben elnézitek ezt nekem nem vagyok általában ilyen!!
Derion: FightClub,PACK,Kree, DerionSerege, Töletek is szeretnék mégegyszer bocsánatot kerni a leirtak miadt elolvastam másnap en is és nekem is kétértelmünek tünt az a KF-es klatyvasz szoval Hunters,Derion bocsánatot kerek !
köszönöm hogy meg halgattatok viszlát és jó éjt!

Lexi1004 2010.07.14. 22:17:55

Duplapostért bocsánat.

Még annyit Bond, nem vagyok haragtartó vagy veszekedő. Így ha félreértés történt a hozzászólásommal feléd, akkor elnézést.
A dolgok tisztázása nehéz, de jó érzés:)

És ugye:
Make Love, Not War.

Lexi1004 2010.07.14. 22:18:32

@WhiteAngel:
Megtörtént a dekodolás :)

mynameisbond 2010.07.14. 22:27:17

@Lexi1004: "...akkor minden kis lópikulába belekötnek..."

Jelen esetben kezdődött a nevem jogosságának kétségbevonásával, utána meg képszerkesztői tudásom becsmérlésével. Megjegyzem jogosan. :) De közbe azért témánál maradtunk.

Nem tartozom az ellenzékhez(meg a másik oldalhoz se), csak amióta kirobbant ez az egész ügy, figyeltem az eseményeket, és amikor láttam, amit meg is örökítettem, igazából nem tudtam hova tenni, de mint azt előbb is leírtam, elég abszurdnak tűnt számomra.

Megértem a reakciódat is, elmondtad mit gondolsz erről az egészről, nem volt se anyázás, se semmi durva megnyilvánulás, ennek mindenhol így kéne mennie.

De visszakanyarodva az eredeti témához, én úgy gondolom hogy nem kis mértékben van túlreagálva ez az egész ügy.

Lexi1004 2010.07.14. 22:32:46

@mynameisbond:
"De visszakanyarodva az eredeti témához, én úgy gondolom hogy nem kis mértékben van túlreagálva ez az egész ügy."

Ez biztos, ebben 100%-ig egyetértünk.:)

Lexi1004 2010.07.14. 22:33:50

Bocsi a dupláért.
Hozzátenném még, hogy mind a két oldalon vannak túlreagálások és szocializálatlan hozzászólások.

Üdv

mynameisbond 2010.07.14. 22:45:18

@Lexi1004:
"Hozzátenném még, hogy mind a két oldalon vannak túlreagálások és szocializálatlan hozzászólások."

Ebben szintén 100%-ig egyetértünk. :)

Ahogy abba is, hogy 'Make Love, Not War'

Örülök, hogy értelmesen meg lehet Veled beszélni a nézeteltéréseket. :) Valószínű mindenki jobban járt volna, ha ennek az ügynek (de sok a szóismétlés :S) az elsimítását is Rád bízták volna. :)

Peace!

bucsicsa 2010.07.15. 09:49:23

@WhiteAngel: Részemről semmi gond.

@mynameisbond: Mert Lexike egy kis angyal:D
Egyébként nekem is maradt 250 Hk-m nekik is a maradék volt. De nem is ez a lényeg.

Lekarmollak 2010.07.15. 11:05:36

Petíció :
Semmire ne számítsatok, gondoljátok végig logikusan, ha ez egy előfizetős játék lenne, hány évre fizettetek már be? de nem az, ha nem fizess csak. Ha nem tetszik a rendszer el lehet menni, majd jön egy új AxxE stb.
Megnyerték a 38as fegyvert? és akkor mi van? erről szól, fizess majd jó sokat, hogy neked is lehessen +22es fegyvered, AxxE, te hol is tartasz? +16? hanyadszor?
Na ez az. Ez a játék az évszázad üzlete, 1000x megvettük már a játékot, hol érdekli őket, hogy 65emberke aláírta.
Ha bejön az aréna, akkor mi lesz a hiszti tárgya? mert a bajnok, aki verhetetlen kap egy +24es gyártott fegyvert hogy még erősebb legyen.
Játszatok úgy ahogy régen, és talán még élvezni is fogjátok. Vissza élések mindig is voltak és lesznek is. Mivel a GM ek nem pénzben kapják a fizetésüket így játékos karaktereik is megmaradnak,
ha tetszik, ha nem.

H3aDarcHer 2010.07.15. 11:10:24

@Lekarmollak:" Na ez az. Ez a játék az évszázad üzlete, 1000x megvettük már a játékot, hol érdekli őket, hogy 65emberke aláírta."

Viszont ha az a 65 emberke teszi ki a hk vásárlók nagy részét akkor talán elkezdenek gondolkodni .

Rosszabb esetben minden aláírót bannolnak mondvacsinált indokkal :D

Lekarmollak 2010.07.15. 11:39:37

eszük ágában nem lesz bannolni senkit.
rengeteg ember csatlakozik nap mint nap, hisz ingyenes a játék, akik szintén megveszik azokat a vonzó köveket, mert sokkal erősebb akar lenni...

miazmamegint 2010.07.15. 11:48:06

@H3aDarcHer:

"Viszont ha az a 65 emberke teszi ki a hk vásárlók nagy részét akkor talán elkezdenek gondolkodni ."

:D

Bocs, de ezt nem bírtam ki nevetés nélkül.
Magyar szerver sem lenne, ha ez igaz lenne.
Van egy régi mondás: "Sok kicsi sokra megy". Na a Game Forge-nak is ezért éri meg magyar szervert üzemeltetnie....

agresszivkismalac1 2010.07.15. 12:24:27

Üdv!

Nem birtam ki!

"Viszont ha az a 65 emberke teszi ki a hk vásárlók nagy részét akkor talán elkezdenek gondolkodni "

Gondolom akkor ez a 65 emberke tartja el a szervert/szervereket..

Az egész peticiósdi egy nagy badarság.A játékkal kéne foglalkozni nem azzal hogy te most nem kaptál azokból a dolgokból amiért az eventen résztvevők igenis megdolgoztak!Axxe Hadd kérdezzem meg Te résztvettél az eventen?
Ha nem akkor miért vered a nyálad és kevered a s***?Igy nem marad terület Valor kézben A Derik megerösödnek aztán csak csodálkoztok hogy mentek a süllyesztőbe mind a 40 aláíróval együtt!
Játszatok ne sírjatok lehet könnyebb llesz az életetek!
üdv
Malac

H3aDarcHer 2010.07.15. 14:05:57

Na jó ez a komment egy hülyeség volt :D

Hagyjuk a petíciót a francba :D Ugyse lesz értelme belátom .Aláirtam és kész.Azza semmit e vesztek.

Lexi1004 2010.07.15. 17:01:43

@agresszivkismalac1:
"A játékkal kéne foglalkozni nem azzal hogy te most nem kaptál azokból a dolgokból amiért az eventen résztvevők igenis megdolgoztak!?"
Mint említették már nagyon nagyon sokan nem azzal volt a baj, hogy ki kapott vagy ki nem, hanem az hogy mit nyertek és az hogy nem hirdették eléggé, illetve nem volt tisztázva a nyeremény értéke.

"Axxe Hadd kérdezzem meg Te résztvettél az eventen"
AxxE ne haragudj, amiért helyetted válaszolok erre.)AxxE is leírta itt is, és a GoA forumon is, hogy ő már csak a végén értesült erről. Amikor már megvoltak a nyertesek.

