A céh alapítói mindannyian az eredeti 4Story-ban kezdtük a játékot, és már 8-10 hónapja játszottunk, mikor meghallottuk, hogy indul a játék Magyar veziója.

Több sem kellett, néhányan azonnal regisztráltunk (Zsu, AxxE, Manci, Styx és még ketten akik már nincsenek), már a 4story-ban elterveztük hogy mi 6an mecsináljuk a HunTers-t itt is (a 4Storyban is ue. a guildunk neve). A másik két játékos viszont a megbeszéltekkel ellentétben saját céhet alapitott már a második napon, ez lett a Nightmare. Közben még ketten jöttek a Globalos HunTers-ből akiket azonnal elcsábitott a Nightmare-ba, és azóta is ott vannak(Myke, Calays). Mi többiek nem nagyon értettük miért tette ezt, de gondolom szeretett volna saját céhet, mert tudta h itt én leszek a Master. A harmadik napon január 13.-án, ahogy elértem a 20as szintet megalapitottam a céhet. (Gyorsabb vagyok mint Isten, nem kellett 6 nap.. :D)

Akkor még nagyon kevesen játszottak, és a lvl20-nál csak a GM, és Wizzurah volt magasabb szintű. :)) Csak egymásra számithattunk, nem volt sem HK, sem olyan akitől bármit is kérhettünk volna. Volt viszont tapasztalatunk a 4Storyban töltött időből. Ez azért sokat segitett.

A céh rohamosan bővült, és fejlődött. Akkoriban CSONTDARÁLÓK uralták az összes várat, Wizz ugyanis már egy hete megalapitotta a céhet akkor, és ilyen szempontból elég nagy előnyben volt. Viszont hamar jó kapcsolatot alakitottunk ki velük, és amiben tudtam segitettem őket is, mert Wizz nem játszott a Globalon sem máshol korábban a játékkal. Igy a jó kapcsolat a mai napig fennál. Közben átjött a Global-ról Hamlet barátom is, ezzel egyel több tapasztalt játékos lett nálunk. Vele is tovább erősődött a céh ma már alvezér.

Eltelt egy hónap, és a HunTers a legnagyobbak közé nőtte ki magát, 91 tagunk van, és számolni kell velünk minden este a War-on. Szép lassan kialakult egy összetartó (remélem) baráti társaság, és még sok-sok jó csatában veszünk részt együtt. Nem szabad elfelejteni hogy ez még csak a játék eleje, egy hónap semmi még. Mire 3-4 hónaposak leszünk kinövünk minden gyerekbetegséget, és egy VALÓBAN jó közösség lesz a HunTers ahova érdemes benézni, feljárni, még ha csak beszélgetni is, vagy hülyülni egyet.

Igyekszem gyakran irni bejegyzéseket, remélve hogy olvassátok néha... :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr371780532
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása