Mi a véleményed??

2010.05.17. 16:09

 

Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!
Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!

Mi a véleményed:

  • Az új játékszabályról?
  • A GM-ekről?
  • A Kree szétválásáról?
  • A Valo szövetségről?
  • A Kovácsról Keterben?
  • A ma esti TF-ről?
  • A csíterekről?
  • Bármiről.. :) 

Csak bátran! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr452010429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petra24 2010.05.17. 18:33:25

Hát néha rám jön az a pillanat, amikor megfejelném azt az idióta kovácsot :PP (szerintem mások is így vannak vele XD)
Szövetségről annyit, hogy én örülök hogy így alakult minden nálunk. :)

bucsicsa 2010.05.17. 19:55:43

kedves Petra ne verd szét azt a szép kis buksidat, kár lenne érte:D

Kovács olyan mint egy nyerőgép, csak dobod bele a HK-t és nem kapsz semmit:D
Aztán jön az aki kifigyeli az a dolgokat és beveri a főnyereményt. Igaz!!

Quickhand 2010.05.18. 00:10:57

Bocs hogy ide írom de cserélném szettem darabjait hátha valakit érdekel :D
board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&threadID=679

BigPi 2010.05.20. 08:54:10

Amiért nagyon haragszom az a térkép és térkapuk neveinek eltérése.

Aki régóta jár csatákra az már megtanulta, hogy melyikhez mi passzol, de mindig vannak újak akik a felfordulás miatt értetlenkednek, ezért el is tévednek.
Természetesen mi is így voltunk ezzel annak idején, de hosszú idő és sok gyakorlás árán megtanultuk.

Arel 2010.05.20. 09:13:07

a küldetésekben kiirja ölj xharcost vagy mágust stb..
ezzel szemben íjászt és papot kell ölni
ezek eléggé bosszantóak főleg hamár vagy 10 perce keresgélsz....

Styx86 2010.05.20. 21:32:21

Csíterekről:

Tegnap Vadászokat csíter foglalta el. Egyrészről nem értem, hogy megérte-e az illetőnek bukni emiatt egy 49-es karit. Másrészről szerintem ez a SzabadSasoknak sem a legszerencsésebb bemutatkozás. Nem akarom őket bántani, nem hiszem, hogy túl sokan tudtak erről a céhükben.

Az, hogy etikus-e védeni egy így elfoglalt területet azt mindenki döntse el magában. Nem siránkozok, mert minek, már rég nem kell pont, potikból több száz van a pénz meg nem ebből van, de azért kicsit lehangoló.

Azért a srác ritka tehetséges volt. Afterpartin is csítelt, szóval nem volt nehéz kinyomozni. Remélem olvasod: Gratulálok barátom. :)

LoNDoN 2010.05.20. 21:44:15

Nem tudom pontosan hogy volt ez tervezve, mert TF kezdésig, alig figyeltem a játékra, de nagy csatát akartunk asszem, de ez sajna elmaradt, mert nem nagyon volt támadás ott ahol vártuk. :)) Legalábbis én így tudom.

Styx86 2010.05.20. 23:11:44

Mi sem voltunk csúcsformában. :) Össze-vissza mentünk. Holnap neccesebb lesz. ;)

BigPi 2010.05.21. 09:14:56

Pontosan mit jelent az, hogy csíterés, hogy ismerhető fel?

Ha tudjuk, hogy ilyenre készül valaki a SzabadSasoknál, akkor kivártuk volna az időt és eloroztuk volna az orruk elől.
Ehelyett inkább átmentünk nyitni a Dzsungelt. Megjegyzem, hogy nagy szerencséje volt a Valoknak, mert szinte mindenki a Vadászokban védett, ezért a Dzsungelben alig maradt védő. Ha egy perccel hamarabb jut eszünkbe, hogy átmenjünk, akkor bizony meg is szereztük volna.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.21. 10:17:05

@BigPi: Hidd el észreveszed ha valakinek az aoe-ja 4800-at sebez rajtad egy találattal.. (vagy amennyi életed van). Ezzel a módszerrel veték el vadászokat. Egy ilyen területet védeni a Derioniaknak másnap nem csak etikátlan, hanem pitiáner és ciki is.. :(
Amit Styx írt azzal a egyetértek ez ügyben, csak nehezen nyelem le az ilyen inkorretséget.. A fórumra azért nem írtam mert állandóan ki vagyok tiltva a véleményem miatt, most nem akartam magam újra kitiltatni. :)

Styx86 2010.05.21. 11:59:55

@BigPi: Azért az, hogy éppen 10 ember véd egy helyet, az nem azt jelenti, nem lesz ott 20 másik ember mire lejár az első bubi a sárkányon. :)

Ha ilyet akarsz látni állj be egy helyre amit a kree véd és nézd meg mi történik ha megjelenik egy lvl 70+ parti. Érdemes. :)

SLY936 2010.05.21. 16:54:13

Én teljesen egyetértek AxxE-al, de annyit még hozzáteszek, hogy nem csak a TF-en használta a csítet hanem az afteren is ardirban. Letette az AOE-t és körülötte minden egyes karakter meghalt a szinttől függetlenül(köztük én is vagy 3x...)

Symbolin 2010.05.24. 23:39:25

Üdv mindenkinek! A csalókat én sem szeretem, szerencsére nem nagyon találkoztam olyanokkal, akik csaltak. Mondjuk egyszer az egyik rám suttogott, de nem válaszoltam neki semmit. Az ilyeneket el kell felejteni, mert az idejük mindnek meg van számlálva szerencsére. :) Mostanában Geburah-ban küldizek nálatok. Egy ideig mérgeltem magam azon, amikor megtámadtak a nemzetetek tagjai (ugyanis én derioni vagyok), viszont aztán már nem nagyon érdekelt. Nálatok ugyanis a kiegészítőt sokkal jobb csinálni és jobban meg is éri.:) Én is blogolok, csak derioni oldalon, meg egy kicsit másképpen. Akinek van ideje és kedve/érdeklődése, az megnézheti.

Phoenixtag.blog.hu

Minden jót mindkét nemzetnek! Remélem, hogy a Phoenix megint éled és végre mi is megizzaszthatunk titeket délen. :)))

Szoto 2010.05.25. 00:46:21

A keteri kovács egy..........!!!!!!

nem szépet gondolok:D

BigPi 2010.05.25. 10:40:13

@Symbolin: Sajnos az oldalatokra nem tudtam írni, de az új céh működését, felépítését és mozgásterületét rosszul, vagy nem teljesen látod át.
De erről kérdezd inkább a vezetőit.
Nem szabad elfelejtened, hogy csak 3 napja alakultak.

Marka_89 2010.05.26. 11:02:51

sziasztok!
csalókkal kapcsolatban, tegnap átmentünk Markutba kicsit bulizni, és volt egy tag nevét nem szívesen mondanám el (vazsanatya :P) akinek olyan jó fegyvere meg ékszerei vannak hogy egy találata 6349 sebzést okozott. Ezzel csak az a baj hogy aki ott volt derioni karakter,(tudomásunk szerint több jogosultsága van mint nekem tehát GM) az nem vette a "fáradtságot" arra hogy bannolja. Na ezzel van a gond. Pedig a srác nem egyszer ölt le minket. Rossz tapasztalat, illetve rossz fényt vet a derioni karakterekre, reméljük ez az változik.

LoNDoN 2010.05.26. 11:18:45

Legjobb tudomásom szerint a csalókat a jegyrendszerben kell jelenteni. Én nem érzem úgy, hogy rám pl. rossz fényt vetne, egy tőlem teljesen függetlenül játszó másik ember viselkedése. Ott kezdődnek a bajok, ha ezt így értelmezik.

bucsicsa 2010.05.26. 19:16:08

Pedig igen is minősíti az aktuális szemtanú GM munkáját.

Beszéljünk kicsit a GM-ékről, mert fórumon úgy is csak letiltanak, ha rosszat szólunk róluk :D

Mostanában bizonyos GM-ek, játék karaktereikkel, szabálytalankodnak és nem kapna érte büntetést. Véleményem szerint ez igen csak igazságtalan.
Mert ha a GM-nek szabad ilyeneket csinálni büntetlenül, akkor nekem egyszerű játékosnak is szabad. Nem?

Másik: Ha a Gm szabálytalanságot lát ne igen is törődjön vele, hisz ez a dolga. Azért lett GM...

Na ennyi:D

Üdv: Manci

LoNDoN 2010.05.26. 21:32:50

Jó Manci, ebben igazad van, DE!
Csak úgy a példa kedvéért fordítsuk meg a dolgot. Keterben történik, ahol ott van Marka GM a játékos karakterével. Kérdem én honnan tudja, hogy ki csalt? Mi van ha Pukiii hadvezér csítelt mellette. Ő nem látja a nagy sebzést, csak max. annyit, hogy valaki nagyot sebez a környezetében. Én nem tudom mennyien voltak akkor ott, de azt tudom, hogy ha rám sebeznek, akkor azt látom, de az ellen oldalon nem látják!
A másik dolog, hogy honnan tudjátok, hogy nem intézkedett a GM? Lehet nem azonnal, de kicsit meredek ilyet feltételezni. Te egyértelműen látod, hogy mekkorát sebeztek rád, de a GM nem hinném hogy csak úgy passzióból tiltogathatna kénye kedve szerint. Legalábbis reménykedem ebben. Én szerintem ilyen esetben minimum meg kell nézni a szerverlogot, és ha sok ott a játékos, csak úgy találomra nézegetni hát...
Kicsit gondolkodjatok el ezen, én nem akarok védeni se GM-et se csalókat, de legyünk objektívek.
A jegyrendszeren kell az ilyet jelenteni, akkor biztosan intézik az ügyet, és a csaló le lesz tiltva. Ha nem veszitek a fáradságot, akkor semmi értelme pont a GM-et szidni, mert a munkája sem lesz könnyebb így, csak nehezebb. :(

Marka_89 2010.05.26. 23:28:44

@LoNDoN: Egyfelől megértem de elég feltűnő amikor több 76os karakter egyetlen sebzéstől fekszik ki. van róla kép is, a jegy(tudtommal) el lett küldve. Majdnem 14en voltunk ott, és egyszerre haltunk meg. Tehát eléggé egyértelmű a dolog.
Ha megfordítjuk a dolgot akkor most nem árulok el nagy titkot de volt hasonló szitu nálunk, azóta a karakter tiltva van és nincs a céhünkben.

Igazad van, nem látom hogy a GM mikor tiltja vagy éppenséggel nem tiltja de azt látom hogy továbbra is ott rohangál.
A GM-nek (szerintem) első sorban az a dolga hogy erre is! felügyeljen, nem az hogy flesseljen a dolgon, és ha valaki nem tartja be a szabályokat akkor igenis megkapja az érte járó büntetést, remélem érted mire célzok. (meg is kapták a pihit)
Amugy nem a GM-eket szidom mert az ilyen csítereket kéne a beleinél fogva felakasztani, mert ők azok akik a feszültséget keltik.

Symbolin 2010.05.26. 23:31:19

@BigPi:
Üdv BigPi! Nos igen, nem rég alakultak, de egy már régebbi céhből kiválva és kiegészülve újjakkal. És nem hinném, hogy túlságosan rosszul látnám a dolgot velük kapcsolatban. Mi ha nagyobb karikkal rendelkeznénk, akkor már régen nem gondolkodnánk északiban. Így is minden este kikötünk délen. Mondjuk nálunk most folyamatosan nagy cserélődések voltak/vannak, ami plusz "gyengítette" a céhet. Remélem hamarosan sikerül rendezni a sorainkat. :) Azért örömmel láttam ma a Maruaders céhet Tyconterogában. Szóval nem álltam messze a valóságtól. Ha ők is betokosodnak északon, akkor már megint veszítünk derioni oldalon ütőképes céhet. Noszogatni kell mindenkit :S.

Symbolin 2010.05.26. 23:35:43

@Marka_89:
Üdv! Egyetértek. Nem véletlen, hogy ilyen esetben minimum egy képet kell küldeni, amin látszik, hogy az adott játékos mekkorát sebzett. A GM-ek valszeg nem látják, hogy ki sebezte azt a hatalmasat. A mi céhünkben sajna megfordult a fent nevezett személy és egyszer fel is említette a csalás témát, de mi ilyesmitől elhatároljuk magunkat és ezt el is mondtuk neki, hogy ha bármiféle tiltott előnyre tenne szert valaki a céhből, akkor mi magunk nyomjuk fel a supporton és a GMeknél. Azt hittük, hogy megértette. És én csak most olvasom itt, hogy valszeg csalt. :( Sajnálom, de már egy pár napja nem tagja a céhünknek, azonban én ezt a részletet nem tudtam, de valszeg kiderült számunkra is, hogy egy aljas, semmire kellő csalóval volt dolgunk. Minden jót!

LoNDoN 2010.05.27. 06:01:41

@Symbolin:
"Mi ha nagyobb karikkal rendelkeznénk, akkor már régen nem gondolkodnánk északiban."

Ez tök jó Symbolin, de a nagyobb karikat nem lehet megvenni a helyi piacon. Szintelni kell saját magatokat, pont ez a probléma, hogy nagyon sokan állnak meg 40-50 közötti szinten, az pedig csak északra elég.

BigPi 2010.05.27. 06:48:38

@Symbolin: Mivel szerintem mára már mindkettő oldalnak nyílt titok, hogy mi történt, ezért a pontosítás kedvért leírom.
A Maruderst három céh alapította. A ReBom, a CsontdarálokD, a FightClub.

Az alap céhek mindenütt megmaradtak.

Az alap koncepció az volt, hogy a Tf-re aktívan járok főkaraktereit összefogja. A baj, csak azzal volt hogy nem megfelelően mértük fel az erő viszonyokat. Így alakulhatott ki az a helyzet, hogy az új céh 80%-át a Fc adja. Bár a nagy tömeg, tömegeket vonz az első sorban kisebb szintű karakterek jelentkezésében mutatkozik.
Összesen van kettő 70+-os karekterük. Zömében 40-ek és 50-esből áll a céh.

Bár igaz, hogy mi hasonló felállással rég lejártunk portyázni délre.

Úgy érzik foglalni, csak fönt északon van esélyük, de a játék idő második felében, azért lejárnak délre is már az első naptól kezdve.

Személyszerit nekem és az Fc-ben maradt pár nagyobb játékosnak fáj ez az átalakulás. Főleg úgy, hogy egy nagy céhre, csak nevelési feladatokat akarnak bízni, mert gondolom még mindig elég kevés az olyan céh aminek a tapasztalti pontja eléri a 30000-et. Már, pedig mi ezek közé tartoztunk.

BigPi 2010.05.27. 07:00:54

Óva intenék minden nagy Derioni céhet az ilyen fajta összeolvadástól, mert egy céhet elsősorban az ott kialakul baráti viszonyok tartanak össze, és ha ez felbomlik nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy azt a vezetők eltervezték.

Sajnos tőlünk is jó páran, úgy döntöttek, hogy ezek után sem az új, sem a régi céhben nem kívánnak részt venni.

A kisebb céhek összeolvadása egy természetes jelenség, de a 80-90 fővel rendelkezők esetében ez, csak zavart, bajt és sértődöttséget hoz magával.

bucsicsa 2010.05.27. 13:11:07

@LoNDoN: Én nem erről beszéltem :)
Csak arra gondoltam, hogy jó lenne, hogy ha Hesedben nem ölné le egy 76-os kari - akiről mindenki tudja, hogy GM - a 26-os karimat.
Tehát nem, hogy rászól vagy bármiféle szankciót alkalmaz a szabálytalankodók ellen, hanem ő is megszegi a szabályzatot.
Ja és nem ez volt az 1. alaklom, hogy ez a bizonyos személy szabálytalankodott...

LoNDoN 2010.05.27. 13:32:06

@bucsicsa: Én csak a Marka által felhozott témára reagáltam. Arra érvényes.
Ha te Hesedben nem vettél részt pvp-ben, küldiztél mondjuk, akkor jogos, zaklatott téged, de ha pvp-ben részt vettél (mondjuk valamelyik úton) akkor természetesen nem, ott nyilván nem válogat az ember ki hanyas szintű. :)
Egyébként GM-re lehet panaszt tenni jegyrendszerben SGM-nek vagy GA-nak címezve, ez benne van a felh.feltételekben!

bucsicsa 2010.05.27. 14:41:57

@LoNDoN: Az "Jó Manci, ebben igazad van, DE!" mondat miatt írtam neked válaszul. :)
Nem szoktam jegyeket küldözgetni, nem erről kell szólni a játéknak. Nem a szintkülönbség zavar, az a kari amúgy is csak unaloműző, nem dől össze a világ sem ha meg ölnek.
Csak szóltam, hogy lyukas a suszter cipője. :P

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.05.27. 15:25:28

Az a baj a vitával, hogy egyikőtök a GM-ek munkájáról általánosságban beszél, mig a másik egyes GM-ek szabálytalankodásairól..
Tudomásul kellene venni hogy amint a játékosok között is van nem odaillő, nem közösségbe való egyén, ugyanugy a GM-ek között is. A játékban a céhek, és játékosok elhatárolódnak az ilyenektől, és kilökök maguk közül, míg a GM-ek között működik egyfajta "mundér becsülete" beidegződés. Ez okozza hogy inkább becsukják egyes esetekben a szemüket, mintsem beismerjék hogy kaka került a palacsintába...
Pedig látniuk kellene, hogy a leggyakoribb ítélkezés az emberk között az általánosítás, igy nem csak az az 1-2 érintett egyén sározódik be, hanem maga a GM mint fogalom veszíti a hitelét.
Viszont a játék szervezői ezt jó magasról leszarják amig jönnek az utalások, és sms-ek az elvárt számban. Nincs mitől tartaniuk ezeknek a "GM"-eknek, amíg túl nem lőnek a célon valamikor, hogy hol van az a "túl" ez majd ki fog derülni, ugyanis jó szokás szerint mindig addig feszítik amig el nem szakad.. :)
Saját kedvenc mondásom tenném zárásként: "Ez van."

SeniorHamlet 2010.05.27. 16:22:52

@AxxE: Ja! Lásd: Orvosi Kamara! Orvosi műhiba?.....OLYAN???...Olyan nincs!:)

Symbolin 2010.05.28. 02:27:45

@BigPi:
Köszönöm az információkat, már igazán tisztán látok az adott céhvel kapcsolatba (vagyis fogjuk rá). :) Az előző "hozzám szólónak" pedig annyit, hogy csak azért mertem azt állítani, hogy simán brutál nagyok vannak, mert amikor egy helyen (mi csak próbáltunk) foglalni, akkor volt pár 70+ tutira, egy 29 és a többi, akit én láttam az mind nagyobb volt nálam, pedig 52 voltam. És nem kevesen voltak. Ami az összeszokást illeti, szerintem azzal nem szokik össze egy céh sem, ha olyan TFekre megy, ahol tuti elég az, hogy odamegy, leöl pár ellent és várja a patit, mert az ellen inkább hagyja a területet veszni. Az meg abszolút igaz, hogy régebben működő magas létszámmal rendelkező céheknél általában széthúzásba tud torkollani az olvadás gondolata is. Egyszer mi is hangosan gondolkodtunk, és rögtön káosz és veszekedés lett a vége. Ami pedig úgy általában a véleményem: Működő, összecsiszolódott céhek kompromisszum kész szövetségében kellene gondolkodni mindannyiunknak, nem pedig ilyen összeszedett, "hirtelen 30" nagyobbacska karis céhekben, amik feltűnnek és minimum ők eltűnnek. Nem hiszem el, hogy ha a valorianok ilyen szépen összedolgoznak, akkor mi derioniak miért nem tudunk. :S

LoNDoN 2010.05.28. 07:36:23

Én nem tudom ti hol éltek, de én azt látom, hogy a derioniak is ugyanúgy összedolgoznak. Már több, mint 1 hete a hadi-állapot térkép is ezt mutatja délen is és északon is.

BigPi 2010.05.29. 07:22:28

@Symbolin: Kipróbálták a többiek, de nem működött az új céh.
Tudomásul kell venni mindenkinek, hogy aki elit alakulatban szeretne játszani Derioni oldalon az elmegy a Kreebe. A többiek, pedig valamilyen laza szövetségbe tömörülnek. Az itteni játékosok többre becsülik a családias, baráti légkört.

Azoknak a céheknek akik, csak 20-30 fővel rendelkeznek ajánlott össze olvadni. A 40-50 fős céheknek egy nagyobb erősebb céh mellé szegődni és velük szövetségben harcolni.
A 80 v a fölötti tagsággal rendelkezők, pedig lehetőleg minél nagyobb létszámba vegyenek részt a háborúban. Ápoljanak baráti viszonyt a többi nagy céhvel, ne használják ki egymást. Továbbá szerezzenek maguk mellé kisebb céheket.

Arel 2010.05.29. 09:18:38

szóval a kree az elit...
akkor milyen lehet az alja?
de azért majd ezt a kree fényezést elsütöm főműsoridőben ingame,kiváncsi leszek kinek mi erről a véleménye derioni oldalon.
az új céh meg azért nem működött mert beinult a feszítem a lábam nem leszek a barid efektus amúgy ovoda kiscsoport módra.ha gondom van nem szólok,hogy megbeszéljük hanem megértődve kilépek.nyílván ezt így kell.

BigPi 2010.05.29. 15:45:26

@Arel: Az, hogy a Kree mennyire elit vagy nem azt azért egy céhnek az eredményei mutatják. Még, akkor is, ha azt nem egyedül, hanem másokkal összefogva, vagy kihasználva éri el.

Egy volt tagunkat tudom, csak idézni. Megkérdeztem tőle milyen a Kreeben játszani.
"-Annyira profin csinálják, hogy már unalmasak."

Az, pedig, hogy a új céhből miért jönnek vissza a tagjaink pontosan még nem tudom. Szépen lassan szivárognak az információk. De amint kiteljesedik a kép ide is megírom, ha Axxe-t nem zavarja.

BigPi 2010.05.29. 19:30:56

@Arel: Mivel én magam nem voltam részese ennek a céhnek, ezért egy tagunk jegyzetéből adnék egy kis ízelítőt, ő hogy látta az történéseket.

"A cél persze amiért összejöttünk nem megvalósíthatatlan csak idő kell hozzá.valamint ez egy játék és sokan a munka után itt szeretné levezetni magát és nem éjjel nappal hajtani mint állat hogy fejlődjön.Ha valaki nem megy tfre akkor kirugom hozzáállás szerintem nem megoldás.Az embernek munkája van vagy barátokkal tölti az estét vagy a családdal.Ez a fightban sosem volt gond.De mint megtudtam volt aki éjszakára megy dolgozni vagy netán sajnos kórházba kerül vagy más fonosabb dolga van ezért kirugni a céhből ezt csak....
"Nálunk ilyen nincs ha nem vagy nem baj ismétlem ez egy játék és nem a valós élet.Ismerkedünk barátságok kötődnek kicsit kötöszködünk egymással mint egy családban egy nagy családban.Nem a hajtásról van szó hanem hogy jól érezd magad.Nemegyszer én is csak azért jöttem fel kicsit beszélgessünk hülyüljünk.vágtunk mi egymáshoz sok mindent de mindenki tudta ez csak kis komolytalanság amit senki sem vesz komolyan de élvezzük és így jó."

"És sajnálom hogyha a kilépésem ilyen lavinát indított el mivel ezek a problémák java részt akkor mutatkoztak meg .De ha egy vezető nem képes ilyeneneken túl tenni magát akkor..."

"Jó tudom azt is hogy voltak már érezhető jelei is."

A szerző kérésére az írás bizonyos részleteit nem teszem nyilvánossá.

Arel 2010.05.30. 06:37:00

tudomásom szerint mindíg meg lett kérdezve,hogy az adott egyénről ki tud valamit.továbbá sosem a céhvezető egyéni döntése alapján mentek a kirugások.minden alkalommal meg lett beszélve a cseten.
de majd szólok wizzunak monjon már ő is pár keresetlen szót....