Nekem a húgom is játszik. Nem emlékszem, és ö sem emlékszik olyanra, hogy akár egyszer is megjelent volna az info sávban vagy úgy hirdették volna a Gm-ek. Aláírom, olyat tényleg olvastam talán kétszer, hogy fórumon event kiírás lesz. Mindig feljárok fórumra, és elárulom először a Hírek topicba nézelődtem, mert eddig mindig ott voltak meghirdetve. És nem villogot, nem volt semmi jelző lámpa, hogy "nézzé má be"!

Ha megerősödik Derion, annak mi csak örülünk.

"Játszatok ne sírjatok lehet könnyebb llesz az életetek!"
Hehe, elárulom, az élet nem itt kezdődik;)

Ha ez egy játék, akkor minek foglalkoztok ennyire ezzel a petícióval? Most a játékosok nagyrésze dobott egy 6-t. A döntés is a játék része lesz.
Hadd kérdezzem meg, neked mi nem tetszik a petícióban?
Tán a PvP szabályok törlése? Tudod, ez egy PvP game, tehát az ellent ott ölöd ahol tudod lényegében.
Vagy az hogy ilyen event nyeremény ellen szólal fel? Esetleg a nyertesek között voltál? Egyetértesz azzal h legközelebb is lehessen nyerni ilyen fegyót?

Írjatok ellenpeticiót!

mynameisbond 2010.07.15. 17:31:50

Csak egy tanács a továbbiakhoz.

Beregisztrálás után a fórumon látszik egy Eventek menüpont, itt minden le van írva.

Másik megoldás a fészbúk! Valószínű többen használják, mint a fórumot, és itt is napi szinten közölve volt hogy event folyik, thread pontos meghatározásával, csak egy kattintás volt az egész!

Talán ennek használatával csökenni fog a jövőben az ilyen jellegű problémák száma.

H3aDarcHer 2010.07.15. 18:16:46

@Lexi1004: Szia!
Már pedig meg volt hirdetve az event!
Nem nagyon figyeltem hogy mit irnak ki a játékban és hogy milyen event de egyszer felmentem forumra és meg találtam.Nem volt nagy tudomány, mivel korábban már a team közölte hogy az eventek az eventek menüpontban vannak.Hihetelen mi?

Láttam hogy ki volt irva dan szerint eddig ez a legnagyobb
nyeremény.Elkezdtem nézegetni a kérdéseket de mivel nem sok értelmet láttam az eventben ezért hagytam az egészet a fenébe.
Gondoltam nyernek majd 10 segéd tekit , tulélés főzetet , meg szerencse italt .
És mégse :D

H3aDarcHer 2010.07.15. 18:19:23

Azt el felejtettem irni hogy ez kb hétfőn volt.És ez után már több embertől halottam vissza hogy van ilyen.

Lexi1004 2010.07.15. 18:26:28

@H3aDarcHer:
"Már pedig meg volt hirdetve az event!
Nem nagyon figyeltem hogy mit irnak ki a játékban és hogy milyen event de egyszer felmentem forumra és meg találtam.Nem volt nagy tudomány, mivel korábban már a team közölte hogy az eventek az eventek menüpontban vannak.Hihetelen mi?"

Mint már korábban is mondtam, hogy láttam az eventet, de nem vettem részt rajta egyéb dolgok végett. Képzeld! Én is megtaláltam, csak próbálom általánosan nézni a dolgokat! És nem abból kiindulva, ha már egyszer informatikával foglalkozom, akkor a pék is tudja mi az az a cookie(pl)... Tudod, nem mindenki érti mi az a fórum. Nem mindenki találja meg elsőre!De ügyes voltál. Nem akarok vitába szállni veled, mert számomra nem ér annyit ez az egész dolog. Elmondtam a véleményemet, te is a tied.

"Nem emlékszem, és ö sem emlékszik olyanra, hogy akár egyszer is megjelent volna az info sávban vagy úgy hirdették volna a Gm-ek."
Magamat idézem. Bocsánat a hiányos szöveg miatt. Kánikula van és azt hittem, hogy mindenki érteni fogja, hogy a Gm hirdetés alatt nem a napi 1-szeresre gondoltam. Hanem mondjuk óránkéntira.

Calaisa 2010.07.15. 18:31:10

@mynameisbond: "Másik megoldás a fészbúk! Valószínű többen használják, mint a fórumot, és itt is napi szinten közölve volt hogy event folyik, thread pontos meghatározásával, csak egy kattintás volt az egész!"

Mindenkitol elnezest, de szamomra ez az amit egyaltalan nem ertek...
MI AZ HOGY FACEBOOK??? Mi az hogy en koteles vagyok regizni kulonben nem tudok errol az eventrol? Ennyi erobol akar az iwiwen is vagy a myvipen is lehetne.. raadasul hogy kulon event lesz a FB-on is...pffffff... miota lett szerves resze a goa-nak az FB ?

szerintem legalabb is ez a legelhaboritobb az egeszben, hogy muszaj vagyok egy oldalra regizni ahova akkor sem mennek ha fizetnenek, csak hogy megtudjam h mien event van a goa-ban...

pfffffffffffff o.O

mynameisbond 2010.07.15. 19:10:43

@Calaisa:

:D

Senki nem mondta hogy kötelező FB-re regizni. Csak egy alternatíva ha valaki nem akar a játékhoz kapcsolódó fórum alapján értesülni az idetartozó dolgokról.

Ha wiwen, vagy májvipen lenne akkor néznéd?

LoNDoN 2010.07.15. 19:33:34

@Lexi1004:

Ha az van, hogy sajnáljátok, hogy sokan lemaradtak a konkrétan nem közölt fődíjak miatt (nem pedig az irígység), akkor miért született AxxE remek threadje a hivatalos fórumon? Miért van ez a petíció?
Miért nem próbáltátok megkérni az event szervezőket, hogy szervezzenek mégegy ilyet, mert sokan nem gondolták, hogy ilyen "értékes" díjak is kerülhetnek szétosztásra?
Szerinted ha egy ilyen díjazású eventet engedélyeznek, akkor többet nem? Sokan leírták már, hogy ez a játék is mint mindegyik az üzleten alapul. A Game Forge-nak abból van bevétele, ha viszel a kovácsnak cuccot. Ez van ezt kell szeretni, ha leülsz elé.
Én úgy gondolom, hogy nem kell ahhoz sokat várni, hogy a kraftos fegyókat hivatalosabb event keretében is erőfeszítések nélkül meg lehet majd szerezni, ugyanúgy ahogy a globalon. :)

LoNDoN 2010.07.15. 19:43:15

Azt az egy dolgot valóban meg tudom érteni, hogy ha valaki sokat fizet a játékért, akkor az olyan eventek nem érdeklik, ahol prémiumos itemeket lehet nyerni, mert van rá pénze és inkább megveszi őket. Viszont ezt emberi hangnemben, a másik félnek tisztelet adva is ki lehet fejezni egy olyan threadben, ami pont az effajta visszajelzések miatt már korábban megnyílt. Ha ez húzódik az ügy hátterében, akkor erre ez lett volna a megoldás. Ha viszont az a baj, hogy egyáltalán ki lett osztva ilyen fegyver, akkor azon nem lehet segíteni, a játék eventjeit sok dolog befolyásolja, és nem csak a top játékosok érdekei vannak figyelembe véve.

Szoto 2010.07.15. 19:51:25

Majd könyörögni fogunk nem?

LoNDoN 2010.07.15. 20:46:35

@Szoto:

Már semmit nem kell csinálni, az a lemez már lefutott. A saját utatokat járjátok.

