Üdv!

 

Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.

Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen játszani.

Itt lehet minderől. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr862342475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inso 2010.10.03. 22:00:42

kérdezném, hogy a gebrában hogyan sikerült a bástyához érni úgy, hogy volt ott harcos is, vásárolt zsoldos is nyilván idézés, de a fáklyást ugye nem lehet idézni. kíváncsi lennék, mielőtt rosszat gondolok.

bucsicsa 2010.10.03. 22:32:39

Csaló banda, fúj!!!!!

xXInverXx 2010.10.04. 08:21:53

Üdv mindenkinek! Nem tudom mikori SantaAngel elborult elméjének kivonata, de engem most akasztott ki éppen. Szemét csaló brigád. -.-* És hogy el vannak szállva maguktól. Agyament!!! Én úgy tudtam, hogy te normális vagy (azon kivül, hogy agyament :P). Lehetne szűrnöd, hogy kiket engedsz a berkeidbe. És ne csak az legyen szempont a felvételiteknél, hogy "...de hát effektes az összes cucca..."! Szóval Santa!! Ennyire tudsz objektív, meg kívülálló maradni. De ha majd a "véletlenek" és egyéb furcsaságok megszűnnek, akkor lesz még miről firkálnod, majd gyakorolhatsz!

xXInverXx 2010.10.04. 12:06:50

Egyik tagom, akit a játékban DDurden a neve, költött egy csodás verset, melyet a Hardcore himnuszának érzek, azonban szerintem mindenkire jó hatással lehet a múlthét eseményei után.

Harci dal (Valorian)

Harcra fel, indulj előre
A komor, véres harcmezőre
Hol atyáink vére patakokban folyt
Ám most a kegyetlen deriké fog!

Kardot magasan a kézbe
Botot hogy a célpontra nézzen
Íj idegét kihúzva tartani
Lássák: nem fogunk megfutamodni!

A halál bármikor utolérhet minket
-A dicsőséget sosem adják ingyen-
Ám van, miért érdemes meghalni
Legyünk büszke hősök, társaim!

Valorian mindörökké!

bucsicsa 2010.10.04. 14:07:44

@xXInverXx: jó vers.

Engem csak érdekelne, hogy most miért nem írnak a tegnapi nap után ide a derik ódákat, mint szoktak?
Szégyenlik magukat ugye!
Hát szégyeljék is.

Inso 2010.10.04. 14:16:34

a 24es íjról:
én már láttam pár 24es cuccot, láttam ahogy próbálkoznak vele beszéltem azokkal akik húzták, nekem gyanús ez a 24es. főleg annak fényében, hogy a múlt héten megnövekedett a játékban található "furcsaságok" száma. sárkány elmegy a portig, valaki írta LordJoey azt hiszem te voltál, hogy ezt is a kábel ki-be húzogatással csinálják, ott van a szombati 1lövéses sárkányölés a DS-nek semmi köze hozzá, a gyerek céh nélküli volt. TEgnap este gombán találkoztunk egy 19es derioni megidézővel, aki bárdot viselt, es ijász, magus AOE-ja volt, ráadásul ki sem lhetett jelölni.
a hackshieldet feltörték ez már tény, azonban senki nem mond semmit, hogy lesz e valami megoldás ezek kiküszöbélésére, vagy csak told be talicskával a pénzt, had öljön meg egy lv1 es kari.

Junior92 2010.10.04. 15:01:14

Quickhand: kratyi beszólásáról miért nem irsz? vagy arról h ti kezdtetek el a boltba irogatást? kratyi azt irta boltba hogy : szarok vagytok! erre volt a válaszom nekem: hogyha szarok vagyunk akkor mi a helyzet a kastellyal? mert aznap vettük el tőletek! mind1 csak ezt akartam tisztazni h mire irtam en azt amit irtam :) de en is varom az uj patch-t, és az arénát! ;)

DadanMester 2010.10.04. 15:07:26

@Inso: Inso LordJoey csak vádaskodik bármilyen alap nélkül, van szerencsém ismerni Dororo-t, a netje sosem volt jó de ez nem ok arra hogy ilyen tudatlan senkiháziak megvádoljak minden alap nélkül. Nyilvánvalóan alkalmas ez a forum erre, raadasul meg Paras is ami itt nem jó jel, de ha ezt igy lehet akkor nem nagy kaland telerakni minden alapot nelkülöző vádakat itt nem kommentelő emberekről. Szóval az ilyen hazugsagokat legalabb ne kezeljétek tényként. Azt azert megkerdeznem a VádaskodóJoey-től hogy Dororo csak nem sebződött de lött mi? mert a lagg miatt ugye akadnak be emberek ilyennel mar mindenki találkozott de az nem tűnk fel a hazudósnak hogy NEM IS LŐ!. A lehúzott pati pedig pl vandorokban a vége utan sem ment vissza, erről csinaltam prtscreent is senki nem lövi es nem megy vissza , de nem video...
Es vannak meg erdekes képeim de mivel 1 gyanunál nem több nem szórom tele a forumot.
És bar eddig nem szólaltam itt meg de az északravonulós cikk óta olvasgatom ezt a forumot, es tetszett bar nem mindig tűnt objektívnek. Ja es kb szeptember közepe óta Parás is vok mint Dororo :), nekem itt az emberek befogadónak és jószándékúnak tűnnek, szervezett csalás pedig biztosan állíthatom hogy itt sincs.
üdv.

Inso 2010.10.04. 15:28:33

@DadanMester:
jöhetnek nyugodtan a képek, az h mi van a sarkany lehuzasanak hattereben nem tudom.

DadanMester 2010.10.04. 15:58:57

@Inso: A sarkis képet holnap délelőtt átküldöm, a kihuzogatással kapcsolatban valakinek ki kellene probalni hogy egyaltalan van e ilyen modszer. én sajna nem tudom mert wifim van a szekrény tetején, de akinek kabeles pl notin az könnyen kiprobalhatja pl 1 parbajban alap fegyivel lődözi a tarsa hogy csak 5-öket vegyen le es akkor sokaig lehet tesztelni.
Abbol kiderülne hogy egyáltalán van e ilyen módszer. A Goa fórumon ha jól emléxem 1 valaki irta hogy mobbal probalta és működik, de nem tom mennyire hiteles.
Ja néha kimaradnak az ékezetes betük, sry az árajánlatokat is soxor így küldöm el...sajna a GoA miatt van

Quickhand 2010.10.04. 17:24:15

Sárkányt nálunk is elcsalogatják. Kis faluba is volt nem egyszer. ez olyan valorian szokás pedig rögtön csalást kiáltani. Az is lehet olyan bug ez mint 0hp-val szaladgáló / álló karik. Senki nem tudhatja pontosan. Másik postban már leírtam a tegnapi kastélyharcról véleményem. Nem volt nagy remény fordítani tudjatok közelében voltatok de ez ugye kevés kb mint fociban " ha ez 2 méterrel lentebb megy gól " majd ha nem falon át közlekedtek mint tegnap is egy két tündér kari vagy mint múltkor confessor aki falból aoezgatott akkor csalózz meg fújjolj. Tehát nálatok is vannak ilyen dolgok mégsem csinált senki postot ennek mekkora csaló banda fújj és nem erre próbáltuk kenni elment kastély akkor mivel tudjuk nem ezen múlt. Én csak megemlítettem szintén másik postban ez zavart akkor ott.

bucsicsa 2010.10.04. 17:46:37

@Quickhand: Persze te megint egy másik csatában voltál.

Nem lovagolt be senki, ugyan is nem jutottatok volna olyan közel a bástyához.
Láttam mindent a radaron, falból jött a megidézés és falból jött a szent tárgy rá pakolása is. ott voltatok mind egy pillanat alatt, és láttam a radaron hogy falból rakjátok a cuccot és nem tudtunk ellen semmit tenni.
Érdekes pont akkor jött ez a taktikátok, mikor mi kitörtünk és már semleges volt a bástyátok. De hogy csak így tudtatok nyerni az szégyen.
De az mind1 is hogy ki állt nyerésre vagy ki nem! Nem tudtatok csak egyszer be jönni a kapun...
Én ezt már írtam, h a HunTers SOHA nem csal és nem is toleráljuk a csalókat.
CSALÓK vagytok és kész. ezt nem mossátok már le magatokról, lehet hogy 1 ember miatt, de elástátok magatokat, búgból lerakni a dolgot....

Szerencsétekre a GM már pont nem volt ott. Persze tudom direkt akkor időzítettétek a dolgot. De sajnos ezzel a GM sem tud mit kezdeni.

Mind1 megtörtént.

Üdv
Manci

Inso 2010.10.04. 17:53:29

a kérdés az hogy miért nem írjátok le ha láttok vmit, utólag már kicsit más, h "a múltkor is ez volt, ezért most ez nekünk megengedett". írj neveket akár priviben is és beszélek velük, hogy máskor ne legyen ilyen de akkor elvárom ezt a ti oldalatokról is.
várom snipe ot hogy hogyan kivitelezte azt, h keresztülment harcoson. mikor mi odaértünk még volt is a falban valaki.

ezért is mondtam h, nem tudom mi okozza a sárkány elmenését.

és igazából mi is tisztában voltunk vele h menni fog a kastély ponthátrányból is indultunk, de megpróbáltuk, és azért volt pár szép pillanat is.
én csak azt szeretném hogy próbáljunk meg tisztességesen játszani, és ez szól mind a derioni mind a valoriani oldalnak is.

SLY936 2010.10.04. 19:11:17

@Quickhand: A sárkányos témához csak annyit, hogy nem tom mi lehet (bug, cheat akármi) de kvára idegesítő amikor felment mindenki kisfaluba, megöltünk mindenkit és a sárkány meg lent dekkolt a kapunál :@
A kastélyban tőletek kezdte el egy alacsony szintű varázsló karakter a falon való átmászkálást és onnan futtatott fagyasztott. (És ez is nagyon idegesítő)

bucsicsa 2010.10.04. 21:49:19

Hát ez a mai fogócska Ardirba:DDDDD
Nagyon vicces volt. Körbe-Körbe

LordJoey 2010.10.04. 22:07:44

Üdv!
Inso, én is láttam 25-ös valoriant a hegyvideken egylövessel mobokat ölni, a nevét is tudom Viktor07 jeleztem a GM-eknek (valami csoda folytán pont fent voltak) azt irták utánna néznek.. még egy ideig ott volt.. biztos jól megnezték... valóban feltörhették a játék védelmét...
Dadan(mester?hah!) megszólíthatsz engem is, nem harapok!:D amíg nem bizonyítja be nekem valaki az ellenkezőjét, nem hiszek csak a szememnek... ugyanis nagyon sok embernek rossz a netje, szinte mindenkinek laggol és érdekes csak pár embernek csinálja úgy, hogy elkezdjük ütni és ugyan az első löves még sebez, de a többi már nem, se stun, se löves nem fogja... ráadásul már akkor laggol amikor még csak egy páran vannaka csatatéren? érdekes kérdések mi? nevezhetsz, hazudósnak de ezzel magadat minősited.
A helyes megnevezés a vádaskodó lenne, mert nem kitalálom amit írok, hanem tapasztalom! lol:D. Amúgy mi túlléptünk már a témán...
De mindegyis a tf csak bohockodás, a kastélyharcért érdemes még játszani.
Tegnap valóban sok 20-as plusszolás történt nálunk a 24-est mindenki megnézte, még a kastélyban sem a harccal törödtünk, (nem mintha nagyon kellet volna:D ) a 24-es ij meg egyátalán nem cslás volt, a srác jött volna kastélyra, de mivel nem érte el a szintet, otthon maradt és unalmában plusszolgatott... mindenki ment utánna a kovácshoz, bevallom én egy 15-ös botot plusszoltam, egész pontosan 12-ig...
és még egy csomóan igy jártak, szóval a kovács bitos a GF embere és azért adja be néha a jó eredményeket, hogy utána mindenki szórja a pénzét és tömjék a zsebüket játék üzemeltetöinek.

DadanMester 2010.10.05. 09:14:31

@LordJoey: Szia! természetesen nem gondolom hogy meg tudnál harapni, egyszerűen csak a kommented felbosszantott, itt pedig Inso már "szinte hivatkozott" rá, ezért neki írtam.
Tehát: ha elolvasod a kommentemet odafigyelve, a vádaskodót is használom :D.
Hogy hazugság azt azért bátorkodtam leírni mert még közvetett bizonyítékok sincsenek, valamint itt az előbb megint füllentettél.
1 A Parával már 1 foglalás után mentünk oda, tehát nem az elején amikor csak páran lézengenek.
2. a Para foglalni ment, egyáltalán nem volt érdeke elhúzogatni a sárkányt, megölni akartuk. előtte is 1szer már lemaradtunk 1 ilyen miatt.
Ötletem sincs hogy mi alapján vádoltad a paradoxont hiszen szinte minden Tfre járó Valos céh ott volt.
3. Dororo nem lött sőt meg ti tudtatok belelőni mielőtt megált.... ez pont a szakadás, beragadás jele. A kábel kihuzogatásnak igy nincs is értelme csak ha közben ő azért tudna lődözni de ilyet nem láttál.
4. A hálózatrészek leterheltségétől is függ hogy milyen sűrűn szakad valaki, tegnap pl még gyülekezés közben szakadtak többször is 2en-3an nálunk.
Szóval tapasztalásnak a vádjaidat még nagyon szűklátókörűnek tekintve sem nagyon lehet nevezni. Inkább azt tudom elképzelni hogy valami bántalom ért és hirtelen felindulásodban jó ötletnek tűnt egy a parát nem kedvelő oldalon egy az oldalt nem látogató karatert megvádolni, és hozzácsapni a vádakhoz a céhet is. Da mondandód igazságalapja erősen konvergál a 0-hoz.
Sajnos TF nélkül nincs KH sem. Mi nemrég tapasztaltuk :).
Azt hiszem nem hagytam ki semmit. üdv.
U.I: Inso megy a kép. képhez képset elég sokatmondó szerintem.

LoNDoN 2010.10.05. 11:09:02

Hmmm, nem sokat változott a blog se mióta nem jártam erre. Még mindig marjátok és csalózzátok egymást, meg a GM-eket is néha, ami elég szomorú. :(

Amit már a játékban is említettem egy support alkalmával, három különböző cheat-et teszteltem a magyar GoA-ban, mindhárom működött. Ha össze lehetne gyúrni őket akkor egy kieggel elég szép lenne a feature lista. Na de ezt hagyjuk, aki egyértelműen csal -lásd fentebb egy két bejegyzésben- azt a hülye is látja. Szerverlogból szintén minden lekövethető, de ebből következik, hogy csak utólag. Nem sok mindent tudunk tenni az utólagos tiltásán kívül. Azt mindenki tudja, hogy a játékot nem itt fejlesztik.

A kábelkihuzogatásról csak annyit, hogy nagyon sok dolgot beleképzeltek ebbe -tisztelet a kivételnek. Elég sok konfiguráción és körülmények változtatgatásával teszteltem a játékot, úgy, hogy két géppel is voltam bejelentkezve külön nettel is (mobil + szélessávú). Az alacsony ping, a kicsi framerate, stb. okoz érdekes problémákat, sajnos a szerverprogi nem dobálja ki az ilyen klienseket, nem kezeli úgy őket, ahogy kellene, de ennek okait hagyjuk. Nem mondom, hogy nem csinálják valakik a "kihúzogatást", de biztos, hogy sokakat alaptalanul vádolnak ezzel, és megint csak egy megnyugtató magyarázat számunkra egy-egy vereség után, hogy mennyi csaló van. PPPOE betárcsázással nem működik, mobilnet szintén. Wifiről és állandó szélessávú kapcsolatról nem tudok nyilatkozni. Elképzelhető, hogy ott megvalósítható.
A +24-es fegyverről. Teljesen legális módszerekkel és holdköves tárgyakkal született. Meg lett nézve. Mert kockáztatni és egyszerűen szerencséje volt a játékosnak.
Egyébként 100%-os kovácsolást egyetlen csalással sem lehet elérni, az szerveroldalon dől el!

Styx86 2010.10.05. 12:47:56

@LoNDoN: Azért a 24-esre még a derioniak is sipítoztak, hogy hack. :) Nekem csak az volt furcsa, hogy valami lvl 6-8-as kari húzta fel és egy olyan kari használja, akinek +3 +11 és +14-es cuccai vannak.

Másrészről nem dől össze a világ, egy emberrel több lesz majd, akinek a neve el fog hangzani TS-en. Használja egészséggel ha becsületesen húzta fel.

LoNDoN 2010.10.05. 14:07:14

@Styx86:

Az a kiskari éppen egy olyan játékosé akinek van nagykarija, amelyik nem +14-es cuccokban mászkál és holdkövekkel fejleszt ^^
Az, hogy kinek minek adta át a +24-es fegyót, hát annak okát csak ő tudja megmondani.

Hogy a derioniak is azt mondják rá, hogy "hack"? Ebben a játékban mi az amire nem ezt mondják a játékosok elsőre, ha szokatlant látnak? Fórumon visszaolvashatod a régi hsz-eket, mikor csak páran ismerték a játék lehetőségeit, de sokkal többen voltak azok akik mindenben csalást láttak. Az alap hozzállás nem sokat változott azóta sem.

SteveDelgado 2010.10.05. 14:24:23

Üdv mindenkinek! Bár régóta olvasgatok itt, de eddig még írásba nem igazán öntöttem a véleményemet az itt látottakkal kapcsolatban.