H3aDarcHer 2010.05.30. 09:49:20

@Arel: Ahol Wizzu ott van ott sose volt nyugalom és egységes céh (legalábbis nem hosszú ideig.)Így volt ez a Valkyrben és így van most a Maraudersben is.
Köszönjük Wizzu!
Hajrá derion :)

H3aDarcHer 2010.05.30. 09:50:13

Jah bocs ha rosszul írtam a céh nevét :D

Quickhand 2010.05.30. 11:14:52

Derion oldalra a chat.hu-ról regisztráltak valószínű ez mindig is meglátszott a hadrafoghatóságbol. A kree-ben azok vannak akik komolyabban játszani akarják ezt a játékot. Nevezhetjük "elitnek" is. Miért? Volt anno a nagy össznépi rohanjuk le valókat kezdeményezés amiröl olvastam oylat másik derioni céh honlapján a kree kirohant. Ki a tökömet.. ott öltük valókat bent közben kérdezgettem hol a picsbe van a többi céh? Direkt mondtam kis karik nagy karik mögé és együtt menjünk erre ők támadtak másik kapunál stb és be is lettek darálva aztán szép lassan a kree is elfogyott utána mentünk másfelé. Másnap mondtuk mi megfogjuk Huntit tycoba ők meg(3-4 céh) támadjanak kaosban. Mi fogtuk Huntit szépen haladtunk patronusfelé kissebb hullámvölgyekkel lényeg a lekötés volt ugye aztán bamm megjött többi nagy valo kari és utána változott dolog. Egyértelmű volt kaosban semmi nem lett foglalva és már nagy karik sem kellenek oda védeni. Ezt most csak így az erőviszonyok szemléltetése végett. Harmadik nap már mentek vissza északra. Mindenki csak fikázni tudja kree-t mert nem tud eredményt felmutatni azt nem értem ez miért fáj nekik ha nem is teljesítmény orientáltak hanem a családi légkör nekik a lényeg? A kettő együtt nem fog menni. 40-50 naponta aktív embernél SOHA nem fogja mindenki szeretni a másikat. Max a jópofi megy meg a hátamögött beszélek róla főleg ha a közös cél miatt tömörülnek erősebb karik egy céhbe. Szal max ilyen látvány " szeressük egymást gyerekek".Én ezt btw úgy küszöbölöm ki nem foglalkozok azzal megismerjem embereket. Nincs is gondom senkivel.Amúgy se vagyok az a csetgép ha mind cseten 2 mondatot beírok 5 perc alatt már megjegyzik külsősök milyen szószátyár vagyok xD Elkanyarodtam már kicsit attól amit mondani akartam. A kree nem használja ki a többi céhet. DS volt akivel kilehetett alakítani szövetséget. Többi céh meg mind cseten dobálja látvány üziket a szájtátóknak a kree miért nem megy tycoba, miért kaosban ül stb. köszönjük szépen van kivel harcolnunk kaosba inkább örülnének valkyre el van foglalva és nekik már jóval kevesebb valóval kell megküzdeni tycoban az hogy ez esetlegesen nem megy az ne a mi problémánk legyen és ne mi legyünk ezmiatt a szemetek... Ja meg az ilyen agyrémek pl megvettük déli területet ez már inkább szánalmas kategória. Múltkor is egy 40es külsős rámsuttogott ez tényleg igaz? Mert hogy a conq ezt terjeszti. Aztán elmeséltem neki mi is a helyzet és hogy miért találnak ki ilyen dolgokat emberek..

WizzurahD 2010.05.30. 16:50:11

@ValorianH:
Én a Valkyre vezetője sosem voltam :)
Alvezér voltam egy kis ideig, amiről le is mondtam, mivel olyan irányba fejlődik és fejlődött a céh, amelyet én nem tudtam elfogadni (hozzáteszem nem csak én)

A Marauders történetét had ne írjam le, egyrészt hosszú, másrészt senkit sem érdekel. Maradjunk annyiban, hogy, jah... legyen az én hibám az egész :)
Úgy a legegyszerűbb mindenkinek és az ide látogatóknak a szívét is ez a verzió nyugtatja meg leginkább, hát legyen, nekem teljesen mindegy.

Azért hallom a LoA is kezd szétesni, valami mégsem okés ott :)
valkyre is 3-4 partit képes összehozni tf-re?
Elárulom mi a Marauders 27 fővel 3 partival mentünk minden nap, vagy már néggyel.
Nagyobbak, erősebbek. Ez az, amit belehet hozni. Az egymáshoz való viszonyulást, korrekt viselkedést nem.

Had ne mondjam hány valorian jött át eddig és hány fog még azért, mert elegük lett abból ami ott van. Ma is találkoztam egy régi nagy valossal.

Én nem bántok és nem vádolok senkit, játszunk. :)

H3aDarcHer 2010.05.30. 17:23:39

@WizzurahD:Te hol láttad az én kommentemben azt hogy te voltál a valkyre vezetője?
Más.Hiába hozunk össze 3-4 partit tf-re ezzel is sikerül néha elvenni a mélyentisztelt kreetől 2 területet.Az meg másik dolog hogy a 4 party állhat 14 70+-osból és a másik 2 50 feletiekből de állhat csak 50-esekből is mint pl nálatok.
Erről ennyit.
A korrekt irány alatt mit értesz mert én nem tapasztaltam semmi különlegeset.Mióta elmentél inkább jobb lett.Hogy más nagyszintű karakter se tudta ezt elfogadni arról semmit sem tudok csak azt hogy veled együtt 3 nagykari lépett le.
De ha jól halottam te nem bírod elviselni azt ha nem te vagy a főnők.
Egyébként veletek eddig 1x találkoztam délen 10 embernél nagyobb létszámban.
Lehet csak nem nagyon találkoztunk.

A loaról nem tudok semmit de ha jól emlékszem még van területük.

Sok sikert.

Arel 2010.05.30. 19:13:22

ne keverjuk a dolgokat.nem mindenki lepett le valakit se szo se beszed kiraktak.
ValorianH te ki is vagy?csak hogy tudjam ki osztja az eszt ennyire.
es azert azt jegyezzuk meg , hogy marha jol mehet ha mar claytont is bettetek a cehbe:P

Styx86 2010.05.30. 19:22:45

@WizzurahD: Nem tudom, hogy mennyire látogatják a LoA ezért veszem a bátorságot a nevükben mondani, hogy köszönik jól vannak. :)

Ha a fele igaz annak, amit ts-en mondtál, hogy miért rúgtál ki tagokat a Csontikból, akkor értem, hogy, mitől ilyen jó a részvételi arányotok.

Én úgy látom, hogy a Maradures nem rossz próbálkozás, sok sikert hozzá.

@Quickhand: Azért lehet olyat is, hogy egyszerre "családias a légkör" és eredményes a céh. Ha jól tudom a Valkyre tagjai rendszeresen összejárnak sörözni, mi Huntik nyáron csinálunk egy pár napos találkozót, szóval... Ha nem lenne ilyen légkör nálunk én már rég abbahagytam volna.

H3aDarcHer 2010.05.30. 19:34:10

@Arel: Mi a wizzu féle "diktatúrán" xD kívül ismerünk olyan fogalmakat is h második esély,közös megegyezés, rémlik?

A neves dologra meg annyit hogy nem az a fontos hogy ki vagyok , bár tudtam hogy vki erre is rákérdez.

bucsicsa 2010.05.31. 13:20:17

@WizzurahD: Már megint kezded...
@Arel: Te is átmentél vagy mi?

Szerintem az ha valaki át menekül egy másik oldalra, minden elárul az illetőről. De ha itt nem tudott beilleszkedni,akkor a másik oldalon be tud? Keressétek magatokban a hibát először.

Nos én azt látom, hogy itt nagyon jól alakulnak a dolgok. Barátságos a légkör a mi szövetségünkben, persze nem mindenki csipi a másikat, de ez így van rendjén. TS-en és a cseten mindig jó a hangulat, családias :D és ez jót tesz a teljesítményünknek...

A többi céhvel is jól megvagyunk aki feljön a TS-re war előtt az tanúsíthatja ezt.

LOA: lehet hogy voltak belső problémáik, de megoldják, amúgy sincs hozzá semmi közünk...
Én úgy látom, hogy nagyon jó partnerre találtunk bennük.

Valkyre: Erős szövetséges, akikek szintén nagyon jó a kapcsolatunk, segítjük egymást.

Nightmare: Velük is hasonló a dolog.

S persze ott vannak a többi céhek aki folyamatosan jelen vannak Pl: Cerberus.
Én köszönöm mindenkinek a segítséget.

Rendbe jöttek itt a dolgok, mert már nem az egymással való versengés az első és legfontosabb célunk.
Előbb a saját portáján tegyen mindenki rendet, utána kritizálja a többit.

A HunTers is megjárta a maga útját, meg kellett válnunk tagoktól, azért hogy most ott tartsunk ahol most.

Üdv

Manci

Arel 2010.05.31. 18:52:04

milyen átmenekül?:Pelpofáztam tsen is meg cseten is,hogy csinálok derionban is egy papot amit végigviszek,és ha bejön a 3.3 akkor csinálom a valorian karit . de szokas szerint ugyebar megint mindenki nagyivben tett arra mit mondok vagy irkalok,errol ennyit.
en nem tapasztaltam diktaturat meg akik maradtak azok sem szerintem...
azt meg hogy qh-t nem erdekli a tarsai es csak az egojat fenyezi azt eddig is tudtuk.
valorianh ha nem fontos ki vagy az sem fontos mit irkalsz ugye erted?

WizzurahD 2010.06.01. 02:06:05

ValorianH. Tényleg okos vagy, még mindig nem tudjuk ki vagy.
Senki sem írta, hogy azt írtad, hogy én vezér voltam az említett céhekben.
Valorian oldalon a Csontdaralok azért elég szépen megvolt és muzsikált és a Valkyre is, pedig ott voltam :)
Egyik sem esett szét, amíg ott voltam, utána sem.

A LoA-ról annyit tudunk, amennyit elmondanak azok, akik szintúgy átjöttek derioni oldalra.

Azért csak pusztán ti 4 partival nem vesztek el a kree-től területet, ezt tudjuk jól :)
Ill. ha több területük van és mindenhova kell figyelni akkor lehet, de direkt 1v1-be azért na... Az erőviszonyokkal legyünk tisztában.

A taktikát nem mondom, mert az benne van a játékba, nem sokszor nem éppen erővel sikerül elvenni :)

Azt, hogy nem bírod elviselni, hogy én vagyok a főnök, elég rosszul hallottad. Nem jár érte fizetés se semmi extra... Volt már, ahol nem vállaltam el, pedig felkínálták, valószinüleg el kellett volna fogadnom márpedig, ha úgy lenne, ahogy te hallottad...
Annyiban igazat adok neked, hogy nem szeretem, ha valahol töketlen a főnök, akkor inkább elvállalom én, mint ő. Azért azt tisztázzuk, hogy én jó vezető vagyok :) És erre írhatsz akármit, nem túlzottan érdekel a reakció.

Styx az jó, hogy te köszönöd nekik és jól vannak :) Páran nem ezt írták, akik átjöttek, de az csak jó, ha nincs gond.

Diktatúra? Áruld el mi a diktatúra, amit én folytattam valaha is kérlek :) Hogy nézem melyik tag mit fejlődik, hogyan fejlődik, ha nem játszik szólok neki, megkérem, majd figyelmeztetem, hogy játszon, stb. stb. mire figyeljen, hogy jobb legyen, ezáltal a céh is?
Tf-en utasítgatok? Ha én vezetem, akkor igen. De tudod én nem szabom meg, hogy mikor ki mehet gombára és ki mikor mit csinálhat.
Szerintem nem vagy tisztában a diktatúra fogalmával :) Vagy hallottál emberektől ezt azt és ahelyett, hogy valóban megismernéd azt a személyt, akit kritizálsz, mindenféle tényleges ismerettség nélkül írod a hülyeségeidet. Ehhez mit fűzzek hozzá? Magyarázkodjak? ...

Kedves bucsicsa. Miért is menekültünk mi elől meg ki elől át a másik oldalra? El vagy tévedve, hidd el, nem menekültünk, nincsen üldözési mániánk. Ez egy játék, nem hiszem, hogy a gonosz kis emberkék kijönnek a monitoromból és elfenekelnek :) Az okokat nem írnám le... A játékot viszont szeretjük, nem hagyjuk abba, és szerettünk volna ott is játszani.
Tudod nem köt sem vérszerződés sem semmi ahhoz, hogy én most melyik oldalon játszak, szerintem jogom van eldönteni és másnak ehhez semmi köze... Tehát kicsit vegyed lazábbra a dolgot, ez egy játék, nekem nincs üldözési mániám :)

Az hogy jó a hangulat, én csak örülök, annak kevésbé, hogy még így is elsőre rögtön kritizálsz meg odamondogatsz másoknak. Ha máshogy nem megy, nem kell írni. Én nem kötözködök, amikor azt írom, hogy milyen rossz ott meg hogy loa így meg úgy. Ezt mondják. valosok vagy volt valosok, akik szintúgy átjöttek (szerintem ők sem menekültek) Hogy ez nem igaz, vagy rácáfoltok, az jó. Ha zavar mond és nem írok ilyeneket. Az idő úgyis rámcáfol, vagy rád.

Mindenki megjárta a maga útját :) Hogy ki tart ott, ahol most, hát... Nekem nagyon úgy tűnik, hogy még mindig kiegyenlítettek az erőviszonyok amúgy, a nagy baráti összefogás ellenére is. Mindez úgy, hogy sokkal kevesebb játékos megy ki derion oldalról és sokkal kevesebb olyan ütőképes céh van itt, mint valo oldalon. De pont ezért a terület egy dolog, a kastélyban én egyértelműen egyenlőre derioni győzelmet várok. Ez persze az én véleményem, mielőtt még bárki is buzgón fikázni kezdene :)

Szebb Jövőt!

Symbolin 2010.06.01. 14:46:25

Üdv mindenkinek! Szerintem az, hogy melyik céh, hogyan ér el sikereket, az a a tagok lelkére van bízva. Én szeretek ismerkedni, barátkozni a játékban, ha van rá vevő. Ha valakivel nem lehet, azzal nem erőlködök. :) Vannak valorian cimborák is, akikkel a tfen kívül nem támadjuk egymást. Azt nem értem, hogy valaki, aki nekem piros (én jelenleg 53as vagyok), miért csal? :S De nem gond, mert lefotóztam azt az egy ütéssel rám mért 74 ezer feletti ütést a nevével, szóval legközelebb nem fog:). Csak kár a karit hátrányba rakni így. :( Sajnálom. Szerintem, ha valaki úgy inaktív egy céhben, hogy senki semmit nem tud róla, az jogos, hogy egy adott idő után kirakják őt a céh érdekében. Az meg nem érdekes, hogy valaki itt vagy bárhol máshol vállalja-e a karija nevét, az nem fontos, minden bizonnyal a saját nézőpontjáról beszél és nagy valószínűséggel megfelelő információkkal rendelkezik a témában, melyről kifejti a véleményét, amitől persze nem kötelező igaznak venni azt. Ez tényleg csak egy játék, valóban sokan dolgoznak és senki nem rombolja szét a párkapcsolatát azért, hogy a céhe nyerjen. A barátokra is kell időt szánni. :) Ezért tényleg senkit nem jogos kitenni egy céhből. A kree meg nagyon ügyes céh, nem csak a nagy karakterek számában rejlik az ereje. Az meg hogy ők nem barátkozósak, azért nem lehet megkövezni őket, mert van ilyen. Amikor először regiztem a GoAra, akkor valorian voltam. De nem nagyon találkoztam szimpatikus játékosokkal. Nem részletezném, hogy mik voltak. A játékot nem akartam abbahagyni emiatt, hiszen ott volt a lehetőség, hogy a derioni népért harcolhassak. Éltem is vele. Itt többnyire barátságosabbak a játékosok, ahogy észre vettem, a kicsik is és nagyok is. Ezt nem kötném előző komikhoz, csak elmeséltem, hogy én is próbáltam mind a két oldalt, nekem nem volt szerencsém a valorianihoz. Persze azóta találkozok rendes, szimpatikus játékosokkal is. ;) csak sztem anno nagyon rosszkor voltam a nem rossz helyen. A valorianoknak nagy sikereik lesznek folyamatosan, ha ekkora marad a részvétel a tfen. Folyamatosan foglalták a területeket tegnap és nagy erőkkel védekeztek. Ehez nem csak taktika, hanem hatalmas létszám kell. Ettől nem kisebb a siker, grat hozzá! ;) Csak nálunk, ha már hihetetlenül sokan vagyunk, az is kevés. XD Remélem, hogy nálunk is aktivizálódnak az emberek. ;) Minden jót és jó játékot kívánok minden GoA játékosnak!

Quickhand 2010.06.01. 16:33:34

@Arel: no comment
@Symbolin: 74ezret nem tud senki beléd ütni :] A max ütés amit kaphatsz az kérdéses időpontban rendelkezésedre álló életerőddel egyenlő sebzés. Valamit lehet benéztél. Vagy volt az illető nevében egy 74es és azt az üzit láttad pl hogy "xy74 304 sebzést okozott neked" és ezt olvastad így egyben vagy kifogtál valami játékbugot. Az meg fontos nevét adja valaki ahhoz amit ír szerintem. Ez miatt mondom "nagy valószínűséggel megfelelő információkkal rendelkezik a témában" vagy esetleg mégsem csak fikcionál mint sokan teszik a játékban illetve hasraütésre mondja mondókáját? Pont ezért legalább annyit írhatott volna mi a neve ha már megkérdezik hogy ki is ő. Engem mondjuk ebben az esetben nem érdekel csak észrevétel volt a noname kommentelőkkel kapcsolatban.

Arel 2010.06.01. 17:15:02

Symbolin jo , hogy eszembe juttattad ezt a belelovok a masik mobjaba temat.ez ugyanis
a marhanagyelitistenkiralyKree tagoknak a maniaja......

H3aDarcHer 2010.06.01. 20:02:18

@WizzurahD: "Én a Valkyre vezetője sosem voltam :)"
Én ezt sosem állítottam.Ezt mondtam a kommentemben is.
Wizzu jobban ismerlek mint gondolnád.Voltál a céh vezérem is halottalak ts-en is és még a keresztneved is tudom , bár ezt egyáltalán nem fontos.
Előszőr egy teljesen normális jófej játékosnak ismertelek meg.Segítettél mindenben stb .Eddig rendben is volt.Most egy kicsit ugrok a
"legoig"(céh).Előtte sem vtunk túl sokan a csontikban utána sem a legoban én itt kiléptem , az összeolvadásról fogalmam sincs mert akkor épp nem voltam céh tag.
Az összeolvadás után tértem vissza ekkor te alvezér voltál épp.Itt már éreztem egy kicsit hogy változtál.
És valamikor ekkor halottam h miért dobáltál ki tagokat anno.
Itt már eléggé érezni lehetett a írásaidon hogy vmi nem jó.
Kötözködtél, néha megsértődtél ,
követni sem mindig tudtalak.
Ez után volt vmi vita és lemondtál az alvezérségről.
Azért tudni kell ekkor még nem volt meg a valkyrben az az átütő erő és egység ami most már véleményem szerint megvan.
Aztán elkezdtetek aionozni erről nem sokat tudok csak azt hogy itt már komolyabb veszekedések voltak , az aion abbahagyása előtt .
Nem sokkal később kiléptél a céhből és átmentél derionba.

Tehát ha nem vagy vezető "beosztásban" akkor nagyon hatékonyan tudsz bomlasztani.
És mancinak igaza van :már megint kezded.

Más.Vettünk már el taktikával területet a kreetől és nem 10v1es erőfölénnyel.De ezt legalább már beismered.
A kaputól őrig harcban tényleg jobbak
de mi is nagyon sokat fejlődtünk , egyáltalán nincs könnyű dolguk.

"valkyre is 3-4 partit képes összehozni tf-re."
tnap 6 partyval voltunk .....

Arel én rólad ugy tudtam te is "áruló" vagy :DDDD

Na most jöhet a ki vagy te komment:D

Styx86 2010.06.01. 21:21:27

Nem kell megint ez. Most én tiltalak WizzurahD, majd ha AxxE hiányol visszaenged. :)

Symbolin 2010.06.01. 21:24:55

@Quickhand: Bakszus:) Köszi szépen. ;) Tényleg! Jobban kinagyítottam és az még tényleg a nevéhez tartozik. Csak a harc forgatagában nem vettem észre. Még jó hogy nem lett még postázva a kép a jegyrendszerbe. Mondjuk előtte mindenképpen átvizslattam volna, csak nem ilyen részletesen. Akkor ez törölve és elnézést, még jó, hogy akkor sem reklámoznám a nevét, ha úgy is lett volna. De a többi még igaz.

@Arel: Bár tudnám, hogy miről juttattam az eszedbe. :) Egyébként ez általában nem probléma, csak csata- és küldetési területeken, mert ott nem lehet csatornát váltani. De tényleg észre vettem, hogy vannak többen, akik szeretnek "elvadászni" mások elől mobokat. Azt már nem nézem, hogy krees vagy nem krees, mert az egyének viselkedése nem szabad, hogy egy egész céhet jellemezzen.

Én nem vettem észre, hogy a kree aljas vagy megvetendő lenne. Vannak köztünk is, akik nem szimpatizálnak velük vagy más céhekkel. De engem nem is érdekel. Vannak kedves ismerőseim a kreeben is. Szóval én rosszat nem mondanék róluk, nekem nincs is mit. :) Ha szükségük lenne segítségre tőlem, akkor mennék is.

Ugyan ez a valorianokkal: Egy kari állandóan levadászott orvul, amit alapból sem szeretek én soha nem tenném meg, hogy egy valorian, pláne aki mondjuk 2 szinttel kisebb is nálam és cuccai is gyengébbek (tehát halmozottan hátrányos helyzetű :P) 3 vagy több mobbal viaskodik, megtámadjam. Persze hátba. :S Nem az én stílusom. Persze ez Geburah-ban történt. Tehát akár még jogos is, hogy megtette. Többször is. De azért volt akkora bátorsága, hogy mindig megvárja, amíg nem tudok reagálni rá. De nem is figyeltem, hogy melyik céh tagja, mert ennek nincs köze a társaihoz. És nem kezdek kollektíve szidni egy céhet sem. Akár valorian, akár derioni. Más légiósokat nem zavartam, voltak többen is. De én például Tyco-ban sem támadok meg küldiző valorianokat. Volt, aki meg is köszönte.

Nálam általában béke van tf-en kívül. Persze a játék nem erről szól. Csak én hagyok mindenkit, aki hagy engem is fejlődni. Általában a munkám miatt nem tudok sokat játékban lenni, és a tf is elvesz időt a fejlődéstől, de mivel az jó móka, ezért nem hagynám ki. Viszont amíg ilyen kevés időm van, addig nem szeretnék viaskodásokkal foglalkozni. Geburah-ban viszont jobbak a mellék küldik, mert jobban lehet fejlődni. Gyors, egyszerű és adja a Tp-t rendesen. :) Nah mindegy. :)

A lényeg, hogy ne tegye senki tele az oldalt olyan komikkal, ami arról szól, hogy jogos, mert elhiszem. :P De ettől még lehet rossz véleményem róla.

LoNDoN 2010.06.01. 21:34:26

@Arel: Ilyeneket nem nyílt fórumon illik intézni, mert az elég negatívan hat az egész céhre nézve.
Meg kell keresni egy vezetőnket (76-os általában, nem lvl30-40), nem állhatunk minden tagunk mellett. Akire sok panasz érkezik, az repül a céhből, ha nem változik.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.01. 22:46:02

A téma címe sem az hogy mi a véleményed a Kree-ről, sem az hogy Wizzu-ról.. :)
Azért az jó hogy benéztek néha, és vitáztok, csak ne legyen személyeskedés és veszekedés.
Wizzu-t ha kiraktad Styx, akkor kint is marad, nem akartam megint én, nehogy azt higyje személyes.. :D

Cimut 2010.06.01. 23:40:28

Nagyszerű AXXE akkor most végre beszélgethetünk a hüvelygombáról :)

Styx86 2010.06.02. 00:01:13

@AxxE: :D Sejtettem, hogy nem fog vérezni a szíved. :)

Cimut! Te dobtad fel a témát. Kezdheted. :)

Fekete_Angyal 2010.06.02. 07:55:50

Az hogy valakit kitiltotok, hogy ne tudjon véleményt formálni, szerintem kevésbé fer és egyoldalúvá válik a hosszászólasok tömkelege.
Ami a mobok elszedését illeti, mindkét oldalon tudnék mondani nagyobb céhenként minimum 2-3 embert akik ilyeneket művelnek.

Való oldalon előszeretettel tapasztalom, hogy bizonyos céhek tagjai előszeretettel támadnak hátba náluk alacsonyabb szintűt iraton! (ez mitől dicsőség?)

A csalókról csak annyi lenne a véleményem, hogy "háborúban és szerelemben mindent szabad". Szóval a csalással szerzett várakat lehet védeni.
Ketten szoktunk járni TFre a céh kis létszáma miatt, és látom, hol mennyien vannak. A Kree unatkozott, így mentünk szórakoztatni a Hunterst és a Valkyre céheket Tycoban. Számunkra még nem a siker a lényeg, csak végigjárunk minden várat ahol lehet és ahol szükség van ott segítünk, és néha ez is több mint a semmi.

