Felhívás keringőre..

2010.04.21. 12:41

Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a megoldást a fenti okokból. 

A szövetségünk a Nightmare-el megszilárdult, és mindkét fél elégedett a dolgok alakulásával, ezzel tehát a későbbiekben sem lesz gond, jól működik az együttműködés.
Szeretnénk bevonni más céheket is a déli csatákba, és megteszünk mindent hogy felvegyük velük a kapcsolatot, itt konkrétan a Stalkers, és a LoA akikre mint partnerekre számítunk. Remélem mihamarabb összejön egy "kerekasztal" megbeszélés a céheink között. 

A tegnapi TF megmutatta, hogy igenis van keresnivalója a Valorian oldalnak a Tyco területeken is.
Nem szabad elfelejteni ugyan hogy a DerionSerege nem vesz részt a csatákban, de a támadásunk erejét látva, nem hiszem hogy megtudtak volna állítani minket akkor sem ha ott vannak, a támadó csapatban láttam Stalkers-es, Nightmare-es LoA-s, és Valkyre-ös harcosokat is a mieink mellett, és ha nincs a rohadt Lag nem maradt volna délen Derioni terület. 
Ez az amit látnia kell minden Valorian céhnek: Ha együtt, összefogva támadunk, esélye sincs a Derioniaknak!

 Számomra egyértelmű a Valo oldal erőfölénye, biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ez az indokolatlan, és értelmetlen széthúzás, minden este Valorian diadallal végződne. Terület is jutna mindenkinek, főleg ha nem a "vegyük el a másik elől" elv mozgatná a céheket, hanem a "jusson másnak is".. Természetesen ehhez feltétlenül szükséges a megfelelő kommunikáció a TF alatt. Ugyanez igaz a megszerzett területek megtartására is, mert hiába a segítő szándék (tételezzük fel hogy van), ha nem tudja senki mit, és hol kellene segíteni. Sajnos a cset nem oldja meg ezeket a gondokat, feltétlenül szükséges egy közös kommunikációs csatorna, erre tökéletes megoldás (a Nightmare-el jól működik) a TeamSpeak. Lehet hogy más céheknél a Ventrillo -t használják, mi attól sem zárkózunk el, csak a TS-en már sokan vagyunk, és végre mindenkinek sikerült beállítani is (:D), ezért nem szívesen váltanánk.
 

Tehát a lényeg: Kérem azon céhek vezetőit akik szeretnének délen részt venni a Derion erők kiszorításában, és a megszerzett területek megvédésében, keressenek meg minket a játékban, és beszéljük meg TS-en a részleteket! Természetesen mi is folyamatosan próbálkozunk a kapcsolatfelvétellel. Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet.

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr791939677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quickhand 2010.04.21. 17:46:17

Látom nagyon nem megy a szekér megint akkor szoktak ezek a postok jönni aztán amikor 2-3 stabil terület van a lelkesedés alább hagy. Örülök azért a kree ellen egy nemzet kell így tudjuk pár derioni céh behívásával dőlhet megint a mérleg :]

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.04.21. 21:34:29

@Quickhand:
Nagyon félreértetted a célunkat, és a mozgatórugókat QH.
Szimplán állóvíznek éreztük a gebra-ban védés-visszafoglalás bulit. Akcióra vágyik a céh, és viszket a tenyere. :)
Ezenfelül elérkezettnel láttuk az időt a Valo oldali összefogásra, és a többi céh is nyitott lett mostanra erre.
Te is tudod, hogy 1-2 területünk mindig volt, és valszeg a jövőben is lenne ha Gebra-ban maradunk, ezzel a tyco-ban támadással jó eséllyel nem lesz ez biztosítva a jövőben, de nem bánjuk. Legyen a LoA-é, vagy a Stalkers-é, ha úgy adódik, nem ők az "ellenség". Jó csatákat akarunk vívni, és tudjuk hogy Tyco-ban teljes erővel fogtok mindig támadni, ez kell nekünk. :D
HARCRA FEL VALORIAN !

Szoto 2010.04.21. 21:35:59

Azért csak ne bízzátok el magatokat, a függöny mögé nem láttok be, de hisz ez a cél;). Grat a Valorian oldalnak, holnap lehet csapni a maradék területeket:D Kitartás!!!!

Quickhand 2010.04.21. 22:01:26

Sajnos ma sem voltunk sokan mint láttátok kb 20-25 ember de ez elég volt 3 területhez, kaosba meg már nem akartunk vissza menni ennyi emberrel 3-4 céh ellen kis faluba :D Remélem holnapra már alakulnak számok és védés mellett támadhatunk is :]

Symbolin 2010.04.22. 22:22:40

Sziasztok! Nekem csak az a problémám, hogy (gondolom nem Ti köztetek, de abszolút valorian oldalon) sok hecker jelent meg és elcseszik a játékot. Nem csak a foglalások miatt, hanem egyébként. :( Én derioni vagyok, tisztelem a valorian rendes játékosokat, a szabályokat mindig betartom, de valahogyan ki kell szűrni a heckereket a játékból, szerintem ez mindkét oldalnak érdeke kell, hogy legyen. Fordítson mindenki nagy figyelmet arra, hogy fény derüljön a csalók kilétére és elnyerjék a büntetést. :) Jó játékot és kemény csatákat kíván: JusticeSymbolin Ibéria minden hadának! ;)

bucsicsa 2010.04.22. 23:21:47

Igen mi sem szeretjük a heckereket:(
Tényleg rombolnak. :(

Jó játékot!

Üdv:

Manci

Styx86 2010.04.22. 23:25:33

Azért nem csak való oldalon vannak / voltak hackerek. :) Tőlünk is lőtt be területet egy lvl 1x egy lövéssel.
Nem értem, hogy miért élvezi valaki azt, hogy úgy sikerült foglalnia vagy leölnie valakit, hogy csalt.
Úgyhogy ezúton is üzenem, hogy bekaphatják.

SLY936 2010.04.23. 15:33:13

utálom a heckereket.....