Calaisa 2010.07.15. 21:20:04

@mynameisbond:
az neked alternativa hogy egy goa-tol fuggetlen oldalon goa event van????

pfffff... nem azt mondom hogy akkor jelentkeznek, hanem azt hogy akkor mar azokon az oldalokon is lehetne.. es akkor nem ertem hogy miert nincs mas oldalakon, es nem ertem az Fb-nek mi koze a goa-hoz...

Szoto 2010.07.15. 21:27:19

EGy biztos, ha sikeres is lesz a petíci, akkor sem veszik vissza a fegyokat. London igaz akármi is lesz ez a lemez lepörgött.

SeniorHamlet 2010.07.15. 21:44:36

@LoNDoN:
Játék szavatosság LoNDoN!
Ne tégy úgy, mintha nem lett volna elégszer felemlítve neked!
Ha nincs az event és pl. a Game Forge hozz egy döntést és havonta ad valami új cuccot teljesen ingyen, amolyan beetetésnek csak pusztán azért, hogy +olhassam.
Attól még én nem leszek akkora láma hogy hónapról-hónapra csak azért, hogy a fizetésem 1 részét utalhassam a fenti okok miatt, itt maradjak és játszak mert az mekkora élmény.
Ettől még nem nőne meg a játék szavatossága számomra.
De attól igen hogy a céhem vagy a birodalom amihez tartozom bizonyos kivaltságokat élvezzen vagy az ellenfél aki ugyanezekkel a kiváltságokkal bír ne tegye pl. jövőhéttől.
Ez a 3.3 lényege meg a többi apróság.
Az elejétől e mellett lobbiztunk a többit már csak az erre reagálók keverték bele!
Biztos vannak köztünk olyanok akik szinplán megelégednének az event újra kiírásával, de nekünk (vagy legalább is azok a vélemények szerint amiket ismerek)nem ez a célunk.
Pont ellenkezően.
Üdv!

mynameisbond 2010.07.15. 22:04:46

@Calaisa:
Azt eddig csak Te mondtad, hogy FB event lesz.
Én csak azt, hogy ha már a fórum nem megfelelő, akkor onnan is lehet infohoz jutni.

Petra24 2010.07.15. 22:14:18

@mynameisbond:

A Facebook-on elkészült a magyar Gates of Andaron rajongói oldal, aki szeretne csatlakozzon bátran! :)

Miért érdemes csatlakozni?

.........
* előfordulhat hogy lesznek külön Eventek ott

by: GOA Fórum

mynameisbond 2010.07.15. 22:26:37

@Petra24: oks
Nem mondtam hogy nem lesz/lehet, csak hogy nem ezért írtam hogy ott is lehet infohoz jutni.

Petra24 2010.07.15. 23:05:46

@mynameisbond:
:) Csak az a baj tényleg, hogy a játékosok többsége nem facebookra jár fel.

@LoNDoN:
London, még mindig nem az eventtel van bajunk. Mint lehetett olvasni, örülünk, hogy Dan fáradozott vele, meg minden. De magával a Nyereménnyel van probléma. Globalon meg már valahol megérthető, hogy ott már lehet nyerni 38-as fegyvert. Most, hogy bejött a patch még itt nálunk, arra sarkalta az egész népet valorianban és derionban hogy megszerezze őket, a maga módján.
Tehát maga készítse el... de így, olyan hamar igényét veszti, hiszen:
"Mi a francnak gyűjtsek rá, amikor úgyis lesz még hasonló event, megnyerem, aztán meglesz?!"
Na ez itt a baj, szerintem... remélem értitek.

mynameisbond 2010.07.15. 23:30:46

@Petra24:
Szerintem az nagyobb baj, hogy fórumra se. :)

WhiteAngel 2010.07.15. 23:58:03

Üdv ismét Hunters!!
ezuttal békével jöttem! xd!
én nem állok egyik oldalon sem az event részéröl! kis hal vagyok ebben a tengerben viszont tény hogy én sem láttam ki irva a GOA-ban mint pl ezt az arany vásárlásos valamit!
nem értem ha rendezni akarnak eventet mértnem hirdetik eléggé magán a játékban is.. remélem ez megváltozik mert idegesitö tud lenni egy idö után!!
U.I bocs ha belekontárkodtam..

WhiteAngel 2010.07.16. 00:15:16

elnézést a duplázásért de hamár itt vagyok lenne egy kérdésem..
nem tudná valaki elmondani hogy miért nem tudok fel lépni a forumra? van mikor felenged de van mikor azt irja ki hogy nincs a felhasználó megerösitve !
és mindeggy mit csinálok nem enged be!
köszönöm a segitséget elörre is sziasztok jó élyt

agresszivkismalac1 2010.07.16. 02:28:51

"Ha ez egy játék, akkor minek foglalkoztok ennyire ezzel a petícióval? Most a játékosok nagyrésze dobott egy 6-t. A döntés is a játék része lesz.
Hadd kérdezzem meg, neked mi nem tetszik a petícióban?
Tán a PvP szabályok törlése? Tudod, ez egy PvP game, tehát az ellent ott ölöd ahol tudod lényegében.
Vagy az hogy ilyen event nyeremény ellen szólal fel? Esetleg a nyertesek között voltál? Egyetértesz azzal h legközelebb is lehessen nyerni ilyen fegyót?

Írjatok ellenpeticiót! "

Nem nem voltam a nyertesek közt.Mert nem érdekelt az event.De nem is sirok hogy nekem miert nem jutott :)Nem peticiózok hogy nekem is legyen vagy senkinek.Tudom hogy ez egy pvp jatek tudom hogy van egy 5soros szabalyzata amiben benne van az is ami a peticióban mégpedig Ibéria Teljes területén lehet ölni.Lehet újat mondok?Tehát ez egy felesleges pont a peticióban.Aztán Gm sértőt mondott?Komoly bizonyitékokkal kell alátámasztani mert az üzemeltető a szóbeszédre kétlem hogy adna.Event fegyó Igen szeretném ha lenne még ezekből a tárgyakból lehet hogy a nem agyon HK-t jatekos is megtudja majd nyerni.Itt veritek a tamtamot a semmiert :D komolyan mondom nevetséges!Mint egy csoport ovis akitöl elvették a fagyit és toporzékol üvölt de a felé nyujtott fagyit (event) nem fogadja el :DDDDD <B tessék fagyi... Ovisok

Szép napot kivánok:

Malac

U.i:egy kérdés ha kiolvad az ovis kezéből a fagyi (leforditom ha a jatekos nem vesz részt az eventen)akkor ki a hülye az ovis vagy az aki adta neki a fagyit(ford. event szervező ) Vagy aki nem hagyja elolvadni a fagyit hanem gyorsan megeszi (ford. Aki részt vett és nyert )

LoNDoN 2010.07.16. 07:25:28

@Petra24:

Lehet, hogy nektek ez baj, és problémát okoz, és ezért született ez a petíció, de a Game Forge érdeke nem ez, hanem az, hogy minél több bevételhez jusson. Ezzel a tudattal kell egy ilyen játék mellé leülni, és játszani, vagy nem játszani. Hidd el, hogy nem mindenkit érdekel az a cél, hogy az ellenség ne jusson kraftfegyóhoz, és most ennek "keresztbetettek". Ezt talán egy saját szerveren megérteném, de itt nem. Van aki rendel anélkül is holdkövet, hogy efféle céljai lennének, és örül neki, ha olyan fegyverhez juthat, amit fejleszthet ismét, mert esélye van arra, hogy jobb lesz, mint a régi. Pont ezért adja majd a global szerver is. Az, hogy hány hónap telik el a bevezetést követően, az tök mindegy a pénzügyi érdekekkel szemben. A globalon minden hamarabb volt, de a Game Forge is csak a pénzt szereti leginkább.

Ha a kraftfegyver összetevőit, vagy azoknak egy részét úgy lehetne kizárólag megszerezni, ha holdkövet rendelsz, akkor 100%, hogy nem lett volna ilyen fegyverosztás, mint ahogy nem engedélyeznek +14-nél magasabb tárgyfejlesztést sem, nem véletlenül!

Harcilama 2010.07.16. 07:46:10

Még mindig itt tartotok? vicc...

Petra, Lexi, szerintem Ti hagyjátok abba, mert már nekem fáj.

Rég nem értitek Ti sem, mi mellett próbáltok érvelni.

Érdekes, el tudtad olvasni, hogy facebookon lehetséges,hogy lesznek eventek, pedig nem volt kiirva announcement-be in-game.

Ez kb ennyire logikus.

És innentől tök fölösleges olyan emberekkel vitázni, aki gépelni tud, olvasni meg nem.

Lépjetek már tovább, nem hiszem el, hogy ennyi nap után is ez a legnagyobb problémátok!

Petra24 2010.07.16. 09:52:11

@Harcilama:
Sajnálom hogyha ennyire fáj neked, de tényleg vannak olyan emberek, akik nem értik meg a petíció lényegét.
Mindenkinek joga van beleszólni, én ezzel nem vitatkozok.
De ugyanakkor abba neked nincs beleszólásod hogy én ne mondjam azt amit gondolok, meg Lexinek se.
Fennt vagyok facebookon, igen, és meglettem hívva erre a rajongói oldalra... így olvastam el.
A lényeg a lényeg: A játékban több az online, mint a fórumon, és ott kéne hirdetni!

TamadoKobor 2010.07.16. 09:53:15

Ja,és ez a 86 alairas ez durvan kevésnek tunik nekem.Még igy is,hogy "kiutaltatok-de-atmegyek-derionba-és-végetek" befolyasos emberkék kampanyolnak mellettetek.Nemgond,legalabb nem lesznek gerincproblémaid, wizzu! Tudod,azért érdekes,téged mindig az az oldal utal,ahol épp jatszol...durva dolog,elitélsz valakit "mert a Peti mondta,hogy szar ember".

Baszki! Kapjatok mar az agyatokhoz,érett,felnott, 12 év folotti emberek, egy vacak,buta jaték miatt peticiokat irogattok, ami 90%-ban megalapozatlan pletykakra és ragalmakra épul...

Axxe! Mit varsz ettol? Oszintén! "Valorian megmentoje" kituzot? Valtozast? 86 alairas miatt?!

Abetyarjat...irigylem a problémaitokat.

BengaAllat

miazmamegint 2010.07.16. 10:14:33

@TamadoKobor:

Megnéztem azon a petíció kezelő oldalon a top10 petíciót, mindegyiknél megnézhető, hogy kik írták alá, mert ott azok vállalják a saját aláírásukat, saját nézetüket az üggyel kapcsolatban, mint ahogy egy hiteles petíciótól talán ez el is várható. Itt? Semmi! Senki nem vállal semmit, csak AxxE, a szerzője. 86. Egy szám, semmi több.

bucsicsa 2010.07.16. 10:20:01

@agresszivkismalac1: Imádom amikor egy vad idegen beesik és nem ért semmit az elmúlt napok eseményéből és ír valami badarságot:DD
NEM az a gond, hogy nem mi nyertük a fegyver:DD Olvasd el újra a történetet.

@Calaisa:Teljesen igazad van. Miért köteleznek, egy olyan oldal regelésére, amire nem vagyok kíváncsi. Gondolom ez is azért van, hogy az eventek titkosak legyenek. Hát ez tiszta felháborító. Miért nem a GoA játékban hirdetik meg az eventeket? Nem azért van a játék?

@LoNDoN: Kedves London. Nem szeretnék beleszólni a GM munkába, de napok óta nem láttam Való oldalon 1 db GM-et sem a Spam botok meg csak gyűlnek gyűlnek, Szóval ahelyett, hogy itt írogatod a legeslegutolsó hszed, inkább menj dolgozni és foglalkozz kicsit a való oldal játékosaival is. Tudom, hogy ez nehéz mert utálod azt az oldalt de te egy GM vagy:D
(bocs ha kicsit durva voltam, de nem csináljatok megfelelően a dolgotok, ez megint bebizonyosodott)

@Harcilama: Ha-Ha Te még mindig vicc vagy:D
Ja Petráról és Lexiről meg le lehet koccani...

Üdv:
Manci

agresszivkismalac1 2010.07.16. 10:33:49

Lehet hogy aki csinálta a peticiót (Nem NEEEEm Axxe) félrekattintott és igy nem látszik az aláirók egyéb infoja?Véleményem szerint kéne mégegyet csinálni egy javitottat ahol kiveszitek a felesleges részeket.Pl.pvp szabályozás eltörlése mert ugye az megengedett vagy a GM sértéses részt mert gondolom nem sok a bizonyiték.Én leegyszerüsiteném a peticiót...

Én Valorian Géza azt szeretném hogy mindenki mondjon le! Egy királya legyen Ibérianak(Axxe)és mindenkinek alanyi jogon jájon a szintjének megfelelő +24 es fegyver és ruházat és egy kastély melyben ingyen elkészitheti amire még szüksége van, természetesen csak Valórian oldalon.Aki Derioni oldalra regisztrál
-Buta
-Korrupt
-Ne léphessen céhbe
-Ne mehessen terület foglalásra
-Ne vehessen részt eventeken
-Semmiképp nem lehet okosabb egyetlen Valoriannal sem (IQ=karalábé)
-Önként bekell szolgáltatnia a +3 nál nagyobb tárgyakat ruházatot
-Természetesen a kastélyt megsem nézheti

Mi alulirottak kijelentjük természetesen névtelenül hogy ez nekünk jó lesz!

Meg adok nektek kishisztisek mégegy fagyit mert szeretitek :D <B

Üdv:

Malac

LoNDoN 2010.07.16. 10:42:15

@bucsicsa:

Köszi a kedves beszólást miss GA, vagy netán Coma? :)
Kérlek jelentkezz GM-nek, hogy elolvashasd mit követel meg a GF 1-1 GM-től, SGM-től. Messze túlteljesítem :)
De kérdezd meg a kedvesedet erről, ha nem hiszed, az effajta rágalmazást írasd bele a petícióba inkább. Köszöntem.

ui. Ezen a héten 2x voltam való oldalon és csak 1x derionin, próbálgasd egész nap a suttogást rám, és akkor megtudod pontosan mikor.

KAnna 2010.07.16. 11:18:37

@LoNDoN: Egy GM nem nyilvánulhat így meg, függetlenül attól, hogy provokálva volt vagy sem! Gondolom jó néhány screenshoot és jegyszám rendelkezésre áll a a kulturálatlan és minősíthetetlen hangnem igazolására!

LoNDoN 2010.07.16. 11:29:23

@KAnna:

Ezt sejtem én is. Amit elkövettem és nem volt helyénvaló az adott szituációban, azt soha nem fogom letagadni! De nekem nem a játékosok mondják meg mit csináljak, hanem az, akihez a petíciót is szánják. Ők döntik el, hogyan nyilvánulhatok meg és hogyan nem, mit kell tennem, és mit nem tehetek meg.