Vezetői képességekről annyit, hogy jártam már pár Derioni céhben és saját tapasztalat alapján tudom, hogy vannak jó vezetők és gyatrák. És az új céhtagoknak össze kell szokni a régivel. Derioni oldalon is lehetne jó céheket összekovácsolni, de legtöbb helyen a fejekben vannak a gondok(ez nem sértés). Még mindig vannak olyan felfogásuak, akik félnek a változástól, vagy az új dolgoktól és hamar feladják.
Kompromisszumok és belátások nélkül nem fog menni egyetlen összefogás sem.

A kiegészítő küldikről annyit, hogy minden népnek a saját oldalán a jobb, mert pecsét alatt tudja csinálni. Egyikkel sem lehet jobban fejlődni, esetleg a másik oldalon való kiegészítő küldi változatos.

Arel 2010.06.02. 08:42:06

a mi a velemenyem barmirolbe az is belefer ha cehekrol es jatekosokrol van olyanom...

bocs symbolyn kicsit osszekevertem a blogot a forummal

head miert is vagyok arulo?alemondom megegyszer mert latom nem olvastad amit irtam,hogy tudniillik elpofaztam cseten es tsen is hogy csinalok derioni karit.ez az egyik a masik meg az , hohy jartam vissza haborura ha nem tunt volna fel:P egeszen addig mig egyszercsak hogy hogy nem mar nem voltam ceh tag..

london ha minden nap irnek neked hogy epp melyik elit cehtarsad rabolja a mobokat zaklatasnak venned tutira.ugyanis minden nap eljatszak hol iraton hol pecseten.

na a huvelygombarol:P A hüvely érzékeny egyensúlyi rendszere a legkülönbözőbb külső és belső tényezők hatására sérülhet meg. Szervezetünk eltérő mértékben reagál a külső ingerekre: az érzékenyebb embereket akármilyen pszichés hatás, mint egy-egy utazás, feszült élethelyzet, stressz kibillentheti egyensúlyából, és fogékonnyá teheti a fertőzésekre, így a hüvelygombák elszaporodására is. Mivel az egyensúly igen érzékeny, és a hüvelygombás fertőzés nagyon könnyen kialakulhat, nem csoda, hogy négy nőből három élete során legalább egyszer szenved ilyen betegségben, és akinél már egyszer előfordult, nagy valószínűséggel ismét jelentkezni fog a fertőzés.

LoNDoN 2010.06.02. 10:32:09

@Arel: Pedig írhatsz nyugodtan, bár csak háborúzni jövök fel, sok dolgom van. Tök másképp jön le, minthogy azt mondod, hogy ez a Kree tagok "mániája", mert az csupán általánosítás. Amúgy pecséten mobot lopni hihetetlen nagy lámaság is, mindenki tudja miért. Iraton meg íratlan :D szabály, hogy aki hamarabb ott van (saját ország), azé a terület. Ezt komolyan vesszük, ha valaki a tagok közül nem tartja be, és többször megteszi, azt hidd el kitesszük.

Fekete_Angyal 2010.06.02. 11:30:29

Tegnapi szitu, hogy itallal voltam a pumáknál és odajött QZ (nevet nem írok) Kree neve alatt a tag és szedte el a mobokat, ahol én kényelmesen körbeértem és nem kellett várni a mobok újbóli megjelenésére. Közben természetesen potiztam, hogy tudjak képességet aktiválni. Ilyenkor nincs arra időm, hogy tárgyaljak, hogy osztozzunk. Ő meg vérig sértődött, mert a mind és normálba irt üzeneteket nem szoktam figyelni!!! Ha valaki akar valamit suttogjon. Az én pénzemmel én akarok játszani és nem más. Ha foglalt a hely természetes, hogy odébb állok, de direkt ezért szoktam korán kelni, hogy a legjobb helyen tudjak fejlődni!
Azt meg kétlem, hogy egy magas lvl karit likvidáltok a céhből.

Styx86 2010.06.02. 11:37:29

@Fekete_Angyal: Formáljon vélemény nyugodtan csak ne így. Én Wizzuval jóban voltam anno. El lehetett vele beszélni bármiről. Viszont azt nem akarom, hogy a blog megint róla szóljon.
Ráadásul ha valakit harmadszor tiltanak ki valahonnan akkor nyilvánvaló, hogy nem kívánatos a jelenléte.

@Arel: Köszi. :D

A mobok elhúzásáról:
Én az elmúlt 3-4 napban csak a 61-es titkoson voltam és TF-en. Ennyi idő alatt egy szál nyílvesszőt nem lőttem ki derioniakra. Sőt mivel én voltam ott előbb tiszteletben tartották, hogy én azt a 4 csoportot húznám a kémeknél, amivel a leggyorsabban lehet fejlődni. Valorian játékkossal pedig 2x volt ilyen konfliktusom összesen.

bucsicsa 2010.06.02. 11:40:13

@Arel: Én nem akartalak árulónak titulálni nem neked szól a hozzá szólásom, csak vissza olvasva tényleg úgy jött ki :D Én csak annyi kérdeztem hogy van derioni karid is? De már megkaptam a választ.

Fekete angyal: eddig összesen 2 olyan embert tiltottunk le a blogról, aki tényleg csak személye sértettsége miatt irt a blogra, Semmi mást nem tudott csak veszekedést gerjeszteni, minden hozászolásában. Erre senki sem kíváncsi.
Ezt a blog azért jött létre hogy, információt adjon a játékról, ami véleményt a fórumról tiltanak itt nyugodtan meg lehessen beszélni, nem kellenek a lázítók.

Hüvelygomba: Szar lehet:DD, Főleg a pasiknak :DDD

Tessék téma feldobás: Mi a jó és mi a rossz a játékban?
Vagy egy még egyszerűbb: Melyik a kedvenc színed :DDD

Üdv:
Manci

Fekete_Angyal 2010.06.02. 12:32:39

Nekem van egy Valo karim is, hogy ne az legyen, hogy az egyik Valoval beszélek boltban, a másik meg leszed, és egyre gyakoribb, hogy létszámfölényben esnek nekem a Valo karakterek. És én általában csak akkor kezdek hentelni, ha valaki ok nélkül hátba támad. Ha látom, hogy éppen gyűjti a szörnyeimet többnyire úgy fordulok, hogy ne vegye támadásnak.

Ami a kitiltást illeni, engem az egyik helyről 5x tiltottak ki és másnap mégis mentem! (Önkényesen cselekedett az illető és jogilag nem illető tilthat ki még szóban sem arról a helyről!)

Jó a játékban, ha hagynak nyugodtan játszani. A rossz, mikor olyan "laggom" van, hogy én sebződöm, de mást nem tudok sebezni és az 5 percenkéni kidobások! Egy fél óra alatt a 17-nél feladtam!

Ami Wizzut illeti, A barátom barátja nem biztos, hogy nekem is jó barátom lesz! Az embereket pár mondat alapján is ki lehet ismerni.

Kedvenc színem? Az egyszerűségében van a nehézség, mivel mindegyik szín jelképez, jelent valamit a számomra és ezért nehéz lenne dönteni, hogy melyik mégis az igazán kedvencem, szóval sorolni nem szeretném, mert akkor még magyarázni is kellene, hogy melyik miért az! XD

Fekete_Angyal 2010.06.02. 12:37:53

Bocsi, ami kimaradt, nekem mind a két oldalon van karakterem, akkor most melyik oldalra tartozom igazán?

Téma: Beszéljünk az időjárásról! :-)
Ki milyen időjárást szeretne, hova és mikorra? (Rendelést felveszek) XDD

WizzurahDD (törölt) 2010.06.02. 12:52:53

Semmi gond, nem veszem személyeskedésnek :) Mondjuk az okot meghallgatnám.
Mellesleg itt nem én kötözködök.
De ahm igazatok van, gondoljon mindenki azt amit akar.

A téma címe viszont tényleg nem az, viszont amint írunk ide, egyből nekünk esnek láthatjátok.
De akkor ne reagáljunk a sok okos kritizálóra.

Ahm Symbolin amúgy képet úgy tudom el sem fogadnak, kizárólag videofelvételt.

Szalmakalapos 2010.06.02. 13:10:22

A játék azért jó, mert nem csak mobok megöléséről van szó, hanem van egy időszak mikor más játékosok ellen játszunk, azért hogy elfoglaljunk egy erődöt, vagy többet:)
Ilyenkor kilépünk a monotonitásból, és belekezdünk egy változatos játékrészbe, ahol más embertársakkal beszéljük meg a stratégiát, hogy legyűrjük azt a tervet, amit az ellenfél ép felállított, ilyenkor dolgozik a "winyó", és jönnek az érzelmek:D
pl: A picsába már megint lekaptak, áááá, nem baj felkelek és visszakapod, ez most meg mi volt..., ááá, a csudába!:DDD
A legnagyobb árnyoldala pedig, a játék ingyenességéről lenne szó, ami igen ingyenesnek-ingyenes, csak ha élvezni is akarod a játékot, akkor fizetned kell bele, akár 30 ezer forintot is:P
És mi a szórakozás lényege, hogy élvezd amit csinálsz:)
Én eddig nem költöttem bele egy penny-t sem(de lehet ez majd változni fog), és látom, hogy azért nyögvenyelősen megy a fejlődés, de ha vannak rendes emberek akik adnak kölcsönbe ruhát meg fegyvert(Manci, LeonardoDaVinci, Selestina, Doozer, ezúton köszönöm még most is nekik), akkor gyorsabban és egyúttal élvezem is a pecsétezést.
Ezt a különbséget átéltem, és biztos mások is, de ez rohadtul bosszant, hogy nem teljesen ingyenes, így az egyenlő fer küzdelem is kiesik a war-ban, de hát ez van:P
Megértem azt az álláspontot is, hogy valahonnan kell pénz ahhoz, hogy ez a játék majd fejlődjön tovább, de kérdem Én mikor jön el az az idő, mikor a játék már nem tud hová fejlődni, és ingyenessé válik minden???.., A válasz valószínűleg: Soha!:)
Sajnos:P

Arel 2010.06.02. 13:16:51

szeretnek vegre szep napsuteses idot de hirtelen!eleg volt a sok esobol...

jo a jatekban ha nem zaklatnak a kispistikek kb 10 percig/az mar eredmenynek szamit/ rossz a jatekban, hogy a GF teljesen amator banda...

Szalmakalapos 2010.06.02. 13:17:34

Fekete Angyal, Én kérnék egy olyan beállítást minden napra, hogy hajnalban egy csendes kicsi eső, napközben mindig legyen 32 Celsius fok, és lágyan fújon egy kis szellő, este 25 Celsius fok, és ne legyen egy felhő sem az égen, csillagos ég legyen:DDD

bucsicsa 2010.06.02. 13:20:13

@Szalmakalapos: :D

@Fekete_Angyal: szeretnék szép langyos napos időt kérni, és azt hogy a házunkat húzd át a tengerpart mellé. Előre is köszi :D

@WizzurahDD: Az okot már leírtam a fentebb... ennyi.

Arel 2010.06.02. 13:32:39

jaj hat az ingyenessegrol annyit,hogy a gf rament a hirtelen haracsolasra..
nezegettem multkor a 4story oldalat hat szerintem a gf soha nem fog eljutni arra a szinvonalra.ugye ott is lehet rendelni hk-t gondolom a premium itemek nem ingyen vannak ::P de ahogy hallottam meg olvastam is napi szinten vannak xp eventek,magasabb kovacsolasi rate event, ilyesmik.itt meg sehol semmi/ugye gfnel a valentin nap melto az eventre de husvet vagy punkosd nem,pedig ezen unnepek alkalmabol a legutolso bongeszos jatekban,torrenteken is volt "event"./
annyi pozitivum van , hogy legalabb a gm-eink probalkoznak...marmint eventtel:) a tobbi dolgukat inkabb nem minositenem most mivel axxe leirta forumban es egyet kell ertsek vele.
na ez jo osszevissza cucc lett de lusta vagyok atszerkeszteni

Arel 2010.06.02. 13:33:54

na de hogy a folytassam a temat.

huvelygomba 2 :P
Táplálkozási tanácsok:

Az egészséges étkezéssel sokat tehetünk a gombás fertőzések elkerülése, illetve az egyensúly helyreállítása érdekében. Mivel a szénhidrátok, közülük különösen a cukor a gombák számára igen fontos tápanyagot jelentenek, ezért csökkenteni kell a cukortartalmú ételek fogyasztását, helyette növelhetjük a keményítőtartalmú élelmiszerek szerepét az étkezésünkben. Más szempontok (túlsúly csökkentése, hasznos tápanyagok, vitamintartalom, stb.) mellett a gombás fertőzés elkerülése érdekében is érdemes kerülni a magas cukortartalmú csokoládé, sütemények, torták, cukros üdítők, édesített gyümölcskészítmények fogyasztását. A zöldségfélék, gyümölcsök, főzelékek egészségesek, és nem nyújtanak táptalajt a gombáknak. A nyers zöldségfélék, illetve például a vitaminban is gazdag savanyított zöldségek (például a savanyú káposzta) is ajánlhatók. Szakemberek szerint az egészséges étrend sok ballasztanyagot tartalmaz, ezért ajánlják minél több teljes kiőrlésű gabonaféle, kenyér, stb. fogyasztását. Az alkohol több szempontból is kerülendő, hiszen egyrészt magas cukortartalma miatt kedvező táptalajt nyújtanak a gombáknak, másrészt legyengíti a szervezet védelmi rendszerét.

folyt köv. xD

Szalmakalapos 2010.06.02. 13:38:27

Arel, kérlek ne folytasd, mert kidobom a taccsot!!!:DDDD

Inkább írjál a kedvenc szappanoperádról, még azt is jobban bírom, mint ezt.:P:)

De lehet azt sem bírnám, akkor legyen sport:P

Arel 2010.06.02. 13:57:53

oke:P

konkretan melyik sportra gondoltal?

bar asszem ezzel jelentosen elkanyarodtunk

a goatol xD

Szalmakalapos 2010.06.02. 14:04:11

:)
Amelyikről kedved szottyan, rád bízom:)

Sőt felőlem lehet más téma is:P

Csak hagyjuk a Hüvelygombát!!!:DDD

Ui: Styx ez a Te hibád!:P

Szalmakalapos 2010.06.02. 14:06:40

Nem is Styx:P

Cimut, ez a Te hibád!!!:D

Arel 2010.06.02. 14:09:10

jaj csiterrol jut eszembe mondjatok meg ordognek maskor ne ardir kozepen hasznalja .
uj jatekszabaly?itt van olyan?:P

barmirol meg az a velemenyem hogy barmi lehet...

Fekete_Angyal 2010.06.02. 14:11:55

@bucsicsa: tengerparton mindig kellemes az idő. A ház teleportálását még megoldom, de lehet, hogy puzzle darabokban ér oda, messze a tengerpert.

Ezek mind szép és jó igények, de ha nem kapok valami jobban behatárolható helymeghatározást, honnan tudjam összeilleszteni az igényeket, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen???

témához vissza, a gobálon én is olvastam a napi szinten rendezendő, hétvégeken nagyobb volumenű rendszeres Eventekről. Itt jön az, hogy kevés a GM és ők is elfoglaltak. Most volt nemrég felvétel, meg van szabva a max keret, hogy mennyien lehetnek, akkor sosem lesz izgalmasabb a játék! Ráadásul van olyan GM, aki még játékos karival sem érte el a 60 lvl feletti részeket és mikor oda kéne segíteni, semmit sem tud, mert nem ismeri, hogy ott mi a helyzet.

Szalmakalapos 2010.06.02. 14:32:18

Bármiről:)

Szerintetek kik nyerik a VB-t??:P

Én a spanyolokra teszem a voksomat:)

És miért Ők nyerik:

1.) Mert Én azt mondom!:)

2.) Mert jól összeszokott, technikás csapat:)

3.) Mert a bajnokságuk erős

4.) Mert az utánpótlás rendszerük is jól ki van építve!

Ők a legjobbak!!!!!!!!!

Fekete_Angyal 2010.06.02. 14:49:29

Nem mellesleg, fogadás kötöttem anno, hogy az EB-t megnyerjék és minden mást abban az adott évben. XD

Arel 2010.06.02. 15:08:12

varj lemaradtam!mifele vb?:P

az eventrol meg annyit , hogy en a kozponti eventeket hianyolom.a helyi eventek amit a gm csapatunk rendez biztos jok a mivel sokan vannak rajtuk mindig ahogy hallom.gondolom az a fedosztori,hogy azert nincs event mert a peccsel foglalkoznak:P (pedig szemmel lathatoan azzal sem).ez kb olyan mint a microfos kidobunk gyorsan egy gagyit majd kesobb toldozzuk-foltozzuk...

mert ugye tudjuk mi a windows NT?

not today
not tomorrow
NO THANKS!

Arel 2010.06.02. 15:25:23

ja foci:P

utalom azert nem is vagtam hirtelen mifele vb:)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.02. 15:55:40

@Arel: "jaj csiterrol jut eszembe mondjatok meg ordognek maskor ne ardir kozepen hasznalja ."
Laptop, és mobil net kombó miatt van hogy annyira akad neki a game, hogy nem sebződik, de hidd el őt ez jobban bosszantja.. Ha hallanád olyankor TS-en.. :DD Mint egy kocsis ugy káromkodik. :)

WizzurahDD (törölt) 2010.06.02. 16:10:13

Nem kell tengerpartra menni, esik itt annyi, hogy víz alatt lesz minden :P

Szalmakalapos, végre egy téma, amiben talán nem kötnek majd belém :D

Én nagyon szurkolok Észak Koreának, Elefántcsontpartnak, Új Zélandnak, Hondurasnak.
Az ilyen kicsi esélyteleneknek, hogy egy kis örömük legyen legalább, főleg Észak Koreának.

Na megy hogy jöjjön össze egy Észak Korea vs. Dél Korea vagy vs. Usa meccs :D

Amúgy spanyol, holland, portugál focit favorizálom.
Waka Waka.

Arel 2010.06.02. 16:20:49

en is azzal nyomtam sokaig mester!
de jo a kedvedert legyen ugy:)
szoval akkor bocs

H3aDarcHer 2010.06.02. 16:51:58

@AxxE: Tehát hunters ts-en lehet káromkodni?

Arel:azért mondtam h áruló vagy mert így tudtam.De akkor bocs.

Vb ről :
Az angolok nyerik
És miért Ők nyerik:

1.) Mert Én azt mondom!:)

2.) Mert jól összeszokott, erős csapat:)

3.) Mert a bajnokságuk a legerősebb

4.) Mert az utánpótlás rendszerük is jól ki van építve!de még dolgozhatnának rajta.
5.)Ott van Wayne Rooney és Rio Ferdinand

De a titkos favoritom a Magyarok:DD

Szalmakalapos 2010.06.02. 17:09:21

H3aDarcHer, majd meglássuk, majd meglássuk:D

Jó csapat az angol is:P

Mondjuk szívesen megnéznék egy Angol-Spanyol döntőt, ahol 0-4-re nyerne a spanyol hon: Torres 2, David Villa 2 góllal!!!:DD

Igaz, ha kijutottak volna a magyarok, akkor persze eszeveszett módon csak nekik drukkolnék, és ha ezenfelül a spanyolokkal kerültek volna össze egy meccs erejéig, akkor szidnám a spanyolokat, de hát, nincs így sajna:D

Talán az EB-re kijutunk:)

Wizu, ebbe nem kötök bele:DDD
Nekem is néha van olyan kedvem, hogy az esélyteleneknek szurkolok, kell azért néha egy-két meglepetés, mert akkor olyan unalmas lenne a foci, mint a Forma 1:DD

Arel, megértelek, valaki ezt szereti, valaki azt:D

bucsicsa 2010.06.02. 19:38:23

Én is a spanyoloknak szurkolok, ott van 1-2 helyes pasi :D
Egyébként nem szeretem a focit, nem értem hogy 22 férfi miért szeret 1 golyó után szaladgálni... :D
De a VB-t mindig nézem, mert jó élmény haverokkal össze ülni.
Egyébként mindig az aktuális meccsen szurkolok az esélytelenebbnek:D

Styx86 2010.06.02. 19:40:35

@Szalmakalapos: Az én kezem is benne van. Elfelejtettem, hogy Arel ennyire elvetemült. :P

SLY936 2010.06.03. 05:21:55

Én személy szerint szeretem a focit.... de inkább játszani :D
Bár a rangosabb események döntőit, elődöntőit megszoktam nézni :D

Fekete_Angyal 2010.06.03. 07:11:38

AxxE, egy olyan bugnak én is örülnék, de nekem az jutott részemre, hogy nem tudom használni a skilleket, mindenki körülöttem rendesen mozog és harcol. Itt két esett fordulhat elő, vagy ugy őlnek le, hogy a következő pillanatban a kelesztőben vagyok, vagy sebezhetetlen vagyok és nézem ahogy a többiek hullanak mint a legyek és élvezik a TF-et, vagy az előtte és utánna lévő afterpartyt! A Legjobb TF-em, mire bejelentkeztem és visszakerültem a csoportomba, újra kidobott a rendszer!

bucsicsa, Wizzunak igaza van, az lesz a legegyszerűbb megoldás, ha a tengerpartot viszem a házatokhoz és nem Kárpát medence lesz, hanem egy hatalmas Kárpát tó!

Foci VB, éppen Hódmezővásárhely felé tartottunk, amikor a Bumerángban latolgatták a Magyarok esélyeit a VB megnyerésére, érdekes volt! :-)
többnyire azokat a meccseket nézem, amiről érzem, hogy érdemes megnézni. Az elején mindig fogadunk a végeredményre. (99%os a nyerési rátám, de csak azért, mert idánként hagyom a másikat is nyerni! XD )

logor 2010.06.03. 08:30:36

Sziasztok!

Nem kifejezetten a vb-hez kapcsolódik,
de gondoltam akkor megosztom ezt is.

Ami engem ebben a játékban nagyon zavar,
és ha váltanék valaha, az emiatt lenne,
hogy a mobok elképesztően buták és unalmasak.

Aki játszott már szerepjátékokkal(AD&D, MAGUS, Vampire, bármi) annak van elképzelése arról, hogy a szörnyeknek rengeteg különleges képessége lehet, a fajtájukra jellemző taktikákkal.

Ebben a játékban viszont minden mob kb. ugyanazt tudja és csinálja, legfeljebb több az életereje és nagyobbat üt.

Az, hogy ugyanazt a pár mobot nevezgetik át 76 szinten keresztül, már nem is kommentálom.

Szóval komolyabb mesterséges intelligenciát, taktikát a moboknak, és sokkal, de sokkal egyedibb, izgalmasabb szörnyeket várnék el, egy 21. századi játéktól!

Üdv,

Bocica

u.i. Manci!!! beleírtam a kakaót a fejlesztéses leírásba a kedvedért:))

bucsicsa 2010.06.03. 12:03:02

@Bocica: Köszi:D
Állítólag 80-as szintnél már aovéznak a mobok, de ebből nem tudom mi az igaz. Igen buták, és aránytalanul erősek, én most tartok ott, pont hogy hűha...
Én nekem az a legnagyobb problémám, hogy unom a fejlődést, utálok körbe körbe szaladgálni:DD
Ennek az is lehet az oka amit leírtál.

logor 2010.06.03. 12:51:26

Igen, igen!

Én is arra gondolok, hogy hol van ez attól, amikor egy tábort, amit orkok laknak, észrevétlen kell megtámadni.
Különben bezárják a kapukat, hadrendbe állnak, védik a sámánjaikat, járőröket küldenek, hogy megállapítsák, merről jön a támadás.

Vagy, hogy például egy sárkány a tüzes lehelletével olvasztja meg a követ, és egy mozdulatával több tucat méterre löki az ellenfeleit. Áthatolhatatlan pikkelyei csak dárdák döfhetik át, és lándzsás lovagok hada támadja egyszerre.
Ehelyett odamegy egy ijász és lelövi egy sima ijjal:)

Őszintén? Kinek a szívébe költözik rettegés, ha meglát egy démont?
Mikor bájol el bárkit egy vámpír,
hogy a saját társai ellen fordítsa?

Ehelyett rohangálunk körbe, és ugyanazokat a mobokat öljük le több tízezerszer, 70x szinten keresztül.
És egy 79es hegyi darázs pont akkorát sebez, mint egy vérszomjas fa.

Nyilvánvalóan sajnálták a pénzt/időt kreatív emberekre, akik megálmodhatták volna a világot. Kár érte, mert a játék és pvp rendszer amúgy nagyon jó.