Fekete_Angyal 2010.04.23. 22:11:35

Én tisztelem a becsületes harcot és csatákat, és lebecsülendő, amikor alattomosan hátba támadják az embert, bár ez TF alatt elkerülhetetlen. Ott viszont szégyene minden céhnek, aki csak úgy tud területet foglalni, hogy A területfoglalás elkezdése előtt bent vannak abban a várban, amit el akarnak foglalni! Ez nem dicsősség, ez a kudarc, hogy tiszteségesen nem megy és szégyelni való, ezen el lehet gondolkozni! (ez is legalább akkora bűn, mint a heckerek munkája!)

Szoto 2010.04.24. 01:00:02

Jogos, de war előtt, odaát is gyülekezik mindenki ugyannanyiba tart a területen gyülekezni, és folyamatosan ellenőrizni azt.

Tamura 2010.04.24. 09:27:45

nos - szóval a Derion Serege mintha csak együtéses hackel foglana területet az utóbbi időbn - nekem legalábis úgy tűnik

Fekete_Angyal 2010.04.24. 15:46:12

Kedves Szoto, valószínűleg félreértetted az írásomat. Tapasztaltam már az Északi és a Déli fronton is, hogy gyülekeztek az elfoglalandó területe, hódítás ideje előtt. Az nem gond, hogy gyülekezőt a területen várjátok össze, de nem azon, ami nem a saját területetek, hanem amit meg akartok hódítani, és a védekezők be sem tudnak menni, mert leölik őket! Akkor mi értelme a foglalásnak, ha már idő előtt bent vagytok! Vagyis a Valoriánok, a Derioni várakban és fordítva. Így nem igazán élvezetes sem a foglalás, sem a védekezés!!!

Styx86 2010.04.24. 16:10:58

Háborúban és szerelemben mindent szabad. :P
Kezdés előtt és el lehet verni az alakalmatlankodókat. Ha valakivel TF előtt nem bírsz azzal közben sem fogsz. :P

SumirantAnathel 2010.04.24. 16:54:52

Mindenkinek - köztük magunknak is - Gratulálok a szövetségez, és az elmúlt két nap tapasztalatai alapján úgy látom hogy ahhoz képest, hogy milyen "fiatal" a szövetség, egész jól működik, és ebből számomra az a következtetés vonható le, hogy ennél csak jobb lesz.....

A derioni propagandaduma meg csak porhintés, majd a végén úgy is kiderül hogy ki az úr a gáton.....

Fekete_Angyal 2010.04.24. 17:31:06

Styx, van egy rossz szokásom, nem szeretek veszíteni és nem sok ellenségem van. Akivel nem bírnék a játékban, az másképpen is le tudom győzni. tudok intézni beutalót az intenzívre, vagy törött kezekkel nehezen megy a játék a ellenfélnek. (egy fekete mágiában jártas boszinak ez nem akadály) ;-)
SumirantAnathel, én még kivárok, mert nincs még vége! Korai még ennyire ünnepelni...

Tamura 2010.04.24. 23:30:00

@Fekete_Angyal: és te ezt el is hized magadról

Styx86 2010.04.24. 23:36:38

Én nagyon nem hiszek az ilyesmiben a családban is van egy boszi. Ennek ellenére inkább most nem kötekedek veled, mert ígyis van elég bajom, nem kell az intezív is. :D

Quickhand 2010.04.25. 10:56:56

@SumirantAnathel: azt majd eldönti mindenki sikerként könyveli-e el hogy 100+ ember tud csak érvényesülni kree ellen amelyik a héten kb 20-30 emberrel harcolt. Tegnap nem voltam mert buliztam ugye PROFI azt mondta nagyon kevesen voltak sajna de ettöl függetlenül még mindig nem látom azt a széttörhetetlen valoriant. Én sikerként könyvelek el minden TF-et. Látni azt egyedül egyik céh sem boldogul odaát ellenünk, látni azt ahogy átgyalogoltunk Valkyre-on is 2 napja ezek a szép dolgok. Átmenetileg lehet győzelem valorian oldalé de a dicsőség a miénk ez egyértelmű :]Szerintem ha fele annyian leszünk mint ti már semmit nem tudtok megtartani vagy max 1 várat ez mindig így volt és lesz is mert mi mindig ember hátrányban harcolunk és pont ez tett minket erőssé :] Idő kérdése minden csak. Egyetlen szerencsétek az a karakter választó képernyő mert az alapján még globalon én is val oldalt választottam mert szimpatikusabbvolt és ez miatt is vagytok rengetegen. Nem tudom ki látta 300 című filmet gondolom sokan, most kb erre emlékeztet minden nap harcunk :D

Alysia 2010.04.25. 16:38:43

osztom Manci velemenyet, röhej :)

@Quickhand: hi, mert az ugye okés mikor tyconban a Derionserege es a Friends meg kitudja még hanyan ott allnak a TI(!) teruleteiteken, es mi voltunk 20-30an amibol 20 vedett, 10 aktivan tamadott... lattad, h jelen pillanatban minden valo ceh a sajat teruletet vedte, nem pedig az erösebb céh területét... abba meg gondolom nem szeretnel belekötni h atportolunk segiteni nekik, sztem ez megengedett...
nalunk a szettörhetetlen valo abbol fog allni h masokat segitunk es hagyunk nekik teruletet, errol valszeg mas a velemenyunk mert delen tobbsegben csak kree teruletet lehetett latni, valszeg derioni kisebb céhek önfelaldozobbak mint a valo oldalon, de ezzel nincs gond, csak neha ezt is vedd figyelembe :)

@Fekete_Angyal: sokat gondolkodtam h reagaljak-e, nemtom h szanalmasnak tartsalak vagy sirva nevessek, ismerek en is boszikat, de h ennyire lealacsonyodjanak "tudok intézni beutalót az intenzívre, vagy törött kezekkel nehezen megy a játék a ellenfélnek." az mar szanalmas, szégyent hozol a fekete magiara, könyörgöm, ez csak 1 jatek...