Olvasom a kölcsönös, kellemes szitkozódásokat, amik nap mint nap elhangzanak itt és más fórumokon is. Látom a véleményeket arról, hogy a "mocskos derik" miket csinálnak, ill. miket nem csinálnak... Én a derioni oldalon pedig ugyanezt hallom, látom nap, mint nap, hogy a "mocskos valók" már megint mit csinálnak, ill. mit nem...

Nincs itt semmi különbség a derioni ill. a valorian oldal között. Az egyik tizenkilenc, a másik meg egy híján húsz. Mind a két oldal ugyanúgy elköveti azokat a hibákat, rossz dolgokat, mint a másik. Aki mást mond, az a realitássokkal, objektivitással még köszönő viszonyban sincs… Az hogy valaki valorian v. derioni az csak egy sima választás eredménye, mely nagyon könnyedén módosítható, s akkor már mindjárt a másik oldalról nézhetjük a dolgokat, mint ahogy azt már jó pár játékos, vagy majdnem az egész játékos közösség megtette, mivel nem hiszem, hogy a többségnek ne lenne mindkét oldalon karaktere.

Szóval itt nincs mocskos vali v. deri, itt csak az ember van, aki a játékos karakter mögött található! Az határozza meg az egész játékkultúráját és nem az, hogy melyik oldalon is játszik. Ha gerinctelen, aljas, hatalommániás, önző, stb. az mind a valódi énjéből fakad, melyet egy játékbeli oldal választása soha nem fog felülírni! Ez ugyanígy igaz a jó tulajdonságokra is.

Mindenkinek lehetnek rossz napjai, s ha akkor találkozunk vele, csak negatív élményeink lesznek vele szemben, miközben lehet, hogy máskor békésen elmegyünk egymás mellett, azaz nem öljük a 20-40 szinttel alacsonyabbakat, hagyjuk egymást fejlődni, ahelyett, hogy fogainkat csattogtatva egymás torkát tépnénk fel...

Ne feledjétek nem ellenségek, hanem ellenfelek vagyunk a mindennapi harcokban, ahol mindenkit a győzelem motivál, hajt előre, hogy minél sikeresebb legyen. Akik pedig ezeket a sikereket nem a játék adta lehetőségek, szabályok szerint szerzi meg, azt a játékos közösségnek, a teljes derioni-valoriani tagságnak kell kivetni magából, s következetesen elhagyni, kihagyni a céhekből az ilyen szemléletű játékosokat és az ő karaktereiket, mindkét oldalon!
Folyt. köv.

SteveDelgado 2010.10.05. 14:26:55

Arra pedig nem az a megoldás, hogyha valami történik, ami nem szánk íze szerint való, egyből csalást, aljasságot kiálltunk! Legtöbb ilyen itt elhangzott vélemény, nélkülözött minden tényszerű alapot! Aki leírta a véleményét, legtöbbször nem is vette a fáradságot, hogy esetlegesen teljesen tisztázza az adott tényállást! És ezzel csak további károkat okozott a közösségünknek!

Nem minden csalás, ami történik a játékban, többségében csak a rossz szerver, gyenge teljesítményű gépek, netek hibája az amit látunk. Ezt a saját bőrömön érzem nap mint nap, mivel egy igen régi toldozott-foldozott gépem van, ami sajnos sokszor okozott már gondot. Sokszor haltam pvp-k során amikor nem kellett volna, mivel nem érvényesültek a skilljeim, nem futottak fel a buffok. Ezek mind kivétel nélkül a gép teljesítménynek és magának a szervernek voltak köszönhetőek. Mások is írták itt, hogy bezzeg a „Globálon” nincs ilyen lagg. Valószínűleg ott egy kicsit jobb a technikai háttér, amire még mi nem igazán vagyunk méltóak a GameForge szerint, feltehetőleg mivel mi magyarok mint „vevőközönség” nem generálunk akkor forgalmat nekik, ami érdekelté tenné őket a jobbításban… Ez sajnos rajtunk kívülálló dolog, melyet el kell fogadnunk, hisz tenni ellene, a játékfelhagyásán kívül mást nem tudunk…

Ami pedig a „kábelkihúzogatós módszert illeti, egy biztos, mobilnetnél az nem működik, mivel az azonnali ledobással „bűntett” a kapcsolatmegszakadás esetén. Volt olyan, hogy még én úgy láttam élek amikor kidobott, s amikor visszaléptem csak azt láttam, hogy bizony már a káosz szerzinél kezdek… S kábelnetnél sem voltak jobb tapasztalataim, hanem ugyanezek. Netmegszakadás egyenlő volt a játékból való kieséssel, s amit addig tettem, amíg úgy láttam, hogy játékban vagyok, az nem megtörténtként realizálódott a visszalépéskor. Ezek az én közvetlen tapasztalataim. Az itt lévő szerver és klienslagg sokunk életét megkeseríti, nehezíti a játék során…

SteveDelgado 2010.10.05. 14:31:34

Ami pedig a Derioni +24-es fegyót illeti: Szomorú az, hogy egyesek „sajnálatos tényként” említik ezt, ill. élből csalást kiáltanak! Ezen alapon én is csalással vádolhatnám mindazon játékosokat, akiknek +20-as fegyverük, vagy ruhájuk van, mert az lehetetlen becsületes módon megcsinálni… vagy mégis??? A hackshield kijátszása… ez is csak a szimpla irigységből fakadó rosszindulat szülte vélemény! A kérdéses fegyver plusszolásával a tulajdonosa engem is megkeresett, hogy nem tolnék-e egyet rá! Akkor +19-es volt a fegyver, amit én nem vállaltam, mivel irtó nagy butaságnak tartottam. Próbáltam lebeszélni róla a tulajt, amit Ő, végül is szerencséjére nem fogadott meg… A fegyver plusszolása a játék adta lehetőségekkel „becsületesen” történt.

A két lehetőség közül ami előtte állt, végül is a mennyekbe jutott, s nem a pokolra, bár szeretett embertársaink inkább oda kívánnák a „nagy szeretet” miatt ami a lelkükben van… Ami ezen fegyver körül zajlik, az nem más mint ahogy fentebb is írtam, szimpla irigység, mindkét oldalon! Én is szeretnék minél jobb fegyvert, ruhát de emiatt még egyikkőtöket sem köpködtem, pocskondiáztam ha jobb cucca van mint nekem… Csak azt a rüfke kovácsot, csak azt… Na annak a nyakára szívesen kötnék kötelet, ha engednék a játékban :-)

Inso 2010.10.05. 14:47:24

@SteveDelgado:
szimpatikus amit írsz, egyetértek azzal amit mondasz. ha foglalunk/védünk és tele van a hely, nekem is iszonyú lagom van 3fps amit ilyenkor látok, ott mindenki lagol. vonatról szoktam néha belépni, ott is van egyfajta lag, ha visszavált 2G hálózatra de olyankor gyorsan ki is dob.
ha hazaérek teszek 3 videót a tegnap estéről. mondjatok véleményt a látottakról.
LoNDoN:
mmegkövetem magam. elnézést kérek a gyanusításért. furcsa volt. a múlt heti események kontextusában meg főleg. használja egészséggel és grat!
és ha már a hivatalos fórumon nem tudok ahhoz a témához hozzászólni, itt szeretném megköszönni a "védd meg a vipet eventet". nagyon jó volt, és nagyon élvezetes volt látni, ahogy annyi ember egymásnak feszül, és hömpölyög az embertömeg. 2ön tuti ott voltam illetve a csapatoson is, ahol elég hamar elvéreztünk. a díjázás is teljesen rendben volt, nem hiszem h ennél több kellett volna, mondjuk én speciel nem kaptam semmit, de nem is kértem és speciel pont nem azért mentem.

viszont arra kíváncsi lennék h lesz e vmi változás a hackshield-el kapcsoaltban, ahogy te is írtad több hack müködik próbáltad is, többen pedig láttuk, tapasztaltuk, és az is teljesen rendben van h csak utólag tudtok utánna nézni, azonban a megelőzés sokkal fontosabb lenne mint a tüneti kezelés

Inso 2010.10.05. 15:00:19

hozzáfűzve még az előzőhöz; a fegyver nem is annyira érdekli az embereket, elfogadják úgy ahogy én is elfogadom h soha nem fogja beadni a sapimra a 17et:) legalábbis céhen belül, sőt tsen se nagyon hallom h lenne róla szó.
amúgy ehhez a hackshieldes megkerüléses dologhoz lenne egy sztorim ha gondolod elküldöm priviben.

xXInverXx 2010.10.05. 16:31:32

Én SteveD hozzászólását szintén nagyon helyeslem, örömmel látom, hogy szokásához híven ritkán szól, de abba nem lehet belekötni. Én amikor csalás/csalás szagú dolgot tapasztalok, igazán csak attól tartok, hogy fellelkesül a többi "alvó-csaló". Ezt nem szabad hagynunk. Azt tapasztalom, hogy komoly céhekbe nem kerülnek be, ha mégis, akkor gyorsan távoznak a az igazi csalók. Ez ellen nem tudunk mit tenni, mert hiszen akcióra, csak reagálni lehet. Amikor elkezdtem játszani, nem igazán érdekelt. Amikor pedig megismertem pár játékost, akkor már örültem, ha együtt élvezzük a játékot. Én is voltam derioni. Bevallom töredelmesen, hogy belelovaltam magam én is, hogy ne szeressem a valorianokat, ne bízzak egyikben sem. De ha találkoztam velük, nem igazán kerestem a konfliktust, de megvédtem magam (persze csak ha tudtam). Aztán eljött az idő, hogy elkezdett nem tetszeni a derioni oldalon pár játékos. Megpróbáltak kizökkenteni a játék élvezetéből. Az, hogy miért és mivel kezdődött, azt igazán már nem is tudom. De nem a derioniakat utálom, csak nem kedvelem azokat az embereket, akik megpróbálták kedvemet szegni, annak ellenére, hogy egy oldalon álltunk, egy céhben voltunk, melyhez hűséges voltam és rengeteg energiát fektettem (fölöslegesen) a játékomba. És itt egy érdekes fordulatot vett a játék. "Átigazoltam" a valorian oldalra. Kezdetben csak az hajtott, hogy gyorsan fejlődjek és egyenlő, igazságos küzdelmekben legyőzzem azon emberek karaktereit, akik miatt már nem volt szimpatikus gondolat, hogy derioni legyek. És a játék során egy nagy csmó olyan játékossal találkoztam, akiket ismeretlenül nem kedveltem és olyan társaságot találtam, ahova érzem, hogy tartozhatok úgy, hogy jól érezzem magam. De emlékemben őrzöm azokat is, akiket kedveltem odaát, azonban nem fogok visszamenni derionba. Csináltam egy céhet, ahova olyan tagok toborzódtak össze, akik hasonlóan állnak a játékhoz. Megszűnt bennem a "gyűlölet", a bosszúvágy. :)) És már csak azért játszok, hogy együtt sikereket érjünk el, miközben élvezzük a játékot. ;) Ajánlom mindenkinek. :) Annyit még a csalóknak, hogy leölhettek egy lövéssel engem is, a sárkányt is, kedvem töretlen, megszerezhetitek a kastélyt is, egyszer úgy is ott leszünk. Én inkább játszom nyugodtan, habár néha letör, hogy nem tudom az okát, hogy miért jó nem játszani, hanem csalni. Nekem a nem online játékokban sem volt csábító végig irkálni a pályakódokat, hogy azt mesélhessem az áltsuliban, hogy végigvittem. ha nincsen benne a bukás lehetősége, hogy elveszíthetsz valamit, akkor a győzelemnek már elvész a jelentősége.

bucsicsa 2010.10.05. 17:59:06

@SteveDelgado: Én sem szeretem a szitkozódást, de ami a vasárnapi dolgot illeti az tény év valós volt. Nem szerver hiba. Az a játékos ott csalt mert láttuk, ennyi.

Jó lenne ha a csalók végre abba hagynák ezeket a dolgokat, mert már nagyon unalmas. Ütöd az embert és nem sebződik...
Miért jó? Miért jó csalással elverni valakit, vagy csalással megszerezni egy területet? Nem fogom megérteni soha.

Üdv
Manci

Styx86 2010.10.05. 18:05:01

@LoNDoN:

"Az a kiskari éppen egy olyan játékosé akinek van nagykarija, amelyik nem +14-es cuccokban mászkál és holdkövekkel fejleszt ^^" Hát ehhez nem kell nagy logika, csak pont a low lvl karinak adja be az a &@{$&@{ kovács. :)

SteveDelgado! Bár mindenki így állna hozzá. :)

LoNDoN 2010.10.05. 18:29:58

@Inso:

Az event részvételt köszönöm, mint ahogy megköszöntem már a fórumon is. Résztvevő játékosok nélkül a legjobb event ötletek se érnek semmit.
A nyereményeknek vegyes fogadtatása volt, ezen próbáltunk javítani, a mostani eventen meglátjuk bejön-e. Ha nem akkor tovább próbálkozunk mással, amíg a többségnek meg nem felel.
A hivatalos email címemre (fórumon megtalálható) bármilyen levél érkezik, elolvasom, természetesen minden dolog érdekel, ami a játékkal kapcsolatos. :)

LordJoey 2010.10.05. 21:13:43

Szevasz Dadan! örömmel látom, hogy amikor lenyugszol, tudsz normális hangnemben is írni! De te sem olvastad el figyelmesen az én érveimet!
Inso nevet kért én írtam egyett, az elsöt akitöl ilyet tapasztaltam. Hogy az éppen Paradoxonos volt, az engem nem érdekelt. Ha figyelmesebben olvastad volna az eddigi hozzászólásaimat, tudhatnád, hogy én nem ítélkezek egy ember alapján egy egész céhről. Ami a hozzászólás többi részét illeti, egy kis piszkálódás volt a részemről, mert olyan kedvem volt.
Ha azt irom, hogy lézengenek egy páran az azt jelent, hogy 2-3 céh töletek! es a kapun bizony amikor bejött Dororo, az elsö sorban jött és semmi lagg nem volt még akkor. Erre írtam az egyik... hmmm... maradjunk annyiban, hogy megfigyelésemet. A másik arról szólt, hogy olyan akadást nem tapasztalt senki eddig, mint amilyen mostanság tapasztalható (sérthetetlen önállóan mozgó! játékos, sérthetetlen össze-vissza repkedö sárkány stb.) Azt hogy elhúzzátok a patit, nem én írtam, bár van logika benne, mert a védekezö tömegtöl elhúzod a támadó tömeg felé és igy baromi egyszerü leölni!
Abban teljesen tévedsz, hogy én bárkire is haragudnék a valorian oldalon, nem bantott meg senki egyátalan, engem a legnehezebb megsérteni bármivel is, (illetve egy ember van, gondolom Ő tudja magáról... ha nem, itt most magára ismerhet) a te kis "sértegetéseid" is leperegtek rólam. Tudom, hogy tele van a játék indulatokkal, mert sokan csak nyerést tudják elfogadni, minden más a világvége! Egyszónak is száz a vége, csak tényt közöltem Inso felhívására...
Részemről a téma lezárva, ha trükközik Dororo, ha nem, akkor is egy játékos aki kihívást jelent a játékomban, amit meg kell oldani ennyi!

LordJoey 2010.10.05. 21:21:04

A hozzászólásom után néztem meg a videókat amiket feltettél Inso, hát pontosan igy viselkedett Dororo karaktere is! ez a játékos sem ütött vissza, viszont mozgott, látszólag önállóan!
Akkor vagy mindketten trükköznek, vagy mindketten akadnak!

LoNDoN 2010.10.05. 21:59:13

@LordJoey:

Az Inso által linkelt videókon számomra egyértelmű, hogy a játékos befagyott. Amikor kapcsolatba kerül a szerverrel, szinte azonnal meghal. Ahol mozog, az sajnos megint olyan szerver hiányosság, aminek nem szabadna benne lennie a játékban. Valószínűleg programozástechnikailag úgy oldották meg a mozgást, hogy vannak benne kliens által számított elemek is, amiket időnként szinkronizál a szerverrel. Ez kicsi ping, stabil kapcsolat esetén jól működik, más esetben nem. Képernyőről kifutó játékosok, álló hullák illetve ide sorolom azokat a stunokat is, amiket megkapok egy korábbi esemény miatt, de a közelben régen nincs senki az én képernyőmön, vagy ide sorolom azt is, mikor látom, hogy lestunolva portál el valaki, vagy én kerülök a portál túloldalára miután egy harcos fejbevágott. Ugy ez elvileg lehetetlen, mert vagy elportáltam, vagy fejbevágott és nem tudok portálni, útközben csak nem kapom meg :)) - szinkronizációs hiba, mi más lenne?

Eddig még egyszer sem mutatott nekem senki olyan videót, amin a sérthetetlen játékos (természetesen bubi nélkül) támadni tud, és öl. Ha ilyet mutattok nekem, akkor visszavonom a fenti teóriámat.