Remélem most sok -engem kevéssé kedvelő- személy lázas keresgélésbe kezd, hogy nekem jobban tetsző játékot találjon:))) Hátha ezt abbahagyom:))

logor 2010.06.03. 12:58:28

A szombati találkozóra természetesen a Hunters és LoA tagjait is szívesen látjuk a kree tagok mellett!!

valkyre.blog.hu/2010/05/31/talalkozooo

Styx86 2010.06.03. 13:07:56

@Bocica - Valkyre: Gondoltam is, hogy a blogotokon megkérdezem, hogy ér-e külsősöknek. :)

logor 2010.06.03. 13:09:13

Igen, igen!
Azért is raktuk ki publikusba!!!

A szövetségeseket és a fő ellenfeleket nagyon szívesen látjuk!!:)))

LoNDoN 2010.06.03. 13:16:49

@Bocica - Valkyre:

"Én is arra gondolok, hogy hol van ez attól, amikor egy tábort, amit orkok laknak, észrevétlen kell megtámadni.
Különben bezárják a kapukat, hadrendbe állnak, védik a sámánjaikat, járőröket küldenek, hogy megállapítsák, merről jön a támadás.

Vagy, hogy például egy sárkány a tüzes lehelletével olvasztja meg a követ, és egy mozdulatával több tucat méterre löki az ellenfeleit. Áthatolhatatlan pikkelyei csak dárdák döfhetik át, és lándzsás lovagok hada támadja egyszerre.
Ehelyett odamegy egy ijász és lelövi egy sima ijjal:)"

Én ehhez hasonlót eddig egyetlenegy MMORPG-ben sem láttam. A single player rpg-k természetesen más világ, igencsak megfektetné néhány tizenéves kitartását, ha pl. Oblivion színvonalú történeti szál futna végig a játékon. xD
És az AI még abban sem igazán tökéletes, könnyű kiismerni (főleg ahol tele van szkriptelve), de a GoA-tól azért fényévekre jár. :)

Fekete_Angyal 2010.06.03. 14:30:34

Írnék egy kis rövidke történetet a felebaráti szeretetről (ha nem tetszik, töröljétek)

Szóval, szokásos körjáratomat végeztem az iraton, irtva a kis apró kémeket, akik előszeretettel bujkálnak a hatalmas gazok között, amikor elém toppan egy délceg vitéz az ellenséges tábor egyik tagja. Megtiszteltem azzal, hogy leszálltam fenséges hátasomról. Nem akartam támadni, mert akkor nem tétovázok, és ő sem reagál.
Láttam viszont, hogy pár kis kémecske támadja körbe. Mivel láttam, hogy már ki voltak jelölve az ellenség által, így vettem a bátorságot és támadtam, mert a délceg harcos nem védte velük szemben magát én meg így elkerülhettem a moblopás vádját! :-)
Egy ütésre leterítettem a mellette lévő kis mitugrálsz kémet.
A hálás reakció egy vakítás és egy hatalmas sebzés a szívemben.
Felvettem a védekező beállásomat, de továbbra sem támadtam, mert nem volt szándékomban, mivel éreztem hogy a délceg harcos a becsületes fajtából való. :-)
Miután újra láttam, folytattam amibe belekezdtem és leszedtem a körülötte lévő mobokat, persze itt már ő is segédkezett.
Mikor végre megteremtődtek a nyugodt feltételek, elkezdtük a megbeszélést az újabb kis alattomos kémek előbukkanásáig, szóval sietnünk kellett.
Bocsánatot kért, mert félreértette a szándékom, és felajánlotta a fociban ismert előnyszabály alkalmazását. Ebben gyorsan meg is egyeztünk.
Mivel lejárt a buffom, fel kellett frissítenem, és mikor ezt meglátta, megfordult a fejében, hogy akarok e még valamit, vagy csak hátba akarom támadni, de az nem lenne tisztességes, és elveimhez nem tudnék hű maradni.
Így nekiláttam és hozzáfogtam az újabb tisztogatáshoz a kicsi alattomos kémek között. :-)

Remélem, a magára ismerő személy is jópofának és tanulságosnak látja az esetet.

Nálam van egy olyan szabály, ami bunkón hangzik, hogy nem támadok TFen kívűl, ha nem támadnak, kivételt, ha a céhtársam van bajban, vagy az egyik csapattársam zaklatják (Tegnap éppen 4en támadtak egy ellen iraton, mert nem tetszett neki, hogy az illető ott farmol és nem akar távozni)
És ha véletlen arra vetemednék, amit egyesek árulásnak titulálnak, és csak segítségnyújtásnak, hogy nem lopva öljem a Valo harcos mellett a mobokat, nem használok olyat, amivel a harcost gyengíthetem.

Tudom ez sem igazán kapcsolódik a témához, de legalább figyelemreméltó szerintem, hogy nem úgy játszik valaki, hogy "fúj ellenség öljük le, szedjük el tőle a mobokat, ne álljunk vele szóba, stb." Én külön választom a játékot, a valóságtól és a játékban a játék részt a csatáktól. Én azért akarok játszani, hogy kikapcsolódjak, és nem akarom elrontani más szórakozását, és így hátha a megteszik velem is ugyanezt. :-)

Fekete_Angyal 2010.06.03. 15:27:15

Lenne egy kérdésem, biztos van itt jó pár rutinos játékos. Van két pálcám és kíváncsi lennék az árra, amit kérhetek értük (remélem ez még belefér a bármi kategóriába)
kepfeltoltes.hu/view/100603/_7p_lca_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/view/100603/_11p_lca_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SLY936 2010.06.03. 15:42:45

Szép pálcák gratula a nemesítéshez :D

Styx86 2010.06.03. 15:51:13

@Fekete_Angyal: Délceg harcos. :) Igen félreértettem a szituációt. :) Amikor vissza fordultam, nem azért tettem, mert támadást vártam, csak egy meghajolással el akartam köszönni. :)

Az a két pálca nagyon jól sikerült én hasonlókat 10-15 aranyért láttam. SSS és SSS minőség között is nagy különbségek vannak. Persze lehet, hogy odaát más az árfolyam. A lényeg: Aki tudja, hogy mennyire jók ezek a pálcák, az fog is annyit fizetni érte.

logor 2010.06.03. 16:19:13

Én egy hasonló nemesítésűt 50 aranyért adtam el, igaz abban 30 krit volt és 68 támadás, de az egy-két pont nem számít.

Fekete_Angyal 2010.06.03. 17:43:56

@Styx86: Hát a 11ért 100a, a másikért 50a kínáltak eddig. Itt van értéke a dolgoknak, ezért hordják át a Valo holmikat. Az első ilyen pálcám alistaarnál van amit szépen felhúzott. :-)

Délceg harcos, mert aki tisztességesen játszik és nem akar leütni amíg bolt vagyok és éppen az egyik céhtárséval beszélek, az megérdemli ezt az elismerő rangot!

Viszont láttam már olyat, hogy elindult a másik irányba az illető, miután megegyeztek és hátba támadták.

Nemesítésnél a legjobb opciókat rakta fel a nemesítő mind a két pálcára.

BigPi 2010.06.03. 20:14:20

@Fekete_Angyal: Ha ennyit ajánlottak érte és nincs rá szükséged add el.

Eddig én még, csak egy 100 aranyas fegyvert láttam, de az +20-as sss volt.

Styx86 2010.06.03. 21:05:53

@Fekete_Angyal: Köszönöm a rangot. :)

100 ás 50 arany? :O Add el ahogy tudod. :)) A Legdrágább nemesített fegyó amit láttam 20 arany volt. :)

logor 2010.06.04. 01:49:59

Aki már nemesített fegyvert/pálcát, az tudja,hogy egy igazán jó elkészítéséhez,
könnyen lehet, hogy 300-400at is el kell készíteni mester formulával.

Namármost ez önmagában 30 arany körüli összeg. Ehhez jön, hogy órákis szórakozol vel, mester levelet, kézművesek könyvét használsz.

Egy ilyen tökéletes pálca, ami, nemcsak,
hogy SSS, de a maximálisan elérhető értékek közelében van, szerintem simán érhet ennyit.

Ha valaki sokallja, hát csináljon magának ilyet:) Szerintem nem olyan könnyű:)

Őszinte leszek, még hasonlót se nagyon láttam eladóban...

Arel: vhz írogat a nevedben...

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.04. 02:50:03

Arel: Töröltam a kommentet amit más irt meg amit arról irtál. Változtass jelszót!

Fekete_Angyal 2010.06.04. 06:31:54

a 11es pálcáért rengetegen sokallják az összeget, bár szerintem nem sok hasonló opciós pálcával szaladgálnak. Ha a kovács is rendes lesz hozzám végre, nem csak a nemesítő, akkor felhúznám magamnak mind a kettőt, amit most használok, azt vagy eladom, vagy odaadom valamely céhtagnak, ha akkor céhben leszek még. De gondoltam rá, hogy egy hasonlót átviszek a Valo oldalra és becserélem egy Arkana szettre, mert lehet hogy nektek nem jön be szerintem baro. A pénzre meg nincs olyan nagy szükségem, mert már eladtam pár kevésbé jo SSS pálcát, amit megfizetnek, és most árulok egy S pálcát, amit még ehetne tuningolni.

Styx86 2010.06.04. 09:49:07

@Bocica - Valkyre: Én a nemesítéssel nem foglalkoztam túl sokat, úgyhogy ha te mondod elhiszem. :)

Szalmakalapos 2010.06.06. 09:50:59

Lenne egy kérdésem, ami lehet hülyeség, és ha nem lennék lusta utána nézni, akkor meg se kérdezném.
De felteszem a kérdést, mert lusta vagyok néha:
A Gates of Andaron játéknak melyik az őshazája, hol jelent meg elsőként??

Anglia vagy Amerika, mert regisztrálnék oda is.

Remélem valaki válaszol rá:P

Ui: Most viccen kívül kérdem:)

Styx86 2010.06.06. 11:57:46

Az első szerver szerintem az amcsi volt. 4Story néven fut. Ott már van 3.3. :D De lehet, hogy már a tournament is megvan.

Szalmakalapos 2010.06.06. 12:06:41

Kösz szépen az info-t Styx!!!:)

Quickhand 2010.06.07. 16:49:56

koreai a main server, a global az a Zemi (a fejlesztő) amerikai szervere.

Eknaton 2010.06.07. 21:30:48

hat ez rohatt jó :) siman nem lehet felmenni TF re,unalmas az egész napom :D

Szalmakalapos 2010.06.07. 22:01:40

Köszönöm neked is Quickhand!:)

BigPi 2010.06.08. 06:53:35

Utálom a rendszer hibákat, mert ilyenkor, csak unalmas blogokat tudok olvasni.

De legalább jó hír, hogy a mai nappal bevezetésre kerül a 3.3.

bucsicsa 2010.06.08. 14:32:35

na mi van, nem volt jó a játék?

eljöttünk és megjött a patch?:(

Ez szomorú.

Styx86 2010.06.08. 14:49:13

Fasza! Nem elég, hogy nem tudunk játszani, de még a patch is most jön be. Ez nem csökkenti az elvonási tüneteket. :)

Na mind1 majd jövünk.

bucsicsa 2010.06.09. 08:37:29

4 terület?! ügyik vagytok.
AxxE teszel fel képet a köpenyről?
Köszi.

Styx86 2010.06.09. 10:08:43

Patent! :)
Ha véletlenűl más céhek tagjai is erre járnak, ők is linkelhetnének egy képet. :)

BigPi 2010.06.09. 11:21:18

@AxxE: Nagyon jól nézki, de majd háborúban is megnézem jobban.

Sajnos ilyen céh logot, csak a céh vezér tud készíteni. Miénk egy ideig, ezért üres marad.

Különben van hozzá valami rajzoló program?

vagy valamilyen táblázatból lehet választani?

Estuckers 2010.06.09. 11:37:52

jol néz ki grat hozzá :)

elméletileg már egy hét mulva meglessz az ujj gépem!!!!!:)

és ujra részt tudok venni a játékban

SLY936 2010.06.09. 15:42:43

Nagyon penge lett a köpeny :D

BigPi 2010.06.09. 21:18:40

Csak azt nem értem, hogy lett ugyan olyan a céh logotok mint a Kree-jé?

SLY936 2010.06.10. 05:27:29

@BigPi: Vagy a kree-jé lett olyan mint a miénk....

LoNDoN 2010.06.10. 07:16:45

Szerintem teljesen véletlen egybeesés, nálunk szavazás volt a logoképről, és mikor láttam itt AxxE linkjét, már meg lett szavazva, sőt, azt hiszem már be is lett állítva, mert előző este fel tudtam rá festetni.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.10. 11:29:27

Hát pedig Benga volt nálunk Keterben, és látta a köpenyünket, azt mondta printscr-t is csinált. Ezek szerint hiába. :)
Egyezik az ízlésünk, még jó hogy az alapszíne nem ua.. :D

logor 2010.06.10. 12:07:18

egy újabb adalék az összeesküvés elméletek kedvelőinek:DDDDDD

Fekete_Angyal 2010.06.10. 15:30:48

Ez az egyik értelmes grafika amit láttam a lehetőségek között, a szín meg mindenki saját ízlesvilága.

Kérnék a Valorian játékosoktól valamit.
Nem Sértésnek szántam, de a Nightmare céh tagjai ennyire el vannak szállva maguktól, hogy nem ismerik a tisztességes játék fogalmát?
Iraton leverem szemtől szemben az egyiket, erre jön és hátba támad, de úgy sem megy neki!, majd Hív még valakit, hogy hátha akkor sikerül, közben arra téved még egy derioni, erre azt is leszedik és hívnak még valakit, hogy még véletlenül se egyenlő létszám legyen, hanem túlerőben legyenek. Szégyen az ilyen ellenséggel egy játékban játszani!

Másik, átgyalogolok Keterbe békés szándékkal, hogy széjjelnézzek, és a AH-ba kipróbáljam, hogy sikerül e berakni valamit, erre jön a fent emlitett céh tagjai természetesen vagy 5en egyszerre és letámadnak! Ezek után egyetlen Valo sem számítson arra hogy barátságosan fogjak fogadni Markutban.

az összeesküvés elméletről, ma Láttam a Valkyre köpenyt, sajna Haribo gyorsan odébb állt, semhogy közelről megtekinthessem, bár tényleg nem akartam bántani sem. De szerintem túl kislányos, de ez az egyéni véleményem.

Calaisa 2010.06.10. 18:59:34

@Fekete_Angyal: XDDD

Nos.. Szerinted ha szemtol szemben tamadsz meg valakit fejlodes kozben az mar elnezheto, megbocsajthato?? nemtoom miert eltek ebben a tevhitben :)
Hogy jott utana még pár Nightos,..
Fog is.. Es tudod miert? Mert osszetarto a cehunk.. Ha valaki bajban van igen is ott terem a cehbol aki csak tud.. foleg ha fejlodes kozben zavarjak..
Es szerintem a mesed nem igazan fedi a valosagot.. De mind1 ki hogy emlexik ra sztem :) Es nem sertesnek szanom :))

Tovabbi jo jatekot mindenkinek :)

logor 2010.06.10. 19:22:41

nah!
akkor rakok fel képet a Valkyre köpenyről:
m.blog.hu/va/valkyre/image/Clipboard03.jpg

bár Hesinnek szerintem így ismerősebb lesz:)))
m.blog.hu/va/valkyre/image/Clipboard02.jpg

Styx86 2010.06.10. 19:39:07

Na megpecsételtük a szövetséget a logoval. :D

Jó lett a köpeny Bocica, nekem bejön. :)

ŐŐő Calaisa, a tiéteket még nem láttam. :)

Calaisa 2010.06.11. 15:28:29

A kép nem a legjobb, de a lényeget ugy is latjatok :)

kepfeltoltes.hu/100611/cehlogo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Fekete_Angyal 2010.06.11. 23:07:18

Így közelről jobban néz ki, mint a név mellett, engem kakasra emlékeztet, vagy valami amorf alakzatra.

Nekem tiszta a lelkiismeretem a szemből való támadást illetően, bár direkt megvártam, hogy leölje a mobokat és fel tudja venni a zsákmányt is, csak aztán támadta, papként nehezen tudok EP-t szerezni a War alatt, és kell a pont a köpenyemhez, valamit a fegyohoz is sok kell.
A fejlődés közbeni támadásról annyit, hogy múltkor 1 órányi potim és szintlépési lehetőségtől fosztott meg legutóbb pár Valo miatt, akik szinten ketten jöttek egyszerre,mikor egyedül voltam.
Viszont amióta bejött az újítás kevésbé elvezhető számomra a lagg miatt a TF. :-((

Arel 2010.06.12. 19:38:45

sziasztok!
nem tudom talalkozink-e meg valaha a jatekban.ki lettem tiltva az igazamert...
mindegy annyit szeretnek kozolni, hogy jo volt veletek
ja es zsoltit feljelentettem nem a gfnel mert ott hiaba:P
tehat lopasert,diszkriminacioert,hatalommal valo visszelesert...egyik csak bejon...ja a RENDORSEGEN jelentetttem fel ok majd megtalaljak...

Szalmakalapos 2010.06.12. 21:16:56

Arel!

Ez nagyon meglepett!:O

Csak nehogy "visszanyaljon a fagyi".

A hozzászólásaid révén olyan embernek tartalak, ismertelek meg, aki nem hazudik.

Így hiszek neked.

De van bizonyítékod, mert ha nincs, akkor nem Ő lesz gondban, hanem Te.

Ha vannak bizonyítékok, arra mondjuk kíváncsi lennék.

BengaAllat 2010.06.13. 00:48:52

lol... :D

Annyi tortent, Arel szövegelt, felszolitották,nem hagyta abba.. kapott bant, vagy chatbant 1 napra, nem tudom...
Visszajött masik accal es folytatta. Ez végülis ban kijatszasa, mivel nem hagytad abba, és csakazertis erőltette a témát...

rendőrségi feljelentés...

szerinted őket nagyon zavarja, ha egy GM banol egy 45-ös pap karaktert?:D

uristen... És mégis mit mondtál a rendőrségen? érdekel...

Mi volt a lopás? Ellopta az időd? Jaj...

DreamHunter 2010.06.13. 06:41:13

minek offoljátok tele a témát?
csak ,hogy ez se legyen off.. a véleményem a 3.3as patchről ,hogy atom csak nagyon hirtelen jött így most be kell kockulnom szintelni :) (azt hittem még jobban ráérek)
A team nagyon király a metines teamhez viszonyitva a hackshieldnek is örvendek jó a banda is jók a balhék a csaták élvezem a játékot van "evész,ivász" :P
csak kevés a biztonság ;) így gyorsba ennyi jutt eszembe :) csak próbálom elkerülni ,hogy ne 3napig menjen ez a téma a blogon :P

BigPi 2010.06.13. 07:21:11

Gratulálok a HunTersnek a Hesedi kastélyhoz!
Axxe mivel te má ra globálon is játszottál, ezért arra kérlek, hogy magyarázd már meg, hogy mi mit jelent!
A kastélyok esetén mit jelent a céh pont és teljesítmény pont? Mert az eltér a tényleges céh adatoktól és ráadásul minden kastélynál változik.

Őszintén, azért érdekel, mert az ott leírt kiírás szerint Hesedben a HunTers és FightClub között, csak párpontnyi különbség van.

Továbbá gratulálok a Valorian oldalnak a taktikai érzékéhez. Ügyesen megszerezték az északi kastélyokat. Gondolom a 34-es fegyverek legyártása után vissza tértek délre, hogy a 38-as fegyverek is meg legyenek.

Sajnos a játék forumán nem áll rendelkezésünkre elegendö információ a kastély foglalásról, a pontozásokról. Ami szerintem alap dolog lenne.

Még arra sem voltak hajlandók, hogy megírják, hogy egy-egy erőd elfoglalásért, védésért mennyi céh hírnév és teljesítménypont jár.

BigPi 2010.06.13. 07:48:02

Helyesbítenék nem teljesítmény pont van írva, hanem státusz pont.

logor 2010.06.13. 09:12:46

Fekete Angyal!

Újra és újra visszatérő tévhitet szeretnék eloszlatni:)
Nincs "hátulról" támadás a játékban,
meg "előről" támadás!

Azt, hogy mondjuk Benga ne mobok közt legyen például a múltkor 10 percen keresztül vártam, tök hiába...

Összehúzza a mobokat, és aoe-zik. Na akkor ugye nem támadhatom meg, mert az aoe-be csak nem megyek be magamtól:)

De nem szed ki belőlük semmit, hanem lóra pattan és elvágtat. Innentől megint loholhatok utána, de mire utolérem, már megint egy rakat mob van rajta...

Ráadásul mindenkinek van taktikai térképe, azon látszik ha ellenség közeledik felé...

Én éjjeljáró vagyok, akinek az összes képessége arra van kitalálva, hogy lesből támadjon. Ugye nem gondolod, hogy ugrálnom kéne az ellenfél orra előtt, mielőtt megtámadom?

Tessék használni a taktikai térképet:)
Azért van:)

Nyilván van, akivel ezt megteszem.
Mondjuk krattyogival köszönünk egymásnak párbaj előtt, mert tudom, hogy amíg köszönök, aközben nem támad meg. De vannak akikkel ezt nem lehet megcsinálni, mert a hesedi portál melett AFK üldögélve is megtámadnak,
nemhogy köszönés közben. Na ez utóbbiakat ölöm is, ahol érem:)

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.13. 10:19:54

@BigPi: A pontokat kastélyonként számolja azert tér el, többi részletröl nem szeretnék infókat kiadni. :) Kis előny ez a tudás, de amíg van nekünk dolgozik. Bocsi!
@Bocica - Valkyre: Teljesen egyetértek.. Hátulról-elölről.. Nem is használtam ezt a szót soha ha megtámadtak, max azt hogy "jól meglepett míg a mobokat öltem." Arthur király lovagjai már rég kihaltak, de sztem ők is lecsapták volna a fejét akárki ellennek, ha figyelt a támadásra, ha nem :DD

Styx86 2010.06.13. 11:55:27

Hát igen a hátbatámadás fogalma,nem állja meg a helyét egy PvP játékban. :)
Bocica páldájánál nem is tudok jobbat mondani.
Nincs túl sok esélye egy vándornak egy erős mage kari ellen ha nem lesből támad, de ez így van jól.

A kastélynak nagyon örülünk,de sajna nem érünk vissza szerdáig az 100%. :'(

derion 2010.06.13. 14:07:45

üdv
ha AxxE nem majd én kiadom az infókat

heti területi pont számít:
sikeres támadás 10 pont
sikeres védés 11 pont
ha esetleg azonosság van ezek is számítanak:
céh hírnév
tagjainak száma
céh létrehozásának ideje
ha egyezik véletlen lesz kisorsorva

Quickhand 2010.06.13. 17:42:43

jo lenne szervernek azert csinalnanak valamit elbírjon ennyi embert mint amennyi tegnap is volt délen. Én ardirbol mentem volna vissza kaosba mikor mondták kapuknál fognak támadni valok de portal ott töltött 5 percig majd alt-tab és úgy bezárás nagy nehezen 10 perc alatt visszamentem de még akkor is akadozott TF-böl, volt még 10 perc asszem és már minden bukott. Hallottam másoknál is volt ilyen para volt akit percenként levágott. Gondolom valoknal is volt ilyen csak ugye a sok lud disznot győz szal maradt bőven aki támadjon így is :D Na legalább ma nem kell védeni csak harc mehet.
Patch kapcsán viszont idegesit nem lett még 79es dungi -.- illetve ékezetek hiánya lol.. valamint az a 80as szintu skill ami elso lapon látható skillek résznél és Mirhur kell hozzá :D

Mykenight 2010.06.13. 18:15:47

@Fekete_Angyal:
Ep szerzes tw-n:
Kamikaze varazslokent vagy akar vedo papkent valo ep szerzes tw-n....
A partit nem veletlenul talaltak ki ebben a jatekban. Csoportot csinaltok es szetoszlik kozotettek az ep.
Persze hasonlo szintuekkel legyel egy csoportban es akkor a magasabbak nem "lopjak" el az ep-det.

bucsicsa 2010.06.15. 11:46:59

Gratulálok Vilownak és Sylvernek, hogy elérték a 80-as szintet.
Szép volt fiúk.

Zsunak és Nixonnak is. Már nincs sok hátra.

Akiket kihagytam azoknak bocsi:D

Fekete_Angyal 2010.06.15. 23:11:45

Hát a 3.3ról annyit, hogy hiába vagyok csoportban, nagy a lagg, nem tudom használni a skilleket és TS-en már a "szokásos" módon kérem a csoportot! És az a gond, hogy mikor sokan vannak fent bárhol előfordul ez a szitu és az aoem sem sebez ugyan olyan intenzitással! Elvileg ezért lett várva az újítás, hogy ne legyen lagg, hát csak rosszabb lett!