szeva mindenki

Alysia 2010.04.25. 16:53:40

bocsanat még1, Fekete_Angyal-lal abban egyetertek h tisztelem a becsuletes harcot, de TF alatt mindent szabad, taktikazni kell es muszaj, viszont halkan megjegyeznem h "aki csak úgy tud területet foglalni..." ez nagyon erös es tulzas, nemtom te hol voltal eddig, de foglaltunk mar frontalisan is... de ha mar a jo és a rossz kuzdelmenel tarunk megjegyzem h a sarkany mögötti falba bemenni es onnan aoezni sem vmi sportszeru, de ez van, alkalmazkodni kell... viszont nem egyszer lottem az ott allo embert es nem sebzodott (nem is misselt) nah erre lehet mondani h "aki csak igy tud foglalni az szégyenletes"

H3aDarcHer 2010.04.25. 17:22:03

@Quickhand: Minden tiszteletem a tiéd quick és a kree-s játékosoké ,de arra ne legyél már olyan rohadt büszke hogy legyőztetek egy 70 játékosból álló céhet.Sokkal több nagyobb szintű játékosból áll a céhetek .Majd ha mi is 95-en leszünk és több 70+-osunk lesz , nagyjából annyi mint nektek aztán ha akkor gyalogoltok átrajtunk akkor az tényleg szép. Addig is várjuk meg míg ez bekövetkezik . Sok sikert mindenkinek :)

valkyre.blog.hu/:DD

LordJoey 2010.04.25. 18:15:27

Üdv!
Szintén Derioni vagyok egy kis céh tagja. (éppen ezért nem is megyünk tf-re, de majd!!!)
Olvasgatom itt a bejegyzéseket és az rendben van, hogy megy itt a "száj karate", meg hogy mindenki élteti a saját oldalát. Ez így van jól!
De! De, van egy céh, amelyik a tegnapi (04.24.) tf-en a meglévő 1 területhez, még 5-öt szerzett... ugye ez elég furi. Amióta figyelem a játékot és ezenbelül a HunTers blogját (mert kevés jó van) azt látom, hogy ilyenre még nemigen volt példa, minden egyes területért nagy csaták voltak oda-vissza, hol az egyik, hol a másik oldal kerekedett felül, az ilyen vereség Derion oldalon nem is kavart nagy port, a "majd legközelebb jobban megy" hangulat volt eddig jelen.
De ami tegnap történt, elég elkeserítő. Elkeserítő, mert nagyon sokan, nagyon sokat dolgoznak azért, hogy eredményeket érjenek el és erre jön egy tehetségtelen "játékos" és elrontja sokak örömét. És ez igaz a Valorian oldalra is, hisz előletek is elveszik a területet!
Ezen kellene elgondolkodi, miközben egymásra mutogatunk...
Mindkét oldalon vannak szar alakok ez tény.
Jó és tiszta játékot mindenkinek!

bucsicsa 2010.04.25. 18:39:21

@LordJoey: Volt már olyan nem egyszer hogy egyik céh , tök mind1 most hogy valo vagy derioni, 6 területtel rendelkezett.

Ennek egy magyarázata van: és nem szeretnék senkit megbántani, meg lenézni...
Nem támadták a meglevő területüket, unatkoztak:) és el mentek és be foglalták 5-10 nagyobb karival a többi védetlen, üres területet.

Nem kell lenézni egyik céh-t sem, az úgy nevezett "nagy" céhek, túl vannak már vagy 150 háborús napon. De sajnos ez a Goa játékosainak csak a 20%-a. Ez szép teljesítmény, akár hogy is nézzük.

A többi "kis" céhnek már nagyon nehéz dolga lesz felzárkózni hozzájuk.

Üdv:

Manci

LordJoey 2010.04.25. 23:10:10

Nem kételkedek a szavaidban és jó lenne ha tévednék. Biztos, hogy volt ilyen is, csak hát azokban az esetekben, melyekről én tudok, az erősen védett területek kerültek egy szemvillanás alatt ellenséges kézre...
De ez legyen a GM-ek feladata kivizsgálni. Nekem az is élmény, ha egy velem egyenlő szintű tisztességes játékossal megmérközök és ha még nyerek is az külön jó, de ha esetleg a nagy kavarodásban még egy jóval nagyobb karaktert is sikerül lenyomni az már csak hab a tortán... hisz valjuk be, ki nem vadászott már a legnagyobbakra többed magával... :) jelenleg 49-es vagyok és volt úgy hogy én rám is 3-4 kisebb támadott egyszerre, lenyomtak én is vittem magammal a "halálba" egy párat, de egy jót csatáztunk, feltámadtam és rohantam vissza a sűrűjébe. Szerintem tök unalmas lehet egy ütésekkel levadászni a többi játékost. Legalábbis a szinvonalat megmutatja (megjegyzem tf-en más a helyzet)
A "kis" céheknek a felzárkozás a kihívás. Anélkül megint csak dögunalom lenne a játék... A "nagyoknak" meg a csúcson kell abbahagyni! :)))

LordJoey 2010.04.25. 23:37:49

Hopp.. a hozzászólásom után néztem meg a hódítási álapotot... érdekes, hogy az a céh amelyik tegnap 6 területet birtokolt a tf után ma seholsincs, míg a HunTers megtartotta azokat amelyeket eddig is birtokolt, tehát mi történt azzal a céhvel, mely oly erősnek tünt a térkép alapján? El lehet bénázni egyiknap az egész Derionnak a csatát másnap meg a nyertes céhnek? Megtartani bármit is mindig nehezebb mint megszerezni evvel tisztában vagyok.
A tegnapi (állítólagos) cheat-erek ma hol voltak? Ki lettek tiltva? Ha igen, működik a rendszer (zökkenőkkel)...
Ha nem is voltak és ennyire hullámzó a teljesítmény, akkor érdekesebb a játék mint gondoltam....
A változatosság gyönyörködtet! :)

