Céhek, és szövetségek

2010.03.09. 14:53

Megin túl vagyunk néhány harcos estén, több kevesebb (egyre inkább több) sikerrel. A Csontosokkal jól működik a szövetség, bár a Kree annyira megerősödött hogy az elfoglalt területeket szinte lehetetlen megtartani. Majdnem minden játékosnak ott kell lennie a támadott területen hogy  sikerrel verjük vissza a rohamot. Sajnos az esetek töbségében először  őket támadja a Kree és hiába vagyunk ott 4-5 hgh karival, ez sem elég a megtartáshoz. Több játékossal fogunk menni, ha ez kell, csak a vissza summonolással (idézés) vannak gondok, ugyanis nem sok emberre merem rábízni, mert ha meghal, vagy bambáskodik akkor ott ragadunk.

 Talán kicsit könnyít majd a helyzeten a harmadik szövetségesünk belépése a harcokba. Roly20 a Stalkers vezére a ritka tárgyalásra kész veztők egyike. Már az elmúlt két alkalommal is segítettek a védésben, és meg is volt az eredménye. (Köszönöm itt is a segítséget!) Természetesen, mivel egy dinamikusan fejlődő céh, szükségük lesz területre is, hogy pontokhoz jussanak. Ebben a későbbieknben segítünk is nekik, mindenki érdeke hogy erősebb ruhákban vonuljunk harcba.
Szóval alakulnak a szövetségeink, és egyre sikeresebbek leszünk a védésben is. Mert hiába foglalunk bármikor, ha nem vagyunk képesek azt meg is tartani.
 

A védelemről, és elkövetett hibákról.. mert vannak.

  • Gyakori, és megbocsáthatatlan hiba, az utasítások be nem tartása. Ha azt modják hogy állj a kapura, akkor állj is ott, amig nem hivnak le onnan! (ArcherAssassin ez most neked szól) Igyaz hogy így a harc elejéről lemaradsz, de fontos látnunk, hogy mennyien támadnak, és aki ott áll annak a radarján látja a CSK a piros pontok számát. Ezzel az információval időt nyerünk az erők átcsoportosítására. Fontos, és nélkülözhetetlen poszt! A fenti mulasztás figyelmeztetést, majd céhbannt von maga után!
  • A visszarendeződés elmulasztása. Ez többnyire akkor fordul elő, amikor sikeresen visszavertünk egy támadást, és a védők üldözni kezdik a megmaradtakat, és a néhány kósza újra éledőt. Ebből többnyire az jön ki, hogy az egész várban szanaszét vagyunk mikor jön a második hullám a Sárkány gyakorlatilag védetlen. Tessék vissza állni a sárkány elé egységesen! Majd öldököltök az "after partyn".
  • Nem nézitek a radarotokat. Ez is gyakori. Leírom hát ide is: A minitérképen (jobb felső sarok) jobb alul van egy C betű. Ha már partyban vagy arra kattintva láthatod a radarodat, csapattársad nevére kattintva az ő radarját, és helyzetét is látod. Megmutatja a körülötted lévő ellenségeket, amelyik piros pont mozog az él :). Sőt a party főnökökre kattintva láthatod az ő radarjukat is, hogy hol, és milyen helyzetben van éppen, valamint hogy az emberei élnek-e, és támadják-e őket. Szóval nagyon fontos, és hasznos funkció!
  • Lassú átcsoportosulás a támadott területre. Figyeljétek a csetet, mert ott irják hogy hova kell ROHANNI. Olyankor irány a port, és mihamarabb menjetek a védő csoportba, amig láthatatlanok vagytok. Ne kezdjetek lőni mig oda nem értek, mert láthatóvá váltok, és az egyedülálló harcost hamar lecsapják. Mindig maradjon védő az elhagyott helyen is, NEM ELÉG A KAPUN ÁLLÓ, mert be is portolhatnak maszkban, és egyből a sárkánynál vannak. A CSK megmondja ki marad, ha a többinek menni kell.
  • Sokára érnek vissza az újraéledő elesettek. Válaszd a legegyszerűbb utat: Éledj az újraéledő ponton, azonnal rohanj a porthoz míg nem látszol, és go vissza a helyedre! Ha a várba érsz csoporthoz siess, ne lövöldözz. Mire odaérsz az életed is fullra töltődik legalább. Soha ne indulj gyalog vissza a hulládhoz!!! Rohadt sokáig tart, és ott állsz majd a csata közepén szinte 0 élettel, ha le nem késel mindenről addigra..