SteveDelgado 2010.10.05. 22:06:12

@Inso: Ezek a videók érdekesek, azonban ha azt nézem, hogy a játékos amig mozdulatlan volt, addig nem sebződött, de utánna amint megindult, mozgott hirtelen kivégeztétek, ez lehet a gépből és netből fakadó lagg... Ezen jelenséget is vázoltam korábban, az én gépem is produkál ilyeneket, pl. ma még holtomban is laggoltam, pedig az már igen ritkán szokott előfordulni. A társaim megtudják erősíteni, hogy voltam olyan helyzetben, úgymond normál körülmények között, amikor megkérdezték mi a bajom? Ugyanis ők úgy látták, hogy én mint egy zombi közlekedek, mint aki folyamatosan stunnolva van, miközben nekem rendes képet mutatott a játék és semmi gondot nem észleltem. Az a gyanúm, hogy amig nem lesz mindönknek egy jó középkategóriás gépe, azaz egy bika proci és legalább 3 GB újfejlesztésű RAM-mal futó gép, addig mindig is fogunk ezen jelenséggel találkozni.

@bucsicsa: Aki tényleg csal, azt kikell vetnünk magunk közül hezitálás nélkül. De mindig alaposan meg kell vizsgálni a tényeket, lehetőleg minnél több szemszögből, mert szerintem néha mint most is irtam én is produkálok ilyen jelenséget a gépem miatt, minden hack nélkül. A tévesen nem szabad senkit megvádolnunk, mivel ezek az esetek nem hasonlíthatóak az egylövéses tf-hez, noname játékosoktól.

SteveDelgado 2010.10.05. 22:08:07

@LoNDoN: Egy kicsit megelőztél London, de egymástól függetlenül is ugyanarra a következtetésre jutottunk...

SteveDelgado 2010.10.05. 22:17:51

@SteveDelgado: A duplázásért elnézést! Kérném törölni az egyik hsz-t, ill. ezen hozzászólást is az illetékes részéről, mivel én nem tudtam! Köszönöm!

LordJoey 2010.10.05. 22:47:51

A jelenség egyértelmü, hogy a fagyas-akadás, nem is ezen van a "vita", hanem, hogy elö lehet-e idézni szándékosan és élvezi a játékos minden elönyét, illetve alkalmazza-e valaki...

Inso 2010.10.05. 23:00:53

én is tippeltem lagra, csak olyankor nem kéne nagyon mozognia, legalábbis nem randomban, hanem az utolsó megkapott mozgast kellene követnie, tehát előre egyenesen, vagy oldalazva. a támadott védett területen oké h lag van, de itt mikor az éledőnél voltunk 2en voltunk aztán érkeztek meg a többiek. nem is küldtem be supportra, először gondoltam megkérdezem.
amúgy nekem sincs vmi bika gépem egy notiról tolom és azon kívül h 3 fps a csata(másoknál esetleg 5is lehet) de engem pl a játék eddig kétszer ha kivágott, meg mikor a fraps beakad.

igazából engem sem nagyon hat meg ha elvesztünk egy területet, kastélyt, ha tudom h megpróbáltuk amit lehetett, úgy gondolom. nem stresszelem magam fölösleges, az hogy van véleményem és ki is mondom az már más téma, de a játkot reálisan és a helyén kezelem.

LoNDoN 2010.10.05. 23:02:55

@LordJoey:

Mint fentebb írtam (és rajtam kívül másik is) PPPOE - azaz betárcsázós szélessávú illetve mobilnet esetén nem működik, mert bonja a kapcsolatot és a kliens hálózati hibával leáll, újra be kell jelentkezned.
Ha állandó szélessávú netkapcsolatod van, akkor lehet, hogy működik, kérdés hány embernek van ilyen. A legelterjedtebbek -a hitelesítés miatt relatíve biztonságosabbak- a PPPOE, a mobil és a wifi. Szerintem wifin se működik, bár azt nem próbáltam.

LoNDoN 2010.10.05. 23:03:26

Bocsi, nem másik, hanem mások csak elírás. :)

krattyogi 2010.10.05. 23:58:39

Sziasztok

Én ehhez várom a véleményeket, mert hogy ez nem lagg az is tuti
www.youtube.com/watch?v=iNsbNaajRAM

xXInverXx 2010.10.06. 07:03:28

Üdv ismét mindenkinek! Inso, én is laptopról nyomom és érdekes, hogy amikor napközben, vagy akár éjjel is játszok, akkor sűrűn kidobál, lefagy, stb...
Azonban már nem is emlékszem, hogy mikor dobott volna le TFen, vagy előtte a gyülin. Szeretnek az istenek. XD Igen, mostanában a portálnál szoktam egy érdekes figurára felfigyelni, össze vissza mozog, nem sebződik, de közben forog ide-ida, azonban amikor elkezd lemenni az élete, az is nagyon lassan (pedig nincsenek túlzottan "fullos" cuccai, semmi buff) miss-eket nem látok. Aztán közben időnként megint "sebezhetetlenné" válik, végül meghal. Már tényleg itt az ideje, hogy letöltsem a frapset.

Inso 2010.10.06. 09:31:19

@krattyogi:
mivel a portál mellett voltatok, nem látom miért lenne furcs h elportolt. ha még a futtatás előtt rányomott a portra akkor ha megkapja a futit, és nem távolodik el a porttól akkor el tud menni.

LoNDoN 2010.10.06. 10:11:14

A játék valós gépigényéről kis infot linkelek:
board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&postID=15779#post15779

Én készítettem, és azt el kell hogy mondjam, hogy akiknek normálisan (értsd átlag 20+ fps-el tömegben) fut a játék, mert megvan hozzá a hardver, azoknak nehezebb dolga van, sokkal könnyebben lehet meghalni, mivel minden találatot számol rád a szerver. Ha mindenkinek adott volna ez, akkor lehet kicsit másképpen is alakulnának a csaták, de ez csak elmélet.

bucsicsa 2010.10.06. 14:35:49

@krattyogi: Ha az inso által felrakott videó, amin látszik hogy többen ütjük, és nem sérül de közben rohan lagg miatt volt akkor Krattyogi videója is az. Ki misselte a fagyasztást, majd bubiban rányomott a portra és elportolt miközben futtattad, érdekes de ez van.
De majd megkérdem tőle, hisz ez a dolgom.
Én mondtam már itt nem tolerálom a csalást, saját céhemben sem, ha valami be bizonyosodik annak következményei lesznek. (bár csak mások is így tennének)
Viszont akiről szól a videó ő nála egyszer sem merült még fel semmilyen csalás és semmi probléma.

Üdv
Manci

Styx86 2010.10.06. 16:01:34

@krattyogi: Két verzió:

1. Ahogy Inso mondta sima portolás.
2. Megidéző teki.

Tudhatnád te is így nyomod. :)

SeHaXX 2010.10.06. 16:46:55

@krattyogi: Ejj, te Veréb! XD
Van róla videó? Ohh igen, nem is egy. Tuti az volt az első hogy felküldted supportra. Hmm, banoltak? Hát nem. Lehet, hogy nem is hack??
De azért jó hogy te szólsz be, mikor te is pont ugyanezt csinálod :D

krattyogi 2010.10.06. 18:29:23

@SeHaXX: Kezdjük ott hogy normalisan közöltem a tényeket."Veréb" otthon a játszótársaidnak mond ezt.
@Styx86: 1 sima port nem lehet ha figyelmesen megnézted a videót folyamatos ütés(Ő üt) mellett meg arra van ideje,hogy rányomjon a portra ott var három másodpercet mart elmegy.Jó vicc
2. ezt napjában 20-30szor is megcsinálja,sőt valamikor rögtön vissza is jön és úgy kábít be hogy rajta már nincs rajta a futtatásom,

Erre nem csak Én panaszkodom hanem aki látta már harcolni mindenki.Másik nagyon érdekes dolog,hogy ha több ember van vagy na adj isten GM is van latható közelségben nem tudja produkálni ezt a csodát.Olyan már mindenkivel előfordult hogy egyszerre portolt es közben kábították is és sikeresen megérkezett a kívánt helyre,de ő ezt ha kevesen vagyunk állandó jelleggel tudja csinálni.

lala69 2010.10.06. 18:47:47

Üdv!
A játékot valószínűleg tényleg feltörték.
Én is láttam a pók erdőségnél lv26-os
skacot lövés/mob-ozni..
Továbbá hallok-latok egyre sűrűbben
"érdekes"dolgokat..
Pl:
lv1/1000 élet
Ajánlat,hogy lóvéért csupa +24-es cuccom lesz..
Hát...nehogy a metin szintjére süllyedjünk!(a csalók miatt abbahagytuk sokan)

DarkPotii 2010.10.06. 20:25:49

Ez a kérdés most QH-hoz irányul!
QH te kinyomtad a gépet amikor olyan hirtelen eltűntél miközben próbáltalak megölni?Vagy anyukád esetleg mosott és levágta a biztosítékot?Vagy van egy puskád amivel rálőttél a villanypóznára és elmente az áram?Vagy egyszerűen kihúztad a netkábelt?Nevetséges...Amugy szerintem simán megöltél volna,de Te tudod...

Quickhand 2010.10.06. 21:44:47

Potii engem kratyi hívott vissza akkor és nem mérlegelem miért vagy hova hív hanem leokézom ha tudtam volna csak regroupra hív maradok. Szűlsz egy értelmetlen túljátszott kommentet látod amibe még anyukám is belekevered aki nem mosogat már többet.

Axi 92hkból csinálta 24es fegyót. Persze 19ról mint olvstam itt is. Vegülis annyit veszíthetett volna rátolt 21re hogy 19es lesz megint. Lehet még nem költött eleget játékra ami látszik is cuccain, hogy féljen a kovácstól jobban. Biztos vérszemet kapott hogy beadta 21re és úgy volt vele most vagy soha. Amikor Horny meg Maruder csinálta 22es fegyót lehet ti is tudtatok volna 24est csinálni.

Styx86 2010.10.06. 22:33:05

@krattyogi: Ez a 20-30 barokkos túlzásnak hangzik :)
Nem akarlak bántani, de téged is láttalak már "furcsán portolni", de bennem ez valahogy ez nem merült fel. Küld el jegyben ha ennyire biztos vagy abban, hogy hackkel. Te sem gondolod komolyan, hogy egy 80-as kari megkockáztatja a tiltást azért, hogy 1x,2x,100x túlélje a harcot.

Styx86 2010.10.06. 23:00:05

@Quickhand: Ha gondolod moderálom Potit.

A fegyót hagyjuk amcsin is van 24-es itt miért ne lehetne, csak nehéz volt lenyelni a békát. (Legalábbis nekem :P)
Ha 92HK ból lett akkor annyiból, kár, hogy nem lottóra költötte Axi ezt a pénzt, mert az is bejött volna. :)

Én elnézést kérek a vádaskodásért. Pont arról beszélek, hogy faszság ez a hacker-hacker-hacker... közben meg én is ezt csinálom.

DarkPotii 2010.10.07. 19:19:34

Elnézésedet kérem!De komolyan!

SteveDelgado 2010.10.07. 19:23:10

@lala69: Ez nem hack eredménye :-). Hanem egy nagykari kiskarija szerintem... Ugyanis nekem is van egy kiskarim, s annak átadtam az összes nagykaris cuccomat, amit leszinteztem 25-re /fegyver, ruhák, ékszerek/ s bizony nekem is egy lövés, egy területi, s borulnak a mobok egyböl. Szóval ez nem hack. A lvl 1-en meg az 1000 élet nem lehetetlen, csak kell egy-két elvetemült fanatikus, aki pl. a lvl 1-es fabotot felhúzza +16-ra, az képes rá, hogy az alacsony ékszereket is megalkimistázzon, ami már ad annyi plusszt, hogy meg van az 1000-es élet. / s én ismerek ilyen egyént :-)))) /

Szóval mielött hack-et kiálltotok, próbáljátok meg, hogy lehet-e, a játék adta lehetőségek szerint az adott helyzetet nektek is előidézni... S ezzel nem a hackereket akarom védeni, ugyanis vannak azok bőven. Példaként, én amit személyszerint láttam és tapasztaltam, az egy "asvanyviz18" nevü játékos által müvelteket hoznék fel, na az hack volt! Ugyanis vagy négyen lőttük, területi ment rá, s nem sebződött ennek ellenére. A lövések nem miss-eltek, hanem betaláltak amitől nem sérült, és továbbá ezen idő alatt volt ideje boltot nyitni, amiben kedves jelzős szavak keretében érdeklődött, hogy mi van derik, nem megy?... Na az csalás volt egy az egyben!

SeHaXX 2010.10.07. 21:23:30

@krattyogi: Ebben igazad van és elnézést kérek! De ez nem hack, csak szimpla portolás. Még mielött futtattál volna, rá kattintottam a portra és mível a port közelében tudtam maradni el tudtam portolni, ennyi. Fagyasztásból, sikolyból simán el lehet portolni; persze elötte rá kell kattintani a portra és félre huzni az ablakot. Futtatásnál már kicsit bonyolultabb, ott irányitani is kell közben a futást, hogy ne fuss túl messzire és ne tünjön el a port ablak.
Az meg hogy rögtön vissza megyek, hát amikor lejár a fagyi, futtatás portolok egyböl vissza.

bucsicsa 2010.10.08. 13:07:59

Ha már valaki ellopja a kidolgozott, dolgainkat gondolok itt kedves santaangel barátunkra. Aki folyton ócsárolja a blogján valóriánt s azon belül is HunTers. Legalább írja oda hogy ezt a kidolgozást a köcsög és egyben utálatos HunTers-től loptam. Mert folyton minket szid, bezzeg arra jók vagyunk hogy a szellemi termékünk felhasználja... Akkor hogy is van ez?

Az ő blogja csak a HunTers gyűlöletéről szól , a mi a blogunkban nem csak a Kree-ről írogatunk, hanem a derion és valorian dolgokról. Elképesztő ez az ember:D Lekoppintja a blogunkat és ö szaroz le minket:D:D
santaangel.blog.hu/

Na ennyit róla.

Huntisok:
gyűjtsük össze a régi HunTers képeket, keressétek meg kinek-mije van és majd küldjétek el nekem. Kíváncsi vagyok mik bukkannak elő:D

Üdv
Manci

Santaangel 2010.10.08. 16:37:24

Manci :)

Kérlek nem kell személyeskedni :)Vonatkoztass el ez játék :_P:P:P
Sajna nagyon belekockultál :)

Belekéne olvasni a dolgokba s fiygelmesen :) sajna nem teted.Forrás megjelenés mindehol van. ::P

lala69 2010.10.08. 19:51:31

@SteveDelgado:
Üdvözlet!
Háát,lehet,hogy igazad van..
Bár az említett eset egy íjász volt.
Futtában szórta a halált,Lala az álkapcsára meg a porban talált!D
Egyszerű "mezei" játékosként el nem
tudom képzelni hogy lehet valaki oly
elborult,hogy vagyonokat költsön el így!
Igaz korombol adódóan tapasztaltam már
hasonlót a való világban!
De hát könyörgöm!Ez nem a való,hanem a
valorián világ!Ez egy játék!S,már itt is!?
Ha belegondolok nem tudom nevessek-e
vagy sírjak...
Mindegy,csak írásban merengtem egy kicsit,bocs!Van aki így,van aki úgy!
Ámen!D

Szoto 2010.10.09. 08:49:57

@Santaangel: Szerintem pedig inkább a kree kockult bele a játékba, hiszen 3 részes filmet forgatni egy szaros játékrólLOL:D, de ti tudjátok. Meg ilyenek hogy még mindíg a legerősebb, ugyanmár hisz tudjuk hogy való oldalon 1: több a nagykari és 2: a pénz is több, mert több a játékos, ha egy kicsit erőt veszünk magunkon és összeszervezünk 100 db 80ast, akinek a cucca is jó, akkor meg már az van hogy alig voltatok meg túlerő. Akkor miről beszélünk mr legerősebb?:D

Santaangel 2010.10.09. 15:08:31

@Szoto: Lehet szervezkedni de a játék élményt nem vehetitek el senkitöl.A filmet hobbiból saját magunknak csináljuk s ha tudsz jobbat akkor irj, ha nem akkor inkabb ne.
Lehettek 100 feletti 80vannan is de akkor is JÁTÉK :D
Az hogy legerősebb a szubjektiv.Kinek mi vagy ki.Nem kivánok bele menni a stilusotokba ugy hogy utolsó postom ide.

engetsu 2010.10.09. 17:12:22

Srácok ez akkor is csak 1 játék...
Nem kell irigykedni a 24es fegyóra sem,
és nem kell aljas módszerekhez nyulni, mert THis Is GAME :D
Egyébként most ezután menni fog h nekem is lesz 24 es fegyóm..... meg cuccom, de kérdem én mire jó? Axe jó cuccaid vannak, de abba is le tudnak verni....

Styx86 2010.10.10. 01:11:48

@engetsu: AxxE Hozzá sem szólt ehhez a posthoz. Hogy jön ő most ide?

Miért jönne az, hogy akkor most már nekem is lesz 24-es fegyóm? Szerintem 21+-os fegyókhoz már nagyon kevés ember fog hozzányúlni.

engetsu 2010.10.10. 11:09:22

Hát irigyek az emberek,
Axxe meg csak ugy, irritál, sok hsz láttam már, azt gondolom h keveri néha a valóságot a játékkal

Petra24 2010.10.10. 15:01:04

@engetsu: Jajmár :D Ízlések és pofonok, ez tényleg egy játék. De ha az egyik fél már nagyon goromba, bunkó, kénytelen a másik visszareagálni így, vagy szépen kifejezve hogy Stop... ezt nem szabad. Vannak határok, nem?
Én is tudnék sok mindent mondani, de abból megint hőbörgés lenne és szidás... pl. a +24-es fegyverről.
Mindenki védi a saját országában lévő játékostársait, én is ezt teszem.
Amúgy meg nem hiszem, hogy a fegyver teszi a karaktert igazi játékossá. :)

Styx86 2010.10.10. 18:09:13

@engetsu: Én úgy vagyok vele, hogy, akit nem tudok kinyírni +22-es fegyóval, azt +24-el sem tudom majd.