Symbolin 2010.04.25. 23:46:46

Én a Phoenix tagja vagyok. Úgy gondolom, hogy a céhünk igencsak nagy tetteket visz még véghez. Nem ritka, hogy van egyszerre két területünk is. Ugyan még nem rendelkezünk 70+ karakterekkel, de mégis tudunk sikeresek lenni TFen. Egyáltalán nem gondolom derioniként, hogy a kree ereje a magas karakterekben rejlene. Igazán remek céhnek tartom és roppantul korrektnek. És abban egyetértek QHval, hogy valorianok közé sokan, akárcsak véletlenül is csatlakoznak. Elősször Én is valorian voltam, azonban nagyon nem tetszett, hogy habár már nem kezdő karakterem volt, sokan még csak visszaköszönésre sem méltattak. :( Mondjuk tudjuk be ezt annak, hogy nem volt szerencsém. Azonban nagyon örülök annak, hogy végül derioni lettem. A mi céhünk is segített már a kreenek védeni területet. Ha végre megnyílnak az új területek, akkor reméljük csökken a lagg a TFen és meglátjuk, hogy kik az igazán remek céhek, kik lesznek, akik majd uralják a kastélyokat. :) Én minden nap nagyon várom már a TFet, pedig csak 39es szintű harcos karakterem van. És én védésnél például a sűrűjében vagyok és szörnyű végignézni, hogy jönnek a valorian céhek tagjai foglalni, kiütjük őket és a patit, ami még emberi alakban van, tuningolva, meg minden, úgy üti le a Wampire egy embere, (hogy közülük senkit még csak nem is láttunk), hogy nem csak a sárkány jelenik, meg, de meg is hal. Szóval egy ütésből, hogy lehet egyszerre kettőt leütni? :S Érdekes. A másik, hogy ahogy visszaolvastam a kommenteket, megmosolyogtató, a fenyegetőzés. :) Nekem amúgy sem stílusom, de itt meg aztán abszolút fölösleges. Játszátok le a játékban, aztán ha nem laktok egymástól messze, akkor menjetek és igyatok meg egy sört együtt. Valorian harcmodor: Hátba támadják az embert, amikor esélye sincs ellentámadásba lendülni. Szegény játékos éppen csinálná a küldetését általában. Én sokszor futottam bele ilyesmibe. Aki ilyesmit akar, az menjen a titkosokra és ne főküldiben zavarjátok a srácokat, hogy még fejlődni se legyen lehetősége. Mert persze nem szabályellenes, de sztem nem szép dolog. Jah és persze nem TF időben. :) A másik, hogy találkoztam már olyanokkal is, akik szememre hányták, hogy rájuk támadtam, amikor nyírnák a sárkányt a Kriptában. Persze amikor nem bántottam őket, akkor meg nem hagyták, hogy hugom is megcsinálja és ott ette őket a fene. Hát még szép, hogy kiiktatom őket, ha szemtelenkednek. Aztán meg jön azzal, hogy majd hozza a "nagy kariját". :S Ez is jellemző, hogy Ti csak a nálatok kisebbekkel kezdetek. És a Ti alatt nem konkrétan HunTerseseket értem. Szóval. Akinek nem inge, ne vegye magára. :) És legyen ez egy jó játék mindenki számára. Ha nem is olyan sikeres egy céh, vagy nem olyan ütőképes is egy karakter, akkor is jól tudja érezni magát. A fenyegetőzéseket, meg a tisztátalan játékot meg szerintem mindenki felejtse el! Én például még a sima game-kben sem szoktam csalni, pedig ott csak saját magamat tudnám becsapni. Szóval erről ennyit.

Styx86 2010.04.26. 00:09:25

Nem értem miért hiszed azt, hogy csak a Vvalorianiak ölik meg a drioniakat. (Ezt sarkítva kéretik érteni.:))
Én legtöbbször (nem túlzok ~90%-ban) megegyezek a terület felosztásában az ellenfelekkel, de engem is sokszor "támadtak hátba". Ez egy pvp játék benne van, sőt unalmas lenne nélküle. :)
Egyébként ha használod a radart hamarabb veszed észre az ellenfeled, mint ő téged. ;)

A csíterekről meg annyit, hogy bizony mocskos sunyi alakok, nem értem, hogy miért érzik azt sikernek, hogy így foglalnak el egy területet. Ráadásul lejáratják az egész céhüket, pedig a céh másik 60-70-80-90 tagja korrektül játszik.

Takeda 2010.04.26. 03:28:41

@Symbolin: ugyanez elmondható a derioniakról is - és kivételek természetesen mindkét oldalon vannak, ahogy taplók is...

logor 2010.04.26. 10:45:33

@LordJoey:
Kedves Joey!

Ki kell ábrándítsalak, semmiféle csíter nem volt sehol, és nem is bannoltak ki valorian oldalról senkit emiatt.

Úgy lehet 5 területet szerezni, hogy kettőt Gebrában nem védenek, 3at meg a DerionSerege véd Ardirban.

Úgy lehet 6 területet elveszteni, hogy 3at Ardirban nem védesz(mivel 6 területet senki nem tud védeni),
3 területet meg egy náladnál lényegesen erősebb céh támad, a kree.

Aki a térkép alapján akarja megítélni egy céh erejét, az nagyon nagyokat tévedhet. Ez nem csak ránk vonatkozik, hanem mindenki másra is.

A hadiszerencse forgandó:) Ez egy ilyen játék:)

Quicknek válaszul. A 300 az egyik kedvenc filmem, de azért én nem látom azt a fajta nagyságrendi különbséget a két oldal közt:)

A másik, hogy nem nagyon láttam az elmúlt időszakban a kree-t egyedül védeni. Friends, DerionSerege, meg kitudja még milyen céhek voltak veletek állandóan...

Üdv,

Bocica

LoNDoN 2010.04.26. 12:07:45

Jujj, ezek a céh erőviszonyok, hát ez mindig téma. :D
Lassan itt a nyár, azért megnézem majd, hogy melyik céhből éppen hányan fognak hiányozni TF alatt, mondjuk péntek vagy szombat este :)) Aztán másnap lehet csámcsogni, hogy legyalultuk mint a tököt. xD
Szerintem nagyjából egyelő erőviszonyok vannak a játékban. Ha nem így volna azért a hadiállapot térképen mindig egyszínű zászló dominálna.
A magam részéről pedig a Phoenix-ben reménykedek, és szurkolok nekik, jó volna, ha derioni oldalon is úgy lenne, mint valorianban, hogy délen harcolnánk szövetségben, mert bár erős a kree, de nem eléggé, és megnyugtató volna egy olyan szövetséges, akire mindennap a déli háborúkban lehetne számítani.