Hátba támad, mikor jön a mobok köze és lecsap, mikor lejár az aoem és fogytán az életem. Ráadásul még italt is használok.

Ep-t nehéz lenne a céhtagoknak tőlem lopni, mert a legnagyobb szintűek között vagyok, de még dolgozom, hogy maxon lehessek.

Ha a kovács kegyes lesz hozzam, akkor én is tudok kamikaze lenni, de addig be kell érnem a támogatással. :-)

Remélem nem fog meghalni a lelkesedésem a játék iránt, mert egyre kevésbe élvezem hogy nem tudok úgy játszani ahogy szeretnék! És ahogy a GM-ek mondanak, biztosan csak az én gépemben van a hiba.

BigPi 2010.06.17. 14:41:10

Sziasztok, tudja valaki, hogy mi az a Dicsőség temploma amit az "O" betűvel lehet előhívni?

Inso 2010.06.17. 21:42:41

hali!

így végigolvasva egy csomó mindenről nem vágom miről beszéltek, fura ezt magyarul olvasni:)
jó látni hogy a ilyen sikeres a magyar GoA csak így tovább :)
ja és kitartást a lvl 38as fegyókhoz, én iszonyú sokat szenvedtem vele globalon
Inso

Styx86 2010.06.18. 12:05:47

@Inso: Szevaaaa Inso!Kár, hogy nem jöttél át már csak te hiányzol. :)
Persze megértem, megvan a fegyó 20-as cuccok... :)
Amúgy egy jópár embernek megvan már az összes hozzávaló, csak az SW cuccok hiányoznak. (Most lesz az 1. SW.)

bucsicsa 2010.06.19. 12:04:19

Szia Inso!
Jó itt látni téged.

SeniorHamlet 2010.06.19. 18:06:16

Hali Inso!
Küld végig itt is!:)

Hajrá lányok, fiúk, ma este.
Kár hogy nem lehetek.
Sújtson le a Kree-re a HunTers kalapácsa!
Sok szerencsét!

bucsicsa 2010.06.20. 14:06:26

Minden kastély foglalónak a mai napra egy kalappal. FÖLEG a saját céhemnek!!!!

HAJRÁ HunTers

Styx86 2010.06.20. 18:58:44

Helyettem is lődözzetek ki pár nyílvesszőt. :)

Fekete_Angyal 2010.06.20. 19:53:53

Hat mindent bele a kastélyharchoz és győzzön a jobbik, valamint élvezetes csatázást, remélem mihamarabb a céhünk is csatlakozhat az ilyen mulatságokhoz! XD

A céhlogohoz 30.000 EP kell a céhben!

RaVal 2010.06.20. 21:02:51

Először is szeretnem megköszönni a HunTersnek a mai kastély harcot :)
Hatalmas élmény volt én piszkosul élveztem :)
Annak meg külön örültem, hogy nem az történt, amit derinoban jó páran mondogattak, hogy nekünk, a FightClubnak esélyünk sincs ellenetek, meg lemostok minket ;) Azért akik ott voltak szerintem belátják, hogy a mai egy szoros és izgalmas KF volt, pontokba vertünk is titeket, de hat a %-os mutató a ti oldalatokra billent, amikor pár percig nem volt csak egy szobrunk nektek meg mindkettő :)
De gratulálok a sikeres védéshez, remélem egy hét múlva ismét mi szorongathatunk meg titeket és akkor még jobban :D

RaVal 2010.06.20. 21:43:37

@RaVal: Bocsi a dupla postért, de az előző hsz kicsit úgy tűnhet, mintha csak a Fight lett volna ott és ez nem igaz :) Nagyon sok jó játékost tudhatunk magunk között a többi céhből, ami a jó kapcsolatoknak köszönhető :) Szóval nekik is egy nagy köszönet ezúton is és grat mindkét fél résztvevő katonainak odatette magát mindenki! ;)

mikieger (törölt) 2010.06.20. 21:46:12

Nah, akkor íme az első post-om, nem tudom megállni, hogy ne írjak :) A mai kastély harc fergeteges volt és le a kalappal a FlightClub előtt. Nagyon élvezetem a veletek való harcot. Igazi CSATA volt. Hősi betörések és bátor kirohanások váltották egymást, egy pillanatig nem volt szünet. Remélem sok hasonló élményben lesz még részünk. A Valorian Szövetség pedig külön dicséretet érdemel és megmutatta, mire képes a hatékony összefogás. Köszönetet kell mondani minden szövetségesünknek a helytállásért.

SeniorHamlet 2010.06.20. 23:14:55

Mondjatok már valamit!
Mivanmivanmivan!
Úgy jött le hogy nyertünk!
Yesss!
Bár jó lenne többet tudni.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.06.21. 07:12:05

@SeniorHamlet: Öreg barátom, úgy van most, hogy minden kastély Valorian kézben van.
Mindenki megtette amit meg kell tennie. :)
Keszül a bejegyzes a blogba, csak most nincs időm rá.
Mindenkinek köszönet, és gratuláció!

Fekete_Angyal 2010.06.21. 13:22:39

Gratulálok minden Valo céhnek a sikeres kastélyharcért! Ez várható volt, hogy így hogy kinézni a mutató, remélem ez majd kicsit észhez téríti a derioni játékosokat és végre kinyílik a szemük és félreteszik a gőgjüket!

Gartnernek a Kree céhnek is, a sikeres helytálasért. Zsoldosok ingyen segítsége, valamint a zsoldosokat nem engedik el saját kérésükre, csak ha fizetnek érte 100 ezüstöt! Bravó, ez szép teljesítmény. Ezek után nem hiszem, hogy számíthatnak bármilyen segítségre! Az egyes céhtagok viselkedését már meg sem említem.
Szóval lehet minket utalni mind a két oldalon, ami csak arra ösztönöz, hogy igenis megmutatjuk, hogy mire vagyunk képesek.

Quickhand 2010.06.22. 00:12:36

@Fekete_Angyal: butaságod határtlan ezt mindig bebizonyítod nekem. Pont az ilyen buta emberek formálják deriont olyanná amilyen már bocs. Ezt most bármiféle indulatnélkül mondom pusztán újboli keserű felismerés.Én speciel pont tudom aki kérte rúgják ki KH után azt Agya szépen ki is rúgta. Bengának volt valami beszólása mind cseten zsoldosok fizessék vissza zsoldot(amit nem is kaptak ugye)azt nem tudom miért de Benga az nem teljesen önmaga mostanában gondolom gondjai lehetnek azért feszült és kiszámíthatatlan. Na ez egy dolog de van a céhnek vezére és 2 alvezére ezek közül biztos nem mondott egyik sem ilyet. 3 zsoldos volt bennt később is abból kettő offline volt 1 meg maradt és ma kree-s lett. Akkor miröl beszélünk? No komment.
kastélyharcról:
jó volt ez :D Nem terveztük el ki hol mit csinál én nem is akartam eröltetni amig nem látom át hogyan is folyik ilyen harc. Mostanra azért már átlátjuk vagyis remélem mindenki szal legközelebb kiosztjuk akkor hogyan legyen elég nagy volt a kavar felkapta zászlót olyan aki be sem volt osztva rá és vitte pont ellenkező helyre mint kellett volna de hát van ilyen :D Valok azért látom készültek rendesen olyan stratégiai fogások voltak ott mondom itt megint izzott tervezőasztal :D Ott rontottuk el 20 zsoldost vettünk fel asszem és mentünk 2 kastélyba is. Ardirba meg a nagy valorian nevek szinte mind ott voltak -.- javítsatok ki ha tévednék :D Sajnos kiszámítható volt kree ardirt támadja :] No de majd meglátjuk a mostani KH mit szül kár hetente van csak nekem tetszik ez a massive hentelés. :D

SeniorHamlet 2010.06.22. 07:51:40

@Fekete_Angyal:
A legnagyobb jóindulattal mondom neked;
a kritika ha van, az jó, de tudni kell jól csomagolni. Legyél diplomatikusabb.
Előbb a arról beszélj hogy mi az ami tetszik bennük, és utána hogy mi nem.
Nagyságrendekkel jobb lesz a fogadtatása, még akkor is ha a kritika nem is annyira jogos, vagy pontatlan alapokon nyugszik.
@AxxE:
És ami az igazi profit; kitünik belőle hogy tiszteled a másikat.

AxxE! Szerdára kész a gépem és nem kell halomra lövetnem magam Tiko-ba többet.:D Vasárnapra feltolom 80-ra, remélem lesz rá idöm. A következőböl ha kimaradnék üss le ok?!:)
Tsá!
Addig is jó Aoé-t!

SeniorHamlet 2010.06.22. 07:55:13

Ez de fasz!
Laggol a Hsz!lol
AxxE 1 sorral lejjebb!:)

És ami az igazi profit; kitŰnik belőle hogy tiszteled a másikat.
(Ez még @Fekete_Angyal-é!)

Inso 2010.06.22. 10:35:25

@SeniorHamlet: majd próbálkozom, egyelőre csak ismerkedem a játékbeli írott és íratlan szabályokkal...:)

Fekete_Angyal 2010.06.22. 10:49:15

Kedves QuickHand, a mi cehhünkből 3 játékos volt nálatok. Az egyik tag is kérte, de mégsem lett elengedve, csak 15 perccel később, mikor már másnak is szólnia kellett!

Ami logikus, hogy mind a két népnek nagyon fontos, hogy az északi várakat uralják a fegyverek miatt, illetve a másik nép ne tudja megcsinálni azokat, aztán még délen is megcsinálják ami szükséges, és mindenkit halomra ölnek majd a gyártott felhúzott fegyverekkel, ennyi a taktika része!

Tisztelem az ellenséget sajnos jobban, mint a saját népem tagjait, akik ellövik az orrom elől a mobokat, vagy kitiltat, nehogy tudjak fejlődni. Hát ezekért a szép pillanatokért érdemes reggel 4kor ébredni, hogy utána 8kor odajöjjön az egyik derioni, és elküldjön, mert ő fejlődni akar. Sajna tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyen íratlan szabályban jobbak a Valo harcosok, bár ott is vannak kivételek.

BigPi 2010.06.22. 11:04:37

@Fekete_Angyal: Sokáig, ú
gy voltam ezzel az elhúzassal, hogy beszéljük meg osszuk fel. De amióta egyre többen jönnek ezzel, hogy őnekik potijuk van és, ezért nekik fontosabb, hogy fejlődjenek, tehát menjek máshová.
Azóta azt mondom, hogy aki kapja marja. Ha, pedig az orrom elöl húzza el, akkor lecsapok az őt követő szörnyekre.
Vegye tudomásul mindenki, hogy a fejlődési ital nem jár előjogokkal, sem az erős területi, vagy vért.

Fekete_Angyal 2010.06.22. 13:01:50

Én úgy vagyok ezzel, hogy előbb megnézem a terepet hogy tiszta e, majd ha meggyőződtem, hogy üres, akkor rakom csak fel a potit és csak annyi időre megyek el, amíg kovácsnál vagyok. Amúgy meg az előnyszabály ér, aki előbb volt ott, azé a terület, ha meg osztozni akarnak, annyi területet szoktam farmolni, amin kényelmesen körbeérek, szóval nincs értelme felosztani azt a területet, amin simán körbeérek! ha megszakította a fejlődési italt akkor várja ki, míg üres lesz a hely. Ezért szoktam csak akkor felrakni, amikor tudom, hogy végig is tudom csinálni az egészet megszakítás nélkül!

Harcilama 2010.06.22. 19:40:46

Uristen Demonia/FeketeAngyal/akarmi...

Hihetetlen ostoba vagy, már bocs....

Kérdezték, hogy kell kilépni... viccbol mondtam, visszaadják a 100 ezüstöt, és léphetnek :D

Nem hittem, hogy van olyan buta ember, aki ezt félreérti, de akkor no comment :D Aki ismer, tudja,hogy nem igazan erdekel a 100 ezüst...van nekem elég :D

Te meg basszus folyton azon parázol, ki lő a mobodba.. ki a fenét érdekel???

Fejlődj máshol, nem érdekelnek a sérelmeid senkit... uristen :(

(BengaAllat)

Harcilama 2010.06.22. 19:42:27

Ja, és hihetetlen mod lesz*rjuk hogy te a kovácsnál vagy, meg hogy körbeérsz...
Miert nem jatszol? Terjeszted a hülye elméleteidet...

LoNDoN 2010.06.22. 20:57:30

@Fekete_Angyal:
"Ami logikus, hogy mind a két népnek nagyon fontos, hogy az északi várakat uralják a fegyverek miatt, illetve a másik nép ne tudja megcsinálni azokat, aztán még délen is megcsinálják ami szükséges, és mindenkit halomra ölnek majd a gyártott felhúzott fegyverekkel, ennyi a taktika része!"

Ezt te se gondolod komolyan szerintem. "halomra ölnek a gyártott fegyvereikkel" xD
Szerintem meglepődnél, hány ember tojik nagy ívben a fegyverekre, a kastélyokra, meg a másik oldal kirekesztésére. Jót szórakozunk este, játszunk, hol nyerünk, hol veszítünk, de könyörgöm ez csak egy játék! :D

Harcilama 2010.06.22. 21:59:50

meglepodnel,ha tudnad, hogy milyen keveset szamit sebzesben a craft fegyver... hatalmas csalodas...

Ahhoz kepest, mennyi vacak kell hozza...

És ha beleszamolod,hogy a sima 34-es fegyod viszonylag "biztonságosan" tudod huzni (gondolok arra,hogy 2 fegyvert plusszolsz parhuzamosan), azert 38-asnal picit nehezebb felhuzni 20 fölé :)

De hajra Demonia, csinalj 38as fegyvert és öld őket halomra vele :D

Inso 2010.06.23. 08:35:35

Harcilama-nak igaza van, nem sokkal sebez többet a 38as fegyver mint a sima, kb+1 szintnyi különbség van. Ezt úgy értem, hogy egy 17es craft fegyver nagyjából egy 18as sima fegyvernek felel meg, persze számít a statja is. Az egész arra jó, hogy ne unja meg, és hagyja abba a játékot az összes magasabb szintű játékos...

Woodrow 2010.06.23. 10:37:22

sziasztok nemreg regisztemm a Blogra nagyabol HK nelkul +11 re 5ből3 om sikerult. koszi a tanacsokat jok voltak :D

Harcilama 2010.06.23. 23:30:21

Örülünk :)

Akkor végre nekieshetsz a nyárra feladott nyelvtan leckének :)

(kiütést kapok ha meglátom,hogy 3-rom)

Harcilama 2010.06.23. 23:31:59

ja, ő pont nem ugy irta...mindegy,igy is rossz :D

Tagasegenangyalok 2010.06.24. 06:12:51

Szep...

ha hazaerek megnezem a +20 sima lv34 fegyom jobb-e :D az is hasonlo nemesites, 41/11/10...de sztem 2 szintet nem jelent a craft cucc, majd otthon megnezem annak a sebezset.

LoNDoN 2010.06.24. 12:25:36

Jobb! +30-al több a sebezése ennél.

Styx86 2010.06.26. 00:11:34

Na innentől kezdve leszek akkora szarfaszú köcsög, mint velem az aukciónál. Leszarom ki jön át és hányas. Van max. 20 ember akit nem tudok kinyírni ebben a rohadt játékban, de úgysem csak én leszek ekkora kretén. :@@@@@@@@@@

Wizzu, te nagyot nőttél most a szememben!

Styx86 2010.06.26. 12:26:48

@SeniorHamlet: Semmi mar megnyugodtam egy kicsit. :)

Tegnap próbáltam vásárolni odaát. Mint várható volt az zöldségek megtámadtak, de hát... :)
Aztán jött a sok nagyon okos ember, aki már sebezni is tudott és még stunoltak is a zöldek. Kinyírtak vagy 100x. Aztán közben ts-en őrjöngtem és megnyugtatásul eljöttek fedezni páran, akkor már nem volt senkinek sem nagy a szája. Kb. 1 órámba tellett megvenni néhány tétel cuccot, pedig sos kellett.
Kb. ennyi a sztori.

Szerintem tudjátok, hogy nem az én stílusom az ilyesmi, hogy ok nélkül támadok valaki, de hát PvP játék, ha úgy nézzük csak játszom a játékot..

Wizzu meg azért nőtt a szememben, mert ott volt és pont tőle vártam az első lövést.

Ja és persze pucéran mentem egyedül, hogy egyértelmű legyen a szándékom. Aztán persze felöltöztem és akit értem ütöttem és amíg hullák voltak addig próbáltam megvenni, amit akartam. Most őszintén minek támad meg egy 20-as, mire számít?

Na mindegy ha Ketherben vagyok nem érdemes megpróbálni vásárolni. :)

LoNDoN 2010.06.26. 21:27:02

Legközelebb szólj Styx, szívesen segítek ilyen esetben, ha online vagyok, nekem is segítettek már odaát. ;D

Magashegyi 2010.06.27. 09:51:46

üdv mindenkinek

@Styx86: nos nekem tegnapelőtt hozta úgy a sors, hogy asap kellett 300 olajos, amit Derionban nem kaptam meg, így átlátogattam Keterbe néhány nagyon rendes valorian, DarthHunters céhtag kíséretében -ezúton is köszönet nekik, ha már ott nem is hagytak lehetőséget erre mások-, akik gyakorlatilag 99%-ban meg is tisztították nekem az utat, 3 halálból sikerült is megvennem hamar a kellő mennyiséget az AH-ban, igaz nem olcsón, de mehh..
"Most őszintén minek támad meg egy 20-as, mire számít?" - akarom mondani 77-es válkür.. mégis mit várnak? 25-östöl mit is kaphatnának? tapsot kaptak :) szóval ez az állítás vica versa igaz mindkét birodalomra.. :S

Nah csak egy példát szerettem volna megemlíteni emez oldalról, a másik végletet tekintve..

Relax, üdvözlet és jó játékot mindenkinek..

u.i.: bár axxe elég gorombán beszéltél velem, ettől független elismerésem a remek blog-ért, naon "zsiiiir" némelyik leírás ^_^

Styx86 2010.06.27. 22:17:43

@Magashegyi: Relax már megvolt. :) Csak akkor nagyon fel....ott a dolog. Azért nem felejtem el a neveket, akik támadtak. :P

Harcilama 2010.06.30. 20:19:11

Akkor itt folytatom.

gyerekes sérelmek?
Azt, hogy nem tudtok pvp-zni, arra irtam, hogy bejott Moss, magusManci, meg ezek a csudalények és csak ugy tudtatok fraget csenni :) Nem zavar...

Az aoe olyan dolog, ami sokkal inkább taktika, mint a lv25 fagyaszto karik. Nem érzem játékrombolónak,hogy en kozetek vagom az aoe-mat. Ja, belehaltok? Akkor ez nem fair?

Ugyan...

Manci, én csak annyit irtam/mondtam mindig, szerintem szégyen, hogy a 70-es kariddal semmit nem tudsz kezdeni,de a lv30 vackoddal boldog vagy. Időközben te is rájöttél, abba is hagytad az xpzést, minek? Lv30-on teljes értékű team-tag vagy. És joggal lehetsz rá büszke.

Teljesen barátian ekdztem irkálni, mert láttam,hogy szóba kerültünk, de látom ez nektek nem megy.

Harcilama 2010.06.30. 20:23:07

Ja, a negativ hozzaallasomrol annyit,hogy maholnap kilépek a kree-ből, ezért NEKEM speciel nem jut kastély :)

Okaim megvannak és nem publikusak. Nem kirugtak, mielőtt Clayton megint kitalálja :)

És mivel a karimat a kree tette/teszi hirhedté (nem hiressé), ezért a "köztudatbol" is kivonulok várhatóan. Lehet hogy néha össefutunk,de olyan harcaim mar nem lesznek mostanában, mint velük. Jó ellenfél vagytok Ti, de itt-ott hianyzik a fair play.

Az aoe tömegbehelyezését pedig ezentul is sokkal korrektebbnek fogom tartani, mint a lv25 stunnerekkel torteno belogolást harc kozben. Mondjon aki, amit akar.

LoNDoN 2010.06.30. 20:58:17

"Persze tudom, nektek mindent szabad...
Mert az fer hogy kivárjatok, míg elmegy a tömeg és utána, rontotok ránk..."

Kedves Manci!

Én ennek pont az ellenkezőjét látom. Ti vagytok azok, akik csak a nagy tömegben tudtok érvényesülni. Ha meg az okoz neked örömet, hogy sikerül hentelni a 2x-es túlerőben, hát akkor azt mindennap megkaphatod TF után, csak meg kell keresni, hogy hol van több valorian játékos. Vagyis a te igényed ki van elégíve (ilyen téren).
Én várom mindig, hogy kiálljatok nagyjából egyenlő feltételek mellett harcolni, Valkyre ezt már többször megcsinálta.

Styx86 2010.06.30. 21:39:04

@Harcilama: Nem is értelek. A kreeben is van 2 vándor, aki mélyen 100 alatt sebez rám viszont nem tudok mozogni tőlük. Az életben nem tudnak kinyírni, de ott van még 2 ember akkor kenyec. Akkor most menjek át én is hisztizni, hogy, de ti ne kábítsatok, mert a többiek megölnek? Ne nevettess már. A hírnevednek meg külön jót tesz (bár gondolom lesz@arod), hogy így becsmérelsz másokat.

@LoNDoN: Mi egy játékról beszélünk? :D Innen nagyon az ellenkezője látszik. Na mind1, úgysem győzzük meg egymást.

És, hogy másról is írjak. ****** már fel a ****etekbe a HK potikat! Hát egy 24 szinttel kisebb emberkét fél órárn át kell lőni. Mi ez? Ha nem jön be zsinórban 2 crit nem hal meg soha?

bucsicsa 2010.06.30. 21:39:23

@Harcilama: Nem sok közöd van hozzá ,de nem voltunk 2 hétig, azért nem lattál,
az meg, hogy fejlődök, vagy nem az sem a te dolgod...
Ha észre vetted a kis karim csak bohóckodás, csak te veszed komolyan..
Semmit nem tudok, kezdeni??
Lehet hogy te tele vagy nyomva Hk cuccokal, de anélkül csak egy semmi a karid, én tudom használni, nem csak be portolok és nyomom az aovemat.
Lv30-on teljes értékű...
Nem tudom feltünt-e de én vagyok az egyik alapító tag, és ha bele olvasol a HunTers történelmébe, rájössz, hogy régebb óta játszom ezzel a játékkal mint te.
Igaz nem vagyok úgy eleresztve pénzel mint, te és nem tudok havi 20000-ret betolni a játékba, de nem hiszem hogy ettől lesz valaki teljes értékű. Vagy is itt a HunTersben nem, lehet hogy ott igen..
War alatt, nem a 25-ös (ami mar 34-es) kis karimmal játszom soha. Ha megfigyelted az oldalt talalható segédleteket, azokat a kis mágusommal csináltam.
igen van amikor akkora lagg, hogy a papal löni sem tudok, és akkor bejövök a mágussal és én igy segítem a céhem. De ez ismét csak titeket zavar.
Amikor a derioni kis karik közénk állnak és stunnolnak az nem gomnd?
Csak ha én csinálom???
Írogathatsz ide még sok dolgot, de nem izgat.
Attól, hogy kilépsz a céhből attól nem változik semmi.
Mi együtt tudtunk maradni, már több mint 5 hónapja...

@LoNDoN: Akkor rosszul látod. De ezt ragozhatjuk még egy ideig, mert soha nem fogunk egyet érteni.

Igazából nem vágom miért én lettem most a céltábla, de nem is izgat.
Vagyis ha az én 65-ös karim a legnagyobb ellenségetek, vagy is a 34-es akkor csak örülni tudok:D

Harcilama 2010.06.30. 23:19:52

Styx alapvető különbség, nekik ő a főkarijuk. Nem lv70 kari HELYETT jönnek be a vándorokkal, egyszeruen nincs jobb. Ők is játszhatnak, miért ne...de amit MagusManci csinál 8akárhány éve játszik HunTersben) szanalmas SZERINTEM.

becsmérlés, nem becsmérlés..hirnév? Ugyan már...:)

Harcilama 2010.06.30. 23:22:31

@bucsicsa: ezt a gyöngyszemet észre sem vettem :)))

"Lehet hogy te tele vagy nyomva Hk cuccokal, de anélkül csak egy semmi a karid, én tudom használni, nem csak be portolok és nyomom az aovemat."

Ezen tényleg csak nevetni tudok :)
Jön a mutogatás, kinek mennyi pénze van a játékban?

Elhiheted, az enyémbe kevesebb van,mint gondolnád...legyen elég ennyi...tény, nagy átlagnál több, de...