AxxE-al kapcsolatban nem fogok vitázni, csak érdekelt, hogy, hogy jött ő most a témához. :)

nioße 2010.10.10. 22:21:18

Hi all!
Először is semmi offence. A videón a játékosok nevei érdektelenek, nem az a lényeg.
Azért töltöttem fel a vidit, hogy lássátok - bár 100% hogy már láttátok :))- mi az, amit én a legjobban utálok ebben a játékban, és ami miatt sokan csak vitatkoznak egymással.

www.youtube.com/watch?v=eRQNSNu2TZE

Ez két részlet a mai kastélyharcból származik. Sajnos az nem reprodukálódott, ami miatt betöltöttem a frapsot harc közben és fel szerettem volna venni, de elmagyarázom, mivel itt ugye kijelölhetetlenség bubi van a játékoson. Amikor eszembe jutott a videó készítése, akkor ugyanezt a jelenetet képzeld el bubi nélküli villow-val, aki fagyaszt a tömegben, mert BEÉRT 3-4 AOE függönyön és célzott lövéseken keresztül, úgy, hogy a fagyasztás után még merészelt visszafelé is kifutni több mint fél HP csíkkal... Igaz +20-as cuccok, nadeháthmmhmmhmm...
Én sajnos nem tudok 3 AOE-n sem átfutni, mert még a közepe táján elfogy az életem fullra felbuffolva is! Másodpercenként 3x300~500 HP loss, számoljuk csak ki mennyi is az. És hány másodperces is a videó? Már rég halottnak kellene lennie (nem bubizva persze), nem hogy még próbál visszajutni.
Ez rosszabb, mint a oneshotkilles, mert arról tudjuk, hogy csaló, erről meg csak azt tudjuk, hogy szar a gépe és 2-3 fPS-sel játszik, vagy lassú a netje, ami ugyanez, az én oldalamról nézve.
Ott egy terminátor varázsló, fuss előle, mert csak pocsékolod a manádat, ha lövöd. Kb. nekem ennyi ez a játék lassan :'(

Styx86 2010.10.10. 23:12:51

Üdv a blogon!

Ezt mi valóban nem így látjuk ha hiszed ha sem. :) Velem is volt 100x ilyen, hogy egyrészről egyszer itt egyszer ott volt az emberke, másrészről, hogy nem sebeződött az istenért sem.

A mai warról én is mutatok egy viedót:

www.youtube.com/watch?v=s9Jc-v9Rzzk

Ebből a szituból 4 videóm van. Nem azért mászkálok frapssel, hogy minden szarról jegyet irkáljak, csak passzióból akarok csinálni egy összevágott vidit. :)

Quickhand 2010.10.10. 23:51:25

@Szoto: hol az a sok nagykari? legtöbbször rongyá unjunk magunkat kratyival ha vége afternek. Lehet összeszedtek 80-100 db 80ast akkor van esélyetek 50 derioni ellen. Bebizonyosodott már párszor.

bucsicsa 2010.10.10. 23:59:52

@Quickhand: Jaj már megint elszaladt az a bizonyos ló...:D Ne legyél már ilyen nagy képű. Sötét Kula bácsi:DDDD

Szoto 2010.10.11. 02:54:10

@Quickhand: :D pedig a mai kf en nem is volt minden 80as és mégis feküdtetek kratyival együtt, vigyázzatok nehogy szétunjátok magatokat míg visszafuttok a hullátokhoz:D, de komolyra fordítva én leszarom hogy ti unatkoztok vagy idegeskedtek, kb néha tfre beloggolok kicsit kikapcsolni és kész. Tudom hogy vadászol rám de ez nekünk jó:D, mert ha a karim meg is hal én akkor is az arcotokba nevetekXD.

Inso 2010.10.11. 14:49:07

@nioße:

ha hazaérek megnézem a videót. a leírásod alapján értem mire gondolsz, de kijelölsnél sem volt rajta bubi? mostanában én a karin nem látom a bubit csak a kijelölésnél a buffok mellett, én meg lövöm bőszen, és pislogok h nem sebződik

Szoto 2010.10.11. 21:12:14

@Quickhand: Remélem ma már nem unatkoztatok, grat a mai tfhez mindenkinek, és elismerésem a deri oldalnak is mégpedig azértt mert sokszor haltatok mégsem adtátok fel, ugygondolom ez példaértékű.

nioße 2010.10.12. 08:46:48

@Inso:

Nem Inso. Ha van rajta bubi, és teszem azt nem látszik az AOEtól -bár én minimumra vettem pont emiatt a grafikát-
Akkor beletalál a lövés, még a critical-t is kiírja, csak a HP-t nem vonja tőle. Simán meg lehet különböztetni attól, amikor valakit lősz, de mint a szivacs úgy nyeli el a lövéseket, de semmi hatása. Ilyen esteben sokszor megfigyelhető, hogy elteleportálódik a játékos visszább, gondolom ilyenkor szinkronizál a kliens a szerverrel, vagy nem tudom.

Engem nem is ez zavar, hanem az, hogy az én manám fogy a semmiért, ki tudom jelölni azt, ami valójában ott sincs, meg ilyen apróságok... és míg ezzel szarakodok, engem befognak és lazán szétlőnek/vernek.

SLY936 2010.10.13. 17:01:00

@nioße: Ez ellen sztem senki nem tud tenni semmit. Ez egy szerverprobléma a sok közül... :S:D

Quickhand 2010.10.13. 19:37:15

Ha xart árulnék azt is vennétek. Egyszerű tápolni az ilyen szájtátokat mint bucsicsa is pl. Ez kicsit mély volt, biztos lesz aki érti. Eddig azt hittem csak játsza ezt a vihogós értetlen jellemet mert azt hiszi ezen én idegesítem magam de lehet mégsem. Amíg ti azt hiszitek én az asztalt csapkodom mert hú de ideges lehetek addig itt mosolygok hogyan csámcsogtok odadobott csonton.
Kastélyharcon kree volt meg asszem én voltam zsoldos egyedül aztán lehet nem így volt de nekem így dereng. Odát blessed+hunti+legion igazából nem figyeltem de ezekböl a céhekböl láttam nagyobb neveket. A mi oldalunkon jobbon volt kapaásból 2 hk potis 80as pap meg 1 íjász. Nehéz úgy meghalni 3-4 aoen is átszalad ellen lelője a maradék 1.5k hpdat valaki.Nem hiszem ez lenne az amivel hencegni kell hanem csöndben örülni meglett vár. Szoto a sokszor haltunk azt jelenti csak 100-130/5 ös statja volt csopimnak. Ha védünk kb dupla ennyit ölünk.Egyébként meg az volt szerencsétek időközben tycoban véget értek harcok és megérkeztek onnan is valok, legion stb mert kezdett megrogyni védelmetek. Idő már nem volt megindulni együtt többi derioni céhvel meg ugye vakvilágtalan ott volt méár védeni elveszettet szal laggtol nem is lehetett volna haladni.
A laggról meg múltkor ibafat ott lőttem kapun mert felrepült egyik afteren amikor várnál harcoltunk kb fél percig lőttem ez idő alatt volt 4 vagy 5 találatom rajta mindösszesen.. közben ő vissza is healelte azt a kevés találatot be is bubizta magát majd leugrott falról és odébb állt. Röhej ott harcol de pl amikor 4 80as íjász lőtte 20-24-es fegyókkal nem akar meghalni 10 sec alatt sem. Nem hiszem az én gépemmel van a baj mert ha engem elkapnak stunnal és lő 3-4 ember akkor ritka gyorsan meghalok mint ahogy illik is ha elvileg 2k sebzest kap másodpercenként.. Valamit csináljanak ezzel mert én csak azt unom előttem a 73as íjász eltolok rá mindent ebből jó ha egy talál (nem miss, nem ír ki semmit gép most akkor mi van ergo mintha nem is lőttem volna) aztán ha támadnia kell érdekes már nem laggol mert látom még vakon is ugye jönnek találatok meg debuff.

WizzurahDD (törölt) 2010.10.14. 00:22:42

Mert pénznyelő a játék :)

Eladó egy lvl 64-es valorian mágus.
+11 Richie sarló (4/5 SSS, +17 varázserő, +30 krit, +7 mag. sebzés, +7 mag. támadás)
+3 palást
full sárga ékszerszett (szerintem középkategóriásak)
+12 arkana sapi
+16 rekamie felső
+11 rekamie naci
+16 arkana kesztyű
+18 arkana cipő
Kapcsolatfelvétel emailben: wizzurah@gmail.com
irányár: 15.000 HUF

Ha ez a hsz nagyon zavar valakit töröljétek... Ha nem akkor köszönöm a segítséget valaki vegye meg, már úgyse játszok régóta.
Minden jót.

jah és ne veszekedjetek :D

Wizzurah -GoAHUtörölve
WizzurahD -GoAHU eladva
? - GoAHU eladó
Kenpachi - AikaGlobal aktív

Inso 2010.10.14. 12:03:44

@Quickhand:
nem tudom mire reagáltál, én a felét nem vágom miről van szó. Ha véd vki akkor tutira kevesebbszer hal ez tuti. amit én észrevettem h ált a védés sokkal jobban megy nektek, viszont támadás nem. ez valo oldalon is probléma mert nem idulnak meg az emberek várnak a csodára. a kastély meg sztem nagyon jó kis fight volt. btw mi asszem 45en voltunk bent és nem csak a nagykarik jöttek. 1 full 80as csoport volt az pedig az enyém volt.

Inso 2010.10.14. 12:45:26

ja és az pedig csak hab a tortán h mostantól elfogadott a falon át járkálás, LoNDoN neked erről mi a véleményed, mint gm, és mint játékos. szerintem pár nap bant simán érne a dolog. legundorítóbb dolognak tartom. és a szabályzatban mintha lenne vmi olyasmi, h nem lehet a bugokat kihasználni...

LoNDoN 2010.10.14. 20:49:44

@Inso:

Az én véleményem erről a dologról nem számít, de mint játékos nagyon utálom, hogy ez benne van.
Ami tény: Emiatt nem tilthat senkit se GM, SGM, se GA.

bucsicsa 2010.10.14. 21:14:36

@Quickhand: Már megint nagyon meg mondtad.
Bölcs voltál megint, csak rajtad kívül senki nem érti ebben az értelmet.
Nagyon jó:)
Ha unatkozol nem kell ezzel játszani.

xXInverXx 2010.10.14. 21:28:49

@LoNDoN: ez most valami olyasmit akar jelenteni, hogy vannak olyan "szabályok", amikért nem jár büntetés? Mert én is úgy tudom (ezek szerint rosszul), hogy bugokat nem lehet kihasználni, márpedig ez egyértelmű kihasználása annak. Gusztustalan dolog, mégis sokan teszik. A portálozós AOEzgatás is idegesítő, de ki van mondva, hogy TFen és afteren szabad. Ezért arra csak azt tudom mondani, hogy ha ebben lel élvezetet, akkor csak rajta, tegye nyugodtan, az esetek igen csak kis számában okoz nekem fejfájást. :) Viszont azt már ezzel kapcsolatban nem szeretem, hogy visítozik egy-két játékos, pedig simán használják. Fal mögül, falból is lehet sárkányt öldösni, amíg arra nem megyünk valamelyiken. ;)

bucsicsa 2010.10.14. 21:55:55

Ezzel csak az a gond, hogy tönkre tesszük a játék élményt. Főleg a kh-t. Mert lassan mindenki elkezdi a texturából való foglalgatást és egyéb dolgokat.
Szomorú de hagyjuk, hogy meg öljük a kh-t. Értelmetlen lesz védeni a bástyákat, mert egy karakter be fut oldalról és már el is foglalja a bástyát.
Ha ez tényleg elindul akkor engem nem lattok többet kastély harcon, mert én nem játszok szívesen csalókkal. Nincs értelme az egésznek.
Most itt (mert a fórumon úgy is tiltanák) szeretnék kérni minden játékost, hogy még most az elején állítsuk meg ezt a dolgot. Legalább a kh idejére.

MENTSÜK MEG A KH-T.

KomolynalatylomoK 2010.10.15. 01:11:07

Csatlakoznék Manci javaslatához. Hiszen általában mindkét oldal a lehető legjobb karijait viszi KHra. Akkor legyen már értelme a harcoknak! És azt nem értem, hogy egy olyan 80as, aki a legjobb akar lenni (alistar), miért folyamodik ilyen piszkosul aljas cselekedetekhez? Ettől csak szánalmas lesz. Gondolkozzon el ezen mindenki! Hiszen akkor a HKzásnak sincs értelme, a heti készülődésnek, tervezésnek, foglalásnak sem. Akkor az fog dönteni, hogy ki buggol ügyesebben, gyorsabban? O.O Na nemár!!!!

Kellemes játékot mindenkinek! Győzzön mindig a jobbik!!!

Stockhy 2010.10.15. 01:12:16

"Egyébként meg az volt szerencsétek időközben tycoban véget értek harcok és megérkeztek onnan is valok, legion stb mert kezdett megrogyni védelmetek."

QH. Ezt a hozzászólásodat nem igazán értem.
Annyian voltunk végig amennyien kezdtük.
A Blessed megtelt a zsoldosokkal aki meg nem fért be az ment Tycoba vagy másik kastélyba harcolni,de ezt hülyeségnek tartom,hogy csata közben jönnek be emberek főleg,hogy hely már nem volt.

LoNDoN 2010.10.15. 07:15:44

@xXInverXx:

Nem erről van szó. Nincsenek olyan szabályszegések, amik kivételek. Itt arról van szó, hogy te (ti, én, mi) azt mondjuk, ez bug, amit kihasználnak.
Valakik pedig azt mondják ez nem bug, így a szabály betartása nem sérül :)
Amíg ez az álláspont nem változik, addig nem tiltható ezért senki.

Styx86 2010.10.15. 08:21:16

@LoNDoN: De egy textúra hiba mi ha nem bug? :)

Nem az lenne a cél, hogy alistaar kapjon egy nap pihit. Hanem, hogy megértsék az emberek, hogy tönkreteszik a KH-t. Na jó az barokkos túlzás, hogy tönkreteszik, de rontják vele a játékélményt.

Nálunk valaki ts-en mondta, hogy tudja, hogy hol van a bug a szobornál, majd ő beviszi a fáklyát. Ha hallottad volna a válaszokat...

Inso 2010.10.15. 08:31:26

@LoNDoN:
én úgy gondolom, hogy ez egy nyilvánvaló bug, hiba. Ember karival nem lehet átmenni, legalábbis én még nem láttam soha, próbálni sosem próbáltam, de tisztában vagyok vele hogy a manó kaszt képes olyan dolgokra amikre a macskák, emberek nem. vagy mostmár ez is kasztleírás lesz; "több mana, magasabb mágikus védelem és támadás, falon átjárás, légy te aki falból foglal várat és a nemzet büszke lesz rád!"

Továbbá úgy gondolom, hogy amit krattyogi linkelt videó, amiért úgy tudom végülis ban járt, az is bug kihasználás, és kevésbé szándékos mint aki direkt kimegy a falon. Folyamatosan növekvő kitiltással meg lehetne állítani, először 1 nap, majd 2nap, 1 hét ha pedig nem bírja abbahagyni jobb lenne ha inkább mással játszana ahol nem teszi tönkre a többi ember játékát. kastélyon valaki poénból felvetette h álljunk be mi is textúrába, világosan megmondtuk, hogy nem játszunk így.

Az a baj, hogy csak te és egy másik gm vagytok hajlandóak válaszolni és reagálni. úgy látszik a játék üzemeltetői pont azok véleményét nem veszik figyelembe aki játszik. attól hogy néha ironizálunk, és elszáll az agyunk, szerintem lehet velünk érdemben és értelmesen beszélgetni.

Inso 2010.10.15. 08:33:39

@Stockhy:
QH itt szerintem már a hétfői, vagy keddi(?) tf-re utal, ahol elveszettben(?) védtünk, és időközben megérkeztetek ti is.
legalábbis szerintem:)

LoNDoN 2010.10.15. 10:25:18

@Inso:

Nem tudom honnan az info, de a krattyogi féle jelentésben az érintett sem kapott semmilyen tiltást - ha egyre gondolunk, én nem látok más videot tőle ide linkelve. Érdekes is lett volna az alapján tiltani, mivel akkor napi szinten 5-10 játékossal biztos megtehetném ugyanezt.

Nem értetted meg, amit én mondani próbálok. Hiába gondolom én (vagy te vagy bárki más), hogy ez bug, és aki így játszik az bugot használ ki, vagyis szabálytalan és végleg is tiltható lenne, ha egyszer van egy magasabb szintű állásfoglalás, ami nem így vélekedik.
Jelen állás szerint ennek a "bug"-nak a kihasználása nem büntethető! Lehet, hogy ez változni fog, de az is lehet, hogy nem.
Etikátlan és értelmetlen így játszani, de jelenleg nem szabálytalan.