A Valkyre-nek pedig azt üzenem, hogy a tegnapi harcot én nagyon élveztem, ott még nem volt lag, nem úgy mint Tyconterogában sajnos :(, igazi "területfoglalás" volt, a kaputól a sárkányőrig. Jó lenne, ha ez megmaradna, és nem tennénk azt, mint amit múlthéten mindkét oldalon megtettünk (előre beállok a foglalandó területre gondolok).
Szabályos, de szerintem nem ér annyit az a 65 ezüstös levél és az a 70 EP, hogy ne harcoljuk inkább úgy ahogy azt a játék készítői megálmodták.

LoNDoN 2010.04.26. 12:25:17

@H3aDarcHer:
[..]Majd ha mi is 95-en leszünk és több 70+-osunk lesz , nagyjából annyi mint nektek[..]

ehh ez megszámoltad háború alatt? :D ..de lehet, hogy tégla van közöttünk.. :x

bucsicsa 2010.04.26. 14:10:31

@kree: teljesen egyet értek veled. Az erő viszonyok azonosak, és igen egy csata menete attól is függhet hogy éppen melyik nap van:) volt már rá nem egy példa:)

Én is szeretném ha végre mindenki lenyugodna, és normális játékot játszhatnánk. Nem kell egyik céhet, oldalt sem piszkálni, minden céh tartsa meg a saját véleményét házon belül, próbáljuk kiszűrni az olyan egyedeket, kik rombolják az együtt működést, és csak viszályt szítani járnak fel.
Kell hozzá még egy kis idő hogy minden normális céh aki szeret háborúra járni kirakja a selejtet, de ha ez bekövetkezik akkor jó háborúkat fogunk megélni.

@LordJoey: nem hátbatámadás, hanem taktika :),és ne legyél szűk látókörű a saját oldaladdal kapcsolatban, mert ott is megtörténnek dolgok, az hogy feljöttél és senki nem köszönt...:)

Azért ne felejtsük el hogy nagyon sok jó, tapasztalt, korrekt játékos van ebben a játékban.Persze nem csak a 70+ karakterekre gondolok , sok kicsi sokra megy:)

Legyen végre béke én csak ezt kérem!

Üdv:

Manci

LordJoey 2010.04.26. 15:28:11

Üdv bucsicsa (vagy Manci)!
Most engem összekevertél Symbolinnal! :))
Én varázsló vagyok, nem tudok láthatatlanul senki mögé lopakodni (kivéve az itallal) és mégis meglepetésszerű fagyasztásokat tudok okozni! ;)
Tehát engem nem zavar ha valaki használja a skill-jét...
Ami meg a a Valkyre-t ért "vádakat" illeti a részemről, nem annak szántam, csak gondolat ébresztő dolog volt. Elnézést ha igaztalunl vádoltam bárkit is. Szándékosan nem írtam céh nevet, hogy az idő homályába vesszen emléke, ha valaki mégis magára ismer benne az úgysem szól. De örülök ha tévedtem!
És szerintem ezt sugalja az utolsó két mondatom is. Másrészt a hosszú Symbolin beírásban van egy rész ami azt taglalja, hogy egy ütéssel kettőt ölt az egyik játékos...
És ami a "melyik oldalon van több gazember" dolgot illeti, elég mondjuk csak 10 játékos akik mindkét oldalon egyszerre több karakterrel játszik, mondjuk fejenként 2-2, az már 40 karakter és így már érezheti azt az ember, hogy a másik oldalon, de sok aljas játékos van, hisz akkor 20-al biztos találkozik és azért ez már elég nagy arány. És akkor szerintem még szűken is bántam a számokkal. Én bírnám az egyfelhasználó-egy karakter elvet... pl.: találkoztam olyan játékossal aki 6 valorian karakterrel nyomul és átjött kipróbálni a Derioni oldalt is. Persze messziről jött ember az ír a chat-re amit akar....

logor 2010.04.26. 18:04:38

Kedves Joey!

Értettem milyen gondolatokat akarsz "ébreszteni", ezért is reagáltam rá!

Semmilyen alappal rendelkező vád nem ért minket az 5 foglalás kapcsán, hiába próbálod sulykolni.

Symbolin a Wampirére írta Hesedben, ne mosd össze kérlek. Ha volt alapja, akkor a GM-ek kibannoltál e tettest.

És akkor itt reagálnék egy örök vita tárgyára!

Én speciel éjjeljáró vagyok.
És lesből és hátulról támadok.
Minden skillem erre van kihegyezve.
Hadd ne ugráljak már a célpontom előtt látványosan mielőtt megtámadom!

Mindenkinek van taktikai radarja, használja egészséggel, azon látszom.
Ez nem hinném, hogy unintelligencia kérdése!

Volt idő, amikor még erre kínosan ügyeltem, hogy ne épp a mobokat ölje valaki, mikor megtámadom pl. titkoson.

Aztán mikor párszor 5-10 percig követtem láthatatlanul, de nem volt olyan pillanat, amikor épp nem mobot ölt:)

Mire odaértem, már rég a következő csapatot ölte:) Na azóta, nem foglalkozom ezzel...

Van taktikai radar, tessék használni:)

Üdv,
Bocica
valkyre.blog.hu

H3aDarcHer 2010.04.26. 19:01:09

@kree: Ez csak egy feltételezés hogy hányan vagytok ,de gondolom hogy nem 80-an és abból csak 10 70+ van.Ki tudja lehet hogy van tégla köztetek de az nem én vagyok mivel még derioni karakterem sincs.
A nyári téma az pedig tényleg érdekes lesz.:D

Üdv
www.valkyre.blog.hu

LordJoey 2010.04.26. 19:50:49

Szia Bocica!

Hmm.. lehet, hogy talán még sem értetted meg amit mondnai akartam, de szerintem már túl van lihegve a dolog, mivel megértettem a magyarázatod és elnézést is kértem.
Sulykolni meg végképp nem akartam semmit,a céh nevet sem én írtam le először.
De a cheat-erek valószínüleg nem is olvassák az ilyen oldalakat, inkább a "hogyan csaljunk" blogokat nézegetik... :)
Sym tudom mire írta, még véletlenül sem kevertem a kettőt.
Tehát akkor mégegyszer utoljára: A Valkyre nem csalt! Engem meg meglepett, hogy lehet ekkora fordulat a játékban!
(mellesleg ez tetszik)

Marka_89 2010.04.27. 00:05:45

Sziasztok!