LoNDoN 2010.07.16. 11:42:21

@KAnna:

Jah még az kimaradt, hogy egy GM a játékban és a hozzá tartozó oldalakon GM, ott kell, hogy betartsa azokat a dolgokat, amiket most te is itt említesz.
Egy külső blogon úgy nyilvánulok meg, ahogy akarok, itt nem GM vagyok, a véleményemet írtam le, ha nem tetszik a stílus, azt lehet kifogásolni. Nekem sem tetszik rengeteg ember stílusa. Ez van.

KAnna 2010.07.16. 11:44:57

@LoNDoN: nem is ezzel van a baj, nem is veled hanem a kollégáiddal, ahogy kezelték a Valoriani jegyeket! De szerintem nektek mint GM-eknek kéne leszűrni a játékban lévő morált és a problémákat, amiket jelezni a GF-nek Coma-nak (vagy Robin Cook-nak mit bánom én)! Az a baj, nem álltatok ki értünk, hanem fennhangon érzékeltettétek, hogy ti istenek vagytok közöttünk! Példának okáért az első szabályok bevezetése óta jeleztem nektek, többedmagammal, hogy hülyeség, alátámasztva logikus magyarázattal, de néhány kedves kollégád finoman szólva kioktatott, hogy hülye vagyok! Nem baj 3 hónapra rá elismeritek, hogy hülyeség volt...
A végeredmény mi fellázadtunk Ti röhögtök rajtunk! Ha Mi továbbállunk, Derion meg várhat 2-3 hónapot, hogy legyen számottevő ellenfél a szerveren, és igy már nem számít, hogy mennyien írják alá a petíciót, hanem mindenki játékélménye sérül! A Magyar nép sosem volt erős empatikus képességekből itt be is bizonyosult, a jó vezető legalapvetőbb tulajdonsága... blah blah blah!

KAnna 2010.07.16. 11:52:41

@LoNDoN: tudod a paparazzi-k abból élnek, hogy a "celebek" más fórumon normális életet akarnak élni!
GM-ként minden ami a játékkal kapcsolatos ott neked GM mivoltodban kellene részt vegyél!

LoNDoN 2010.07.16. 12:03:39

@KAnna:

Én máshogy gondolom. A hírességeket is csak azért zavarják a paparazzik, mert esetleg kárt tudnak nekik okozni, manipulálva a közvéleményt. Nekem ezzel a manipulációval nem tud senki kárt okozni, mert azzal sem vesztek semmit, ha valami csodafolytán kitennének a teamből. :)
Megszoktam már, hogy sok okos ember van, aki mindig mindent jobban tud, de ha csinálni kell, vagy kellene, vagy lehetne, akkor olyan messzire fut amilyen messzire csak lehetséges. :)
Én az alapvető emberi viselkedési normákat betartom mindenhol, bár ennek vajmi kevés köze van a GM-kedéshez.

bucsicsa 2010.07.16. 13:23:01

@LoNDoN: Tök mindegy, hogy itt vagy London karakterrel, vagy a játékban GM-ként.
Akkor is mindig úgy kell hozzá állnod a játékosokhoz, ahogy illik.
Ugyan is Te mint GM jelen estben az elaó én mint Játékos a Vevő szerepet töltöm be. A Marketing elsö szabályai közt szerepel, hogy a vevő a király:D
De ezt ti már rég felborítottátok. És tényleg isteneket játszotok.
Hát én egyszer sem találkoztam GM-el a héten, De bizton neked van igazad:D
A Páromat megint te keverted bele, de hozzátok képest ö makulátlan GM volt, sajnos abba hagyta bizonyos okok miatt, így már egy normális és segítő kész GM-ünk sem maradt. :S
Egyébként nem olyan nehéz a GM-ek dolga nem kell sajnáltatni magad:D

TamadoKobor 2010.07.16. 13:46:27

Manci,a példad szerint,ha egy kisebbségi vasarol nalam egy csomag szotyit, hazafele latom,ahogyan egy padon ulve majszolja,akkor nekem kotelességem mosollyal a pofimon osszesoprogetni a héjakat,ugye?

Gratulalok,jo példa! Elado meg vevo,pff.

LoNDoN 2010.07.16. 14:04:50

@bucsicsa:

Jól van, ha én eladó vagyok te pedig a vevő, és nem vagy elégedett, akkor írd be a vásárlók könyvébe a panaszodat, de ne a lejáratás útját válaszd, mert az feléd is visszatetszést kelt. ;)

Amúgy már nyilvánvaló, hogy szándékosan provokálsz, de hát valakinek azt is kell.

LoNDoN 2010.07.16. 14:14:50

@bucsicsa:

Jah majdnem kihagytam, egyetlen egy dologban egyetértünk: Igen Styx-et kiváló GM-nek ismertem én is, sajnálom, hogy lemondott, de ez van, ezzel nem tudok mit tenni. :S

SeniorHamlet 2010.07.16. 16:34:39

Na ez az igazi szájkarate!

Dzsiucumi, kamugeri...
Lexi-ről, és Petráról leszálni!
Nem kel valami GoA fórum-os túlszabájozott, egyéniségtől, indulatoktól megfosztott zombivá válni,
de vegyétek észre, hogy ki az aki rászolgált a szemétkedésre, vagy ki az aki pont nem érdemli meg azt.

Hadzsime...

bucsicsa 2010.07.16. 16:40:47

@LoNDoN: Lehet, hogy szándékos:D
A gondom a következő, hogy a vásárlók könyvébe, nem írhatok, mert semmi értelme. Tudod, becsülöm, mert te vagy az egyetlen ellenfél aki fel meri ide tolni a véleményét. A többi GM munkatársad, arra sem méltatja magát, hogy meghallgassa a játékosokat.
Könnyű egymást cseszegetni így, és kényelmes is. Így mindig rajtad csattan az a bizonyos ostor.
Bocs ha néha durva vagyok semmi személyes, nem veled, mint játékos, hanem mint GM van gondom.
Mondjuk a múltkori kép berakásod a fórumra tényleg gusztustalan és szánalmas volt.
De amit irtam azon el kellene gondolkoznod, ez egy szolgáltató játék, és te egy "eladó vagy". Te és a társaid képviselitek a játék vezetőit, ezért normálisan kellene viselkednetek.
Az megengedetlen, amilyen módon válaszoltok egy játékos kérdésére.
Kellene a fórumon egy olyan bejegyzés, ahova a panaszokat rólatok be lehetne írni, és mint építő jellegű kritikát, átgondolnátok. Hatalmat kaptatok a kezetekbe és a viselkedésetek miatt vissza is éltek vele. Ez a petíció, és az egész "hiszti" lényege. Kapjatok már végre észhez, és mond meg DAN-nak hogy olvassa el azt a sok panaszt amit rólatok kap, mert borzasztóan tudtok viselkedni. De sajnos ez Magyar mentalitás.
Persze mi sem mindig megfelelően viselkedünk, de ahogyan szólnak hozzám úgy válaszolok.

@TamadoKobor: Azt hiszem megfelelő példával éltem, mert ha te is bemész egy boltba és az árus bunkó veled, akkor felháborodsz.
Nem csak az a bizonyos szotyi köpködő
jár abba a boltba, hanem az csinos kis csaj is akit fel akarsz szedni.
Én ezt most nem értem, te vagy Benga állat vagy az a Harciláma? Mert ha te vagy akkor ö ki és miért adja ki magát Bengának? Vagy skrizó vagy, és két éned van??
Erre azért kíváncsi lennék:DDD

Lekarmollak 2010.07.16. 17:25:15

@SeniorHamlet:
aranyos, hogy így véded őket, de ha támadólag lépnek fel és butaságot írogatnak, akkor a következményét is vállalják.