Inso 2010.10.15. 10:35:07

@LoNDoN:
bocs akkor tévesek az infóim.
a magasabb szintű állásfoglalót kellene ezek szerint meggyőzni, h ezért ban járhasson? rosszul hangzik:P

Stockhy 2010.10.15. 12:00:37

Jujj. Inso igazad van.
Elnézést kérek ,de félreolvastam.
Tekintsétek semmisnek azt a hozzászólásomat.

xXInverXx 2010.10.15. 18:35:07

Én azt mondom, hogy ültessük be egy KHra alistar ellen azokat a "magasabb" körű embereket. Meglátjuk, hogy mit gondolnak róla utána. ;)

LordJoey 2010.10.15. 18:41:18

Üdv!
Van egy naív kérdésem! ahelyett, hogy egy kivételszabályt hoznak a szabályról az üzemeltetök, nem lehetne a bug-ot kijavítattni?
Amúgy az ilyen dologra ami köztudott, fel lehet készülni és beépíteni a taktikába... tudom ez nem megoldás de úgynézki, jobb nem lesz a dolog. A pati mögötti falban bujkálás már nem nagy előny, mert a radaron látszik, hogy van ott valaki, tabb-al ki lehet jelölni az illetöt, de az aoe-k is elérik, ha meg bemegyek oda látom hogy ki van bent...

LoNDoN 2010.10.15. 18:43:03

@bucsicsa:

Nem nagyon értetted meg amiről beszéltem, Inso megértette.

"Eleinte arról volt szó h minden kh-n lesz egy GM aki figyeli az eseményeket."

Ezt pedig nem tudom honnan van, de remélem nem onnan... bár már úgyis tök mindegy, a dolgokon nem változtat...

LoNDoN 2010.10.15. 18:52:09

@LordJoey:

De lehetne, programozással ki lehetne javítani ezt a hibát. Programozással ki lehetne javítani azt is, hogy ne egye annyira a hardvert...

Ezt a játékot úgy kell elfogadni, ahogy van. Sok mindent lehetne elvileg, de gyakorlatilag vagy lesz, vagy nem. Beleszólásuk a dolgokban kb. annyi, mint, amikor elfingod magad a viharban. Szerinted észrevenné valaki?

A falon átjárkálás már a kezdetek óta jelen van és 3.4-es verzió lesz lassan. Biztosan kijavították volna már, ha fontosnak tartják.

bucsicsa 2010.10.15. 22:13:04

@LoNDoN: Meg értem amit mondasz, azt nem értem hogy miért nem csináltok semmit. Miért nem próbáltok meg valamit, ugyan is ha meg beszélnétek lehet hogy lenne belőle valami.
Nem értem, ha a szabályban tilos az ilyen, akkor miért engeditek és miért legyintetek...?
Ha szólnátok a tervezőknek lehet h kijavítanak de nem hiszem...
Nem értem miért csak engem zavar ez ennyire? Miért nem szeretnétek ti is normálisan játszani.
Nem értem, hogy a falból foglalással , megszerzett kh miért dicsőség?
Nem értem miért nem tesztek ez ellen semmit a saját céheiteken belül, mint ahogy mi is rá szólunk a csalókra.

De mindegy csaljatok tovább mindenki csaljon és kész ez a GoA.

xXInverXx 2010.10.15. 23:32:44

@LoNDoN: De én csak azt nem értem, ha ez szerinted is, szerintem is, meg még legalább 200 játékos szerint rossz és bug, meg minden, akkor mi lehet az oka, hogy a "felsőbbek" azt állítják, hogy ez nem bug, nem hiba és nem büntetendő?

Mondjuk azt, hogy mennyire fut a játék, hogy mekkora a gép és net igénye, az marketinges dolog, de az, hogy játékélménye milyen az megint más tészta.

Szoto 2010.10.16. 21:21:24

@LoNDoN: Szerintem a feljebb lévő videót el kell küldeni, és mellé írni a szabályzatban szereplő paragrafust és ha továbbra is fennáll a jelenség kihasználása vagy esetleg nem lett ez miatt bannolva senki, nyugodtan használhatja a valo oldal is, ha pedig ez miatt a valo oldalon történik bann, akkor a német vállalatnak kell egy levelet irnia a büntetést elsznvedőnek, hiszen ha ott lehet akkor itt is. Viszont ha bann van, akkor ugyfest hogy csak derionban lehet. Hölgyeim, Uraim játszani így is lehet. Továbbmegyek: Ha a valorian karaktert bannolják esetleg végleg egy ilyen miatt és a derit nem, azesetben a btk szerinti paragrafusok is életbeléphetnek, ugyanis ha az adott személy nagy összegű befizetést tett és törlik a felhasználóját egy olyan hiba miatt amit más RENSZERESEN használ, akkor a játéküzemeltető jogi helyzete határozottan perelhető. London azért ezt vegyétek a felső körökben is figyelembe és szerintem ne rángassátok a vállatokat, hanem intézkedjetek. A videókat letöltöttem és el fogom küldeni a főgórékhoz németbe, de ha szükséges továbbmegyek, és nem egy szaros kastély miatt hanem mert elbasszák az ilyen kis csicskák a játékélményt.

xXInverXx 2010.10.16. 22:44:12

Igen, már én is kezdem azt érezni, hogy nagy fokú "vállrángatás" megy bizonyos szituációkban. És pofátlan módon, amit "lehet", a pofánkba dörgölik a rendszeres elkövetők. De engem már a rendszeres véletlenek is kiakasztanak néha, hogy pl pont az "fagy" be, aki osztja a csopibubit, én lőhetem, de semmi, a csopibubi meg körülötte mindenkin ott fityeg. Na de mindegy is... Még szerencse, hogy én a rendes emberek miatt vagyok ebben a játékban. ;) És maradok is. Az én lelkiismeretem tiszta és csak ez a lényeg. Ha valaki csalással vagy "nemcsaláscsalással" nyer és dönt romba akármit is, attól mi még nem leszünk vesztesek. ;)

LoNDoN 2010.10.17. 19:10:17

Mint mondtam jelenleg nem tilthatunk ezért, se valoriani se derioni játékost, és nem is lett letiltva senki. Ez a rész én azt hiszem ki lett tárgyalva. Vállainkat nem rángatjuk, de intézkedni nem tudunk.

A németek felé lehet ezt továbbítani, gondolom, ha a játékosok többsége sérelmezi ezt, akkor biztos tesznek valamit ellene. Azt azonban érdemes tudni, hogy a többség nem 10-20-30 játékost jelent a magyar szerverről.

A két nemzet játékosainak ilyenfajta megkülönböztetését pedig határozottan visszautasítom. Az egy dolog, hogy Alistar-ról készült a video, az pedig a másik, hogy még hányan csinálták/csinálják ugyanezt. Ha számít, akkor természetesen nem csak a kastélyfal számít, hanem más helyek, is, pl. TF. :)

Szoto 2010.10.17. 22:52:35

@LoNDoN: Persze egyértelműen minden adott bugra kiterjedően értettem én is, és ismételten mondom senki bannolása nem cél, mindössze figyelmeztethetnétek mindenkit kissé nyomatékosabban. Pl ma kf en ha jól láttam ismét történt ez s az a falban való közlekedést illetően, melyet baráti aoe tucattal ellensúlyoztunk, ennek hála hamar le is tettek róla az érintettek:), ha ti nem majd mi orvosoljuk, ahogy tudjuk.

Styx86 2010.10.17. 23:19:35

Unjuk már meg ezt a témát! Attól nem leszünk előrébb, hogy vitázunk az egyik gm-el, aki még szóba áll velünk. :)

bucsicsa 2010.10.17. 23:20:07

@LoNDoN: Én még mindig azt mondom, hogy igen is tudnátok mit tenni, csak...

LordJoey 2010.10.17. 23:27:22

Üdv!
Szoto, te melyik kastélyharcnál voltál?
Mert mi is tapasztaltunk Ardirban falba meneküléseket, de aztán úgyvéltük az inkább a lag miatt volt ami (még?)nem olyan szinten volt jelen, mint a tf-en, de már nem futott úgy a játék mint régen és voltak komoly akadások is...
Amúgy gratula a foglaláshoz, remek csata, élvezetes és szoros mecs volt!

xXInverXx 2010.10.18. 00:57:08

Ha nem, hát nem. Én csak azt gondolom, hogy mivel ti (GM-ek) vagytok azok, akik felügyelitek a játékot, akkor valszeg ha ti szóltok, akkor elég, ha egybehangzóan szóltok, hogy ez az észrevétel és ezt + ezt kellene tenni ellene. Ha 30 játékos véleménye smafu, akkor gondolom egy GM csapat véleménye azért még számít valamit. Azért örülök, hogy reagálsz az olykor talán átgondolatlanul kemény szavainkra itt. Hiszen ti GM-ek jobban beleláttok a dolgok miértjébe. ;)

xXInverXx 2010.10.18. 01:03:18

Igen LordJoey! Igazán tetszett a KH, azonban Ilyennincs kiakadása fölösleges volt. Azonban bennem már nem kelt ellenérzéseket. :) Túl vagyok rajta. Csak nem tudom, hogy miért kell "felhánytorgatni", hogy nem a Hardcore ment, hanem kiegészült zsoldosokkal. De a stílusa mostanra sem változott, ezen már meg sem lepődtem. Gondolom, hogy igazi segéderőből kevés jutott ki neki. Azok meg, akiket normálisnak ismertem meg (és váltig állíthatom, hogy azok is), nem értem, hogy miért segítik őt. De majd a híres (arról, hogy csak a kicsikkel mer kiállni) Bazi biztosan győzelemre segíti. Ilyennincsen és Bazin kívül meg láttam sok rendes karit, csak nem tudom, hogy mi tartja még ott őket?

Szoto 2010.10.18. 04:00:56

2@LordJoey: Azt amelyiket te is, hiszen egy azon helyen csapattuk, de irtam is "Ha jól láttam" mert esetenkent a terkepen bizony volt olyan hogy nem csak egy pontot láttam falban és istenemre nem csak egyedül voltam, mert más is hívott oda aoe-t ahova én is. Igazából nem bosszant mert átjönni így sem tudtatok adott időben, ergo nem jutottatok előnyhöz ezáltal, most hogy lagg vagy nem lagg volt azt ti tudjátok, de azt is megértem mert olyan is volt hogy itt van mellettem és egyszercsak nincs itt:D na az tuti lagg volt. Szeretnék gratulálni a főnixnek nagyon kitartó és korrekt harcot vívtatok és azt is megjegyzem hogy igen figyelemre méltó az összetartás nálatok is, ami további izgalmas csatákra enged következtetni a jövőben is. Csak így tovább skacok! Ilyennincset nem ismerem annyira, talán még az elejéről a flegma stílusa hogy low ez biza régen volt de ezek szerint nem változik, hiszen amikor ő irta nekem ezt akkor én dúltam hogy a kreevel jöttetek, hát most legalább tudja milyen a másik oldal.

SteveDelgado 2010.10.18. 08:58:28

@xXInverXx: Sajnos mivel melós napom van, ez meggátolt abban, hogy ma én is ott lehessek a KF-en, de gondolom jó kis harc lehetett... Grat nektek!

S hogy miért is vagyunk/vannak emberek Ilyennincs vezetése alatt a PH-ba? Talán azért mert mi másnak, másként ismertük meg a hosszú hónapok alatt, más a véleményünk róla, mint mondjuk neked! Ami kettőtök között lezajlott az a ti személyes kapcsolatotok története, mely valahol hasonlít a tyúkudvar közepén lévő dombocska uralmáért a kakasok között vívott harcra:-), vagy mondhatnánk a két dudás egy csárdában bölcseletet is, melynek az a lényege végül is, hogy ki is az Alfa Egyed! Te itt nálunk nem találtad meg a helyed, a számításod, nem érezted jól magad, ezért kerestél más helyet, ahol meg valósíthattad önmagadat…

A ti kettőtök és ezen kívül másokkal fennálló kapcsolatotok azonban nem etalon és nem is lehet az a számunkra, mivel az emberi szubjektivitás hatalmas változatossága miatt minden egyes személyközi kapcsolat más és más lesz állandóan...

Szóval, hogy "normális emberek" :-) miért csinálnak ilyen "hülyeséget", hogy még mindig ott vannak a PH-ba, Ilyennincs mellett, az ezért van. Én például őt segítőkésznek, bohókásnak, nagy gyereknek :-) ismertem meg, aki mint az emberek többsége sikerorientált, hisz mindenkinek kell a pozitív megerősítés az életben. (Emlékeztek milyen jó érzés az amikor egy győztes harc után úsztok az örömben, adrenalintól mámorosan?). S viszont ő az, aki néha a diplomáciai érzékét elhagyva, hamarabb mondja ki azt, amit gondol, mint kéne s ez egyeseknél ellenérzést fejt ki...

A fentiek természetesen teljes mértékben az én szubjektív véleményemet tükrözik az esettel kapcsolatban, a leírtak alapján... :-)

Egyet ne feledjetek: "...S ezek a pillanatok eltűnnek az időben, mind könnycseppek az esőben..." /Blade Runner/

SteveDelgado 2010.10.18. 09:07:59

@Szoto: Az én üzenetem sem akar/akart átmenni, bár egész éjszaka szórakoztam vele... Valami szervergond v. frissités, karbantartás lehet a blog.hu-n

xXInverXx 2010.10.18. 11:01:56

Üdv Steve! Válaszodat el tudom fogadni, el kell fogadnom, mert igazad van. Elnézést, ha valakit is megbántottam, a hsz-em nem oda lyukadt ki, ahova szerettem volna. A Tyúkudvaros hasonlat sztem nem fekszik, a két dudás inkább. Én jól éreztem magam a PH-ban anno, csíptem, akik ott vannak. Még Ilyennincset is, azonban egy idő után, folyton támadott, érzésem szerint oktalanul. Végül is amit szerettem volna leírni igazán, azt kifelejtettem. DerionLegends, Dreamcachers, XHellboysX a PH mellett. Akkor miért fáj, ha a Hardcore is segítséggel ment KH-ra? És nálatok is ott voltak egész héten. Tényleg nagyon izgalmas és szoros csata volt, nem értem, hogy miért kell gorombasággal fogadni az eredményt. Én meghajoltam, éppen írtam, hogy "Szép volt" stb... Erre Mindenkit szapul, meg gorombáskodik. De ez van.

Szoto 2010.10.18. 14:13:47

Gyerekek, ami igaz, hogy mindkét fél sok szép csatát élt már meg. Véleményem szerint haragudni nem szabad senkire, hiszen mindenki volt már nyertes és vesztes is. Persze rosszul esik az embereknek, ahogy nekem is rosszul szokott esni ha veszítünk, de ez a tegnapi buli azért nagyon ott volt szerintem ezt mindkét fél elkönyvelheti. Hiszen volt fordítás mindkét oldalon, a vége előtt én is azt hittem bukjuk, de sikerült fordítani, és azt mondom, ha valamiért, akkor az ilyen szoros csatákért megéri szarakodni egész héten. Mondom újra hogy minden tiszteletem a főnixé, hiszen a végsőkig kiálltak és abszolút nincs miért szégyenkezniük, továbbá a gratulációt is kúltúráltan fogadták(legalábbis amikor én irtam ki boltba hogy grat, nem flegmázott senki).

DarkTsipsy 2010.10.18. 15:05:36

Szia Steve!

Remélem elis hiszed amit mondtal ilyen-röl!
ha eggyáltalán te vagy az!
téged valahogy nem igy ismertelek meg!
ez a nagy ember kijelentes kicsit erös szerintem...
Büszke lehet magára, hogy hátba támadta azt aki vakon megbizott benne a sok Érzelmi támadásai után... hja és aki
kiált melette a sok hülyesége után is! de mindeggy is tul tettem magam rajta nem izgat elérem a lvl 70 et és leszagattom ö lessz az elsö..
szoval ha ezt jelenti a "nagy ember" kifejezés akkor hajrá!
Hmm sokan maradtatok igen mondj 10 nevet abbol a 100 régi tagbol akik otvoltak mig én is.. jo ha 10 tudsz mondani de ezt kétlem
kiléptek rengetegen és uj cehet kreáltak nesze a nagy ember melett...
nah csak ennyit akartam jo küldizést jo játékot sziasztok!!
Inver osztom a véleményed.... ( VEZÉREM)

xXInverXx 2010.10.18. 15:52:00

@Szoto: Ez igazán igazságos és kemény, ugyanakkor kiegyenlített küzdelem volt. Nem is azt írtam, hogy mindenkinek goromba üzeneteket boltoltak, Ilyennincs rohant hozzám és osztott boltban, én meg most szétülöm a trónját. :P De a csata gyönyörű, izgalmakkal teli volt. Remélem, már csak ilyenek lesznek a továbbiakban is.

@DarkTsipsy: Örülök, hogy csatlakoztál közénk. ;) És várjuk a tettre kész régi Phoenixeseket, akik elhagyták már a Phoenixet (vagy még nem), akik talán itt megtalálhatják a helyüket. ;)

@SteveDelgado: Én tisztelem a Phoenixet, hiszen a Phoenix nem 4-5 tag alapján kerül "elbírálásra" részemről. Tisztelem, habár azok, akik valószínűleg nem szeretnek, azok akik 5en rontanak rám (amikor egyedül vagyok), pedig ketten is többen vannak, mint elegen, de azért bevárják még a másik 3at, hogy lepusztítsanak. Ritkán futottam eddig is egy az egyben Ilyennincsel (mondjuk nem volt nagy kaland, még akkor sem, amikor szint különbség az ő javára volt :P). De ez a játék sokszor nem a tiszta küzdelmekről szól. ;) De sok Phoenixessel találkoztam már és minden tiszteletem az olyanoknak, mint Barka, SteveDelgado és még sorolhatnám.

SteveDelgado 2010.10.18. 16:01:25

@DarkTsipsy: Szega Fönök!
Nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de itt valamit nagyon elnéztél... A hozzászólásomban sehol nem használtam a "nagy ember" kifejezést Ilyennincsre! Egyetlen helyen fordul elö hasonló a szövegben, de ott én "nagy gyerek"-ként jellemzem őt! Azt hiszem ez találó rá nézve, de ahogy a játékosállományát elnézem a GoA-nak ez még igen sok emberre elmondható! Ebben a hülye "homokozóban" egymást torkát tépitek fel, azért a hülye kanárisárga lapátkájért! :-)

A Céh pedig igenis tartalmazz régi tagokat jócskán tíz fő felett, akik még veled kezdték v. a te Vezérséged alatt is ott voltak! A Tiszteletem még mindig a Tied a Phonix létrejöttéért, de ne rombold le bennem a hitet végleg, amit a Hagakure szellemében lettettem melletted! Ne romboljátok féktelenül az emberek érzelmeit személyes indításból, legyünk méltóak a közös múltunkhoz!

xXInverXx 2010.10.18. 16:53:41

@SteveDelgado: Az, hogy én vagy bárki mit mondunk, az magánvélemény, azonban a tettek többet mondanak minden szónál. Ilyenn anno sokaknál bemutatkozott. Én hajlandó vagyok elásni a csatabárdot és megadni a tiszteletet, ha ez kölcsönös (bármily hihetetlen, akkor is, ha nem a miénk lenne a kastély, és "miénk" alatt nem csupán a Hardcore céhet értem, hiszen az egész szövetség igen keményen és áldozatkészen harcoltak, igazán kitéve magunkért). Ezt a gesztusomat Ilyennincs törte meg azzal a próbálkozásával, hogy alázzon. De a szándékom még mindig megvan. ;) Én már régen nem ostromlom őt. Halkan megjegyezném, hogy korábban sem én kerestem vele a konfliktust.

SteveDelgado 2010.10.18. 17:53:10

@xXInverXx: Akkor a témát próbáljuk lezárni végleg, eredetben!

Visszatértünk a téma elejéhez, amit ott írtam az még mindig aktuális. Neked személyes ellentéted van Ilyenninccsel! Ennek megnyílvánulása során osztjátok-aprítjátok egymást. Ez legyen a kettötők dolga, de a két Céh tagsága maradjon ki belőle, mert helytelen a saját érdekeiteknek alárendelni őket, hogy a személyes bosszúhadjáratotok részeivé váljanak! Sem Te, Sem Ilyen nem teheti meg ezt!

Ami pedig a "tetteket" illeti! A legtöbb Céh parancsuralmi rendszerben működik, mint ahogy a Phonix is!

Az adott helyzetben a tetteket a cél határozza meg! Lehet nem egyetérteni vele, lehet nem tetszést kifejezni a Céh vezető által meghatározott feladatok, utasítások ellen, de azokat Céhen belül megszexuálni nem lehet! Végre kell hajtani és kész. Az eredmények önmagukért beszélnek! Aki a fentiek ellenére külön utakat akar járni, azokat sosem tartotta senki vissza, ha menni akart tölünk!

Ami pedig a többi Céh irányába történt megnyilvánulásokat illeti, már elmondtam, hogy néha meggondolatlanul, rossz diplomáciai érzékkel nyúl a dolgokhoz Ilyen, de amit tesz, azt a Céhért, Értünk teszi. Én, s jó páran még, akiknek ismerem a véleményét, ezt látjuk nap mint nap töle!

JS a továbbikat, amennyiben felmerülnek még kérdések, ne itt beszéljük meg, ha gondolod inkább keressünk ennek egy megfelelöbb helyet, ahol teljes körüen tudjuk ezt tisztázni, én ebben segíteni akarok!

@Styx86: Ezúton szeretnék elnézést kérni töletek, a Hunters-töl, hogy a blogotokon Phonixes belüggyel terheltünk benneteket! Sorry!

Styx86 2010.10.18. 18:52:53

@SteveDelgado: Semmi gond, itt mindent szabad. :)

LordJoey 2010.10.18. 18:57:27

sziasztok!
Én maradnék a kiinduló témánál, mert bár volna mit mondanom a két ex ph-s, hozzászólásához, de itt vendégek vagyunk...
A falban állást, ha csak a radaron láttátok, akkor nem lehet, hogy a falon álltak? ugyanis oda lentröl nem lehet fellátni, az aoek pedig elérnek oda, hisz fentröl jönn az áldás olyankor... azért térek még vissza a témára, mert mi kínosan ügyelünk arra, hogy az ilyen trükköknek még csak a látszatát sem keltsük. viszont vannak zsoldosok akik nem biztos, hogy osztják ezen véleményeket, bár a segítőinket is megválogatjuk... (hú de PR szagú ez a duma... de igaz)

LordJoey 2010.10.18. 19:07:57

ja és hogy volt e lag.. szerintem tudna egy-két emberetek erre válaszolni, hisz pl. Sallai is melletem rohant be a falba
egy lövés sem sértette, majd pár másodperc múlva újra rohant felenk a csatatér felöl bele a halálkarjaiba! :)

xXInverXx 2010.10.18. 20:43:06

@SteveDelgado: Ok Steve! Te nem értesz meg engem. :) De ez érthető, mert általában nem voltál fent. Nekem nem a céhes ügyekben volt bajom Ilyennel. Hanem személyes ellenérzéseit rám zúdította, de nem tudom, hogy miért. Egyszer csak meggyűlölt engem ő is és pl xkrisztax is. Azzal, hogy hogyan vezette a céhet nincs és nem is volt bajom (mármint alvezérként). Azonban ő már hagyta el a céhet, meg megcsinálta a balhékat, de gondolom, azokat is csak hallottad. Na azok is váratlanul a semmiből jöttek. Nekem csupán ezzel volt bajom. De mint mondtam, mindent elég olykor egyik oldal véleményét ismerni a témában. ;) Téma lezárva, mert nem ide tartozik és mert elbeszélünk egymás mellett. Talán nem is kell közös nevezőre jutni ebben. Én aztán nem fogom erőltetni. :)

@LordJoey: Igen, nagy a lagg mindkét oldalon. Én is nagyon laggolok, biztosan rohantam is újra és újra én is mindenhova. XD Ez már sajnos ilyen. Meg kell szokni. ;)

Bazi (törölt) 2010.10.18. 21:56:55

@xXInverXx: Kedves játékostársam :)
Csak szerényen megsúgom megjegyzésedre ,hogy a havi listán 12. vagyok azt pedig nem a kicsik megölésére adjak :)
hogy őket miért ölöm az az én dolgom és nem itt fogom kifejteni mert hosszú volna.
Hogy ha te úgy véled hogy mi "én" segítjük ilyennincset "trónra" hát azzal is félrenyúltál barátom az én céhemből 5 ember szokott kh-ra menni :)Amugy szepen fordítottatok a kh végén izgalmas meccs volt.

SteveDelgado 2010.10.18. 23:45:14

@xXInverXx: Na most már értem! Konkrétan rákérdeztem a másik féltől, s így féloldalát ismerve, a másikat meg nekem nem kell tudnom ugyebár, már értem a balhé okát... :-)))) Hát van ilyen baleset, Ti tudjátok :-)))

Ami meg az akkori céh körüli hercehurcát illeti, azt nem csak hallottam, hanem végig is néztem, s az bizony nem a semmiböl jött, voltak ott elözmények böségesen, amit néha nagyon szomorúan néztem... de hát te ezt nem igazán értheted, mert általában nem voltál fent. :-)))

Ahogy az egyik kedves céhtársam megjegyezte rólam: "...Te mindig megpróbálod visszalapátolni a szart a tehénbe..." Na ez most nem sikerült, s rám is fröccsent rendesen ezen anyagból! :-)))) Azért nem csüggedek, legközelebb, egy másik szituációban majd biztosan sikerülni fog ez müvelet hibátlanul... :-)

@Styx86: Köszönjük szépen a lehetőséget, akkor már csak azt remélem, okoztunk egy pár megmosolyogtató pillanatot a kedves házigazdáinknak!

Styx86 2010.10.19. 09:38:32

A vasárnapi kastély tényleg nagyon jó kis harc volt. Bár én lagoltam, mint az állat 3x dobott le, nem tudom, hogy az én netemmel volt-e a baj, de a levélre is éppen be tudtam logolni.

Én a falas trükközést nem láttam még tőletek, pillanatnyilag titeket tartalak a legkorrektebb ellenfélnek.
Ami szomorú, hogy ezt a szarságot a kree jó pár tagja játssza el és ezzel leéget az egész céhet, holott messze ők a legerősebbek odaát, ehhez képest kéne viselkedniük és nem törpe csoporttal beszaladgálni oldalról szoborhoz.

AlyahWindmore 2010.10.19. 15:12:35

Én is szeretnék gratulálni a vasárnapi győzelemhez, Észre vettük ilyennel mi a helyzet a de mire átcsoportosítunk már vége lett....utolsó pillanatban így fel tenni mindent egy lapra..... ere nem voltam felkészülve, gratulálok, Legközelebbre erre is meg lesz a taktikánk:P

DarkPotii 2010.10.19. 18:39:01

Hali!Ha nem tettszik lehet törölni!
Eladnám Potiiii nevezetű 72-es mágus karakteremet,ugyanis abbahagytam a játékot egyesek nagy örömére!
Érdeklődni lehet:tamas86horvath@freemail.hu

krattyogi 2010.10.19. 19:29:07

Sziasztok

@Styx86:Komolyan kezd már idegesíteni a hülyeséged "kree törpe csoport" falban átmászós szarságod.Előfordult mindkét oldalt és az esetek többségében lehet véletlenül.Nem egyszer buktuk mi is a kastélyt azért,mert hipp-hopp ott termett valaki milyen véletlen,ugye?

Inkább arról beszélnénk hogy be kellene fejezni a portharcot is itt mar nem 1 ember űzi ezt a sportágat hanem az összes valorián pap/kivételektől elnézést/ és hozzájuk csatlakozik Maystro es bandaja.Nekik semmi másból nem áll a játék csak ki-be port debuff és vakítás.

Másik érdekes dolog a halhatatlan karakterek/lagg/Ibafa,fapipa stb és ők ráadasul még aldoznak is.

Még egy kitünően játszó játékosról is beszelnem kell Ö a nagy Criminal aki inkább elmenekül mindhogy a tarsait mentse ha fogy az elete,vagy portból tamad mikor mar alig van eleted.Ha egy kicsit egyenlöbben a körülmenyek inkabb hazamegy vagy at se jön harcolni.

SLY936 2010.10.19. 21:01:56

@krattyogi: A csúnya szavakat legközelebb próbáld meg elhagyni! Kösz :D
A portharcos dolog mind2 oldalon előfordul... én sem szeretem ezt de nem lehet ellene mit tenni(mindig lesznek portharcosok) :D

Petra24 2010.10.19. 21:12:07

@krattyogi: Hát ez jó vicc volt :D Komikusnak készülsz vagy micsoda? :)

Pont te írod ezt a "ki-be portolgatós" harctaktika féle lótúrót? Amikor állunk nagyba favágókba, TS:
"Na, Krattyogi beportolt és fagyasztott mindenkit, sorjába meghaltunk, persze utána le is lépett."

Amúgy Styxnek igaza van. Tényleg poén dolog hogy egyes derioni karakterek pusztán véletlen, bugot kihasználva sunyiba leveri az ellenséget.

Másik: minek harcoljon egy valaki 20 ellen? Én voltam így. Egyedül voltam hesedbe 10 ellen, jó moka volt, 2 percig. Aztán elmentem, mert mérges lettem...

krattyogi 2010.10.19. 21:44:27

@Petra24: Bocsánat majd innentől nem használom a fagyasztást.Nem ez a portharc hanem az amikor kijön egy lövesre és visszamegy vagy aoe es kijelölhetetlen bubi és nem egyszer csinálja meg hanem napjában 100szor

A bugus dologra visszatérve mondom hogy mi buktunk így kastélyt.

Nem egy ellen mondtam de latom nem is érted miről beszelek.

Még eszembe jutott egy szép dolog a netkábelkihuzogatás.Erre is vannak emberek akik igen sürün csinálják ezt.

Styx86 2010.10.19. 21:50:59

@krattyogi: Azért okosan krattyogj ha hozzám beszélsz egy szóval nem bántottalak. Majd ha név szerint téged fikázlak akkor lázadj.

De ha már így belementél.
1.: Ki-be portolás..na erről ne te panaszkodj. Bár mostanában nem láttam, hogy csinálnád, gondolom kinőtted.
2.: Halhatatlan karik tőletek: Cyrill, Boris, Zrog, Monicas, Napisten.
3.: A te hátadat is elég gyakran lehet látni azért. Pedig nem egyszerű kariról van szó.

Forszírozzuk?

krattyogi 2010.10.19. 22:04:51

@Styx86: Ha nem birod a kritikát nem kell játszani,normalisan beszeltem.
1 mondtam mar hogy mi a portalharc ezen kar vitatkozni
2nem azt mondtam hogy nalunk nincsenek ilyen karik
3ezt se allitottam hogy en nem szoktam menekülni(mindenki szokott),csak van aki allandóan ezt csinalja.

Styx86 2010.10.19. 22:52:21

@krattyogi: A kritikával semmi bajom, abból csak tanulni lehet. Viszont a következő mondatod: "Komolyan kezd már idegesíteni a hülyeséged "kree törpe csoport" falban átmászós szarságod." Sok minden csak nem normális beszéd. Ha neked ez a normális beszéd, akkor komoly problémáid vannak, bár ez nem az én bajom, hanem a környezetedé.

Abban meg, hogy bírom-e a kritikát és, hogy játszom-e nincs összefüggés.

1-2-3: Túltárgyalva!

nioße 2010.10.20. 07:33:39

@Styx86:

"Ami szomorú, hogy ezt a szarságot a kree jó pár tagja játssza el és ezzel leéget az egész céhet.."

Most egy kicsit meg kell védjem krattyogit, mert ezt a szarságozást épp te kezdted a kree-re vetítve. Én spec. nem égek mások hülyesége miatt, akár kree-s akár nem. AFK játékosokat sem támadok meg TF idejét kivéve még Ardirban sem, pedig szoktak pihizni 1-1 saját területen még portál mellett is.
Bőven van mindkét oldalon ilyen ki/beport "harcos" senki nem fog égni miattuk, csak saját maguk.

Sneaky 2010.10.20. 08:09:55

Sziasztok!

Rögtön az elején leszögezném, hogy nem beszólni és indulatokat gerjeszteni jöttem ide! Azt sem tudom, hogy a NIGHTMARE céh tagjai olvasgatják-e ezt a blogot? De! Engedjétek meg, hogy ezennel átadjam IBAFAnak a világ legcsicskább, legszánalmasabb karaktere - nem túl megtisztelő- címet. Hogy miért is? A portál harc az egy dolog. De hogy mindezt lvl 27-40 közötti karikkal játssza Ardirban, elég erőteljes jellemhibára vall. Alapvetően még az sem ítélhető el, hogy öldösi a 40, 45 szinttel alacsonyabb karikat, hiszen a szabályok lehetővé teszik, ezzel nem lehet mit kezdeni. Viszont erőteljesen elgondolkodtató, hogy még ekkora szinteltérés mellett is gyáva a nyíltsisakos harcot felvállalni... Sőt, továbbmegyek! Amint megjelenik egy szintben hozzá közel álló derioni, akkor még Hesed közeléből is elkotródik ez a "hatalmas" és "bátor" játékos. Biztos óriási poén egy lövéssel halomra ölni a pici karikat, gondolom egy-két alkalommal mások is kipróbálták már (más kérdés, hogy mennyire etikus, de amit a szabályok nem tiltanak, azt szabad...). Viszont képtelen vagyok felfogni, hogy egy 80-as kari mit élvez ezen fél délelőttön keresztül? Költői kérdés volt, választ nem várok, mert teljesen egyértelmű... Komoly, valós életbeli frusztrációit itt és így képes csak kompenzálni :S. Videó hamarosan, amint feltöltődött. Kíváncsi vagyok, hogyan értékelitek majd a látottakat.

Üdv:

Sneaky

Styx86 2010.10.20. 09:57:01

@nioße: Téged ugyan úgy érint attól, hogy ez téged nem minősít, mert emiatt ugyan úgy szar harcolni a kree ellen a kastélyban. Legalábbis én így nem szívesen megyek.

A portálharc meg engem nem érdekel. Nekem nem kenyerem ha valaki meg csak így tud harcolni egyszerűen távolabb kell állni a portáltól, hogy ne tudjon ki-be ugrálni.

nioße 2010.10.20. 10:14:37

@Styx86:

Ugyanmár Styx. Én több olyan kastélyharcon voltam, amin confessor basztatott ugyanezzel a módszerrel.
Soha nem kötöttem össze a céhével vagy a nagy valoriani szövetséggel... Érdekes is volna felelni bárki cselekedetéért egy ilyen játékban. Kastélyharcon meg ígyis úgyis fog harcolni valaki a kree ellen, ha nem szemtől szemben, akkor majd a zsoldosokkal szemben.