Rég "jártam" erre.

LordJoey,ugy érzem nincs mit megmagyaráznunk,ha kíváncsi vagy arra hogy lett 6 területünk kérdezz minket,ne találgass.
(Ardirban 73-as varázsló barátommal foglaltuk el ketten a Vadászok táborát)

Sajnos nem egyszer tapasztaltuk hogy a DerionSerege nem jól választja meg a tagjaikat. Mountainnal beszélgettem aki nagyon jó fej volt és mondta hogy utána járnak a dolgoknak.Linkeltem neki youtube-s videót arról ahogy foglaltak,hát meglepődött...

Ma is bannolva lett egy hacker a játékból, 70+-os területen 1 lövéssel ölte a mobokat.Tegyünk azért hogy élvezhető maradjon a játék.

Egységben az erő mind a kettő oldalon,de ez csak egy játék,azon dolgozzunk hogy lehetne jobb (pl lag-mentes :D) ne azon hogy csesszünk ki egymással.

(Akit érdekel a hacker-es foglalás megtalálja a Valkyre blogon,remélem ezért a kis reklámért Axxe nem fog megharagudni)

Symbolin 2010.04.27. 00:20:06

Üdv mindenkinek! Igaz a felindultságom miatt még én is elfelejtettem köszönni. Nagyon tetszik a blogotok, én is írok egyett, ami a céhemet dicsőíti. :) Én sem titeket szidlak és sajnálom, hogy "céheskedve" (személyeskedve is mondhatnám) írtam le dolgokat, csak hát a különös tapasztalatok. Tényleg nem az a lényeg, hogy melyik oldalon van a csaló és a komimmal Én is csak azt szerettem volna elérni, hogy figyeljünk az ilyenekre és kirakjuk őket, hiszen valóban szégyent hoznak a céheinkre mindkét oldalon. Remélem, hogy a csalásokat meg meg lehet unni. :) Nagyon örülök, hogy itt speciel tudunk szót váltani, mert a játékban helyesen vagy helytelenül, csak a sajátbolt nevével beszélgethetünk, ami lássuk be, hogy meglehetősen macerás. Vannak olyan valorian játékosok, akikkel itt-ott szívesen leülök beszélgetni, mert nagyon rendesek. :) Ennek meg aztán végképp nagyon örülök. :))) És persze a hátbatámadást szigorúan arra értettem, hogy például valaki küldizik Ardirban (hosszúküldin) és nah akkor amikor a lehető legtöbb mob van rajta, akkor támadják meg (nem csak vándor kari) :)). Amikor titkosozok Én mindig számolok valorianok elleni harccal, hiszen sokszor van, hogy a küldetés is előidézi, hogy harcba bocsátkozzunk. Hát olyankor azért Én sem hajolok meg előtte, hogy "akkor mehet a csata!". :) A vádor karakterek pedig egyértelműen a meglepetés erejére kell, hogy építsenek, máshogy nekik igencsak nehézkes lenne a dolog. TF alatt meg szerintem igazán idő sincs arra, hogy a hátunk mögé nézzzünk és ha onnan kapnak el, hát akkor az teljesen igazságos, hiszen csatákban nagy a sürgés-forgás és ott tényleg csak az érvényesül, aki üt-vág, ahova csak tud. Én és a céhem is nagyon élvezi mindenki ellen a csatákat, ha igazságos (tehát csalásmentes), de igazán semilyen kikapás nem veszi el a kedvünket. Mi minden napot pozitív élményekkel zárunk le. Köszönjük a kree részéről a nekünk szánt biztatást és bizalmat. Úgy gondoljuk, hogy napról napra egyre többet fejlődünk a harcok terén. :) És nagyon örülünk, hogy vannak céhek(főként kree és HunTers, csak hogy mindkét oldalról emeljek ki), akikhez fel lehet fejlődni. Remélem, hogy tudunk majd mi is mellettetek és ellenetek hracokat vívni. A játék nagyon jó és tetszik. Jó csatákat és sok EP-t mindenkinek, mindkét oldalon! (De éljen győztesként soká Derion!!! :) )

BigPi 2010.04.27. 11:47:43

@Marka_89:
Most már értem, hogy a Valorian oldalon miért neveznek benneteket nagyot mondónak.
Mint a Vadászok akkori egyik védője tennék pár helyre igazítást.
-Nem a DerionSerege védte, hanem FightClub
-A Tf elejétől kezdve folyamatosan a CrewSide támadta a magas szintű karijaival az erődöt. Ők és csak is ők érdemlik meg a dicséretet, mert szépen lefoglalták az erőinket és a taktikájuk is elismerésre méltó volt. Ha győztek volna, akkor megérdemelték. Ti a semmiből oda pottyanva kihasználtátok a kettő céh közötti kavarodást és eloroztátok előlük a sikert és a megérdemelt eredménypontokat.
Mint ahogy a későbbi beszélgetésekből kiderült nem először tettétek velük ezt, pedig ez a céh északon méltó utódja lehet a HunTersnek.
Sajnos nálunk mostanában ugyan ezzel a mentalitással játszik a DerionSerege. Bár ők már a javulás tüneteit mutatják.

logor 2010.04.27. 12:44:30

Kedves BigPi!

Az első mondatodra nem reagálok inkább.

Azonban a helyreigazítás helyreigazítása:
Ardirban nincs "Vadászok", mert az Tyconban van, így nem tartom valószínűnek, hogy a CrewSide támadta volna, és a FightClub védte volna.

Talán a "Vándorok táborára" gondolsz,
mint egykori "védő":))

A karakterek meg ritkán szoktak a "semmiből oda pottyanni". Segítek! Portállal érkeztek. Majd odasétáltak a sárkányhoz, és leverték. Ketten.

Az, hogy két karakter, hogy sétál át a védelmen, úgy hogy nem tudják a védők megállítani, azt nektek kell tudni.

A CrewSide szerintem is tehetséges céh,
és ha több 70+os karakterük lesz, akkor
biztos ők is pont így fogják csinálni.