Most ennyi jutott hirtelen eszembe, ha van olyan hiba amit szerintetek javítani kellene, írjatok!

Szerző: AxxE

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunters.blog.hu/api/trackback/id/tr331824028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arel 2010.03.10. 15:47:42

szesz!
annyit tennek,hogy meg mindig sokan vannak akik nem tudjak melyik bolygon jarnak.
lasd:hova megyunk?es hogy jutok oda?
tudom hogy marha nehez megnezni a terkepet,es a 10 masodperc idorablo feladat....

ldamianl 2010.03.11. 09:25:49

A kimondott szó fegyver, a kimondatlan hatalom.

ldamianl 2010.03.11. 09:34:20

Egyetértek az előttem szólóval, de hiszem hogy a saját hibáink elkövetéséből tudunk a legtöbbet tanulni. Az a legjobb dolog amikor valaki hibákat követ el, csak felkell valamit venni utána a földröl, és fejlődnie. Hibákra pedig szükség van.

ldamianl 2010.03.11. 09:42:40

A térkép nyomon követése tényleg nem megterhelő feladat, aki kicsit bizonytalan az a háború elött portoljon oda, és sajátítsa el a a területeket, ---pár perc.
Területfoglalás alatt ha nagy a lag, akkor előfordulhat hogy 3-5másodperc míg elöjön, volt már hasonló helyzetem nekem is. De szerintem 1 ember egyszer kérdezi meg, utána már csak megtudja jegyezni. Aki nem azt meg....áhh őket hagyjuk békén, ne rántsuk vissza őket a realitás talajára, hagyni kell őket tovább repkedni...csak sajna nem a Hunters színeiben. Ez csak egy egyéni vélemény volt, nem döntéshozó, és mérlegdöntö, nem én vagyok a vezetőség, nekik kell dönteni ilyen esetekben. BB!

ldamianl 2010.03.11. 09:47:18

"Lassú átcsoportosulás a támadott területre."--ebbe már kezdünk fejlődést mutatni, a pár nap eseményeiből kiindulva.

"A visszarendeződés elmulasztása."---ebből meg nem mutatunk semmit, felmegy az adrenalin szint, az ellenség keménymagját visszavertük, már csak "kóbórló" csoportok vannak, értelemszerűen ilyenkor lehet gyakran látni, vadászhadjáratot, ebben későn lesz változás, mivel ehhez már hidegvér szükségeltetik. De viszont megkell érteni őket is, védenek, az ellenség későn támad, amikor támad általában akkor van azhogy ereszd el a hajamat, ha sikerült, akkor meg mindenki önfeledten kergeti a szétbombázott osztagok életben maradt tagjait.

Dirlewanger 2010.03.13. 14:25:42

Ide szeretnék annyit fűzni hogy bár a mi céhünk Veteránok főképp Ardirban képviselteti magát de mint láthattátok egyre gyakrabban merészkedünk át Káosz előőrsre és próbáljuk a KREE-vel fel venni a harcot több kevesebb sikerrel sajnos a Derioniaknál nem sok erős céh van mivel kb. 2 3 céhben van az öszes erős karakter mig nálunk legalább 5 6 céhben vannak szétszórva így a kommunikáció is nehéz a sok céh között hozzá szeretnék még annyit fűzni amikor egy támadó csoportosítást sikerül szétverni a cél az legyen hogy akadályozzuk az újra egyesülésüket támadásokkal így rengeteg időt lehet elhúzni.

SweeTChucK 2010.03.13. 20:15:29

@ldamianl:
Kár hogy kiléptél...
Remélem rám nem haragudtál meg. :)
süti beállítások módosítása