Styx86 2010.10.20. 10:36:14

@nioße: Én is megyek majd ha kell nyugi. ;)

Coli&LeGoLi 2010.10.20. 18:27:18

Már egy regényt lehetne írni a portharcról az itteni hozzászólások alapján, csak azt nem értem hol a probléma!?? Ha valaki portharcról panaszkodik azt saját maga idézte elő azzal hogy a port közelében állt, csak azt nem értem minek!!?? Húzzon el mindenki a porttól aztán nincs vele gond! Tudom menő dolog mindkét oldal részéről hogy a sátrakon álldogálnak egyesek és a pecsétezőket lövöldözik!! Álljatok hátra az útra hessedben és ardirban egyaránt és nincs probléma!

LordJoey 2010.10.20. 18:43:04

@Coli&LeGoLi: Ott a pont!! :)
,meg lehet szivatni a portharcosokat is, mint ahogy meg is tesszük, mind IBAFA-val, mind gefaval és kisérőivel. (persze azonos szinten könnyebb, mint 40 szinttel alacsonyabban)

Petra24 2010.10.20. 19:20:02

@Coli&LeGoLi: Ennyi :D

@krattyogi: Nekem aztán mindegy, de néha magadba is nézzél :)

Sneaky 2010.10.21. 12:13:55

Üdv!

Bár nem tudom jó helyre postolok-e, de ajánlanám figyelmetekbe az alábbi játékot. A game decemberben indul elvileg és tekintélyes magyar küldöttség vág bele. Esetleg akit érdekel, az legyen kedves jelezze, mert én is kiszeretném próbálni. Nagyon Ígéretesnek tűnik.

gamepod.hu/hir/tera_online_egy_ujabb_erdekes_mmorpg.html

Köszi a figyelmet!

bucsicsa 2010.10.21. 12:48:59

@Sneaky: Még attól is laggol a gépem, hogy meg néztem a videót:DD
Szépnek tűnik, mondjuk biztos olyan gép is kell hozzá.

Én biztos maradok a jól meg szokott GoA-nal. Kicsit laggos, kicsit unalmas, de a miénk:D

Szalmakalapos 2010.10.21. 13:05:57

@Sneaky: Nagyon szép egy játék.:)

Csak sokba kerülne ez nekem.:P

Megvagyok én ezzel a játékkal, én már egy másik ilyen típusú játékba nem fognék bele.

Én már csak egy játékot várok igazán: Diablo III.

A Diablo 3-at is mióta fejlesztik..:)

Már vagy 4 éve...
A megjelenésről csak ennyit írnék.:)

Szoto 2010.10.21. 13:32:00

@Sneaky: Nagyon szép játék, remélem rálehet majd próbálni és abban is bízok hogy nem lesz ilyen egyhangú, mint a küldik a goában.

Szoto 2010.10.21. 13:35:12

@Szalmakalapos: Torchlight a diablo fejlesztőitöl, sokan azt mondják hogy az a diablo 3 és az 1 gigás méretéhez képest nem is rossz, sok játékot aláz.

Sneaky 2010.10.21. 14:26:40

@Szoto: Ha minden igaz, december második felében a béta verziót ingyenesen lehet majd tesztelni. Kis kiegészítés: az európai megjelenés valószínűleg 2011 elejére csúszik...

Sneaky 2010.10.21. 14:31:01

@Szoto: Még valami. A fejlesztők azt ígérik, hogy hihetetlenül sokszínű és változatos küldetések lesznek. Sok party (csoportos) küldetéssel fűszerezve. Engem ami nagyon érdekelne, az az újfajta harcrendszere a játéknak. Ugyanis állítólag rengeteg múlik az ügyességen, hiszen nem csak a skill bar ikonjait kell nyomogatni, hanem lehetőség lesz manuálisan is kitérni a támadások elől.... Ez azért merőben érdekessé és kiegyensúlyozottá teheti a pvp-t, mass pvp-t. Itt már tényleg nem csupán az fog számítani mennyi pénzed volt hk-ra.... Kíváncsian várom mi sül ki ebből?

SLY936 2010.10.21. 21:05:56

@Szalmakalapos: Én is hallottam a diablo3-rol elvileg kva jó lesz!

Styx86 2010.10.23. 09:03:16

Gyakorlatilag is az lesz. :) Az egyetlen hibája az, hogy nem mmo. :(

Itt olvasgathatjátok a hivatalos oldalakról gyűjtött híreket:
diablo3.hu/

Itt pedig a kasztokat lehet meglesni:
us.blizzard.com/diablo3/characters/

AnstaN 2010.10.25. 18:07:30

Sziasztok.Új vok mondhatni ha regisztrálásról van szó de csak hozzá szólok már régen nézem a blogot most már én is kommentezek.
Egyébként csak annyit szeretnék mondani hogy régen írtak utoljára kommentet csak nem meg állt az idő pls. írjatok valamit nekem rossz a grafikus kártyám nem tom mi történik Valoba vagy Deribe és kíváncsi volnék hogy mi történik.

Eknaton 2010.10.25. 22:50:07

valorian veri deriont ,es ez valakinek nem tetszik :)

nioße 2010.10.26. 08:20:38

@Eknaton:

Igen, ezt a ténymegállapítást a tegnapi hódítási állapot kifejezetten alá is támasztja :)

AnstaN: Szerintem kicsit laposodott a játék, várjuk a 3.4-es patch-t az újításokkal.

Szoto 2010.10.26. 08:44:23

én nem várom az újjítást, mert az megint 10 szint és 800óra dögunalom, főleg ha ilyen lesz a titkos 81 is. Ráadásul alig ad xp-t is. és örülök ha a 80 meglesz:S.

nioße 2010.10.26. 09:23:02

@Szoto:

Ez így igaz, ha a 90 a fő célod benne.

AnstaN 2010.10.26. 13:34:28

Nekem a 80 as szám jobban tetszik mint a 90 de biztos lesz újitás.Angol szeron van ha letöltitek megnézhetitek mik változtak de én ha újra játsznai tok nem nézem meg mert úgy már nem érne meglepetés a maygar szeron jobb sztem úgy ha nem nézi meg az ember.Meg nem tom hogy nálatok volt e már olyan hogy karácsonyi event mert én csak februártól játszok.De láttam képeket yesodba a bankár elé oda állítanak egy karácsony fát ajándék is van alatta meg a karik hósipkába vannak.

Quickhand 2010.10.26. 16:05:51

olvasgatom uk fórumot és úgy veszem ki 80+os pecséteket nagyon szeretik még 7 fős csopikban is jó exp. Aki jobban nyomja 1 hét és 90es lehet majd. Szóval nem kell parázni szerintem. halloween event nem tudom lesz-e az adná tökfejet karácsonykor meg hógolyózni lehet majd(ezt ne várjátok 1x már volt benne részem nekem is) lesz ilyen rudolf orr két kis szarvval ezt majd csajok zabálják szerintem meg csoki ami olyan lesz mint kétségek itala meg lucky bag ami több esélyt ad dropra (kicsi,közepes,nagy). A másik hír láttam uk-n ahol már van 3.4 hogy exp event ami ugye ilyen "built in" ott spec péntek estétöl vasárnap estig +50% pontot adott. Na ha ez nálunk is 3.4 után lesz akkor azon a hétvégén lehet majd fejlődni szépen ha még egy tp potit is rátolsz ami 40% wuwuwu :D A jó még ebben lehet jön a többi ilyen globalos built in event tehát nagyobb esély sárgásításra/finomításra/fejlesztésre bár ez inkább csak következtetés és erre utalást nem láttam ott de reménykedek.

Szoto 2010.10.26. 16:12:23

Kicsit bosszantana ha amerakai ünnepeket honosítanánk, mivel van sok szép magyar ünnep is.

Styx86 2010.10.26. 19:38:23

@Quickhand: Ja globálon nekem is volt szerencsém a hógolyókhoz, meg a lángoló tökökhöz. Bár lehet másra is használni, de nem adok ötleteket. :)

Ott már a 3.4 előtt voltak ezek a "built in" eventek, de ami még fontosabb a 3.4-el jött az XP csoki. :)
Remélem az új peccsel jönnek új HK itemek is, van még 1-2 cucc amit le kéne nyúlni globálról.

Szoto 2010.10.26. 21:01:25

A mai tf már nem volt rossz, persze csak szerintem, csak az volt fura hogy aspire asszem ütött miközben nekem meg ugyanoda tikk tikk volt de biztos laggolt ezért nem is szólok.

Eknaton 2010.10.26. 23:12:54

ami a 90 patch-et illeti,szerintem nincs oan jatekos ebben a jatékban aki ne várná,sok rédekes uj dolog var ránk benne,és kicsit talán jobban megtanuljuk a csoport fogalmát,meg az eggyütt müködést benne,ps. ha a tegnapi foglalás nem is,de a mai tuti megmutatta h mire számithattok :)

fülig 2010.10.28. 08:04:38

@Szoto: Haat igen vannak ilyenek nálam is van pár val aki senkit és semmit nem tisztel, de ez az m3nyus kiemelkedik a többiek között(persze ßart sem marad le sokkal.)...csak azt nem értem hogy amikor potival van az ember mobokkal körül véve titkoson miért kell oda lopozni és kinyírni a másikat...pláne később amikor már csak 15 perc lett volna az italból.. remélem el is élvezett közben...Gratulálok neki hozzá meg a céhének is hogy ilyen tagjai vannak..

Szoto 2010.10.28. 08:15:37

@fülig: Na az óltárian paraszt.

BigPi 2010.10.29. 11:00:07

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Mivel mostanában igen kevés időm van játszani, így saját magam nem járnék utána.

Lehetséges-e, hogy a hegyvidékhez hasonlóan a mostani frissítés után más területeken is megtalálható lesz a gomba?

A lexikont nézegetve nekem ez a képtelen érzésem támadt.

Szoto 2010.10.29. 11:33:27

Újjabb emebrke csatlakozott a csicskák körébe, a neve archer 03 ha látjátok tápolni nyugodtan öljétek meg hiszen ő is ezt tenné veletek. Még jó hogy nem nyomtam be a potit. De ez is a másikhoz hasonló ölöm a mobokat és annak ellenére hogy felbuffolva 1000eket üt hátbatámad itt üzenem az ilyen csótányoknak hogy szépen várja meg míg végzek és egy az egyben lerendezhetjük vagy attól már fél? na hát ezért csicska.

Sneaky 2010.10.31. 10:31:23

@Szoto: Szoto. Rengeteg a csicska! Sajnos az ilyen szar emberek sosem fognak elénk odaállni 1 v 1 szemtől szemben... Ugyanis csak úgy tudnak viselkedni a játékban is, mint a valódi életben: gyáván, frusztráltan, hazugan... Ennél nagyobb örömük nincs és ne is legyen az életben :D

xXInverXx 2010.10.31. 19:55:11

Sziasztok! Az életet ne vigyük bele pls!!! Régen volt már olyan, hogy itt ilyet olvassak. A szájkaraténak semmi értelme. XD Engem is őszintén szólva kiakasztanak egyes karik viselkedései (stílusa) és morgok is miattuk, így örülhetnek. :) Egészen 1 percen át. Aztán nyomom tovább a játékot, vagy csinálok kicsit mást. Azonban szerintem nem szabad és nem is lehet ennyire felhúzni magunkat azon, hogy kinyírnak ha TP potizik valaki. Tegnap az egyik tagom mesélte, hogy kinyírt egy derionit. Én meg a közelben voltam. Ahogy ott állt a hulla mellett még kicsit (nem hullakemp miatt), akkor vette észre, hogy TP poti ketyeg). Érzésem szerint megbánta, mert ha időben csekkolja, akkor nem valószínű, hogy megtámadja, mert ő is elítéli az ilyet. Fenyegetőzni életben meg nem szabad, meg valószínű, hogy nem beszéltek le egy boxot privátban, akkor meg fölösleges leírni, hogy mennyire vernétek ronggyá egymást a fingotokkal. :))))

Styx86 2010.10.31. 21:04:07

Ezt itt nyomjátok:

hunters.blog.hu/2010/08/11/hunters_chat

Gyorsabb és csak az látja akit érdekel. ;)

A kommenteket moderáltam. Akire tartozik elolvasta, akire meg, nem azt úgysem érdekli.

Szoto 2010.10.31. 21:06:33

leszarom, azt tudom hogy meg lesz ez a kis majom és személyesen verem le rajta. Nem kell ide 23 as fegyó jöhet kéz a kéz ellen vagy pisztoly a pisztoly ellen, de azt most megmondom, hogy csak addig alszik nyugodtan míg meg nem találom:).

krattyogi 2010.10.31. 21:09:31

Gyere már ne csak a szád járjon.Sztem valami 15éves iskolaid drogárus lehetsz.Pisztoly???Életedben nem volt még a kezedben max vizipisztoly

Szoto 2010.10.31. 21:11:33

@krattyogi: azt mond hova menjek és még ma nyélbe is ütjük a dolgot, vagy azt nem mered?

krattyogi 2010.10.31. 21:12:02

Szolnoki vagyok puncikám

Szoto 2010.10.31. 21:13:12

az jó kisköcsög, mert éppen nincs messze adj egy címet is és egy óra múlva meg is beszélhetjük a dolgot személyasen, ha nem ijedtél be.

Razor1911 2010.10.31. 21:13:38

Szerintem szarulj jársz kratyival de én szóltam

Szoto 2010.10.31. 21:14:14

senki sem golyóálló öcsi.

Szoto 2010.10.31. 21:15:39

@Razor1911: mondták már ezt sokan, de ők jártak szarul. És ha így is van akkor meg megvan az emberem akit régóta keresek.

krattyogi 2010.10.31. 21:16:08

most ölöm a fajtadat de mindjart válaszolok

Szoto 2010.10.31. 21:17:09

fajtámat? Na látod ez is azt bizonyítja hogy izraelből jössz, mert már régóta ölitek az igaz magyarokat.

krattyogi 2010.10.31. 21:18:10

adj egy szamot felhivlak

Szoto 2010.10.31. 21:18:36

adj te és felhívlak én.

Szoto 2010.10.31. 21:22:43

nem félek, de te sem irtál számot....

krattyogi 2010.10.31. 21:24:54

mert én kertem töled

Szoto 2010.10.31. 21:25:48

és félsz megadni?

krattyogi 2010.10.31. 21:26:32

ez töled kerdezhetnem te nem akarod,de ha ilyen kemeny vagy remelem mar kocsiban vagtatsz felem

Szoto 2010.10.31. 21:27:00

de tudod mit? nem kell ide telefon most van 21:26 gyere le egy óra múlva a fősulihoz a spanjaiddal és elintézzük.

Szoto 2010.10.31. 21:29:00

Hívd mindet mert nem egy autóval fogunk menni, most indulunk.

krattyogi 2010.10.31. 21:29:21

megyek én egyedül is nem kellenek ide snapok

Szoto 2010.10.31. 21:30:10

az a legtisztább 1vs1 na bucsu

krattyogi 2010.10.31. 21:31:50

de hova a tiszaligetbe vagy a cba melletti reszhez?

krattyogi 2010.10.31. 21:32:46

csak tudnam hogy ismerlek fel na mind1

krattyogi 2010.10.31. 21:34:32

ja majd kiabálom hogy szoto szoto :)

Szoto 2010.10.31. 21:38:05

visszajöttem emrt azt nem beszéltük meg amit fentebb írtál. Legyen a tiszaliget, ha neked is megfelel aztán majd kiabálhatsz.

Styx86 2010.10.31. 21:39:33

Hehe ez jó, ezt kint hagyom. :)

Szoto 2010.10.31. 21:41:58

@Styx86: kösz, legalább sokminden világos lett.

krattyogi 2010.10.31. 21:44:26

nem ugy volt hogy te mar elindultal?

Szoto 2010.10.31. 21:45:17

és nem úgy volt hogy már te is?:)

krattyogi 2010.10.31. 21:51:00

5 percre lakom csak átmegyek a hidon

Szoto 2010.10.31. 21:52:09

akkor siess mert lassan ott vagyok. vagy dudáljak, vagy kiabáljak én?

krattyogi 2010.10.31. 21:52:13

úgy látom csak a szád járt,biztos ezzel kompenzálod a kis farkad,anyád erről is mesélt hogy komplexusod van miatta.Kicsit sajnállak.

Szoto 2010.10.31. 21:54:03

az ősöket ne keverd bele. Lehet te még nem halottál mobil netről és laptopról, de képzeld van és használják is az emberek. Fura hogy egy kocka ilyet nem tud:S

krattyogi 2010.10.31. 21:59:24

merre jársz?mert ha hamarabb jössz akkor indulnék

Petra24 2010.10.31. 22:07:25

@krattyogi: Tök érdekes így meglátni az igaz valódat..

krattyogi 2010.10.31. 22:12:23

jaj petra is megjött, kar hogy nem lattad ami ki lett törölve

Petra24 2010.10.31. 22:13:44

@krattyogi: Lehet jobb is.. :)
Kicsit visszább lehetne venni a hangnemet szerintem.

krattyogi 2010.10.31. 22:14:12

petra kicsi vagy meg buj gyorsan az ágyba

krattyogi 2010.10.31. 22:16:43

lehetne mesélni a nagy es kemeny fegyveres szotorol

Szoto 2010.10.31. 22:17:14

itt most én vagyok a hunyó Petra légyszi maradj ki, ne keveredj bele ez csak kratyi meg az én dolgom.

Szoto 2010.10.31. 22:17:51

@krattyogi: blabla készülődj inkább.