Valóban nem a legzseniálisabb taktikai húzás, és nem a legheroikusabb győzelem, ha két karakter beteleportál, és odaslattyogva a sárkányhoz a védők gyűrűjében leveri azt.
De elárulok egy nagy titkot!
Amikor odamegyünk, még fogalmunk sincs mi lesz ott. Ha két ember elég, nem küldünk többet. Ha kevés, akkor küldünk.

Azonban a zseniális taktikát, és tiszteletreméltó küzdelmet is a védelem
kell kikényszerítse. Ha megy erőből,
akkor úgy kell foglalni. Ha nem megy, akkor taktikázás van.

A CrewSidenak, meg hajrá északon!!
Mi, mint látjátok, délen mozgunk.

Üdv,

Bocica
valkyre.blog.hu

BigPi 2010.04.27. 14:30:47

@Bocica - Valkyre:
Igen Ardirban a Vándorok van, de ez irónia akart lenni, mert a céh társad a Vadászokat Ardirba helyezte.

Aki pedig nem nyit kaput és úgy jön oda csata közepén akár térkapun, akár gyalog az úgy pottyan oda.
Az ilyen helyzetekben továbbra is azt tartom helyesnek, ha a már támadó seregeket támogatnátok nem, pedig magatoknak szereznétek meg a dicsőséget.
Ha nem így tesztek, akkor úgy jártok mint a rákövetkező este. Ti nem véditek a sok várat a többiek meg nem fogják helyettetek, így mi nyugodtan foglalhatunk.

logor 2010.04.27. 15:40:54

Kedves BigPi

Szerintem simán benézted csak,
nem volt abban irónia:)
de, nehogy elismerd:)

Velünk is volt, hogy a kapuban bohóckodtunk valami kisebb céhvel foglaláson, Quick, meg csapata beportált és röhögve leverte a sárkányőrt, majd a sárkányt.
Mire visszaértem már késő volt, sőt még a visszafutó védőket is leverték.

Ezek után nem azt kezdetem el magyarázni, hogy
"Ez mennyi érdemtelen volt! Meg a [csingacsguk] céhé lenne az érdem,
mert ők minket, -kérem- feltartottak! Meg leverték a kapuőrt is!"
Hanem a homlokomra csaptam, hogy "Jézus, mekkora lámák voltunk!!!!"
És máskor már úgy szerveztük a védelmet, hogy ezt ne lehessen olyan könnyen megtenni.

A megmagyarázás nem fogja erősíteni a taktikátokat hidd el. Tanuljatok az esetből, és akkor egyre nehezebb dolga lesz mindenkinek ellenetek.

Azt, hogy mi a "helyes", meg szerencsére nem te határozod meg:) Odamész valahova, ahol zöldikék védekeznek, meg hadakoznak, akkor egyértelmű, hogy a sárkányhoz mész:)
Te milyen csatákban vagy, ahol van idő szépen megvárni, míg az ellenfél nagy karakterei felsorakoznak, tisztességesen, szépen a védelemhez?
Addig kell ütni a sárkányt, amíg meleg. Nyilván, ha valakivel előre megállapodsz, az más tészta! De itt ilyenről nem volt szó!

Ardirt valóban nem szoktuk védeni,
mert nem nagyon van ki ellen,
meg délen amúgy is izgalmasabb.
Mint azt Manci is írta, akkor szoktunk átmenni, ha délen már se védeni, se foglalnivaló nincs. Most annak, hogy délen lógassuk a lábunk sok értelme nincs, akkor inkább ütünk ardirban.

Ahogy elnézem, mostanában nem sok láblógatni valónk lesz délen:)))
Megnyugtatásodul:))

Üdv, Bocica

Marka_89 2010.04.27. 18:07:41

Bipi ha akarsz valamit keress meg a játékban,valahol máshol lehettél illetve fellegebe jársz...
Az meg hogy itt kapálózol és beszélsz össze vissza,az a te szégyened.ne azért járj fel blogolni hogy a szart kavard.
Azon pörögsz ahogy elvettük a területet,ha arc vagy, megállítasz,nem tetted..
Axxe nyugodtan törölheted ezeket az értelmetlen kommenteket (ez enyémeket is)

Marka_89 2010.04.27. 18:13:46

Bocsi a dupla posztért csak pár dolog kimaradt (ez nem az én napom)
Mikor írtam hogy a DerionSerege védte a területet?(segítek: nem írtam ilyet, látványosan el van választva a két mondat..)

Derioni oldalon te biztos tudod mit mondanak a Valós Céhek egymásról,és ostobán általánosítasz. (félre ne érts nem te vagy ostoba csak ez az általánosítás)

Amugy meg hogy te mit gondolsz..ki nem sz......
Nem hiszem hogy körbekérdezted a nagyobb Valoriani céhek 10-20 tagjait hogy mit gondolnak rólunk.

Styx86 2010.04.27. 22:38:07

Én az ilyesmit azért nem moderálom, mert vicces. :)

LordJoey 2010.04.27. 23:55:20

Szerintem is vicces... és egyátalán nem értelmetlen, mert pl.: nekem elmagyaráztátok, hogy lehet könnyen foglalni egymás után több területet és én ezt el is fogadtam.
Abban is megálapodtunk, hogy mindkét oldalon vannak csalók. Az hogy az erőfölény néha- néha átbillen, hááát kérem... a németek sem mondták a 3. ukrán frontnak, hogy "ez így nem ér ti többen vagytok"! :)
Én kimentem csak figyelni ma Ardirba a TF utáni affter party-t... tény hogy abban ez egy órában sokkal több 70+-os Valorian volt ott... de miért nem volt ott több Derioni? Elég nagy lejáratás erre panaszkodni... megint előkerült a hátbatámadási és "stun"-olási téma a végefelé, ha valami sikeres akkor nem panaszkodni kéne rá, hanem átvenni nem?
Az ellenféltől lehet a legjobban tanulni...

LoNDoN 2010.04.28. 08:57:48

"Én kimentem csak figyelni ma Ardirba a TF utáni affter party-t... tény hogy abban ez egy órában sokkal több 70+-os Valorian volt ott... de miért nem volt ott több Derioni?"