Lexi1004 2010.07.16. 17:59:37

@Lekarmollak:
Az írásomban nem volt semmi támadás. És honnan veszed, hogy nem vállaljuk a következményeket? Nem noname acc-al írunk ide. Az meg hogy kinek mi a butaság az már egyéni dolog. Ha meg annyira butaság, akkor ugyanúgy ez is elfér itt a blogon.

Harcilama 2010.07.16. 19:59:54

@Lexi1004: Az nem kifejezés..ide való :D

LoNDoN 2010.07.16. 20:06:23

@bucsicsa:

Biztos, hogy előfordulnak kevésbé toleráns reakciók részünkről, de hogy ezért ezt érdemelnénk, amit részetekről kapunk, azt nagyon kétlem. Támadni mindig egyszerűbb, mint védekezni.
Az meg, hogy velem, mint GM-el van gondod végképp nem tudom hova tenni, mivel soha nem írtál nekem se egy email-t, se egy PM-et, jegyet nem nyitottál nekem, hogy elmondd, mi velem a gond szerinted. Hidd el, hogy foglalkozom ilyesmivel, de az általánosításokat, mindenféle bizonyíték nélküli "erről is a GM-ek tehetnek", "ez is a korrupt GM-ek miatt van", stb, stb. beírásoktól te mit vársz? Ez lerombol mindent, ami esetleg jobbá válhatna valaha is....

DreamHunter 2010.07.17. 03:04:56

sziasztok, ritkán írok és lehet ,hogy már nincs is vita a 38as fegyókról ,de leírom a véleményem:
Én a metinről anno azért jöttem el ,mert tetszett a team rögtön 5ös szintüként egy egész estét jecy-vel játszottam (sajna nem tudom mi lett vele) és hangoztattam is ,hogy mennyivel jobb ez a team mint a metines, mindezidáig... én sosem bonyolodtam bele veszekedésbe én csak játszani jártam fel meg ölni, de hála ennek az egésznek sikerült elérni ,hogy ezt is abbahagyjam (egyenlőre nem véglegesen csak pár hétre) és a pénzem odavesszen.Nem bánom mert jó volt csak örültem volna ,ha tovább tart a felhőtlen játék és nem csak azt látom ,hogy a másik oldalnak odaadnak mindent amiért én már hónapok óta keményen küzdök és még a közelében sem járok :S

Arel 2010.07.17. 03:18:57

nos visszatertem.Mester a leveled alirtam!
most ugyn a derioni oldalt erositem vagy gyengitem:P,de ha valakinek igaza van akkor igaza van.
most epp nem szertnek balhet generalni,hogy melyik oldalon kik a hitvany fergek.../mert sajnos vannak ilyenek..../olvasgattam nehany ember? kommentjet , nem is tudom sirjak-e vagy nevessek.olyanok kommentelnek akik gatlastalul visszaeltek azzal,hogy van gm karijuk./lehet fikazni meg leugatni de a teny az teny marad/.en persze budos bunko vagyok/ami igaz/az esetek 100%ban nem rejtem veka ala a velemenyem , es igen mocskos a pofam.viszont te mondod a magadet en meg az iagazat....
azt ugye ismeritek igen "kedves" gm-ek.:hogy nem zorog a haraszt ha nem razza a parsazt..?

BigPi 2010.07.17. 21:16:30

Ma esti tf-en azt éreztem amit annak idején a Huntersesek Ardirban. De én nem örültem a potya pontoknak.
Tudom, az által, hogy kivonultatok a tf-röl a Derioniak figyelmét szerettétek volna felhívni az általatok tarthatatlanak tartott körülményekre.

Még is örülnék, ha visszatérnétek. Remélem ez minél hamarabb megtörténik.

Takeda 2010.07.18. 00:26:49

@TamadoKobor: te erre a vacak, buta jatékra mennyit is költöttél?

Csingacsguk 2010.07.18. 02:16:08

Nem adtak semmit oda a másik oldalnak.Volt egy event amin több derioni indult mint valorian és derionból többen nyertek.Na és hogy az egyik Benga volt Ő már akkora kocka hogy hihetetlen nem csodálom hogy nyert.:D Nem kell itt mindenbe csalást bele magyarázni.Egyébként én úgy tudom ezt az eventet engedélyezte a GF így valószínűleg a nyereményeket is.A GM-ek meg jól végzik a munkájukat.Csak köpködni tudtok mindent meg mindenkit(tisztelet a kivételnek)mind a két oldalról.Szálljatok már magatokba.Uff,beszéltem! :D

SeniorHamlet 2010.07.18. 04:39:44

@Csingacsguk:

Pff!
Kb. minden szavad, Hsz-eken keresztül tárgyaltunk.
Így utólag könnyen emészthető Hsz-ed
nem hízlal már senkit, mert itt mindenki fogyókúrázik!
De tiszteletben tartjuk a véleményedet.

Üdv!

agresszivkismalac1 2010.07.18. 07:04:48

Nem tudom min nyammogtok már annyit ez a téma teljes mértékben ki lett vesézve.Mindenki jól megmondta a frankót a másiknak már csak a személyeskedés legalja maradt(ble ble te nagyobb ***vagy mint én)Ovi rls.
Aki idáig lemegy az már tényleg a saját szegénységi bizonyitványát villogtatja.
Sok sikert a játékban!Aki nem játszik mert ül a depisarokban annak jó depülést!
De a Valor oldalnak innen nagyon nehéz lesz felállni...

agresszivkismalac1 2010.07.18. 07:05:41

Bocs a duplaért De a fagyi <B lemarad meg a köszönés

Üdv!

Malac

Takeda 2010.07.18. 07:08:32

@Csingacsguk: szerintem meg az lett volna korrekt, hogy közlik mik lesznek a nyeremények... Ha erröl az oldalról szemlélnéd a dolgokat, lehet, hogy te is másképp látnál sok mindent.... csak képzeld bele magad, hogy valos vagy...
Mi értelme van így a kastélyharnak, ha az ott gyártott dolgokból lehetett csak 38 -as fegyvert csinálni, amit egy ilyen eventen egyesek megkaptak, s véletlen épp azok akik... Persze van a GM-k között is akik jól végzik a munkájukat, tisztelet nekik...
De aki felelös munkát végez, annak a kritikát is el kell viselnie, és nem az a dolga, hogy a kritizálokat eltanácsolja a játéktól. Mi nem tehetünk mást csak kritizálunk, nincs meg a hatalmunk, hogy változtassunk a dolgok állásán. Max ezt tehetjük amit most Axxe kezdeményezet (petició, nyíltlevél) és akinek egyezik vele a véleménye az aláírja. (Az a 100 valahány aláírás azért jelentös játékost takar, ha azt vesszük, hogy tf-k idején töb száz aktiv játékos van fenn.) És, hogy lesz e kézzelfogható eredménye ennek, majd kiderül, még nem dölt el semmi... Azért igazi ellenfél nélkül a harc sem olyan, ahogy régen... Nem hiszem, hogy hisztinek kéne nevezni, szerintem az a hiszti ami egyesek itt folytatnak...

Uff, most én beszéltem...

BigPi 2010.07.18. 09:46:28

Ha valos lennék lehet, hogy nekem is üldözési mániám lenne.