Szoto 2010.10.31. 22:19:59

hotelhez gyere 10 perc és ott vagyok.

krattyogi 2010.10.31. 22:20:12

vegre egy férfias tett szoto most le a kalappal

Szoto 2010.10.31. 22:22:53

Na jó vége a humor estnek. Őszintén arra voltam kiváncsi hogy van e elég vér a pucádban és valóban odamersz-e állni, ha helyzet van. Kicsit utánanéztem és nem hazudtál, ami arra enged következtetni, hogy van benned kurázsi.

Razor1911 2010.10.31. 22:24:15

mekkora terelés végülis így is kiderül hogy beszartál

Szoto 2010.10.31. 22:24:55

Kicsit messzebb lakom mint mondottam volt, de előtted is le a kalappal, hogy vetted a fáradtságot és akár ki is állnál.
És a végére igen diplomatikusan kezelted a szitut.

LordJoey 2010.10.31. 22:25:10

LOL! legalább sörözetek egyet, ha már nem ütitek egymást bm! :D

SLY936 2010.10.31. 22:25:28

@Razor1911: Te nem tudom hogy mért nem bírsz kimaradni belőle....

Szoto 2010.10.31. 22:26:02

Ha közel lennék elmentem volna, de győrből csak nem indulok meg, viszont még összehozhatjuk, mert nem vagyok én sem ijedős gyerek.

Szoto 2010.10.31. 22:27:37

ha kell odaállok, de nem fogok órákat utazni, csak egy hoki játék miatt ezt ti sem vehettétek komolyan:D. De a lakhely nem kamu az fix. És ez igen nagy kurázsira vall.

Szoto 2010.10.31. 22:29:05

Viszont ha pesten jársz leüthetjük, vagy leihatjuk ez már csak rajtunk múlik, csak ne felejsd el közölni ha mész arra, mert akkor megbeszéljük a randihelyet.

krattyogi 2010.10.31. 22:30:06

végre értelmes mondatokat látok es nem egy dühtöl es bosszutól szomjas embert.

krattyogi 2010.10.31. 22:30:39

pesten dolgozom hetköznap mindig fenn vagyok

Szoto 2010.10.31. 22:31:24

@Razor1911: a távolság igen mérvadó, de nem határolódok el a továbbiaktól, lásd ahogy akarod, nekem a szükséges infó átjött.

LordJoey 2010.10.31. 22:31:52

Én nem is értem, hogy miért nem az amatör módon elcseszett kastélyharcról eszmecserélünk?

Styx86 2010.10.31. 22:32:01

Nekem is szóljatok már, mielőtt söröznétek. Ha karatézni akartok , leszarom, de ha összeültök simán megyek. :)

LordJoey 2010.10.31. 22:33:44

még én is fizetnék egy kört! :D

Styx86 2010.10.31. 22:35:12

@LordJoey: Óóó mesélek én neked a kastélyharcról:

76-os íjász +22-es íjjal nem fért be a kastélyba. Ilyen erős való? :D
A másikba meg bug miatt nem tudtam bemenni, a 3. és 4. változatot már nem vártam meg. :D
Azt hiszem a kastélyt nem erőltetem többet, ennyit szopni 500e-ért meg 5 potiért.. :)

Szoto 2010.10.31. 22:35:34

@krattyogi: Az nagyszerű, akkor akár össze is futhatnánk valahol, ha benne vagy. A dühöm még megvan, de a játékbeli düh nem életbeli, ez azért volt jó nekem hogy le tudjak vonni bizonyos következtetéseket, ami megtörtént. Ettől fogva csak rajtunk múlik hogy futunk e valahol vagy nem, az hogy milyen céllal találkozunk részletkérdés.

LordJoey 2010.10.31. 22:37:08

én az óraátállításra értettem... ezek szarnak a fejünkre csak azt számolják mennyi hk-t veszünk

Styx86 2010.10.31. 22:38:04

@LordJoey: Hát ja, de emiatt ne a teamet hibáztasd. GF-et mindenhol fikázzák, ezek szerint nem véletlenül. :)

Szoto 2010.10.31. 22:38:06

@LordJoey: Látod, ezt jól látod.

krattyogi 2010.10.31. 22:39:21

@Styx86: honnan veszed hogy nyertetek volna? :)
@Szoto: A sörözes lehetseges majd egyszer ugyis lesz cehtali oda jöhetsz majd csoportbubiban varlak :D

LordJoey 2010.10.31. 22:40:48

én nem is! nem ök kapják a jutalékot!
és ha jól értettema történéseket, elég hamar próbáltak tenni valamit...

krattyogi 2010.10.31. 22:41:20

@Styx86: nekem inkabb az a bajom hogy 5napot felaldozunk egy 45perces kastelyharcert

Szoto 2010.10.31. 22:42:08

@krattyogi: Na de most frankón, jövőhéten összeülhetnénk, ha van kedved valami pub ban és átbeszélhetnénk az élet vagy a játék dolgait.

Styx86 2010.10.31. 22:45:35

@krattyogi: Hát ez a másik. Bár ha jobban élvezed, azt az 5 napot, akkor nem áldozat. :)

LordJoey 2010.10.31. 22:46:54

khm.. ki élvezi azt a lagos 5 napot? csak azért megyünk tf-re mert muszály. külömben nem lehet kf-ezni...

Styx86 2010.10.31. 22:48:58

@LordJoey: Én csípem azért. Megvan a feelingje a tömegvonulásnak, megvan a feelingje, amikor egyedül versz be valamit, mert véletlenül nem figyeltek a többiek.
Nem lenne ilyen lag, qa nagy csaták lennének, bár így sem rossz.

krattyogi 2010.10.31. 22:49:18

@Styx86: Itt arra celoztam hogy most is mindenfele fantomcehek vannak es harcol fel valorian zsoldoskent,majd kastelyra teljesen mashová megy.
@Szoto: eleggé kiszamithatatlan a munkaidöm es utana jövök haza szolnokra barmi lehetseges

Styx86 2010.10.31. 22:53:37

@krattyogi: Fantom céhek?
Ennek a zsoldoskodós dolognak nagyon egyszerű az oka, de nem súgom meg. :P

krattyogi 2010.10.31. 22:55:40

segiteni kell a kis ceheket.

Szoto 2010.10.31. 22:55:43

a nyugatinál futhatnánk valamelyik nap.

LordJoey 2010.10.31. 22:56:20

@Styx86: szerencsés ember! :D
Jó a konfigod... bár DaN szerint egy 3gigas proci már minimálisra csökkenti a szaggatást, egyelöre én maradok a diavetítésnél tf-en...:S

Szoto 2010.10.31. 22:56:25

@krattyogi: gondolom van net a melóhelyeden, hogy lebeszéljük majd a pontos helyet.

Styx86 2010.10.31. 22:56:40

@krattyogi: Büntetés-végrehalytásiban? :O

SLY936 2010.10.31. 22:59:58

@LordJoey: Hallod ami szeró probléma azt semmi nem csökkenti le, nekem 2.53as a procim és még így is vannak h amikor rengetegen vagyunk 1 helyen pl: julia akkor nekem is átmegy diavetítésbe....

krattyogi 2010.10.31. 23:01:08

nekem nem nagyon van "lagg" core2 e8400as es siman megy max leesik 15fps-re ha nezegetem frapsal

Styx86 2010.10.31. 23:01:28

@LordJoey: Szar a szeró, sajna ennyit tud. :(

krattyogi 2010.10.31. 23:01:50

es ez is a bajom hogy en siman sebzödöm de akit lövök meg alig

LordJoey 2010.10.31. 23:02:54

hát nekem 2,4 és igazad van a szerver problémát ezzel nem lehet orvosolni, de ugyanakkor ő tesztelete külömbözö konfigon, kénytelen vagyok elfogadni a megállapítását, mert eddig más nem irt 4-5 géppel történő tesztelésről...

Styx86 2010.10.31. 23:03:45

@krattyogi: Ja ez is öli a feelinget. Lehet veszek egy szarabb gépet. :) (nem)

SLY936 2010.10.31. 23:04:38

@krattyogi: nálam is megvan ez a fajta jelenség....

SteveDelgado 2010.11.01. 08:37:38

@Styx86: Ha Pesten jártok, akkor egy Para-Bella mentes sörözésbe én is bekapcsolódnék! :-)

SteveDelgado 2010.11.01. 08:47:02

@Szoto: @krattyogi:
Bocs eltévedtem a sorok között... :D

Styx86 2010.11.01. 09:09:38

@SteveDelgado: Én is simán benne vagyok. :)

Quickhand 2010.11.01. 11:17:33

@Styx86: nekem "szar" gépem van mégis meghalok 2 sec alatt belefutok pár aoeba és leszedik buffom erre se lehet fogni. Nem jó vagy rossz gép kell ide gyerekek szerintem ami nekem van gép az minimum van a játékosok 99%-ának. Valahogy szinte az összes csodajátékos odaát van ilyen tekintetben.

Styx86 2010.11.01. 11:44:30

@Quickhand: Hát igen, veled eddig még soha nem volt ilyen, az feltűnt. Akkor passzolok, nem tudom mitől függ.

Régen Monicas volt nagyon durván ilyen "god mode"-ban. :) Őt kéne megkérdezni, hogy min változtatott, hogy meggyógyult, mert most frankó minden nála.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.11.01. 11:56:17

Nem tartozik szorosan a témához, meg a verekedéshez sem :) de kipróbáltuk a futtatásból, és a fagyasztásból portolást, hogy lehetséges-e csalás nélkül. Itt van róla a videó:
Fagyós: www.youtube.com/watch?v=_ZunnZYl4-s
Futtatós: www.youtube.com/watch?v=XOzc3NB29tY
Lehetséges mint ahogy látszik is, mondjuk a futiból nehezebb.

LordJoey 2010.11.01. 13:13:52

@AxxE:
khm... én ezt nem is értem, hogy miért nagy csoda a dolog? én az elejétől fogva úgy játszok, hogy minden billentyű és egér klikelésre félmásodperc, de van amikor 1 mp a válaszreakció és éppen ezért nem egyszer volt, hogy megfagyva, futtatva, de még a harcosok álltal lebénítva is keltem át a porton, mivel én elöbb nyomtam a gombot, mint ahogy a stun odaért volna de a tetü program nem mozdult elég gyorsan...

LordJoey 2010.11.01. 13:20:14

öööö kicsit megnéztem jobban a videót és látom is a külömbséget a mondandóm és a te hozzászólásod között... hát ilyet még nem csináltam... esetleg ha nem párbajban csinálnád hanem egy "baráti" ellenséggel?

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.11.01. 13:48:30

@LordJoey: Nem gondolom hogy más lenne valódi ellenséggel szemben, egyébként a videó válasz Kratty barátunk két Sehaxx csalása videójára:
www.youtube.com/watch?v=iNsbNaajRAM

www.youtube.com/watch?v=mJrcv4Dfl1U&feature=related
Ezekre.

krattyogi 2010.11.01. 14:49:18

@AxxE: El kell ismernem tévedtem,de a tegnap esti megvilágosodásig teljesen másképp jött le a dolog,ha egy kicsit magatokba néztek fordított esetben ti is így láttátok volna a dolgokat.

Jó lenne hogyha ez a bug nem kihasználásra kerülne és nem szaporodnának el az ilyesfajta játékosok.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.11.01. 14:55:24

@krattyogi: Köszi hogy elismerted.
Nem is kell nagyon magunkba nézni, ezért próbáltuk ki, mert nem zártuk ki a lehetőségét annak sem, hogy neked van igyazad.

Az is jó lenne ha a textúrába bejutás hibájának kihasználása sem terjedne el, ennek érdekében mi (a szövetség) tiltjuk a játékosoknak, hogy ilyesmivel operáljanak, akár TF, akár KH alatt. Ha derion is kerülné a hiba kihasználását sz sokat segítene az ügynek. :)

krattyogi 2010.11.01. 15:08:01

@AxxE: Igen jó lenne de vannak már jelek hogy nem így fog történni a kettövel ezelotti kh-n is történtek ilyen jellegü esemenyek,tegnap rapthor csinálta ezt nem gondolom hogy ezert lett törpe de érdekes.

Quickhand 2010.11.01. 15:16:57

bug kihasználás. bannolandó szerintem. ki kell kérni gm-ek véleményét bár szerintem egyértelmű, hogy mivan ha te direkt előre megnyitod portált hogy már csak okézni kelljen. Így játszanak akkor a portállal Maystroék is. Debuff vagy vakítás de befogni se lehet olyan gyorsan eltűnik. De okés ez legyen. De ha megvan már fogva stunnal akkor ne portoljon el így..

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.11.01. 15:25:17

@Quickhand: Igazad lehet, de a kérdés az hogy ez bug-e egyáltalán. Az hogy nem fair, nem vita tárgya,
@krattyogi: Meg fogom kérdezni Rap- tol mi volt, és hogy volt. Nálunk ez tiltott.

Dene 2010.11.01. 16:43:46

@krattyogi: Hmm nem azért lettem tünde hogy bugban mászkáljak:) Szimplán a játékélményért. Ami tegnap este törént, ot belöktek a kapun keresztül nem szánt szándékkal mentem át a kapun. Vannak valorianok akiknek poén ledobni a másikat tökkel hogy beessen az aoek alá:) szerintem annyira nem vicces. Szerintem eddig se voltam bugkihasználó, mindig az élvonalba mentem, haltam és keltem és ujra és ujra.. vagy talán nem igy látod? ( RapThor)

Styx86 2010.11.01. 18:13:15

@Dene: Ja ez igaz. És tényleg csak esik kell, mert egy noob gané. :D

Dene 2010.11.01. 18:15:20

@Styx86: Te szemét ezt érdemlem?;(

Styx86 2010.11.01. 18:29:14

@Dene: Mi van ki is álltam melletted. Az igazat arra, mondtam, hogy az elején vagy, meg, hogy nem vagy bugfighter. :)

Dene 2010.11.01. 19:22:16

@Styx86: Noob gané? :D Teee cuna :)))

LordJoey 2010.11.06. 18:10:14

Üdv!
Szoto, krattyogi!
Voltatok együtt inni? :)
Szerintem erre nem csak én vagyok kiváncsi...;)

Quickhand 2010.11.06. 19:05:21

kratyit nem láttam 2 napja lehet találkoztak és lelőtte :D

Szalmakalapos 2010.11.12. 15:21:01

Szerintem ez egy érdekes játék lesz:

www.youtube.com/watch?v=CphSt3FTKFg

Abban a részben eltér a GOA-tól, hogy nincs terület védés, vagy foglalás, ugyanakkor csak meg kell venni a játékot, és utána egy centet sem kell beletolni.
Gondolok itt a ruhák, fegyverek nemesítésére, fejlesztésére.
És nincs havidíj sem...:)

Csak nézzetek bele..

Petra24 2010.11.12. 17:20:05

@Szalmakalapos: Ez mind szép és jó Szalmi, de hogy mennyi pizbe kerül ez?! :D

Paloma_ 2010.11.12. 18:12:42

@Szalmakalapos: Elvileg nem kell beletolni az alapjáték megvétele után többet. Gyakorlatilag mikrotranzakciós játékról. Bővebb infó itt: gw2.variance.hu/

@Petra24: a jeleleg érvényes árak wiki.guildwars.com/wiki/Guild_Wars_In-Game_Store

Szalmakalapos 2010.11.12. 18:15:11

@Petra24:

Úgy kb. 8000 forint lesz, vagy 10 ezer, de
1. ez a GOA.-val szemben nem sok pénz..., belegondolok, hogy mennyit kell költeni, hogy valaki felhúzza a felszerelését nem +20-ra, nem is +18-ra, hanem +16-ra, kb. annyi kell, és mellé még sok-sok szerencse.
2. azért ez a 10 ezer az idővel le fog menni 7000 forint környékére talán.., mint más pc-és játékoknál...

De most nem is azért tettem fel, hogy most csábítsak embereket, hanem csak úgy..:)

Petra24 2010.11.12. 19:30:37

@Szalmakalapos:
2. azért ez a 10 ezer az idővel le fog menni 7000 forint környékére talán.., mint más pc-és játékoknál...

Idővel már a neten is fennt lesz, törtszerverrel :DDDDDDDDDDDD

Szalmakalapos 2010.11.12. 21:16:45

@Petra24:

Így van, akkor ingyenes, nem???:)))

Petra24 2010.11.13. 10:45:43

Na majd terrorizálunk egy sort, aztán mindjárt ingyen lesz nekünk :P :D
Csak szépen kell nézni, és meg is van :)

AlyahWindmore 2010.11.23. 15:43:21

Sziasztok!

Van egy 58 as derioni harcosom eladó.

www.gatesofandaron.hu/lexicon/charinfo/khirakaj/1

Akit érdekel írjon a
j.istván85@freemail.hu email címre.
Nem vagyok pali madár csalók kíméljenek.
Bocs, a hivatalos oldalon ezt nem lehet, ha ennek nem itt a helye moderáljatok nyugodtan.

Köszi!

Sligont 2010.12.05. 21:05:20

Sziasztok
Szeretnék gratulálni minden valorian céhnek a mai foglalásokért jó megint ennyi kastélyt látni valorian kézen.
De hogy ma ardirba milyen nagy volt a fairplay derioni oldalról megint csak
hogy falból rakjuk be a fáklyát meg falon át közlekedünk egyszerűen szánalmas...

Styx86 2011.02.13. 11:23:08

Sziasztok!

Egy 90-es papot cuccok nélkül cserélnék bármi használhatóra. Az accon van még egy 41-es íjász is 11-16-os cuccokkal.
süti beállítások módosítása