Ez egy nagyon jó kérdés! Kár, hogy pont azok nem olvassák, akiknek kellene. A kree egyedül nem fogja, de nem is tudja felvenni a versenyt a másik oldallal.
Azért meg, hogy 10-en lestunoljanak utána a nagyok lehenteljenek, ne haragudjatok, de nem fogok menni, és ezzel sokan vagyunk még így. Akkor inkább már megnézek egy jó filmet, míg a karim Markutban lemossa magáról a kormos pofát... xD
Aki akarja, most nézze meg a hadiállapotot délen, mert nagyjából tükrözi az erőviszonyokat! El ne higgye egy derioni céh sem, hogy a kree majd egyedül uralni tudja délt, kiszakítja a saját részét, de kb. ennyi, ez a mostani valóság. Hiába 90+ tag (hű de jó volna, ha legalább egyszer a felénél többen el is jönnének háborúra :D), az most már kevés.
Jönni kéne délre, minimum még két derioni céhnek, nekem ez a véleményem.

ui.
Mivel elég sok hozzászólásom volt már, tartozom a játékbeli nevemmel: LoNDoN
Az elején talán elsőként regisztráltam ide az ellenségtől, és csak egy kommentet akartam hozzáfűzni, ráadásul nem tudtam, hogy ennyire látogatott lesz ez a blog. Úgyhogy emiatt lett az a név, ami.

BigPi 2010.04.28. 13:15:10

@kree: Már pedig mostanában biztos, hogy nem megy oda több derioni.
Az északi területeket is meg kell erősíteni, és legalább egy olyan céhnek ott kell maradni aki elég erős és bölcs ahhoz, hogy a piciket össze fogva sikeresen védelmezze Ardirt és közben Hesedbe is át-át csapjon. Jelenleg ezt a feladatot négy nagyobb céh és pár apró tudja ellátni. Ugye ebből kettő délről jött föl.

Azt hiszem a feljövetelünkhöz az is hozzá járult" A kree egyedül nem fogja, de nem is tudja felvenni a versenyt a másik oldallal."
Mert lehet, hogy a mellettetek a többi céh gyenge kis macska, de ezek nélkül már korábban sem tudtátok volna megvédeni a váratokat.
De vigyázatok, mert ha eluralkodik rajtatok az önzés gyorsan kihátrálhatnak mögületek. Arra kérlek, hogy ne feledkezz meg arról, hogy ezek a kis céhek adták játékosaitok nagyrészét.

BigPi 2010.04.28. 13:26:01

@LordJoey: Igazad van az ellenféltől lehet a legjobban tanulni és ebből az esetből azt tanultam meg, hogy egy Delorian céh sem engedhet meg magának olyan viselkedést amit, akkor a Valkyr tett CervSideal szemben.

Remélem a mi céheik között továbbra is a testvériség lesz a jelszó.

LoNDoN 2010.04.28. 14:45:27

@BigPi:
Nem vagyunk önzőek, soha nem is voltunk simán csak játszunk, amíg meg nem unjuk. Az sem baj, ha egyedül vagyunk délen. Én inkább azt sérelmezem, hogy északon a TF első 5-10 percében eldől minden, és utána sem hajlandó délre jönni senki az utóbbi hetekben. Talán a Phoenix volt ezalól kivétel 1-2x a múlt héten. Pontosan ugyanez az AP esete is.
Ezt a valoriani céhek sokkal összetartóbban és okosabban oldották/oldják meg!

BigPi 2010.04.29. 11:09:40

@kree:
Előre is elnézést kérek a HunTerstől amiért itt üzengetünk egymásnak, de ez a blog legalább él nem úgy mint a Kreejé.

LoNDon neked ajánlom a következő oldat:fightclub.0fees.net, azon belül a céh történetet.
Ha elolvasod, akkor megfogsz lepődni és talán a véleményed is megváltozik.

LoNDoN 2010.04.29. 14:00:34

@BigPi:
Kree-nek nincs blogja, szóval abszolút halott :D
A belinkelt oldalon meg nem találtam céh történetet, regisztrálni már nem fogok ennyi helyre, annyira nem érdekel a dolog.

SmallPriest 2010.04.29. 16:37:59

Mivel ki@BigPi:
"Igazad van az ellenféltől lehet a legjobban tanulni és ebből az esetből azt tanultam meg, hogy egy Delorian céh sem engedhet meg magának olyan viselkedést amit, akkor a Valkyr tett CervSideal szemben."

Elöször is javitanék, CrewSide.
Én személy szerint s CrewSide egyik tagja vagyok és ott voltam.. És elé szívás hogy mig mi keményen küzdöttünk a derioni védelemmel bár nehezen a valkyre simán besétál amig mi a védökkel harcolunk és leveri a sárkányt..

Amugy kicsit eltért a dolog a témától ezért AxxEnak mondanám hogy minden tiszteletem a HunTersé az eredményekért és az ötleteid jók de sok csak elmélet.. Ugyanis a legtöbb kisebb céh csak a saját kenyerét keresi még ha tudja is hogy igy nemsok esélye van..
De ez is olyan dolog hogy ha a béka a forró vízbe ugrik akkor rögtön érzi a forroságót és kiugrik belölle, azonban ha lassan melegitjük alatta a vízet akkor szép lassan megföl és megdöglik..
Viszont vannak olyan céhek akik tenni akarnak de nem tudnak mert a kree egy szempillantás alatt szétszedi öket délen..

Viszont 1 valamit köszönhetünk a Valkyrenak amit tényleg ki kell mondani:
az ö példájukat követve sok valoriani céh egyesül hogy erösebb legyen mint ahogy a CrewSideot alkotó két régi céh is tette..
Elnézést a hosszú kommentért csak igy tudtam a legjobban kifejezni amit gondolok

BigPi 2010.04.29. 20:24:27

@kree: Öröm ilyen tájékozott Kree-s taggal társalogni.
Itt a címe:kree.blog.hu

Több, mint kettő hónapos.

LoNDoN 2010.04.30. 08:01:49

@BigPi:

LOL Hát ezt szerintem nem sokan ismerik a kreeből, és ahogy látom nem is használják.
Saját fórumunkat használjuk megbeszélésre és a TS-t, nem blogozunk, van abból elég már. :D

Egyébként remélem kiélvezted a társalgást, mert itt a vége fuss el véle.
süti beállítások módosítása