Nem tudom használni a karim, Te meg igen? Legyen igazad :))

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.01. 07:14:10

Azért elég vicces már maga a vita is szerintem. Mi biztosan nem fogunk sírni sem itt, sem más nyilvános fórumon sem az aoe + kijelölhetetlen bubi, és vissza menekülés megspékelve egy kis HK Potival kombón... Sem a beportolok - AoE - kijelölhetetlen (hátha meghal valaki a 9mp alatt), és gyorsan elportolok stíluson... A játék lehetővé teszi.. ez van. Annyi hogy szánalmas. Az meg még enél is viccesebb ahogy ti a harcot elképzelitek, meg ahogy menekültök csak hogy nehogy egyszer is meghaljatok .. :DD Nahh azon mindig jókat nevetünk TS-en. Ilyen ez. Ami durva hogy csoportbubiban hkpotival sem bírtok feljönni a kaputol. Mi ugyanennyi emberrel, ilyen opciókkal már rég lerohannánk titeket, és arcal a porban feküdnétek, de ti annyira paráztok hogy veszitetek 7 pontot, hogy inkább ugrándoztok az aoe függöny mögött, 5cm/perc sebességgel haladva előre. Nahh ez a vicces. Persze örülünk hogy ezt csináljátok, mert ha nem így lenne , még a végén elfoglalnátok valamit. :DDD

LoNDoN 2010.07.01. 07:39:44

@AxxE:

LOL AxxE <- csak az utolsó hsz végére vonatkozik.

Másik dolog, ami nem harccal kapcsolatos ugyan, de nem is igazán a játékba való szerintem, hogy ha ennyire gyenge a kree ahogy itt leírtad, miért lázítod odaát kree ellen a valorian játékosokat? Mintha csak Derionban egyedül mi léteznénk.
Jöjjön a Hunters 21 zsoldossal a kastélyra, és lássuk ki a jobb, be tudunk-e törni a kapun vagy sem! Ezt vállald be, mert a szöveg felesleges.

Harcilama 2010.07.01. 07:44:17

Ha a HK potis rész is nekem szól, akkor én erre azt tudom reagálni,hogy én is hallottam már, hogy rendszeresen HK potizok waron, de amit Ti láttok, nem más, mint sima 1200-as poti+self heal...maxra tölt :(

Csak párotok ezt nem tudja feldolgozni,olyan gyorsan történik mindez :D

Amugy tény, 2-3 hónap alatt TÉNYLEG elnyomtam 12 hk potit, de ha ehhez hozzaveszed,hogy több mint a felét egy waron,mert elfogyott a sima 1200-as...:)

Axxe, senki sem vitatja,hogy elméletben és irányításban nagy király vagy...de itt tehetünk is egy pontot. Nem sértegetni akarlak,de...tiszteljük az ellenfelet :P

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.01. 09:43:52

@LoNDoN: Én nem "Lázítom" hanem összefogasra buzdítom, ami nagyon nem ugyanaz. :) Valamint nem a Kree ellen, hanem a Derion ellen, az hogy ez többnyire titeket jelent,
erről én igazán nem tehetek (ezt vehetitek bóknak). Eddig egész jól működött is ez az összefogás, és a résztvevő céhek simán alárendelik egyéni érdekeiket a Valorian fölényért. Ezúton is köszönet nekik érte.
Ebben vagyunk mi erősebbek nálatok, és erre büszkék is vagyunk.

@Harcilama: Nem neked szólt, de ha már igy magadra vetted.. :DD

LoNDoN 2010.07.01. 10:28:55

@AxxE:
De ugyanaz, ha egy céhet jelölsz meg ellenfélnek egész valorian számára. Van rajtunk kívül másik céh is, nem a kree jelenti Deriont, soha nem is jelentette, és nem is törekszünk erre.

Sőt mondok valamit, ami szerintem nem lep meg. Én még mindig csak játékként tekintek a GoA-ra. Nem akarok összefogni senki és semmi ellen. Nincs egyéni érdekem, értsd nem kell se kastély se terület. Ha 38-as fegyó kell majd a kövek megszerzése nem lesz nagy probléma, de ezt is ugyanúgy tudod, mint mások. Szórakozni akarok, amíg megtalálom benne a szórakozást (ezért is nem maradok TF afteren fekete fejjel és túlerő ellen.)

Ezért hatalmas hülyeség oltogatni a másikat, a találkozós blogbejegyzésben is örgöd kezdte az egészet, mégis mi kaptuk meg Mancitól, hogy gyerekesek vagyunk. Nem kéne publikussá tenni, ha nem vártok reakciót külsősöktől.

Mindenki úgy és addig élvezi ezt a játékot ahogyan és ameddig akarja. ezzel szerintem le is zárhatjuk, illetve én lezártam a magam részéről.

LightningHand 2010.07.01. 13:36:27

Valorian mindig is a kötekedésröl szolt!!
"-.- kedves Gm-em amikor beszlégettem cheaten akkor irta hogy ö valorban játszikt de ott nagyon rossz a közösség nem ugy mint derionban! nem a kree-t kell mindenkinek szidni meg ocsárolni! lehet nyugodtan barátságosan játszani!

Styx86 2010.07.01. 16:26:37

A HK poti részemről sem neked szólt. De visszatérve egy utolsó gondolat és itt zárjuk is le ezt. Manci több, mint egy hónapja nem lépett be azzal a karival.

@LoNDoN: Most lusta vagyok visszaolvasni, de szerintem semmi sértőt nem írtunk. A publikusság oka meg egyszerű. Nem mindenki regelt a blogra a céhből (sajna) ezért nem látnák ha zárt lenne a post. Így meg legalább el tudják olvasni és ha hozzáfűznivalója akad akkor majd regisztrál.

Quickhand 2010.07.01. 16:27:50

@AxxE:
". Ami durva hogy csoportbubiban hkpotival sem bírtok feljönni a kaputol. Mi ugyanennyi emberrel, ilyen opciókkal már rég lerohannánk titeket, és arcal a porban feküdnétek"
annyira rohannál le csopibubival minket mint mi titeket. Sőt én emlékszem dupla csopi bubitok is fel lett már jópárszor őrölve. lol ez miez ? látványpékség? itt az emberek low dilettánsok akik egy hete játszanak? Ne a közönségnek beszéljünk már emberek akik elhisznek mindent attól függően melyik oldalon állnak, hanem egymáshoz akik tudják mit jelent 14sec stun amit akár már két mágus tud okozni és már meg is haltál.. Az meg inkább elkeserítő pont említi Manci ő már mióta játszik és nem fogja fel mi is az amit csinál amikor kiskarira vált.

LoNDoN 2010.07.01. 17:43:00

@Styx86:

Persze, hogy nem írtatok, én nem mondtam ilyet, csak mi lettünk letolva, hogy offoljuk a találkozós topicot, meg gyerekesek vagyunk, pedig előtte már... na mindegy. Most már akkor értem miért publikus, ehhez is tartom magam.

bucsicsa 2010.07.01. 22:33:24

@Quickhand: Én már nem is ragozom a dolgot, ti pörögtök ezen...
Ez csak bohóckodás és játék, másoknak is van kis karija, és mások is csinálják ezt...
Igazából röhej, hogy egy 34-es mágus a főellenségetek:D
De örülök, hogy ezt én okoztam nektek:D
További jó duzzogást:D

Sértegethettek még de nem érdekel se engem se mást.

London: a Valkyre céh is nyilvánosan beszélte meg a találkozóját a blogján ott miért nem írogattatok be? És ha pontosabban figyelned a hozzá szólásokat, rá jönnél, hogy Clayton hozta fel a témát vicc ként...(aki nem HunTers tag)
Nekem pl. közöm sem volt eddig hozzátok, és egy HSZ-ben sem említettem meg a te és kedves papod nevét
Na mind1 is mi soha nem fogunk egyet érteni semmiben te mondod a magadét én meg az igazat :DDD (ez csak vicc volt)

LoNDoN 2010.07.02. 07:55:10

Áhhh, 0rdog AOE-ja ellen nincs védelem. :)) Én pedig senkivel nem értek egyet soha, hát ezt most már te is tudod mágusmanci. :)

Styx86 2010.07.02. 14:12:10

Épp itt van az ideje, hogy leszálljatok Manciról. Eddig úgy voltam vele, hogy mekkora poén lenne összehozni egy össznépi sörözést, de azt hiszem rossz vége lenne.

Quickhand 2010.07.02. 15:43:46

@bucsicsa: unalomig ismételt sablon válaszod helyett nem is vártam mást. Én tudom miért csinálsz úgy mintha nem értenéd mert akkor válaszolni kellene rá " valorian oldalnak erre van szüksége" hm most meg is tettem helyetted. Gondolom ezért nem írtad le ezt a kínos választ inkább az értetlenkedés mögé bújtál. Nincs ebböl gond. Nem az zavar senkit van ilyen kari aki néha felbukkan hanem az hogy ez a taktika részét képezi ha nem lett volna ez a része érthető.

Styx valszeg én nem mennék amúgy sem egy az utálom a sört a másik meg ilyen dolgok miatt nem szoktam utazgatni nem vagyok az a extra közösségi tipus xD A lényeg viszont én speciel nem utálok senkit sőt eszembe nem jutna egy játékbeli karakter miatt bárki iránt is negatív érzelmeket táplálni lol. Inkább pozitív a hozzáállásom ha már egy ugyanazon játéknak vagyunk a rabjai xD Nekem nicns senkiröl kialakult véleményem sőt nem is esnék ebbe a hibába egy játékbeli karakter alapján ítélkezzek :D Szerintem az ember a barátairól tudja senki nem tökéletes.

SeniorHamlet 2010.07.02. 18:37:13

@Styx86:
Valószínűleg tévedsz Styx!
Valószínűleg személyesen jókat lehetne beszélgetni.
És valószínűleg Qh-nak is igaza van; hogy egy kari mit csinál, és mit nem csinál a játékban, nos ez alapján annyira nem tiszta a kép,ami az embert illetti, hogy milyen is aki irányitja!
Én inkább abban látom a Hsz-ek buktatóit, hogy egyszerre kell bennük válaszolni, véleményt alkotni, kérdezni, és ami jellemzö a ha valami bánt akkor azt tömören leírni, és ha bántanak akkor visszabántani.
Sporol mindenki a betüvel ami az árnyalást illeti:)
Amúgy nekem is megfordult a fejemben egy vegyes találkozó, de az biztos sokkal nyitottabban kell a jövőben hozzáállnia mindenkinek. Na nem azért hogy feltétlen létrejöhessen egy ilyen, (lehet hogy ennek igényével egyedül vagyunk Styx), hanem azért mert csak így jó!
Indulatok meg mindig lesznek, nem kell ezt a dolgot locsolni egyik oldalról sem.

SeniorHamlet 2010.07.02. 18:46:17

Bocs a dupla postért, de kár lenne ha tönkre lenne téve ez a hely személyes nézeteltérések miatt.
Jó hogy jelen van a masik oldal és jó hogy van közös nevező. Téma van bőven.

Styx86 2010.07.02. 21:25:45

@SeniorHamlet: Jaja könnyen lehet, hogy tévedek, csak azért ha így ugrál valaki a menyasszonyod arcán egy hónappal ezelőtti ökörködések miatt, és 2 méterre ül tőled, akkor lehet, hogy tarkón b****d. :)

Viszont valószínűleg nem ilyen hülyeségekről dumálnánk szóval nem lenne para. :) Én simán benne lennék egy ilyen birodalomközi találkozóban. :)

SeniorHamlet 2010.07.03. 02:13:21

@Styx86:
1db csillag lemaradt Sztiksz!:D

Estuckers 2010.07.03. 05:46:19

szép párbeszéd :D bocs h megzavarom a témát ! ! :D

a kérdésem az lenne h egy masik karidnak hogy lehet atadni cucot azon kivül h megkérsz valakit adja át

csak mert mostanaban sok dolgot adok a kiskarimnak és nem akarok minden alkalommal megkerni/megzavarni valakit

a választ elöre is köszönöm ! :)

Estuckers 2010.07.03. 05:58:52

bocs a dupla post ert ! !

elnézve ezt az "elfajulni kezdödö párbeszédet"

csak egydologra hivnám fel a figyelmet

EZ EGY JÁTÉK .. tudom h többet is jelent
ha már pénzt és energiát fektetünk bele
de már lassan tömegbunyó lessz

senkit nem akarok megserteni csak azért irom h lazuljunk el és majd TF-en találkozunk, és JÁTSZUNK jókat egymás ellen

további jó gamet mindenkinek :D(beleértve az egész derioni oldalt is)

Petra24 2010.07.03. 08:09:17

@Estuckers: Csinálsz egy másik accot :)

lala69 2010.07.05. 17:58:41

A Kree szétválásához:
Nosss...
Tegnap este helpeltek hesed-ből,gondoltam én mint kemény 40-es(:D)
átnézek egy kis csihipuhira!
Na az volt!
Csak éppen engem,meg a többi valit
verték rongyá!
Körülbelül 20-25 krees támadott be a központi tábornál és 48-50 alatt egy sem volt!
Hát nekem ebböl nem az jött le,hogy
gondjaik lennének...
Majd egyszer szeretnék egy ijen "gyenge"
céhhez tartozni!:D

Harcilama 2010.07.05. 19:37:12

Szia

A kree szetvalasa régen volt, az a céh erős..mindig is erős volt...csak régen talán erősebb...:)

Az a szétválás, amiről itt szó van a bejegyzésben, még a conquerors-os eset volt, azóta bőven talpraálltak.

logor 2010.07.05. 20:36:53

Ajánlom a Valkyre-t vagy a Hunters-t:)))

lala69 2010.07.07. 02:50:26

Valaki segíthetne!
Ha van már,útbaigazítást kérnék,ha
nincs ijen akkor egy leírást egy hozzá-
értőtöl!
Mit növelnek a +képességek az ékszerekben? Valamint mijen összfüggések vannak?
Pl:
Azt értem,hogy az erő emeli a támadóerő értéket de azt nem mi alapján számolja
ki,mennyivel?
A kitartás,ügyesség,bölcsesség képesség-
ekröl csak sejtéseim vannak!:D
Csak egy öti de nem érne meg egy
helyet a segítség rovatban?
Előre is kösz!

Estuckers 2010.07.07. 03:04:37

köszi petra :)
ez eszembe se jutott :D

de közbe rájötem h ott van a hk-s raktar majd megveszem ha lessz hk-m es akk vilagok vizet is lehet atadni

Harcilama 2010.07.07. 06:48:59

+ képesség: távolsági támadóerő
+ erő: közelharci támadóerő
+ kitartás: életerő és HP reg (20-21 hp/kitartás)
+ érzék: manapont és manareg
+ bölcsesség: mágikus kitérés+pontosság
+ intelligencia: mágikus támadóerő

ha kihagytam vmit sry

LoNDoN 2010.07.07. 13:44:48

Ettől azért bonyolultabb. Ügyesség ad +kitérést, nem csak távharc sebzést, a kitartás ad +védekezést is, nem csak HP-t. A többiről nem tudok nyilatkozni.

lala69 2010.07.07. 14:06:50

Köcce a leírást!
Petrának meg grat a szintlépéshez!

lala69 2010.07.07. 21:02:13

A HunTerszkébe kihez mehetek "felvételizni"?

Styx86 2010.07.07. 21:57:48

@lala69: A legegyszerűbb ha a karakterablakban megnézed. Csak pár másodpercig a tulajdonságon tartod a kurzort és leírja részletesebben.

Majd suttogj rá "Manci"-ra a felvétellel kapcsolatban.

bucsicsa 2010.07.11. 22:14:11

Hogy legyen min csámcsogni :)

www.kepfeltoltes.hu/view/100711/Benga_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Nem én csináltam, körbe-körbe jár.)

Harcilama 2010.07.11. 22:22:02

jo kép, thx :))

Mi a gond amugy?:P

Quickhand 2010.07.11. 23:30:06

nem jó kép, betakarnak feliratok ilyenkor ctrl+u betut kell nyomni :D

confeesor 2010.07.11. 23:39:31

@BengaAllat: benga.mit jár a szád.te egy ócska piti csaló vagy a legtöbb céhtársaddal egyetemben.inkább arról mesélj,hogy hk-ért adsz el cuccokat.ez szégyen!

WizzurahDD (törölt) 2010.07.11. 23:51:54

Nagyon kemény az a napszemcsi :D
Akárki akármit mond, nagyon jól meglett csinálva...
Hogy milyen stílusban játszik az egy másik dolog, én sem kedvelem.
De azért így kiakadni kedves confeesor... Ez sem valami szép dolog :)

Valkyre blogon a játékról nem sok dolog van, meg fura ott a hangulat... így inkább ide írom :D
Nem odaszólogatás meg büszkeség, a kastélyharcot szeretném megköszönni, nagyon kemény volt, ha nem izzadtam ki 2 litert akkor semmit :)
Hihetetlen jó kastélyharcot toltunk egymás ellen, szerintem ez epic war szagú volt.

Ja az eventes 38-as fegyó osztogatásról meg annyit, mert hallottam, hogy AxxE kiakadt az original fórumon.... Ritka esemény, de egyet kell vele értenem...
Ez abszolút nem szép dolog, küzdjön meg érte az a fránya játékos ha ilyen szintű cucc kell, eventen osztogatni boldog boldogtalannak az kicsit erős...
Pláne azért idegesít, mert reklamálnak is... jogosan, holott egy szót se szólhatnának, mert saját erővel derion akármelyik kastélyt eltudná venni (mert ahogy egy derioni dakota közmondás mondja, "amilyen sok valorianban a HK,annyira kevés az ügyes játékos" -bocsi, egy kis piszka muszáj :D -)...
Ezt mi is felháborítónak tartjuk és igenis kárt okoz az elért eredményeinknek...

Hola

SeniorHamlet 2010.07.12. 01:00:36

Mindannyian tudjuk hogy mekkora meló összeszedni a cuccot a 38as fegyóhoz, még az olyan gamereknek is akik full kockák. Az olyanokról már nem is beszélek akik kevesebb szabad kapacitással bírnak ami a játékra fordított időt illeti. Komoly aggályaim vannak a jövőt illetően és itt a Gm-ek munkályára és a viselt dolgaira gondolok.
Nim hiszem hogy tiszta ügy ez a Event bárki bármit is mondjon.
És most még mielőtt megvádolnának azzal hogy elirigylem bárkitől az eventen kapott 38asokat, az téved!: Pont leszarom! De ha tudna a játék tulajdonosa, hogy itt egy Dan nevezetű kis PÖCS 1 tolvonással tönkretette azt amire várt mindkét oldal hónapokig. Ez a húzás a Kastélyharcok létjogosultságát kérdőjelezte meg. És ha ilyen nyílt dolgokra képes ez a kisPÖCSGm akkor felteszem a kérdést hogy mi van még ami nem ennyire nyilvánvaló, és mi az amiről nem tudunk, mert nem derült ki. Azt mondják: "Nem zörög a haraszt , ha nem......" Szóval csak nyugi! Valószínű hogy ez csak a jéghegy csúcsa! Az ajándék kiosztásának a mikéntje ill. annak a sorsolásának a folyamata is érdekelne, de akkor még tényleg azt kellene halgatnom Derion oldalról, hogy irigylem! Isten ments!
De kivancsi lennék Dan szerencsekerekére!
Magam részéről szorgalmazom a Kastély harcokból való kivonulást, és nem azért mert ma este vesztettünk...ez várható volt. A létszámunk már az elején erről árulkodott.
ÚGY HOGY KEDVES DERION!
MÁR A KASTÉLYHARCOKAT KORÁBBAN MEGNYERTE HELYETTETEK DAN!
Nem áll vagy bukik a játék 3-4 kiosztott fegyveren persze.Azért ne drámázzunk!
Csak én az elvek embere vagyok és azt hiszem közülünk még sokan!
Itt mindegy milyen erőfeszitéseket tettünk, vagy teszünk valamiért, ha 1 ember ezt el tudja rontani.
Látom azt hogy ki mennyit teker az alapanyagokért, és valaki meg 5 kérdésre válaszol és megkapja!
Ha ezt megtorolatlanul marad, megérdemli az egész játék a tömeges kiregelést!
Aztán meg valamiféle madárnak nézi a játékosokat a kisPÖCSGm és beken sárral meg mindenféle mondvacsinált kamuval,
és a teljes deliriuban szenvedő tag zagyvál valamit, valami lottóról.. na azt nem értettem...stb, stb.
Ismeritek azt a viccet hogy; Napóleon nem halt meg, csag a GoA-ban Gm?
Na jó ez azért erős volt...
Marad a PÖCS.
Aztán meg ez a LONDON gyerek....
Itt mi mindannyian tudjuk, valjuk hogy a Kree egy jó ellenfél volt, van, lesz is, de alázni nem volt szokásunk, (gondolok itt a fotóra amit a forumon kirakott)pedig volt idő amikor lett volna okunk rá és korábban nekik is.
Eddig mésem történt ilyen.
Úgy érzem utolértek a (és itt most tisztelet a kivételnek) a 11 évesek és próbálnak kommunikalni.
Sebaj!
Tsá! Tovabbi Jó AoE-t!

SeniorHamlet 2010.07.12. 01:27:26

Bocs a dupláért megint.
Normál körülmények között nem jártatom ennyit a pofám, de fel vagyok dúlva eléggé ahhoz hogy megkérjem valamelyik derioni karit aki ezt olvassa hogy szóljon Dan-nak hogy legyen oly szíves és szánjon annyi időt erre az oldalra persze csak szigorú inkognitóban, persze csak olvasójeggyel és olvassa már el hogy mi a véleményem róla!
Mert ettől jobban alszom.

Ui.: AxxE! Ha nagyon, nagyon beszólogatnának akkor majd ugye megvédsz és majd jól kibanolod öket ok?!
Vagy, nem, nem! Inkább zárd le a témát ahogy a PÖCS tette!
:)

Harcilama 2010.07.12. 01:33:48

lol :)

Confessor, kimelj meg a pletykaktol... voltam én már lottónyertes, GM, minden... most hogy te épp mit hallasz...:))))

Bizonyitsd be és elhiszem..ugyanmar...
Én? Csaló?:)))

Senior ez a komment sztem gáz. A nyeremény tényleg kicsit tulzas, ezt már ott is mondtuk,hogy biztos vicc,de ha belegondolsz, annyira mégsem nagy előny ez a fegyver....

SeniorHamlet 2010.07.12. 01:46:53

@Harcilama:
Nem értesz!
A tárgy értékét az hatarozza meg ebben a jatékban hogy mennyi időt energiát vagy neadjisten pénzt kell rászánnod! Nem pedig az hogy valójában mennyit ér, és itt most a sebzéséről+ban beszélünk mivel fegyverről van szó. A lényeg hogy indult 1 játék hogy szerrezd meg ezt meg ezt és akkor lesz majd neked ilyened, vagy olyanod!
Sokan éjszakákat töltenek el azzal (nem vagyok köztük)hogy ebböl vagy abból 50-60al többjük legyen hogy magy akkor lesz nekik is olyan ami neked mar meg van!
Valószínű hogy a vitánk meddő mert ha valakit erről nem tudok meggyőzni, akkor az pont te leszel!
Nem azért mert szűk látókörű vagy, hanem egészegyszerűen azért mert ha ez sikerülne akkor el kellene dobnod!:)

Harcilama 2010.07.12. 03:07:19

@SeniorHamlet: az egyiket...az egyiket kellene eldobnom....

Nekem 2 38-as botom van.

Az egyiket összeszedtem az általad leirt modon, a masikat nyertem egy másik módon.

Na hopp.

Lehet itt fujjogni, de én azon kevesek közé tartozom, aki goldbuy nelkul összeszedte kb 2 het alatt az egeszet.

SeniorHamlet 2010.07.12. 09:09:19

:)
Okok!
Vágom amit mondasz, de hidd el nincs annak semmi jelentősége hogy ki kapta.
Hanem csak annak van hogy van 1 vagy több Gm aki ezt jó ötletnek tartotta.
Arculcsapása ez a több hónapi várakozásnak.
Az insiráció megszünt már a Tegnapi (szerintetek nagy égésünk) előtt! Ez volt az ami a Kastélyharcot megkülömböztette egy mezei esti war-tól.
Amúgy nem voltam benne a goldmizériában,(egyébként ha a gm-ek leszoknának arról hogy önön dicsfényükben tündökölnek és közben huzogatják, akkor több idejük jutna a moderálásra a Chat-ben, és akkor a goldbuy mint lehetőség is kilőve) de ez most nem is ide tartozik.
Szó-szó, ami az online játékokat illeti igazán kitalálhatnának valami onlineköpködős rpg-t!
Dan valószínüleg állandóan stunnban lenne tartva!(Ezt nem csak a magam nevében mondom)
Csak azért kívánom ezt a sok "szerencsétlen" gamereknek,(mert 1 részt idealista vagyok)másrészt mert napestig guberálnak a GoA-ban hogy lehessen nekik is olyan, amit mostantól te már párhuzamosan huzhatsz!
Ezzel a kiváltsággal mindenesetre az egyettlen leszel azt hiszem, mert ki az az őrült aki kétszer nekifut a 38asnak!
Annyi időt már tényleg nem ér ez a játék és ezek után még ennyit se!
Ja!
És mint mondtam ez nem fujjolás!
Semmi személyes!
Üdv!