Elnézegetem a Screenshot eventet, majd minden második játékos kapott valamilyen büntetést a Valorianok közül.
Még Derioni oldalon, csak ketten kaptunk. Bár szerintem sem nekünk sem a Valoknak nem járt volna büntetés.
Nem hiszem, hogy a Gm-ek részre hajlóak lennének. Sokkal inkább az a baj, hogy a szabályokat nem elég egyértelműen írják le, ezért mindegyiket magyarázni és félre magyarázni is lehet.

H3aDarcHer 2010.07.18. 11:57:22

@agresszivkismalac1:"De a Valor oldalnak innen nagyon nehéz lesz felállni..."
Ebben igazad van :D A csúcsról(mind a két északi kastély a mienk) lehet a legnagyobbat bukni.(nincs semmilyen kastélyunk )Mert hogy a nightmare nem védi meg az 100%.Mi meg nem megyünk(valkyre).Legalábbis én úgy tudom.

Harcilama 2010.07.18. 20:04:56

Bőven túl nagy figyelmet kapott Axxe és a rajongótáborának a hülye hisztije, már le is nyugodott a szitu...

Az elején vicces volt, lehetett flame-elni, de már uncsi.

Az meg,hogy ki mennyit költött, mindenkinek a magánügye, de megnyugtatásul közlöm, sokkal kevesebbet, mint bárki gondolná :D

mynameisbond 2010.07.18. 21:12:40

@Harcilama:
"Az meg,hogy ki mennyit költött, mindenkinek a magánügye, de megnyugtatásul közlöm, sokkal kevesebbet, mint bárki gondolná :D "

Ezzel eddig is tisztába voltam, az érdekes az, hogy szerintem sokan sokkal többet gondolnak, mint bárki gondolná! :)

Tegnap vagy tegnapelőtt 'ütötte meg a fülemet' az a mondat, hogy: (nem szó szerint idézem) 'Benga amúgy 6000HK-t költött a botjára' (az eventen nyert fegyverről volt szó)

Calaisa 2010.07.18. 22:10:09

Nagyon szepen koszonjuk a segitseget mindenkinek!!!!
Gratulalok Derionnak es Valoriannak egyarant! Nagyon szoros volt legfokent a vege, foleg h 42 percig vesztesre alltunk :)

Szerintem nagyon szep csata volt!

Harcilama 2010.07.18. 22:42:46

@mynameisbond:
ez ilyen...

Valaki szamol,ir, pletyizik,de alaptalanul..es körbejár az info :)

Gondolom nem arulok el vele nagy titkot, hogy nem volt 6k...

BigPi 2010.07.19. 07:19:41

@Calaisa: Elárulod, hogy melyik kastélyban voltál? Gondolom valamelyik Neightmires kastélyban. A többi ugyan is gyorsan elesett.

agresszivkismalac1 2010.07.19. 15:15:20

LOOOOL a petició lista Ugy lett kitalálva vagy esetleg az aláírók maguk sem tudják honnan játszanak?

Encore Valorian kari :D de javitsatok ki ha tévednék...

Valami sántikál errefele kicsiovisok :)

<B <-- Fagyi

Üdv

Malac

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.19. 16:35:01

@agresszivkismalac1:

A petitiononline.com oldalárol lett copy-zva, és beillesztve, mindenki maga irta be milyen nemzetböl írt. Ha Encore valorian, hát akkor az, ő írta el, és nem ellenőrizgettem.

Te sántikálsz leginkább errefele kicsiovis..
(UI: Mégegyszer valami lenéző, vagy sértő dologgal jellemzel engem, vagy az ide írókat, letiltalak, mert sok értelem nincs a mondanivalód(?)-ban)

agresszivkismalac1 2010.07.19. 18:02:46

Tisztelt Axxe!
Kérlek olvasd el minden hozzászolásomat Ne csak ezt.Ugyláttam eddig mindenkinek mindent lehetett mondani a másikról.Ez már csak a spanoknak van engedélyezve?A többi user tiltást kap mert a személyedet királyi jelzövel illette?(konkrétan én)Vagy mi volt ami lenéző volt és mi az ami engedélyezett és még nem sérti a lenézés szabályt?Megprobálom majd ugy irni a hsz t hogy téged NE sértsen meg :)

agresszivkismalac1 2010.07.19. 18:05:40

Bocs a Duplaért De mi a garancia hogy én vagy akárki más nem 12x irok alá mert regelve van kb 200 karim....Innen kezdve eléggé hiteltelen ez az egész sajnos

agresszivkismalac1 2010.07.19. 18:19:38

Lehet nem ment el az elözö Bocs a duplaért !
Tehát ha nekem 120 darab karakterem van és mind 1 es szintü és mindel aláirom az gáz?Nem hiteltelen ez a szavazosdi igy egy kicsit?
Meg még pár kissé provokativ kérdés aztán nem hiszem hogy irok ide mégegyet mert ez lefutott téma.(megkérlek Axxe te válaszolj ne céhtárs vagy megbizott minisztered vagy akárki)
Ha te engem leovisozol nekem ahhoz nincs jogom?
Az ovis a hisztire értettem ha elolvasod minden kommentemet megérted...
Mit gondolsz mit érsz el ezzel a peticióval?Mit gondolsz mit érsz el a Hk és játék bojkottal?
Ennyit szeretnék tudni aztán majd regelek ide más néven ;)

a válaszokat köszi

Üdv

Malac

Harcilama 2010.07.19. 19:20:55

Nezegettem kik irták alá derion oldalon :D Hesin, Arel, meg ezek :D ugyanmar...:P

Harcilama 2010.07.19. 19:22:22

Arrol nem beszelve, hogy Gyimkalj ketszerirta alá (39,40), gondolom nem fogott a toll :D

Komolytalan az egesz,de kivancsi leszek mi lesz a GF valasza :D

agresszivkismalac1 2010.07.19. 19:30:21

Arpad is 2x de kiv vagyok énis mit válaszol a mintegy 60 valodinak számitó aláirásra :)

Csingacsguk 2010.07.19. 22:37:11

Sziasztok!Nekem is lenne egy kérdésem.Meddig tart még ez a aláírás akció?Egyébként úgy gondolom hogy ez a petíciós dolog nem lett eléggé meg hirdetve.A derioni oldalon nem sokan tudnak róla. :D

Szoto 2010.07.20. 05:04:55

@BigPi: Meg is látszik hogy a gmek nincsenek a helyzet magaslatán, ha már ki lehet játszani a szabályokat, akkor nem jobbak, mint az ugynevezett honatyák. Tisztelet a kivételnek persze.

Szoto 2010.07.20. 05:08:53

@BigPi: Ha azt vesszük 1 hónapig tartottuk a hesedi kastélyt, volt olyan amikor mind a 4 bástya a mienk lett, szerintem ez igen nagy eredmény kedves bigpi. Nem tudom ki vagy, de óvatosabban is bánhatnál a szavakkal, mert még a kree sem tudta mindegyik bástyát uralni, amikor hesed elesett, pedig igencsak emberhátrányban voltunk:). Ha elárulod a játékbeli neved nagy szeretettel vadászok rád a továbbiakban:), ha nem nos.....

Szoto 2010.07.20. 05:11:38

@BigPi: Mi sem szoktunk örülni a pontoknak, már ha kapunk, ha érdekel tele vagyok pontokkal ahogy sok Huntis, ha nem érdekel akkor is tele vagyok:D

Szoto 2010.07.20. 05:20:45

@agresszivkismalac1:olvasgattam a hozzászólásaidat, LOL, te tényleg ilyen iq betyár vagy? Ki akar itt király lenni? Ez csak egy játék és mi csak korrektül szeretnénk játszani ennyi.:D
A korodat meg sem merem kérdezni LOL méghogy király:D:D:D:D:D

BigPi 2010.07.20. 07:07:37

@Szoto: A potya pontos írásban, visszautaltam a HunTers történelmére. Ott lett leírva, hogy alig várták, hogy a derioni oldal felfejlődjön hozzájuk még, akkor is, ha elvesztették ez által a potya pontokat.