LoNDoN 2010.07.12. 09:14:10

@SeniorHamlet:

A képet a fórumra kitettem, mert mindig akkora az arcotok, én csak másoltam egyet kár, hogy nem a screenshotok topicba raktam ,akkor ég mindíg lehetne szájkaratézni ott:P
Savanyú a szőlő ez van. Nekünk is volt már savanyú, ez meg a másik. Sértegetheted a teamet, pöcsözhetsz bárkit, semmit nem változtatsz ezzel a dolgokon. Ha te megnyugodsz tőle akkor tessék, remélem DaN nagyívben szarik rá :D
Mindenki tudja, hogy a legtöbben akik a fegyvert már legyártották halomra vásárolták az illegális aranyat, amiből persze futotta a piacot kivásárolni, ez nem volt nagy meló, én erre nem lennék büszke.

Justice 2010.07.12. 09:18:11

Nos, hogy az event bunda volt e vagy sem,azt bizonyítani nem lehet de azt mindenkinek tudnia kell, hogy Benga nagyon jóban van Dannal, eddig is az ő játékos karijának pálcáját használta(+22).
Érdekes, hogy Benga mindent tudott az eventel kapcsolatban és elsőnek is érkezett a megadott helyre.
Ezek lehetnek véletlen egybeesések, de azért elgondolkoztató, hogy mindez azután történik, hogy a kreeböl kidobták.
Benga lehet goldot nem rendeltél, de ugyanúgy csaltál és megszegted a szabályzatot azzal, hogy HK-ért árultad a cuccaid.Ezt bizonyítani nem tudom és nem is akarom elég az, hogy nagyon sokan tudják, főleg azok akiknek megpróbáltad eladni.

confeesor 2010.07.12. 09:30:19

@Harcilama: azért nagy a szád,mert tudod,hogy ezt nem lehet bebizonyítani,ha valaki elég óvatos.de ez nem pletyka.azt csinálsz a játékban,amit akarsz,csak értsd meg,szánalmas vagy.ha neked ez okoz örömet,az a te dolgod,de nézz néha tükörbe.

bucsicsa 2010.07.12. 09:31:48

@Harcilama: Persze 2 hét alatt...
Na igen akinek mar van fegyvere az minek kap még 1-et?

Soha nem fogjatok megérteni, hogy mi ezzel a probléma...
DAN és a GM-ek töbsége mindig is a ti oldalatokon állt, és ezzel a húzással megint be bizonyitotta.
Persze keves valós játszott..stb.
Egy eventre ki kell irni normalisan a feltételeket, nyereményeket.
De a Globálon is...Igen a globálon is volt ilyen event, de ott már lehet venni boltba 38-as fegyvert....

GM: Én már régebb óta irogattam, hogy koruptak, és nem valók ide. Egy teljesen független irányitó rendszert kell kiépíteni, ne legyen játékos karaktere a GM-nek.
Gusztustalanok vagytok...
Nem egyszer latttam hogy GM játékos karakerével szabálytalankodik, és nincs következménye. Most is tudok egy friss dologról, egy kedves derioni játékos fekete fejjel ücsörgött Hesedi portnál, és az aki megölte rögtön kapta az 1 nap BANT, mert GM baratja ücsörgött vele ott...
Ja meg milyen dolog az, hogy bezarja a forumot, amikor látja hogy bent van 10 ember??? Mi van a szólás szabadsággal?
London te kis féreg vagy, régen normális voltál, de ez amit most csináltál, egy gyerekes dolog volt és vicces:DDD
GM-ek védjétek a saját oldalatokat, céheteket, barátaitokat, mert csak igy tudtok érvenyesülni.

Nem hiszem hogy Valoban több a HK, mert nálatok van mindenkinek 100% potija, és hasznaljátok is rendesen.
Most megint ugralni fogtok az én dolgaimon, de azért mert nem tudtok belém kötni, igazam van, tudom:D
Hami teljesen egyetértek veled!!!
De sajnos DAN nem fogja ezt a blogot olvasni.

Üdv: Manci

confeesor 2010.07.12. 09:32:12

@Justice: igazad van.ez egy undorító csalás volt.de sajnos bele kell törődnünk,hogy vannak ilyen emberek(?) a Földön.

confeesor 2010.07.12. 09:34:53

@bucsicsa: ez érdekes.a köcsög krattyogi ezért nem kapott semmit.ha gondoljátok,bemásolom ide mit írt dobo.

confeesor 2010.07.12. 09:36:38

A valorian oldalnak sajnos meg kell tanulnia,hogy:"az igazság odaát van":))

bucsicsa 2010.07.12. 09:37:54

Másold csak:D
Tudom nem lehet mit csinalni, csak felhaborító.
Most jön Benga és London és sok marhasággal provbálja, majd el terelni a témat:DD

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 09:39:39

Az a szörnyü ebben hogy ti azt képzelitek, hogy elenetek irányul a felháborodás. Nem a gyerek hibas ha belenyúl a konnnektorba, hanem aki ezt lehetővé teszi. Nagy erőket mozgattatok meg, hogy Hesedet elfoglaljátok, és most 12.-én Benga leírhattad hogy két botod van, azt azonban ne felejtsd el, hogy gyakorlatilag valorian csalódottan elfordult a játéktól. Gondolom aki ott vol láthatta mennyi "zöld" játékossal álltunk ki ellenetek, nem véletlenül..

Nem csak a 38-as fegyver kiosztása itt a gond, hanem sok egyéb kissebb dolog amikkel nap mint nap szembesülünk a játékban. Nagy a felháborodás, és rengeteg a tüske sokakban. És tényleg nem a fegyver ereje, hanem értéke volt a fontos, de már érdektelen lett, és gyak. le sem szarja senki. Van olyan játékosunk, ekinek minden köve megvan, de nem gyártja le, mert már nem kell... Ha meg az nem kell, akkor kastély sem kell, ha kastély sem kell, akkor minek harcoljunk este? Ha nem harcolunk este, minek játszunk egyáltalán? Persze nem remélem hogy egyet fogtok velem érteni, de nagyon csúnyán sérültek az elvek, és az igazságosság.

Ezért készül egy részletes levél, meg egy petició, és fontolgatjuk (gyakorlatilag egész valorian), hogy nem veszünk részt az esti csatákban, és két hónapra megszüntejük a HK vásárlást. Ne képzeljétek, hogy én mozgatom vagy irányitom ezeket az eseményeket, az ötletek sem tőlem származnak, hanem a sok felháborodott játékostól. Ez ad még egy kis reményt valorian oldalon, hogy talán a német vezetés elolvassa, megnézi a bizonyítékainkat, megszámolja a sokszáz aláírást, és kivizsgálja a GM-ek, és Dan ténykedését. Meglátjuk, az biztos hogy nem "vihar a biliben" lesz, mert nem tudjuk, és nem akarjuk ezt annyiban hagyni.

Inso 2010.07.12. 09:40:20

eszméletlen durva ami ezen a szerveren folyik, ez az egész belterjes gmkedés, tisztára mint az életben, ami azért nem egészen korrekt dolog. A másik pedig a gmek tanulhatnának egy kis jómodort, és megpróbálhatnának értelmesen, és érdemben válaszolni a játékosok által feltett kérdésekre...aki nem képes normálisan kommunikálni ki kell tenni, ha meg unja ne csinálja.

ahonnan én jövök a globalról, ugyan úgy fel van téve 100szor egy kérdés, viszont az ottani gmek példával járhatnának el az ittenieknek, hiszen 101. szer is értlemesen és NORMÁLIS hangnemben tudnak válaszolni.
és igen az elvvel van gond, hiszen a 80as szint elérése után nincs sok dolgod, csak a 38as fegyver, ami mocsok sok idő, és ha látod h vkik olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy megkapják, az kicsit fel tudja kúrni az embert.

jelzem a globalon még volt arról szó h csökkentik a hozzávalók mennyiségét mert sokan panaszkodtak h iszonyúan sok. a megoldás az lett h HKért vehettél varázsdobozt amiben tetszőleges 38as fegyver volt. egy másik event alatt pedig a lvl 34es craft fegyokbol raktak be MINDKÉT világ aukciós házába...
ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy 3-4 hónappal a patch bevezetése után alig volt 1-2 craft fegyver, nem úgy mint itt, viszont NEM kapott SENKI, értsd SENKI 38as fegyót...

@harcilama
vagy életed nincs, vagy vmi sántit azzal a 2 héttel, de no offense, semmi személyes ;)

persze most jöhetnek az anyázós kommentek h mit képzelek én h beleszólok, hiszen ez a ti dolgotok, de úgy érzem nem mehetünk el szó nélkül ilyen szituk mellett...

semmi személyeskedés, ez csak egy játék;)

üdv
Inso

confeesor 2010.07.12. 09:41:37

@LoNDoN: ja ez a hozzászólásod most már mindenki számára érthetővé vált.persze,hogy szartok rá,ha megkapjátok ingyen:))

confeesor 2010.07.12. 09:44:20

Tisztelt confessor!

Ez nem griefplay. 80-as a szinted, simán hazateleportálhatsz, ahelyett, hogy odaállsz megöletni magad, ahol csata van. ez a szabályzatban is benne van. Ha nem bírsz az ellenféllel -erősebbek vagy túlerő van, stb.- akkor ne maradj ott, hanem menj vissza a fővárosodba. Hesedben küldetést felvenni te már nem tudsz, így ebben nem tudnak megakadályozni.

Üdvözlettel:
Dobolan

confeesor 2010.07.12. 09:45:08

Tisztelt confessor!

Az nincs leírva, pusztán egy javaslat volt, ha nem akarsz meghalni sokszor :) Az viszont bele van írva, hogy ahol csata van ott ne piknikezz.

Üdvözlettel:
Dobolan

confeesor 2010.07.12. 09:46:17

és ez a legjobb.kiváncsi voltam mikor jön elő a végső érv:)):

Tisztelt confessor!

Gondolom megértetted a lényeget. Nem frapsal kell ebben a játékban harcolni, hanem azzal a fegyverrel, amit a karakter a kezében tart.

Üdvözlettel:
Dobolan
Tisztelt confessor!

Nem óhajtok vitázni veled, a videón egyértelműen látszik, hogy visszafutottál a csatához, gondolom abban reménykedtél, hogy megölnek, és akkor jelenthetsz. Ez be is jött. Majd akkor jelentsd a griefplayt, ha üldöznek, és ezáltal nem hagynak játszani. Egyébként pedig szerintem nem voltál messze, sőt nagyon közel voltál hozzá, ücsöröghetsz ott, de az ellenfél joggal hiheti, hogy bármikor meggondolhatod magad, és váratlanul megtámadod, ezért ezt nem hagyta. Nem volt 100%os az arcod szürkesége sem, hanem csak 98%, bár ez jelen esetben lényegtelen.

Üdvözlettel:
Dobolan

Inso 2010.07.12. 09:48:16

@bucsicsa:
az a másik legundorítóbb dolog mikor, játszunk a másik banoltatására..
furcsa, h mikor a kicsik 25-30asok panaszkodnak gmnek, hogy fekete fejjel ülve leölték, a gm válasza, ilyen a játék, illetve minek mész oda, jelzem akkor mi a "csát keres egy 80as ülve ardirban ??? undorító!
azaz inkább az, hogy a játék lehetőséget ad ilyen szabályokra...a globalon ölhetsz bárhol, bármikor, bárkit, bármiért, nincsenek ilyen kijátszható alantas szabályok.

bucsicsa 2010.07.12. 09:52:09

Igen.
Még pár idézet a kedves GM-ektöl
játékos:
GM folyton megölnek a derioniak Hesedben mit csinaljak?
GM:
Menj onnan.
Játékos:
De nem tudok KÜLDETÉST, csinálni, és folyton halott vagyok
GM:
Viszek virágot a sirodra...

GM: ha nem tetszik ez a játék menjetek Legozni...

És még sok egyéb kedvesebbnél kedvesebb hozzá szolás. Nem lehet ugy ellen véleményt formálni, hogy ne szóljanak be valamit, a csetre sem mehetsz úgy fel, hogy ne röhögjenek rajtad 5 en és szivassanak...
Hogy képzelik ezt???
De nézzétek London is GM és milyen stiluban irogat.
Semmi személyes csak a vezetöség stilusát mutatod te is.

LoNDoN 2010.07.12. 09:56:46

@bucsicsa:

Manci én nem sértegettelek, főként nem neveztelek féregnek. Vesztettetek, a kép ennyit árul el, nincs benne sértés, harmatgyengék voltatok aznap este.

confeesor:

Hamár beidézel egy privát levelezést, akkor a videok linkjét is tedd be, hogy értelme legyen, jah és a te válaszaidat is. Vagy szerinted nem így teljes? :D

LoNDoN 2010.07.12. 09:59:57

@LoNDoN:

Még annyit a valorian és derion témára, hogy a derioni karakteremmel nagyon régen csak háborúzni megyek fel, van valor karim is. És ahogy itt megpróbáljátok beállítani azt az oldalt, meg , hogy mindenki elfordul, stb. egyáltalán nem így van. Van egy kis csoport, aki így vélekedik, de semmi több. A levelezést a németekkel pedig támogatom, hogy végre felnyíljon a szemetek. Végre egy jó ötlet tőletek. ezt kell tenni az ócsárolás helyett.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 10:08:31

@LoNDoN: Meglátjuk milyen kicsi az a csoport, mert lehet túl kevés emberrel beszélsz, vagy kevesek beszélnek hozzád. Ezt majd az összegyűlt aláírások száma dönti el, kár erről vitázni.
A "megpróbáljuk beállítani"-ról: A fenti dolgok, és sok-sok más megtörtént eset TéNYEK. Nem kell próbálni, szinte 100% -ig egységes a vélemény a GM-ek elfogultságáról, megengedhetetlen stílusáról, és sok esetben hozzá nem értésükről. Ezt nem lehet bedumálni az embereknek. Szokták mondani "Ennyi ember nem tévedhet."

Meglátjuk.

confeesor 2010.07.12. 10:22:37

@Inso: inso.nem lehet játszani a másik bannoltatására.ha valaki betartja a szabályokat,azt nem lehet bannoltatni.ennyi.

confeesor 2010.07.12. 10:24:17

nehogy már az legyen a hibás,aki jelenti a szabálysértést,és az az áldozat,aki elköveti.ne légy nevetséges.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 10:35:39

@confeesor: Hogyne lehetne, BlackMilens is bebizonyította, ott voltam mikor full feketén mindig visszajött és leült elénk, persze páran mindig rátámadtak, hiába írtam nekik, hogy ez csapda.. Ki is bannolták őket.
A videóid: Ezeken is látszik hogy ha neked is lenne GM barátod, akkor most Kratty lenne bannolva, de neked nincs.. ez van.

Egy jó megoldás van erre, nem kellenek szabályok az ölés ellen egy harci játékban. 1 évet játszottam a global szerveren, és ebből sosem volt gond, ahogy Inso is írja: Bárkit, bárhol, bármikor. A 80-as meg a többi unatkozó karinak legalább van dolga, mikor a kicsiket védik. Kivenné a kést az agyontápolt 30-40 esek kezéből is, akik Hesedben ölik az velük azonos szintű, szinte alap cucokban küldizőket, és gyűjtenek 10 nap alatt 40.000 pontot, (4000 pont /nap ÚRISTEN!! Mennyi küldit leadni próbáló karit kellett ehez lemészárolni??). Mert legyen bármilyen maxos cuccokban, egy 80asnak akkor is 2 lövés. Persze most meg ha meglát egy nagykarit, leül, és azt mondja "Ház, nem ér ölni!". Szánalom... Akkor igazságosabb lenne a játék. Kevesebb teret adna a visszaéléseknek, és a GM-eknek is kevesebb munkájuk lenne.

confeesor 2010.07.12. 10:37:43

@LoNDoN: london el vagy tévedve!elárulom neked,hogy ez nem egy magánlevelezés,hanem hivatalos.ha valaki ezt írja egy panaszra,akkor meg vállalja érte a kritikát,és ne hisztizzen miatta.

LoNDoN 2010.07.12. 10:39:17

@AxxE:

Igen meglátjuk. Az én lelkiismeretem teljesen tiszta, mindig mindent a játékosokért teszek, -ha már szóba jöttem-, elfogadom, hogy nem tetszhet mindenkinek minden, ezzel semmi gond nincs. A gond az ócsárolással van, ami akkor jön, ha valakit sérelem ért, mindegy, hogy a vélt vagy valós. Ha valós a sérelmed 100%, hogy a GF-nél fognak vele törődni, ebben biztos lehetsz. Én DaN-nél korrektebb, elfogulatlanabb közösségi vezetőt (GF communityről van szó) nem ismerek. Soha senkivel nem kivételez. Kitalált egy eventet, engedélyezték neki, és véghez vitte egyedül, amiért le a kalappal előtte. Én csak ezt tudom mondani. Az 1-es szintű kraftos fegyver szart sem ér, kuriózum, de éppen így volt egyedi az event díjazása, és ami a lényeg, hogy engedélyezték!
Honnan tudod AxxE, hogy pár hónap múlva nem raknak be olyan eventet, ahol mondjuk az alapösszetevők lootjának esélyét megtízszerezik? Akkor nem 5 ember fog ilyen fegyvert legyártani -egy gyerekes event nyereményeként, amiben akár te is részt vehettél volna, hanem 50. És ugyanúgy nem fognak "vért izzadni" az összetevők megszerzéséért, ellenben azokkal, akik most hónapokig gyűjtögettek, vagy többezer vett aranyért megvásárolták a piacról, vagy a barátoktól.
Szerintem nonszensz, amit csináltok, de a magánügyetek. Sok karakterrel beszélgetek a játékban valor oldalon, igaz nem lvl80-asok (bár van közöttük olyan is), de ők is számítanak, nem csak a top karik. Ezt te hajlamos vagy elfelejteni.

A GM-ek a derioni oldalt támogatják témáról pedig: Kezdjetek ott egy karaktert, szinteljétek fel, játszatok kicsit vele, higgyétek el meg fog változni ez a véleményetek.
BengaAllat olyan amilyen, ha hk-ért üzletelt, az tilos, de nem tudok róla, mint ahogy biztosan van még pár olyan akiről szintúgy nem. De egy dolog biztos, semmilyen GM támogatást nem élvez. Se ő, se más. Előfordulhat, hogy egy GM rosszul dönt 1-1 tiltással kapcsolatban, ezt soha nem is tagadtuk, de ez nem korrupció, pusztán hibás döntés.

confeesor 2010.07.12. 10:41:42

@AxxE: igazad van,teljesen egyetértek. a betarthatatlan,és betartatni nem is kívánt szabályoknál az is jobb,ha egyáltalán nincsenek szabályok.amúgy bármilyen szabályt lehet hozni,csak mindkét oldalra vonatkozzon.de mit várunk olyan emberektől,akinek az a szórakozása,hogy gyerekek játékát teszi tönkre?beteg emberek ezek sajna.

LoNDoN 2010.07.12. 10:43:32

@AxxE:

"Hogyne lehetne, BlackMilens is bebizonyította, ott voltam mikor full feketén mindig visszajött és leült elénk, persze páran mindig rátámadtak, hiába írtam nekik, hogy ez csapda.. Ki is bannolták őket.
A videóid: Ezeken is látszik hogy ha neked is lenne GM barátod, akkor most Kratty lenne bannolva, de neked nincs.. ez van."

Erre vonatkozott a hibás döntés. Sajnos felülvizsgálatra nem volt idő, lévén hogy 1 napos tiltások voltak. Meg lehet kövezni érte bárkit, de én még mindíg azt vallom ez nem korrupció.

confeesor 2010.07.12. 10:44:30

@LoNDoN: ez nevetséges,már megbocsáss.nem véletlenül nálatok volt egy gm,aki aranyat vett?ha a kree tagjai a gm szeme láttára portálláthatatlanságból támadnak,és nincsenek büntetve,az szerinted téves döntés?ugyan már...

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 10:46:35

Még valami.. Enegem is bannoltak már ilyen Ház nemér baromság miatt, mikor Patyo GM ölte hesedben a céhtársaimat, és mikor futott volna vissza a házba ellünk leöltük, épp a sátrak vonalánál esett össze.. Persze küldtem levelet, hogy mégis hgy képzelik hogy egy GM játékoskarival szabálytalankodik (akkor a karija olyan 60-65 ös volt, és válogatás nélkül ölt bent és kint is a portál körül, 25-35 ösöket.), és utána GM karival bannol? A válaszadó GM a panaszomra szted ki volt? És ki küldött el a picsába? Pontosan jól gondolod Patyo... Nahh ez milyen?? Mellesleg a kép amit küldött a válaszban hogy miért bannolt kint van a fórumon, sem én, sem a többi bannolt játékos nem látszik rajta, nem video, nincs infosávban sem sebzés tőlem, sem dátum.. és a sátrak vonalában fekszik.. Mellesleg mikor ezt először szóvátettem (férgeknek nevezve őket jogosan), forum bann, mikor később feltettem a képet, hogy valaki mutassa meg hol vagyok és bármilyen formában rajta, felajánlva 1 goldot a megfejtőnek.. megint forum bann.
Jelen pillanatban 31.-éig vagyok bannolva a fórumról..kb ötödször... ők így oldják meg a dolgot.

SeniorHamlet 2010.07.12. 10:52:39

….esti war-ok ideje alatt ha fent leszek, akkor Keterbe fogtok látni egy nylon zacskóval a kezemben, mert azzal ha magamba is, de szépen elvagyok csendesen!:)
Az pedig amit Dan állít hogy ennyi vagy annyi időt vett igénybe az Event előkészítése azt nem vitatom(és itt tisztelet a munka iránt)!
Bár ha jobban meggondolom ha ez kb. 1 hónap volt akkor , ha legközelebb ekkorát nem akarnak véteni a 3.3 ellen,( persze ez már eső után köpönyeg) akkor még ennél is több időt fordítson rá hátha eltelik az a legalább 2-3 hónap amikor a játék szavatossága nem kisebbet sérül, s talán, de csak talán az ő fejében is össze áll a kép!

LoNDoN:
Ami a Gm-eket illeti!:
Már majdnem megbántam a hangot amit megütöttem.
De nem! Még sem!
Arra jutottam ugyanis, hogy egyforma senkik vagyunk.
Akkor meg miért ne!
Nincs se bennük, se a stílusukban semmi tiszteletreméltó.
Kurva nagyot tévedsz ha azt hiszed hogy „savanyú a szőlő”!
A két oldal egyforma erős, és ezt már régen kifejtettem,
csak annak nem tiszta ez aki imád vitázni,
mert ez okot ad a sárdobálásra meg a személyeskedésre.

Arcoskodás.:
Alig tudok példákat arra hogy közülünk bárki arcoskodott volna.
Ellenpélda: Csak 1 nap termése:
A globalon divat volt meghajolni az ellenfél előtt Kastélyharc után, szép gesztus, de ezt máig nem sikerült meghonosítanunk.
(nemhiába ilyen a magyar paraszt)
Hacku vagy mifene kari beszólása shop-ban „Lowok”
(kiszólt a lyuk a gödörből)
Aztán a te képed amit felraktál.

Csak 1 nap!

Inso 2010.07.12. 10:53:38

@LoNDoN:
a baj csak az, hogy ott van a feltételes mód abban h lehet, hogy lesz valo oldalon is.
nincs olyan h csak az egyik oldal kap ez nonszensz.

ti mit szóltatok volna, most őszintén nyilván nektek is szemet szúrt volna...

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 10:56:09

Idéznék Benga egy korábbi bejegyzéséből:
"Harcilama 2010.06.22. 21:59:50
meglepodnel,ha tudnad, hogy milyen keveset szamit sebzesben a craft fegyver... hatalmas csalodas...

Ahhoz kepest, mennyi vacak kell hozza...