A kastélyharcnál egy tényt állapítottam meg. A Vatták 2-3 perc alatt megvédték kastélyukat. Phoenix, pedig 16 perc alatt védte meg.
Természetesen ez érthető a bojkott miatt. Ugyan akkor ezen okból kifolyólag meglepődtem a Valorian oldal Ardiri sikerén.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.20. 07:57:24

@agresszivkismalac1: Nem gondolok semmit arról hogy mit érünk el vele, egyszerűen sokan akarták, sokan voltak felháborodva, és ezért készült el. Mint ahogy írtam is a levél legelején.(olvasd el)
Nem azzal van baj hogy véleményed van, azzal sincs baj, hogy ha azt gondolod 5 ember generálta az aláírásokat. Csak nem kellenek ide ezek a jelzők. Ennyi.
Benga szerint túl nagy figyelmet kapott, mások szerint nem volt "reklám
ozva", mindenestre elküldjük (szerdára ígérték a fordítást), és ,ezzel le is van zárva az ügy. 99% hogy nagyívben tojnak majd rá, de marad 1%.. :)
Az viszont biztos hogy legalább jeleztük az ittenieknek, hogy van 1-2 dolog ami nagyon nincs jól a game-ben, és már ez is eredmény.
Levezetésképpen olvassátok inkább a HunTers Saga -t ( hunters.blog.hu/2010/07/19/hunters_saga ) SeniorHamlet tollából. :D

LordJoey 2010.07.20. 11:49:37

BigPi!
Én Ardirban voltam és egyátalán nem volt jele a bojkotnak! (legalábbis a szervezői ott voltak) :))
Ott volt minden Valorian zsoldosként, aki számít! Az egészben az a jó és azért volt szoros a harc mert nincs létszámfölény a kastélyharcban.
KURVA NAGY CSATA VOLT!! :DD

WizzurahDD (törölt) 2010.07.21. 20:53:37

@LordJoey: Úgy tudom csak múlt hétre szólt a sztárjk, de akkor is van aki jött szerencsére, nem volt teljesen unalmas.

Azért nehogy már ez legyen még mindig, kell a harc :) Mondjuk annyiban jobb volt hogy ez a lagg ami van megint...
Totál szétcseszi a tf-eket már rendszeresen és így értelmetlen védeni is...
Még jó hogy kastélyharcokon nincs ilyen, látszik is, mindjárt kiegyenlített a dolog :) Minimum kiegyenlített.

A levélről annyit, hogy keveslem az aláírások számát sajnos. Szerintem sem lesz semmi, de ez jelzés nem csak a németeknek, nekünk is, a Team-nek mivel itt olvassák szerencsére.
Írták alá derioniak is, ez jelzés értékű, semmi más, egyszerűen erre nincs szükség ennyi.

Bocs a sok fikázónak, hogy nem reagáltam, egyszerűen sose lenne vége ha reagálnék a sok kis krumplinak :)

Remélem sztárjknak már tényleg vége és lesz egy fincsi gebra harc mert múltkor még ellenfél sem jött :(
És ez így tényleg nem jó, saját magunkkal cseszünk ki. Tehát ezúton is kérem, hogy legalább kastélyra gyertek, játszunk már egy jót, a 2 héttel ezelőttit nagyon élveztük azt köszönjük is.
Na minden jót

BigPi 2010.07.22. 06:59:48

@WizzurahDD: Látom este ti is belefutottatok a laggba.
Akár ki, akár mit is állít a szerverrel van gond.
Különben nem tudom eldönteni, hogy tart még a bojkot? Olyan mintha a Valorian oldalon nem mindenki tért volna vissza.

H3aDarcHer 2010.07.22. 10:05:48

@BigPi: jól látod :D sokan dobták a játékot , senki se kiváncsi erre.

LeonardoDaVinci (törölt) 2010.07.22. 11:43:29

Üdv mindenkinek! Sajnos ez egy gusztustalan játék hozzá való szolgáltatóval és üzemeltetőkkel. Számomra már nem nyújt szórakozást, ezért a játékot a magam részéről én is befejeztem. LeonardoDaVinci karakterét barátunk, Selestina veszi át és viszi tovább. Örülök, hogy megismertelek benneteket és minden jót kívánok Nektek a jövőben. Kélek, töröljetek a HunTers blog csoportjából is. Köszönöm és Sziasztok! Leo

Szoto 2010.07.23. 21:27:29

Na a mai tf már nem volt rossz.

Styx86 2010.07.24. 19:09:04

@LeonardoDaVinci: Sajnálom, hogy elmész, de legalább jó emberhez került a karid. :)

Minden jót kívánunk neked a továbbiakban.

BigPi 2010.08.18. 21:07:27

Axxe! Elárulod, hogy miért akadtál ki a ma estei Tf-en a dzsungel erődben?

Lemaradtam, csak annyit olvastam, hogy valami nem tetszik.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.08.18. 21:12:21

@BigPi: Már a címoldalra kiírta Inso mi volt. Ott álltunk mikor ez történt.. siman besétáltak a sok derioni között, és foglaltak..
Ez már így megy egy ideje, csak látni nem láttuk, az volt gyanus többször, hogy mi elvéreztünk 30-40-en, és 20mp múlva kiírta, hogy a területet elfoglalta a P.-on céh.. Persze így érthető hogyan..

Quickhand 2010.08.19. 00:12:36

Hogy van ez a többször dolog is lol? :D Max akkor foglalt paradoxon ellenünk amikor ardirra koncentráltunk és SENKI nem védte délen várakat no de ez sem volt sokszor és gondolom akkor sem nézte senki hát itt a kree ezért foglalt para de volt olyan is épp nem számoltunk támadásra mert ti ugye mind északon és ők meg a patronus alatt éledtek és bemákolták :D Ezek az alapvető bajok nem gondolkoztok vagyis inkább nem is akartok mert akkor nem lehet habző szájjal az asztalra csapni. Ti tényleg ezt élvezitek a feszültséget a hangulat gerjesztést én már rájöttem. Jó lenne ha akadna köztetek pár józan gondolkodású ember aki azért a miérteket is kutatja és le lehet könnyen vezetni mint itt tettem és a másik bejegyzésben is ha valami történik akkor az miért is történhet és nem csak a nekem tetsző verziót magamhoz ölelni és abba kapaszkodni mint kimondani ezt most elbasztuk legközelebb nem lazázzuk el és akkor megvan a vár nem csaklizzák el orrunk elöl egy szerencsés beporttal.

Inso 2010.08.19. 09:47:14

@Quickhand:
be szoktuk ismerni ha elbaszcsiztuk, pl tegnapelott, egyértelmű h meg kellett volna tartani, nem ment, ez is benne van a pakliban.
és nem élvezzük a hangulatkeltést, de sztem ez bárhol csapná a biztosítékot.
a miértekre már jópár hete keressük a választ, sőt többen is pletykálnak ezt-azt, de addig nem akartuk kirakni a postot amíg nincs róla komolyabb bizonyíték.
persze logikus h senki nem fogja azt mondani h "igen szövetségben vagyunk derionnal"...
süti beállítások módosítása