És ha beleszamolod,hogy a sima 34-es fegyod viszonylag "biztonságosan" tudod huzni (gondolok arra,hogy 2 fegyvert plusszolsz parhuzamosan), azert 38-asnal picit nehezebb felhuzni 20 fölé :)

De hajra Demonia, csinalj 38as fegyvert és öld őket halomra vele :D"

Azt hiszem a 2 fegyó húzása megoldódott, és az a sok vacak ami kell hozzá, neked 2 hét alatt megvolt.. no comment

confeesor 2010.07.12. 10:59:48

igen,de Dan egy igazságos,tiszta ember.persze,elhiszem,hogy benga most így érzi:))

LoNDoN 2010.07.12. 11:02:48

@AxxE:

Az a fórum nem erre való, azért tiltanak onnan ki ilyesmiért. Ezt nem a team találja ki, hanem előírás. Nem kezelhetik másképpen a fórumot.
Hibás GM döntések vannak, és biztosan lesznek is még. Sőt olyan szabálytalankodók is, akiket nem kapnak el, vagy nem azonnal. De mindezek miatt egy teamet korrupcióval vádolni.... Ti is közreműködtök, hogy ez a játék ilyen legyen, sőt, én mindig azt hangsúlyoztam, hogy egy játék alaphangulatát a top karakterek adják meg (nem a GM team), magatoknak építitek így fel ezt, ha kiszálltok, hát tegyétek ebbe beleszólása senkinek nincs, jönnek majd mások, és a játék formálódik.
Nem véletlen, hogy a GF engedélyezi a kraftfegyó eventen való osztását. Őket nem ez érdekli, hanem a holdkőbevétel, amit a kovács fedez nekik. Minél több a felplusszolni érdemes fegyver a játékban annál többet költenek azok a játékosok rá. Szerintem ilyen egyszerű a képlet, bár ezeket a miérteket nem ismerem, de majd kiderül ha írsz nekik.
És még egy tanács: lehet nyilvánosan a teamet szennyezni, de egy dolgon gondolkodjatok el, sokkal több az olyan ember, aki másokat követ mindenféle tapasztalat nélkül, mint aki önállóan gondolkodásra képes. Ezt a nem lényegtelen dolgot használta a világtörténelemben igen sok ember a siker érdekében, egy ilyen játékban ez teljesen értelmetlen, ahova szórakozni ülsz le, nem a világot megváltani.

confeesor 2010.07.12. 11:07:25

@LoNDoN: az a baj,hogy nektek ez a szórakozás.most őszintén te nem háborodnál fel,ha sakkban az ellenfeled kétszer léphetne?de magyarázd el,hogyan lehetséges az,hogy a 20 feletti cuccok 70-80%-a egy céhben összpontosul?a hibás döntésekről meg annyit,hogy ennyi,ráadásul,ami ugyanannak az oldalnak kedvez kicsit sok.

LoNDoN 2010.07.12. 11:09:37

@Inso:

Ezen az eventen , ahol a fegyvereket lehetett nyerni bárki részt vehetett. Arról senki nem tehet, hogy 2 valoriani és vagy 7-8 derioni jutott csak el a végére. Összesen 5 fegyver lett kiosztva, igazság szerint mind az 5 derionié lett volna, de mivel az a valoriani karakter, aki odament később, helyesen megfejtette és végigvitte ezt az eventet, szintén megkapta a fődíjat.
Mondanom sem kell, ha utólag megvizsgáljátok ezt az eventet, akkor szerintem egyértelmű, hogy aki valorian oldalon soha nem játszott, nehezebben fejthette meg, de nyilván mindenki kipróbálta már mindkét oldalt. :)

LoNDoN 2010.07.12. 11:13:37

@confeesor:

A +20 feletti cuccok a kreeben összpontosulnak, és ez hogyan lehetséges?
Megmondjam mennyi pénzt költöttem a játékra? Érdekel? És csak egy +20-as számszerem van, a többi cuccom AxxE cuccainak a nyomába sem ér.
Többezer holdkő. De szerintem te is tudod. Senki nem tehet arról, hogy valakinek van rá pénze, valakinek meg be kell érnie a kevesebbel.
Senki nem kapott a teamtől még egy nyamvadt mandulás csokoládét sem, nem hogy plusszolt fegyvereket. Ezek gondolkodj már el, és ha nem hiszed, írj a Coma-nak (most már magyar, úgyhogy magyarul is megért), egy laza mozdulattal leellenőrzi az egyetlen GA-t, hogy csinált-e a Gm fegyókon kívül mást is valakinek.
De persze egyszerűbb itt ezt a szöveget nyomni....

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 11:14:30

@LoNDoN: És mégis hogyan szórakozzak, ha elveszik, kicsalják, átjátszák a dolgokat egymásnak azok akik tehetik??
4-5 héten keresztül jó szórakozás volt, és sok embert mozgatott, hgy akadályozzuk a deriont a fegyver gyártásban, nem nagy cél, de valami. Mert amugy csak harcolgatni értelmetlen lenne.. de mar nincs cél, mert 5 fegyverből 4 derionban kötött ki, és nem 10-20 as kariknál... hanem akiknek kellett. Utána persze bukott Hesed is, mert nem volt motiváció a megvédésére.. Érted a lényeget, egy játéknak is kell legyen célja, ami motivál.
A többi romboló gm gusztustalanság is csak lök a dolgon, persze akik kedvezményezettek, azok ezt másképp látják, de elvenni, ellopni mások szórakozását...

Nem szennyezzük a teamet értsd meg, mert maguk szennyezik magukat, amik fel lettek sorolva azok tények, nem fikció, és feltételezés.

bucsicsa 2010.07.12. 11:19:23

Alig járnak fel GM-ek a játékba.
Az hogy hetente 2 szer össze jötték és GM találkozot tartván, mind felsorakoztok a fövárosokba nem elég.
A GM-ek nem segitik a játékosokat, csak olvasd a lexikont, ennyit mondanak, irj a supportra...
Ez nem munka.
Lehet, hogy DAN egy korekt ember az eventet (már irtam forumon is) nagyon szépen meg csinálta, és gratulálok.
Viszont a dijazást nem gondolta át, hogy ez a játékoban milyen hatást vált ki.

A GM-nek példát kell mutatnia. Mindig a megfelelö modon kell viselkednie, és igazságosan nem a saját sérelmeire döntenie. Nagyon sok olyan példa van, hogy a GM a maga javára dönt. Eztert már sokszor szóltunk, de semmi nem változott. DAN fegyelmezze a Gm-eit.
Amikor bejönnek, ne irogassanak olyan dolgokat, az embereknek ami sértő. Még akkor is ha a primitiv játékos úgy áll hozzá. Sajnos ez a magyar mentalitás. De amit szabad a GM-nek az nekem is!!!
Ha tudom és látom, hogy GM játékos karijával szabálytalankodik és nem kap büntetést, akkor én is megtehetem! De én mint szegény por nép, kapok büntetést.
Ez Magyarország. Az utcán is ez megy
Egyetlen megoldás van. A GM-et függetleníteni kell a játéktól, már mint nem lehet játékos karakterük, és akkor nem tudnak húzzni egyik oldal felé sem.

London: Soha nem fogod emgérteni mi a mi problémánk.

confeesor 2010.07.12. 11:24:20

@LoNDoN: ja.értem.nem állítottam,hogy plusszolt fegyvereket kaptatok,csak érdekesnek tartom a dolgot.nehezen tudod ezt megmagyarázni,ugyanis statisztikailag lehetetlen,hogy ez megtörténjen,mégis így van.azután,hogy ilyen ócska piti módon jutott benga egy 38-as fegyverhez,miért kéne neked hinnem?csinálsz egy eventet,amit a céhtársad nyer meg,és máris tiszta,szabályos minden.amúgy meg tényleg nem értem miért apróztátok el a dolgot?egyből kaphatott volna egy +24-es fegyvert is nem?ne legyetek szégyenlősek,nem ezt szoktuk meg tőletek:))

LoNDoN 2010.07.12. 11:33:00

@AxxE:

De AxxE, te meg magadról, vagy a kis közösségedről beszélsz megint. Tudod hány és hány embernek meg más célja van ebben a játékban? Pont ezért nem fog elnéptelenedni, teljesen mindegy, hogy ti itt hagyjátok, vagy maradtok. Nektek ez jelentette a szórakozást, azt hiszitek most ez az event ennek keresztbe tett, de erről senki nem tehet csak ti magatok.
Vannak tények, igazat adtam neked az előző postban beírtra is, ezeket szerintem mi sem tagadjuk, de én még mindig hibának hiszem őket.

@bucsicsa:
Neked meg már mindent leírtam, írhatsz még erről 100 sort is, nem sokat ér. Ha egy GM nem játszhat a játékkal, akkor még ennyi kérdésre sem tud válaszolni, hanem csak a lexikont tudja ajánlani, lehet olyan esetben is, ami még ott sincs meg. :)A játékban és azon kívül sok dolga van egy GM-nek, jelentkezz és belelátsz. Amit egy GM vállal, azt teljesíti is, de ezt inkább Styx-től kérdezd, neki talán elhiszed. :)

A tegnap esti kastélyharc győzelme bármikor eljöhet Ardirban is. Most fegyóeventtől függetlenül: AxxE, te tényleg csak addig maradtál volna a játékban, míg ez bekövetkezik? :) Nemár...

confeesor 2010.07.12. 11:42:29

London.had idézzek neked egy mondást."nem az eredmény számít,hanem az út,ahogyan elérted."

LoNDoN 2010.07.12. 11:49:07

@confeesor:

Téged nem tudlak meggyőzni, de még mindig nem értem, hogy miért nem azt az embert keresed és kérdezed, aki konkrétan meg tudja neked mondani mi az igazság, és még német nyelvtudás sem kell hozzá... Ez nehéz dolog? C O M A azaz Community Manager. elérhetőségét megtalálod a fórumon (Lorovus)

confeesor 2010.07.12. 11:51:40

@bucsicsa: nem én vagyok.én egy jó időre dobtam ezt a játékot.ne adj neki semmit:))

bucsicsa 2010.07.12. 11:53:55

gondoltam :D
Csak tudd ha neked ugranak páran:D

confeesor 2010.07.12. 11:54:07

@LoNDoN: minek?ha valaki csalni akar,meg tudja úgy csinálni ,hogy ne bukjon le.a részrehajló döntéseitekre meg azt mondjátok,hogy egyszerű hiba volt.ennyit nem ér nekem az egész.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 11:59:23

@LoNDoN: "AxxE, te tényleg csak addig maradtál volna a játékban, míg ez bekövetkezik? :) Nemár..."
Természetesen nem, de attól ez még nem jelenti, hogy kissebb lenne az igazságtalanság. Most ez volt az aktuális motiváció, ahogy a játék tervezői is számitották, hogy ujabb lökést adnak a játéknak, új dolgokat amikért érdemes KÜZDENI. Vagy csalni, ahogy itt megy.. Később lett volna biztosan más cél, más szórakozás is.
Ha már harcolni nem engednek, mert elég leülni, hogy védettséget kapj..

LoNDoN 2010.07.12. 12:03:07

@bucsicsa:

Amíg a GameForge-nak megfelel ez a "szemét", addig tuti marad is. Én a magam részéről ingyen vállaltam, és azért csinálom mert nekem örömet szerez. Mindig lesznek ellenségesen viselkedők, vádolók, sértegetők, lesznek olyanok akiknek nem áll módomban segíteni, mindig lesznek spambotok, de lesznek olyanok is, akik megköszönik, amit teszek, segítenek nekem is, hogy a munkát jobban csinálhassam. Ő értük megéri, a többiek meg nem érdekelnek, mert úgysem tudom és ezért nem is akarom megváltoztatni ezeket a dolgokat, nekik sajnos nem tudok segíteni.

SeniorHamlet 2010.07.12. 12:05:19

Ne má",Ne má"!
Visszanyal a fagyi vagy mi!?
Értékrendekről beszélsz és oktatást tartasz!
Túl sok billentyűt ütöttél le egymásutánban.
Elkeveredtél.
Nem kellene elfelejtened hogy egy pár hsz-el korábban hogyan nyilvánultál meg!
Na meg az a kép, a kép a kép...ccc!
Ami megtörtént, az megtörtént LoNDoN.
Ne próbálj olyan ember bőrébe bújni aki kioktathat az értékrendről, vagy világszemléletről!
Mert pont fordítva vagyon!
Te nem érted a felháborodásunk igazi okát!
Nem az a gond hogy nyafogunk mert az egészet túlontúl komolyan vesszük, hanem azért,
mert nem vesszük komolyan.
Elmagyarázom jó!
Ha ez egy játék mondmármeglégyszives miért ezek a visszaélések, csúsztatások.
Még csak kapiskálni sem kapiskálom mekkora gerinctelen lehet némelyik a való életben, ahol nagyobb a tét.
És ez a felháborító hogy ha kimegyek az utcára bármerre is forduljak ezt látom.
És itt is!
Tét nélkül!
Hova menjek szórakozni?
Hm?
Mi ment meg a geciktől?
Nem 1-2-ről beszélek hanem a szervezett formájáról ami ellen nincs receptem,
főleg 1 játéknak mondott valamiben.

Véleményem továbbra is az:
Hogy;”NINCS AZ AZ ÉLES KARD AMI JOBBAN NYÚZ,
VAGY NYÚZAT, MINT AZ ÚRRÁ EMELT PARASZT”

LoNDoN 2010.07.12. 12:10:17

@AxxE:

Oké AxxE tudomásul vettem, néhány embernek "alávágta" a játékélményét ennek az eventnek az 5 db nyeremény fegyója. Reméljük azért túlteszitek rajta magatokat, és mikor már vagy 25-30 játékos fog ilyen fegyverrel (jól opciózva, és +21-ig kovácsolva) rohangálni a harcmezőn, akkor már kicsit elnézőbben fogtok visszatekinteni a múltra. Addig is én kastélyharcon ott leszek (ha időm engedi) a +20-as számszeríjammal, ami már elég megkopott, de még használható. :))
Ezt zárásnak szántam a magam részéről, remélem senki nem képzel bele valami oda nem illőt.

üdv.

bucsicsa 2010.07.12. 12:12:30

Igen Hami, egyre szebbeket irsz:D
De sajnos nem erti meg mendig a dolgot, nem is fogjacsak koptatja a billentyüt.

Te egy GM vagy!!!
" a többiek meg nem érdekelnek, mert úgysem tudom és ezért nem is akarom megváltoztatni ezeket a dolgokat, nekik sajnos nem tudok segíteni. "
S pont ez a baj ez a hozzá állás, ami minden GM-ben benne van:S Erről pofázunk már 9 óta...

confeesor 2010.07.12. 12:13:19

legutóbb valaki azt mondta állítólag,hogy az apjának vagyok a karija:)
de honnan tudják,hogy ilyen öreg vagyok?

bucsicsa 2010.07.12. 12:15:07

De tudod mit London te vagy az egyetlen GM aki ide jött és leirta a veleményet, ez már valami:D
Hogy valami jót is mondjak:D

LoNDoN 2010.07.12. 12:16:13

@SeniorHamlet:

Hát úgylátom az a belinkelt kép mélyen szíven ütött, mert még mindig visszhangja van :)) Én megtiszteltem AxxE-ot azzal, hogy a blogjában megpróbáltam néhány dologra magyarázatot adni. Semmi visszaélés és csúsztatás. De ez volt ide az utolsó bejegyzésem. A blog nagyon jó, nem véletlen, hogy ennyien látogatják. Információért biztosan fogom még olvasni továbbra is.

confeesor 2010.07.12. 12:20:15

és tetszik a végső érv:ez van,ha nem tetszik el lehet menni.ilyen egy igaz ember.amúgy London téged tartalak az egyik legnormálisabbnak azon kevés közül,akik a céhedben vannak.mondjuk nem túl erős a mezőny:))

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 12:22:18

@LoNDoN:
Kár hogy én nem láthatom azt a képet, lehet kevésbé lettem volna barátságos veled.. Az azért szép, hogy ide jöttél, bár egymagad egy véleménnyel, nem hiszem hogy változtathatsz százak álláspontján. Azért köszönjük!

confeesor 2010.07.12. 12:22:51

@LoNDoN: sok magyarázatot nem adtál,csak próbáltad mentegetni a menthetetlent.egy konkrét tényre sem válaszoltál a részre hajlásaitokkal kapcsolatban.így elég nehéz meggyőzni valakit.

confeesor 2010.07.12. 12:23:57

amúgy mik voltak a kérdések azon a fergeteges event-en?tudja valaki?

bucsicsa 2010.07.12. 12:27:00

iberia kincse forumon fent van, ja és DAN megint megynyitotta a forum tegnap lezárult részét

AXXE a kép a tegnapi kastélyharc utáni tábla hogy a Para 100% - hunters 0% és aláhuzva bekeretezve, meg ilyenek és eggy kedves szöveg mellé, amire nem emlékszem...
De örülj hogy nem láttad a képet, még mindig dühöngenél.

confeesor 2010.07.12. 12:31:52

az is érdekes,hogy ezen az eventen nem írták ki ki a nyertes.ennyire szégyenlősek?

bucsicsa 2010.07.12. 12:32:02

ja de elküldtem neked a képet az emailedre. csak hogy lasd mit szántak neked.

SeniorHamlet 2010.07.12. 12:34:02

A képnek téves az üzenete!
És igen! Szíven üt mert, félreértésre ad okot!
És kijelenthetem hogy itt ebben a társaságban,
amit oly hévvel bírál már a többi Gm is,
lelkes és jó játékosokból áll.
Sajnálattal mondom, és mégis ezt remélem,
hogy megtapasztaljátok milyenek amikor nem lelkesek.
Az előszelét már érzitek, s talán lesz folytatása is és egyedül maradtok
ellenfél nélkül.
Na oszt aztán az összes banfanGm célpont hiányában,
pöröghet a hátán mint a cserebogár.
Hhm!
De jó lenne.

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 13:06:32

Egy kis megjegyzés, global szerver, ahol már legalább 8 hónapja van 38as fegyver:

1. 38 weapon giveaway event!

Period: From 7th of July to 6th of Aug.

Thank you for loving 4Story for 2 years!

Details: For all of you who play 200 hours or more of 4Story on 1 account and charge 200USD or more at premium shop of 4Story during the event period will be granted with one 38 weapon of your choice.

Please send 1:1 inquiry after the 6th of August to request for the weapon of your choice.
4Story GM team will fully check the log to make sure that you have fulfilled the requirement.

Tömören a fordítás. 200órát kell játszani egy hónap alatt, és befizetni 200$-t ez idő alatt. És ha ezt teljesíted kapsz egy 38as fegyvert..

Remélem érzékelhető a különbség. Napi 7 óra online 30 napon át, és 200$ befizetés. Pedig ott már mindenkinek van aki akart ugye??
Találóskérdés...pfff

SeniorHamlet 2010.07.12. 13:08:37

Ez nyomd be a banfórumukra is!
Ne kérjem úgy mint egy szőke!!!
Majd megint telehintik a szemed porral!
Pöcsök!

AxxE · http://axxe.hu/ 2010.07.12. 13:20:38

@SeniorHamlet: Én nem tudom 20 nap bann volt megint a jutalmam... nem enged be, de te megteheted (Ctrl+c, es Ctrl+v) :))

SeniorHamlet 2010.07.12. 13:35:56

Megtörtént!
Kicsit hozzá irtam ha nem baj!
:)

bucsicsa 2010.07.12. 13:40:17

Hami nem baj tök jó.
De nehogy már itt hagy!!!!
Emiatt!!!
Szomorú lennék egy életre:D

SeniorHamlet 2010.07.12. 13:44:25

Ááá!
Csak üres frázisok!
Nehogymá" örüljön!
:)

mikieger (törölt) 2010.07.12. 13:47:33

Reszemröl a pvp resze a jateknak meghatarozatlan idore felfüggesztve. Remelem Valorian megint összefog es sikerül bojkottalni a jatekot es kicsikarni valami helyreigazitast:D A legerosebb karik kapnak elönyöket, hogy ezzel kesztessek befizetesre a usereket? Ez nem tisztesseges ügyvitel a szolgaltato felöl. Onnan is latszik a penzehseg, hogy olyan baromsagokat tesznek a jatekba mint a napszemüveg. Hogyan illik ez a jatek legkörehez? Lovagok, sarkanyok, varazslok es napszemüveg... Gratulalok a fantaziadus munkahoz! Altalaban az inseg (jelen esetben a penz inseg), az emberi agyat többlet munkara szokta kesztetni. Ennel a szolgaltatolnal asszem a fejekben is akad nemi hiany. uff!

SeniorHamlet 2010.07.12. 13:51:08

@LeonardoDaVinci:
Talán azért van mert a GoA árnyékos oldalán születtünk!
:)
Oda meg minek napszemcsi.
Igy se látunk a portól...
:D

Cimut 2010.07.12. 15:05:12

Nem tudom mért, de azt írja ki hogy 313 komment és ha meg akarom nezni akkor már csak 155 kommentet tölt be és nem latom a hozászolásokat ez mért van tudja valaki?

SeniorHamlet 2010.07.12. 15:50:03

Jaja!
AxxE!!!
SegítsééÉG!
:)Csinálj ma" valamit.

toronyőra 2010.07.12. 16:50:52

Kedves HunTers!

Kezdjük a legelején, Ti kitűztétek azt a célt, hogy nem lesz Derionban 38as craft fegyó (néhány kaszt számára) ezáltal, ÖNKÉNYESEN (mint önkényuralmi rendszerekben szokás) hoztatok egy döntést. A hajcihő amint műveltek 5 db, ismétlem, hogy mindenki értse: öt darab, 38 as craft fegyó miatt, egyszerűen a gyerekes és nevetséges kategóriába tartozik. A fegyverek elosztási aránya ismert, nem ezzel foglalkoznék.

Tereljük a témát a tegnapi súlyos zakóra, ami szépen rátok illett/fért.
3 hét kőkemény szervezőmunkáját, együttműködését írjátok le azzal, hogy mert egyesek kaptak fegyvert már nincs érelme (talán a létezésnek sem), semmibe veszitek azt, hogy Derionban nem kis ellentétek feszültek/feszülnek.
Megkérdem: szerintetek csak páran szeretnének craft fegyót?
(magam is arra pályáztom, így komoly energiáim fekszenek benne abban, hogy ki legyetek onnan ebrudalva, valamint: ez a foglalás KÖZÖS eredmény)
Nem tehetünk róla, hogy nem tudtátok a kémeiteket eléggé felkészíteni arra, hogy mit is szedjenek össze információt, valamint működött a dezinformálás, kitűnően.
Kisebbíteni azt a tényt, azzal hogy ki lett osztva pár fegyver… ez a no comment kategória.
Csúnya vereség volt, a mi oldalunkról pedig kitűnő összefogás. Fájdalmas lehet leesni a magas lóról, nem tagadom.
Emiatt durcásan kivonulni a homokozóból… na igen ez a varható reakció. De mi 2 hónapig szivesen nézzük a kastély belsejét.
(egy GMet se ismerek, nem is érdekel, a játék szabályait betartva játszom. elkerülendő a varható pocskondiázást, h GM seggnyaló vagyok)
( AxxE, utólagos engedelmeddel használtam a kastélyban hagyott póker paklid, es elcsakliztam Bengától az egyik pálcáját--- ez poén volt)
Üdvözlettel:
ilyennincs
(mégis van…)

lala69 2010.07.27. 17:29:50

Sziasztok!
Ki tudja? A PACK-céh kiket takar?
Mert 5 terület egy este kiváncsivá tett!

lala69 2010.07.28. 09:54:53

Na azért!
A tegnap este sokkal-de sokkal jobban
tetszett!
Kaosz apatsag:~40 másodperc!D

RaVal 2010.07.28. 14:41:57

A PACK elég sokakat takar :) Az 5 terület meglepett mindenkit, volt akinek rosszul is esett.
40 sec egy üres erőd ellen kicsit sok azért, 10 sec alatt is bőven beüthető :)
Mosud meg vicces volt, azért nem egy kree védte, hogy nightmare, valkyre, hunters, blessed és paradoxon közös támadás kellett volna :D (bocsi, ha valamelyik céhet kihagytam, de én tőlük láttam embereket)

lala69 2010.07.28. 16:22:52

Oks.
Akkor csak azt írja le valaki,miért csak
foglalással foglalkozik mindenki?
Annyival több pont jár érte?
Vagy az annyival nehezebb?

lala69 2010.07.28. 16:40:38

Mármint a területvédés annyival nehezebb?

RaVal 2010.07.29. 23:56:24

Igen, védeni sokkal nehezebb, főleg északon, de azért próbálkozunk :)

BigPi 2010.08.06. 19:28:17

Azért a peticó, csak elindított valamit.

Gondolom ennek köszönhető, hogy eltörölték az ölési szabályokat.

Styx86 2010.08.06. 22:10:03

@BigPi: Hát fene tudja, hogy miért törölték, de én nagyon örülök neki. :)

Na új témának jó is:

Ki, hogy értékel az új szabályt? :)
süti beállítások módosítása